Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

Pogledaj rezultate ankete: Da li podrzavate clanstvo Srbije u NATO paktu?

Glasova
22. Ne možete glasati na ovu anketu
 • DA

  3 13,64%
 • NE

  19 86,36%
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 47

Tema: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

 1. #1
  Ističe se
  Učlanjen
  23.04.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Cetinje
  Poruke
  2.766
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  12. jul 2013.  Crna Gora ima problem prioriteta. Ipak, sa dobro ispregovaranim Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju ste ostavili dovoljno veliki prostor za manervisanje. Dobro ste obezbijedili poljoprivredu i stočarstvo iako nemate neku veliku proizvodnju. Vaši prioriteti treba da budu energetika i energetska bezbjednost i jako je važno da rasčistite sa socijalnom ekonomijom kao što je KAP, odnosno da se to pitanje zatvori a da se u krajnjem poveća proizvodnja i štednja električne energije, kaže Janjić  Direktor Foruma za etničke odnose iz Beograda Dušan Janjić ocijenio je u razgovoru za Portal Analitika da će Srbija naredne godine napraviti veliki zaokret u spoljnoj politici i zvanično zatražiti prijem u NATO.
  - Usvajanjem nove strategije NATO i promjenom politike u Srbiji nakon pada Borisa Tadića asolutno je jasno da Srbija ide ka NATO. Očekujem da će rekonstruisana Vlada Srbije u narednih godinu dana ozvaničiti promjenu politike i zatražiti članstvo u NATO, kazao je Janjić za Portal Analitika.
  Janjić je podsjetio da Vlada Srbije nije željela da potpiše briselski sporazum sa Prištinom u 15 tačaka a da prethodno paraf na njega nije stavio NATO. Srbija je skupštinskom deklaracijom zvanično proglasila vojnu neutralnost i članica je Partnerstva za mir.
  Govoreći o Crnoj Gori i njenim pregovorima sa EU, Janjić je kazao da nije saglasan sa ocjenama da je Beograd ispred Podgorice kada su u pitanju poglavlja 23. i 24. a koja se odnose na borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, osnovna prava i bezbjednost.
  - Svaka država je specifična sama za sebe. Srbija još uvijek nema pravosnažnih i izvršnih presuda o oduzimanju imovine kada je u pitanju borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, a neke presude su i ukinute, kazao je Janjić.  ANALITIKA: Šta za Zapadni Balkan znači činjenica da će Srbija u januaru početi pristupne pregovore sa EU?

  JANJIĆ: Ono što je dobro jeste da je Srbija konačno stala na evropski put. Datum nije toliko važan koliko činjenica da će Srbija biti još jedna od država Zapadnog Balkana koja se približava EU. Prema tome, to je odlična vijest za region.
  Kada je u pitanju njen dalji napredak, Srbija će najvjerovatnije početi pregovore u januaru. Ipak, postoji i mogućnost da to bude u aprilu ili junu i to će zavisiti od pripreme pregovaračkog procesa. Zavisiće, naravno i od toga kako ide proces primjene briselskog sporazuma o Kosovu. Tu ima sada i nekih neočekivanih problema..
  ANALITIKA: Da li će, kako to mnogi prognoziraju, pregovori EU i Srbije motivisati i Crnu Goru da brže ispuni uslove za zatvaranje poglavlja 23. i 24. koja se odnose na borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije?

  JANJIĆ: Prvo, ne slažem se sa ocjenama da je Srbija postigla bolje rezultate kada su u pitanju ta dva poglavlja, kako se to može čuti u javnosti. Svaka država je specifična i kada govorimo o nekim segmentima borbe protiv organizvanog kriminala na osnovu stavova iznesenih u javnosti bi se moglo bi se zaključiti da je Srbija ispred Crne Gore. Ipak, to nije tako.
  Činjenica je da Srbija još uvijek nema pravosnažnih i izvršnih presuda o oduzimanju imovine kada je u pitanju borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, a neke presude u toj oblasti su ukinute.  ANALITIKA: Gdje vidite eventualne probleme za Srbiju u procesu otvaranja ta dva poglavlja?


