DVD rom

gepard393

Zainteresovan član
Poruka
159
Imao sam dosad problem sa dvd romom, nije hteo da izbaci policu svaki put. Cuje se ko da udari u nesto pa stane. Ranije sam nesto citao o tome, tu je neka fora da iglica nesto zakaci pa ovo nece da izadje. No, to nije bitno toliko. Nisam od tada odavno koristio dvd rom do juce. Pokusavao sam milion puta da otvorim policu, ali uvek isti zvuk i nece da otvori. Tek nakon milionitog pokusaja kada sam vec prakticno digao ruke, ono se iznenada otvorilo. Narezao sam neke gluposti, na kraju mi je prikazalo gresku, ali otvorio sam dvd i sve je bilo narezano kako treba. Sledeci put kad sam ubacio, prikazalo mi je da nema nicega, tj. stoji ono 0 bajtova iskorisceno, 0 bajtova ima. Posle toga, ostavio sam dvd unutra kako mi se ovo ***** ne bi zaglavljivalo opet. Danas kad sam upalio komp, meni kompjuter vise i ne registruje da imam dvd rom, nema ga kad udjem na my computer. Sve normalno radi dok je cd unutra, otvara se ko sat. Sta da radim?
 
Zameni DVD.... to stanje počinje upravo tako - prvo rade samo CD-ovi, posle ne radi ništa. Previše je jeftin da bi ga neko popravljao i ozbiljno se njime bavio, to ti je 12-13 evra.... i čuvaj garanciju. Sada otprilike traju koliko traje i garancija.
 
Meni se dešava da se otvori sam od sebe. Ja ga zatvorim, on se opet otvori i tako 40 puta. Eventualno prestane nakon restarta. Ne znam šta bi moglo biti.
 
Rudjer, skeniraj racunar i ocisti od virusa, jer je moguce da si zarazen sa jednim od tih glupih, koji otvaraju i zatvaraju cd rom! :D

Nije to sigurno. Redovno skeniram sa Comodo, mbam i Hitman Pro, ne pamtim kad su nešto našli.
Palo mi ne pamet da je kriv Daemon Tools jer su se ti problemi javljali samo kad sam pokušavao da narežem neki dvd, a u DT je već bio mauntovan iso fajl na koji sam bio skroz zaboravio.
 

Back
Top