Pozdrav svima!
Imamo mali problem i nadamo se da ce se naci neko ko ce moci da nam pomogne sto bi islo u obostranu korist!

Evo o cemu se radi:
Kupili smo 4 vaucera za hotel Achillion u Atini od kojih je svaki za dva nocenja za dvoje cija je iskoristivost do 31.10. ove godine.Kuponi su sa sajta megapopust.rs.
Dakle, hteli smo da provedemo 8 dana tamo i da uzivamo medjutim devojka je u medjuvremenu dobila posao, pripravnicki joj traje do kraja godine i u tom periodu nikako ne moze uzeti godisnji odmor.
Ako ima neko zainteresovan da otkupi kupone od nas bilo bi super da nam se javi na email adresu VUK_89@HOTMAIL.COM

Da budemo odmah na cisto, nije nam nikakav cilj da zaradimo ili nesto slicno, kuponi su placeni 28000 dinara, mi bi smo bili zadovoljni da ih neko otkupi za 20000 jer nam je glupo i da bacimo pare, a i da propadne putovanje i pare odu samo u dzep hotela.
Sto se tice sigurnosti, ja sam vec slao mail hotelu i raspitivao se da li posluju sa firmom koja prodaje vaucere, da li je to istinita i prava ponuda i oni su odgovorili potvrdno. Imam prepisku sa hotelom pa ukoliko je neko nepoverljiv i to mogu pokazati.
Glupo mi je da kacim ovde link ponude (nisam ni siguran da je dozvoljeno) pa ukoliko ste zainteresovani obratite nam se preko maila, ili se mozemo cuti preko skypa.
Jos jednom e-mail: vuk_89@hotmail.com
Skype name: vuk_89

Hvala i pozdrav!