  JANJIĆ: Srbija će definitivno imati probleme kada je u pitanju otvaranje poglavlja 23. i 24. Prije svega srpsko pravosuđe i tužilaštvo su van bilo kojih ozbiljnih standarda. Korupcija, nejake i neefikasne institucije su veliki problemi kao i za većinu država Zapadnog Balkana koje su prošle kroz sankcije i ratove.
  Srbija ima i nezavršeno i nepotpuno zakonodavstvo u oblasti manjina , posebno su nepotpuna rješenja kada su u pitanju prava vlaške i mađarske manjine.
  Dodatni probem su i netransformisane službe bezbjednosti, koje su još uvijek izvan demokratske kontrole. Mislim da je suštinski problem koji čeka Srbiju problem vlasništva, neriješena pitanja svojine i privatni monopoli nad nacionalnim resurmima. Naravno, unutar toga je i pitanje kako obezbijediti energetsku bezbjednost.
  Srbija je to pitanje mnogo loše ispregovarala u samom Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) i to sada se ne može mijenjati. Znači, morate potrošiti mnogo novca da bi ste prešli na neku novu politiku.
  ANALITIKA: Šta je sa Crnom Gorom?
  JANJIĆ: Crna Gora ima problem prioriteta. Ipak, sa dobro ispregovaranim Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju ste ostavili dovoljno veliki prostor za manervisanje. Dobro ste obezbijedili poljoprivredu i stočarstvo, iako nemate neku veliku proizvodnju niti brojne farmere.
  Vaši prioriteti treba da budu energetika i energetska bezbjednost i jako je važno da rasčistite sa socijalnom ekonomijom kao što je KAP, odnosno da se to pitanje zatvori a da se u krajnjem poveća proizvodnja i štednja električne energije. Crnoj Gori kao glavni problemi ostaju pitanje jačanja institucija i - kao i Srbiji - pitanje svojine odnosno uklanjanje privatih monopola nad nacionalnim resursima.  ANALITIKA: Prije članstva u EU Crna Gora će najvjerovatnije postati nova članica NATO. Da li očekujete i sličan put Srbije i eventualno njen zaokret ka toj političko-bezbjedonosnoj organizaciji, imajući u vidu da je članstvo u NATO pa u EU bio put svih postkomunističkih država koje su sada članice Unije?

  JANJIĆ: Kada je u pitanju članstvo u NATO - a to je povezano sa članstvom u EU - tu je Crna Gora u znatnoj prednosti u odnosu na Srbiju.

  Usvajanjem nove strategije NATO i promjenom politike u Srbiji nakon pada Borisa Tadića apsolutno je jasno da Srbija ide ka NATO. Možda to nekom djeluje apsurdno da neko ko ima nasleđe Miloševićeve stranke i ko je potekao iz Srpske radikalne stranke ide ka NATO - ali to je činjenica! Treba li podsjetiti da Beograd nije potpisao sporazum aprilski sporazum sa Prištinom - dok NATO nije stavio svoj paraf.
  Očekujem da će rekonstruisana Vlada Srbije u narednih godinu dana ozvaničiti promjenu politike i zatražiti članstvo u NATO.

  ANALITIKA: Mislite da je i zbog NATO crnogorska pozicija relaksiranija, kada su u pitanju pregovori o članstvu u EU.
  JANJIĆ: Između ostalog i zbog NATO. Ne bih da licitiram ali Crna Gora je u prednosti ne samo zbog malog broja stanovnika i bolje putne infrastructure, odnosno onoga što će se desiti u promjeni putne infrstrukture izgradnom autoputa koji će povezatu jug i sjever države. Osim toga, Crna Gora ima odgovarajuću prednost jer i duže pregovara i nema poltičkih problema.
  Generalno, očekujem da će kroz pregovore sa EU, saradnja Crne Gore i Srbije koja je do sada bila diskretna - postati vrlo otvorena. Potrebno je da jedna država drugoj budu ispomoć da što prije prođu taj put ka EU.

  ANALITIKA: Srbija je potpisivanjem briselskog Sporazuma sa Prištinom suštinski priznala postojanje kosovske države. Da li očekujete da će formalno priznanje Kosova biti uslov za ulazak u EU?

