Ni levo, ni desno...

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Znate da sam se preselila u novi stan. Zivim samostalno. Naporno je, ali ja sam jaka i to podnosim bez kukanja. Cesto gladujem, jer ne volim da kuvam. Nemam kuvaricu. Samostalan zivot bas i nije bio pametna odluka, ali ne zelim da odustanem. Vec sam vam spominjala jednog decka, koji zivi u mojoj zgradi. On je malo stariji od mene, dve, tri godine. Ucinio mi se da je sladak, ali kada sam ga videla malo blize, shvatila sam da je debeo. Tada sam odlucila da ne mislim na njega. Nesto ga i ne vidjam cesto. Rekla bih da radi u nekoj firmi, kao neki IT, posto nosi laptop sa sobom. Opet, mozda samo nosi torbu. A mozda i ide na neki fakultet, mada, sada je skola zavrsena, koliko se secam. Znam da sam polagala nesto i sve sam polozila, ali sam se bas smorila. Nisam ga vidjala na mom fakultetu, a ni na drugim fakultetima. Ipak, prilicno je debeo. JA sam ga vidjala ranije, kada sam dolazila kod Bebe, ali sada zivi u mojoj zgradi. Rekla bih da mi se ne svidja, ali ipak, nekako me privlaci. Iako je tako sav debeo, nekako je sladak. Njegova mama bi sigurno rekla da je on krupan, posto mame vole svoju decu, ali ja bih rekla da je debeo. Pozvala sam Bebu da joj to kazem, ali on mi je rekla da nema vremena. Mislim da je to bas bilo ruzno od nje.
Sta se to dogadja, kada vam se neko svidja, a istovremeno vam je i odvratan? Da li vam se to dogodilo? Sta da radim?:heart:
 
:heart:
Uh, nije mi bas to palo na pamet, ta njegova gajba. On zivi sa mamom i tatom, a deluju mi kao neka urbana sirotinja. Imaju samo stan i nista vise, a izigravaju neki status.:heart:

- - - - - - - - - -

Molim se za tu osobu

:heart:
Jesi li mi ti poslao zahtev za prijateljstvo? Izvini, slucajno sam obrisala. Znam da je neki Djentlmen, ali ne znam da li si ti ili neki drugi.:heart:
 

Back
Top