  JANJIĆ: Tačno je da je Srbija prihvatila i priznala kosovske institucije, odnosno prihvatila realnost. Tačno je da je ovim sporazumom ona pomogla da te insitucije funkcionišu na cijeloj teritoriji Kosova. Srbija je sporazumom prihvatila teritorijalni integritet Kosova kao izuzetno važan princip i za NATO i za EU.
  Pravilo je da ne možete ući u EU ako imate probleme sa susjedom. Kosovo nijesu priznale sve članice EU i formalno priznanje Kosova neće biti uslov Srbiji za članstvo u EU. Razumijem državne razloge zašto Srbija i formalno ne priznaje Kosovo.
  Mislim da bi bila pametna srpska politika bila da ne ometa put Kosova u Ujedinjene nacije i druge međunarodne organizacije i institucije. Što se tiče priznanja, i to je ono što sam govorio prije deset, petnaest godina jeste da Srbija treba da kaže da će priznati Kosovo prvog dana kada uđe u EU. To bi bila satisfakcija za one države koje ne priznaju Kosovo jer ovo što se radi sada jeste klasično ucjenjivanje...

  ANALITIKA: Kako to mislite?

  JANJIĆ: Ovo što sada radi Vlada Velike Britanije ili parlamentarci Bundestaga - to jeste ucjenjivanje! Mnogo je bitno da se sada uspostavi normalizacija i da normalno funkcionišu te dvije države, da građani slobodno žive, rade i da se Srbi integrišu u Kosovo i da Srbija razvija dobrosusjedske odnose. Bez bilo kakvih ucjena.

  Nenad ZEČEVIĆ

  http://portalanalitika.me/politika/tema/107804-srbija-e-naredne-godine-traiti-prijem- 2. #2
  Poznat
  Učlanjen
  04.11.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.489
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Штаааа????!!!!!! Па ужассссс!!!!!

 3. #3
  Aktivan član
  Učlanjen
  21.08.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Amsterdam
  Poruke
  1.734
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Strašno je kako se Srbija prodala. Postaje članicom svojega Đelata.

 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  11.03.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Salt Lake City
  Poruke
  19.473
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Social Media at NATO - Join NATO online !

 5. #5
  Poznat Srborus (avatar)
  Učlanjen
  19.12.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  7.371
  Reputaciona moć
  314

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  E pa nastavi da "očekuješ", samo još to možeš - da očekuješ, da se nadaš, da apeluješ, itd. Dok ti to "očekuješ" dotle smo dobili status posmatrača u ODKB i dotle nam stižu naši MiG-29M2 avioni iz Rusije, a možda i S-300

 6. #6
  _nobody_ nije na forumu
  Zivot je Zivotinjsko Carstvo u kome NE caruje Drugarstvo!
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.07.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.351
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Sta?! Zar sa propalim amerima u vojnu alijansu???

  Sa ovim cikama, koji ni pilota vise nemaju? http://forum.krstarica.com/showthread.php/631961-pukose-ameri-skroz-naskroz-Slabosti-SAD

  Mi treba da udjemo u Moskovski Pakt za Mir...

  _nobody_

 7. #7
  Iskusan
  Učlanjen
  16.07.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.397
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  stvarno ste smišni, izbombardirali ih, sad im uzeli i kosovo a gaće sve niže i niže

 8. #8
  Ističe se fatcat (avatar)
  Učlanjen
  04.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Still Earth
  Poruke
  2.724
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Citat Original postavio osvetnik_zgb Pogledaj poruku
  Strašno je kako se Srbija prodala. Postaje članicom svojega Đelata.
  Đelata?  Jebemti al' su nepismeni ovi hrvati.

 9. #9
  Poznat WIBU (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  45º15'00N 19º50'00E
  Poruke
  7.496
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Citat Original postavio Srborus Pogledaj poruku
  E pa nastavi da "očekuješ", samo još to možeš - da očekuješ, da se nadaš, da apeluješ, itd. Dok ti to "očekuješ" dotle smo dobili status posmatrača u ODKB i dotle nam stižu naši MiG-29M2 avioni iz Rusije, a možda i S-300
  Celih 6 komada što nije dovoljno ni za prašenje komaraca.
  "Nije važno odakle sam, sve dok znadeš kuda putujem..."

 10. #10
  Elita User Friendly (avatar)
  Učlanjen
  20.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.105
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  418

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Rusi su dali 6 krsina mig 29 i to nam dali za debelu lovu. Ameri sto nas bombardovali dali nam hamere fraj,dali i Hrvatima bombardere fraj,***** ti Ruse i takvog saveznika.
  Audi, vide, tace, si vis vivere in pace

 11. #11
  Veoma poznat Eric Draven (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija
  Poruke
  13.060
  Tekstova u blogu
  44
  Reputaciona moć
  172

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  @tema

  "Men dont faint,we take unintended,decisive naps!"
  Bob Kelso

 12. #12
  Elita
  Učlanjen
  10.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  22.572
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Ništa ne brinite.

  Imat ćete natpis:

  PROTECTED BY NATO


  ... i Rusi vas više neće ugrožavati.


 13. #13
  Poznat
  Učlanjen
  21.03.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.477
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Ovi Srbi se neckaju ko one malo lakse djevojke Udje kod tebe u auto ili stan pa kad je poces dirati/pipkati ona se kobajagi necka pa kad stavis ruku izmedju nogu one kaze nemoj a noge siri tako i sa gacama kad hoces da joj skines ona isto kaze ma necu a guzicu podize da joj lakse skinet

  Ma recite slobodno "hocemo NATO" hocemo EU pa ako treba dacemo Vojvodinu i Sandzak kad smo Kowsovo preboljeli zasto nebi i ove dvije pokrajine

 14. #14
  Veoma poznat
  Učlanjen
  10.07.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ovdeonde
  Poruke
  11.741
  Reputaciona moć
  258

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Mislim da ce Narod konacno reagovati

 15. #15
  Poznat Srborus (avatar)
  Učlanjen
  19.12.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  7.371
  Reputaciona moć
  314

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Citat Original postavio mrho Pogledaj poruku
  Ovi Srbi se neckaju ko one malo lakse djevojke Udje kod tebe u auto ili stan pa kad je poces dirati/pipkati ona se kobajagi necka pa kad stavis ruku izmedju nogu one kaze nemoj a noge siri tako i sa gacama kad hoces da joj skines ona isto kaze ma necu a guzicu podize da joj lakse skinet

  Ma recite slobodno "hocemo NATO" hocemo EU pa ako treba dacemo Vojvodinu i Sandzak kad smo Kowsovo preboljeli zasto nebi i ove dvije pokrajine
  To se tvoja keva tako kobajagi nećkala dok su je svi odreda pipkali a zapravo je svima odreda širila noge, Srbija nikome neće širiti noge, u to budi siguran.

 16. #16
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.547
  Reputaciona moć
  2292

  Thumbs down Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Beograd -- Srbija će naredne godine zatražiti prijem u NATO, ocenio je direktor beogradskog Foruma za etničke odnose Dušan Janjić.  "Očekujem da će rekonstruisana Vlada Srbija u narednih godinu dana ozvaničiti promenu politike i zaražiti članstvo u NATO", rekao je Janjić za podgorički portal Analtika.

  On je objasnio da je "jasno da se odnos Srbije prema NATO menja odlaskom Borisa Tadića sa funkcije predsednika i usvajanjem nove strategije NATO-a".

  "Možda to nekome deluje apsurdno, da neko ko ima nasleđe Miloševićeve politike i ko je potekao iz Srpske radikalne stranke ide ka NATO, ali to je činjenica", kazao je Janjić.

  Prema rečima Janjića, Srbija je sporazumom Beograda i Prištine prihvatila teritorijalni integritet Kosova, a to je vrlo važno za njeno članstvo u Evropskoj uniji i NATO.

  http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=07&dd=12&nav_category=11&nav_id=731698

  Narodu mazu oci sa kupovinom ruskog oruzja a ovamo uvode Srbiju u NATO pakt i to bez referenduma.

  Mislim da Janjic 100% govori istinu - uostalom i on je CIA spijun kao i pomenuta dvojica.

 17. #17
  Poznat
  Učlanjen
  11.11.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.618
  Reputaciona moć
  142

  Podrazumevano Re: Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Почео су и Јањића цитирати. Падаш све ниже и ниже. Да те Шешељ види!!!

 18. #18
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.547
  Reputaciona moć
  2292

  Podrazumevano Re: Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Citat Original postavio miso6207 Pogledaj poruku
  Почео су и Јањића цитирати. Падаш све ниже и ниже. Да те Шешељ види!!!
  pa koga da citiram ? Janjic je glavni NATO lobista u nasoj zemlji. I ako on kaze da ce Srbija uci u NATO i da ce nas uvesti Dacic i Vucic tamo - sigurno je tacno .

 19. #19
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  N Bgd
  Poruke
  16.807
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Stvarno ne vidim ni jedan razlog da budem ZA ... sem ako se mora, mada to onda i nije pitanje izbora

 20. #20
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.547
  Reputaciona moć
  2292

  Podrazumevano Re: Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Sve ove sto su za NATO treba pohapsiti i prvim stocnim vagonom poslati za Avganistan....

  Pa tamo pokazite vasu ljubav prema ovoj zlikovackoj organizaciji - na delu.

  - - - - - - - - - -

  A NAJSTRASNIJE OD SVEGA JESTE STO NAS VUCIC DACIC I NJIMA SLICNI IZDAJNICI GURAJU U EU I NATO - BEZ REFERENDUMA

  Kakva smo mi to demokratija kad uopste nije sproveden referendum da li nas narod uopste zeli tamo ?

  U Srbiji vlada lazna demokratija - tj diktatura NATO-fila i CIA spijuna

 21. #21
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  N Bgd
  Poruke
  16.807
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  Sve ove sto su za NATO treba pohapsiti i prvim stocnim vagonom poslati za Avganistan....

  Pa tamo pokazite vasu ljubav prema ovoj zlikovackoj organizaciji - na delu.
  Ma mogu i Herkulesom, pod uslovom da mi ne snosimo troškove, kako transporta do tamo, sanduka nazad i pogrebnih usluga naravno. Penzije i invalidnine njihovim porodicama takodje iz nekog NATO fonda

 22. #22
  Domaćin
  Učlanjen
  30.11.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.645
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Gadovima naprednjackim nije sveto nista ali sam siguran da ce ova ekipa koja je sad na vlasti doziveti teski debakl a onda neka im je bog u pomoci.

 23. #23
  Elita Protector (avatar)
  Učlanjen
  05.06.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Равни српски Срем...
  Poruke
  15.026
  Reputaciona moć
  587

  Podrazumevano Re: Janjic: Vucic i Dacic ce Srbiju naredne godine uvesti u NATO pakt!

  Видећемо.
  “You know it’s funny, when it rains it pours they got money for wars, but can’t feed the poor.” - 2Pac

 24. #24
  Elita Protector (avatar)
  Učlanjen
  05.06.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Равни српски Срем...
  Poruke
  15.026
  Reputaciona moć
  587

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  Видећемо.
  “You know it’s funny, when it rains it pours they got money for wars, but can’t feed the poor.” - 2Pac

 25. #25
  Domaćin
  Učlanjen
  15.02.2013.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.040
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Srbija će naredne godine tražiti prijem u NATO

  DALEKO BILO JANJICU POMERI SE S MESTA!!!

Slične teme

 1. Srbija neće tražiti mesto u nesvrstanima
  Autor SMF u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 21.07.2009., 14:20
 2. USLOV ZA UPIS NAREDNE GODINE STUDIJA
  Autor Loo u forumu Fakulteti
  Odgovora: 9
  Poslednja poruka: 15.09.2008., 00:19
 3. Odgovora: 58
  Poslednja poruka: 28.06.2008., 17:36
 4. Odgovora: 105
  Poslednja poruka: 23.03.2008., 17:17
 5. Biti devica/ tražiti devicu
  Autor Apokalipsa u forumu Svaštara i zanimljivosti
  Odgovora: 24
  Poslednja poruka: 23.11.2004., 16:21

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •