KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Tema: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

 1. #1
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Ja sam jedna od sretnica koja je prošla pet tretmana navednim lijekom....eksperimentalno kao laboratorijski zec....i ima nuspojava ali uvjeravaju me da je to sve nebitno jer se stanice tokom vremena same regeneriraju jer su bile oštečene kako karcinomom tako i standardnim terapijama koje današnja medicina provodi, radioaktivni jod, kemoterapija....a onda sam imala sreću i upala u eksperimentalne zečeke....i evo me danas...karcinom je nestao...ostale su neke posljedice..ali sve je to nebitno ako i te posljedice uz pomoć vremena nestanu....to ću tek vidjeti...ali voljela bih ovaj članak podijeliti sa vama i savjetovati vam da ga potražite na internetu...IMA GA ZA KUPITI PREKO INTERNETA...i naravno sva ostala pomagala koja su vam potrebna za taj lijek....nadam se da će nekome pomoći...MENI JESTE..

  Kanadski naučnici su pronašli jednostavan lijek za potpuno izlječenje raka, ali velike farmaceutske kompanije uopće nisu zainteresirane za njegovu proizvodnju. Istraživači sa Sveučilišta Alberte u Edmontonu, su uspjeli prošlog tijedna u potpunosti izliječiti rak svojim preparatom, ali mediji i televizija jedva da su objavili nešto o ovoj jednostavnoj tehnici izlječenja raka koja koristi obične jeftine lijekove.

  Metoda uključuje primjenu dikloroacetata (DCA), koji se trenutno koristi u liječenju metaboličkih poremećaja , tako da uopće ne stvara negativne nus pojave ili neželjene dugoročne efekate.

  Ovaj lijek ne iziskuje patent, tako da ga bilo ko može primijeniti jeftino i brzo, za razliku od neefektivnih skupih lijekova koje proizvode vodeće farmaceutske kompanije!

  Kanadski su znanstvenici testirali DCA na ljudskim stanicama i s njim bezopasno ubili rak; pluća, mozga i grudi, dok su zdrave stanice ostale netaknute i žive.

  Ovaj lijek su testirali i na štakorima koji su imali ozbiljne tumore u završnim stadijima, njihove su se bolesne kancerogene stanice trenutačno skupile kada su im u vodu za piće stavljali DCA.

  Lijek sastavljen od DCA je široko dostupan, i tehnika za izlječenje raka je iznimno jednostavna, ali zbog čega se velike kompanije ne u uključuju u proizvodnju lijeka i njegovu distribuciju, zbog čega mediji nisu zainteresirane za ovo otkriće?

  Ljudske stanice imaju prirodne mehanizme za borbu protiv raka to su organele – mitohondriji, no oni trebaju okidač da bi postale efektne.

  U Wikipediji stoji: Mitohondrij je stanična organela eukariotskih stanica koja služi kao izvor stanične energije. Mitohondriji su mjesto aktivnosti ciklusa limunske kiseline (Krebsovog ciklusa) kao i mjesto stvaranja adenozin trifosfata elektronskim transportom i oksidativnom fosforilacijom. Cilindrične su strukture, promjera između 0,3 i 1 µm i dugi od 5 do 10 µm.Sastoji se od dvije membrane, od kojih je vanjska relativno napeta, unutrašnja membrana je naborana kako bi joj se povećala površina i tako povećala mogućnost stvaranja ATP-a.Vjeruje se da su nastali endosimbiozom od aerobne bakterije i zato sadržavaju 70 S ribosome i cirkularnu DNA kao i prokarioti. Kraj citata.

  Znanstvenici su do sada smatrali da stanični mitohondriji postanu oštećeni i neaktivni za vrijeme napada raka. Fokusirali su se na glikolizu, koja je slabo efektna u borbi protiv raka i uglavnom bacanje resursa i trošenje vremena.

  Proizvođači lijekova su se fokusirali na glikolizu kao tretman u borbi protiv raka!

  S druge strane tretman DCA-om ne uključuje metode glikolize već se u potpunosti fokusira na mitohondrije; oni aktiviraju mitohondrije koji se nakon aktivacije uspješno i brzo bore protiv raka.

  Ovaj efekt dozvoljava raktivaciju procesa koji se naziva apoptoza. Mitohondriji u sebi imaju program za samouništenje koji se aktivira kada se radi o stanicama raka!

  Bez apoptoze, tumori brzo i neobuzdano rastu jer se njihove stanice odbijaju „ugasiti.“ Funkcionalni i aktivirani mitohondriji, zahvaljujući DCA, pokreću ovaj proces i jednostavno gase stanice raka!

  Kada se isključi proces glikolize, tijelo proizvodi manje ,liječne kiseline, tako da se oštećeno tkivo oko stanica raka ne raspada i na takva način ne stvara pogodan teren za tast novih tumora.

  Farmaceutske kompanije ne investiraju novac u istraživanja DCA metode jer se takva ne može patentirati, a bez patenta FARMACEUTKA INDUSTRIJA NE MOŽE ZARAĐIVATI NOVAC.

  Oni trenutačno zarađuju ogromne svote novca na njihovim patentiranim „lijekovima“ za AIDS.

  S obzirom da farmaceutske kompanije neće razvijati DCA do konačne primjene na ljudima, bilo bi potrebno da neovisne laboratorije započnu klinička ispitivanja DCA da bi potvrdile istraživanja kanadskih znanstvenika i da bi se na koncu lijek mogao primjenjivati na ljudima. Sav se taj posao može napraviti u kolaboraciji s kanadskim sveučilištem koje je prvo započelo istraživanja, i svakako će rado asistirati istraživanja i razvijanje krajnjeg lijeka za potpuno liječenje raka!

  Nadamo se da će objavljivanje ovog teksta doprinijeti podizanju svjesnosti o učincima dikloroacetata – DCA i njegovoj uspješnosti u izlječenju raka, i iskreno se nadamo da će možda tako inspirirati neke neovisne kompanije za istraživanje i proizvodnju ovog lijeka koji ZAISTA SPAŠAVA ŽIVOTE, jer velike farmaceutske kompanije to uopšte neće učiniti.
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati.... 2. #2
  Domaćin Sima Nemac (avatar)
  Učlanjen
  23.08.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у воћњаку
  Poruke
  3.185
  Reputaciona moć
  89

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Колегинице, драго ми је да сте успели да се изборите са "том опасном болешћу"(јер тако је представљају фармацеути).
  Фармација је велика превара, али људи су "заслепљени" и верују таблетама!
  Доле је линк познате канадске докторке, па прочитајте.

  http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/10/16/jednostavni-lekovi-protiv-raka-obavezno-procitajte-i-podelite-neka-sto-vise-ljudi-zna-za-ovo/
  http://alternativna-medicina.blogspot.com/2009/11/antiparazitni-program-drhulda-clark.html
  САМО НАПРЕД! У нове победе!

 3. #3
  Primećen član
  Učlanjen
  28.06.2013.
  Pol
  muški
  Lokacija
  StarCity, Belgrejd
  Poruke
  873
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Sve bolesti izlečismo zahvaljujući štakorima a niko ih ne uzima za kućne ljubimce?

 4. #4
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  1.624
  Reputaciona moć
  184

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Drago mi je iamblond da si se izlecila.
  Samo me zanima gde si to primala taj lek -dikloroacetat (DCA)? U Zagrebu? Koliko vremena je proslo od uzimanja tog leka i kakvu vrstu kancera si imala? Na koji nacin je utvrdjeno da je kancer nestao? Kakvo je ime leka da znamo ?
  Kazes za lek " uopće ne stvara negativne nus pojave ili neželjene dugoročne efekate" a pre toga .kazes da " Ja sam jedna od sretnica koja je prošla pet tretmana navednim lijekom....eksperimentalno kao laboratorijski zec....i ima nuspojava ali uvjeravaju me da je to sve nebitno jer se stanice tokom vremena same regeneriraju". Kakve su to nuspojave koje imas ?
  Volela bih da nam detaljnije opises kako je izgledala terapija tim lekom, gde, ko je nadgledao uzimanje, kakve posledice imas. Ostale stvari znamo iz medija ali licno iskustvo bi znacilo za one kojima je taj lek potreban

 5. #5
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  da...svi smo mi slijepci...jer ipak treba vremena da čovjek shvati da je samo potrošna roba za one željne profita....pregledati ću ove linkove...hvala...
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati....

 6. #6
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  konstatiran mi je karcinom štitnjače i limfoma...početkom 9 mjeseca prošle godine...upala sam igrom slučaja i životnih okolnosti u eksperiment...nisam niti znala da se takvog što radi...preko poznanika....iz prošlosti....uglavnom...svakih 4 tjedna primala sam po jednu dozu navedenog lijeka DCA. ....i iz mjeseca u mjesec su nalazi bili sve bolji i bolji...da bih sad sa zadnjom terapijom i pretragama koje su mi napravljene ustanovili da se karcinom povukao ali ostale su neke manje posljedice na samoj štitnjači, i djelomično na kičmenoj moždini...ali to je sve uvjetovano bilo kombinacijom standardne medicinske procedure, radioaktivni jod, kemoterapije i ostalo....a onda i taj DCA....posljedice su takve da se moraju nadzirati, kontrolirati, ali nisu trajne....po riječima liječnika.

  Što se same štinjače tiče, ona je reagirala na način da mi u roku jednog dana se mijenja nalaz, od manjka do viška....a što je rezultat mojim totalnim nekontroliranjem raspoloženja, od suza do vriske, bijesa....to je nešto što mi garantiraju da će zasigurno proči i to kroz neki period, jedini je problem što nisu rekli koliko vremena treba proteći da se to stabilizira, drugi problem je bila nesanica, spavala sam možda i to ako 3-4 sata na svakih 36-48 sati...i tako velika većina nas iz te grupe eksperimentalaca, osim jednog muškoga koji je od prve terapije maltene prespavao cijelo vrijeme...po njegovim riječima on se doslovce budio radi toaleta i hrane, ostalo je prespavao. A mi ostali, pa recimo da smo se družili po internetu, piskarali, knjige, igrice, tv....nije bilo lako jer je to iscrpljivalo organizam, odustajala sam, padala emocionalno u neke samo meni znane ponore, dizala se opet i padala...i to je ono što je više razaralo psihu i živce nego sami tretmani. Što se tretmana tiče, primali smo ih intravenozno i oralno, naizmjence, doze su mijenjanje, ovisno o nalazima krvi, kilaži jer sam sa prvim terapija jako gubila na težini, medjutim sad su započeli problemi koje liječnici vežu uz rad štinjače, počela sam dobivati na kilaži ali onako poprilično. Trenutno ne preporučuju neke terapije za štitnjaču jer u tijelu je još pohranjen taj DCA i protiv su drugih terapija još jedno 2-3 mjeseca jer pretpostavljaju da će se za to vrijeme štitnjača sama izboriti za normalan rad. Više ću moći napisati nakon zadnjih pretraga koje trebam obaviti kroz slijedećih dva tjedna. Relativno je sve, ALI BAŠ SVE BILO BEZBOLNO. Uletjela sam u tu eksperimentalnu grupu zahvaljujući liječniku koji usko surađuje sa nekim američkim medicinskim centrima i preko njih sa Edmontonom u Kanadi. Sama sam istraživala po internetu i pronašla da se navedeni lijek može kupiti i preko interneta jer kao što je u članku i navedeno, farmaceutska industrija ne može staviti svoje šape na njega jer ga ima već u prodaji kao dio lijekova za smetnje koje su naveli. I nemaju niti interesa jer je to uglavnom jeftin lijek, iako za prilike na našim prostorima je diskutabilno što je jefitino a što skupo. Pronaći ću ponovno link preko kojega se navedeni lijek zajedno sa opermom prodaje jer na njemu ima više informacija.
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati....

 7. #7
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  http://puredca.com/

  kao što sam obećala ovo je link preko kojega možete dobiti puno više informacija i objašnjenja.

  sretno svima...od

  - - - - - - - - - -

  nisu umiljati...defintivno...a nisam niti ja nakon ovih tretmana....
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati....

 8. #8
  Poznat
  Učlanjen
  03.12.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Had
  Poruke
  7.420
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  sačuvaćemo linak, zlu ne trebalo.
  a pre neki dan čitam u novima kako su naučnici konačno priznali poraz u borbi protiv raka.

  što se tiče kupovine preko neta i konzumacije leka bez nadzora lekara, koji je pritom u experimentalnoj fazi, nije li ovo pomalo opasno?
  mislim na ljude koji recimo boluju od kancera sa velikom stopom izlečenja standardnim metodama?
  Poslednji put ažurirao/la gost 320077 : 29.06.2013. u 01:07

 9. #9
  lilihip64 nije na forumu
  Život je k'o porezna inspekcija; uvijek nađe način kako će te spizditi
  Elita lilihip64 (avatar)
  Učlanjen
  25.06.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.312
  Reputaciona moć
  778

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  posto ste isli na na uobicajeno lecenje ,kako znate da se rak povukao od dca?
  ''Ako ljubav, radost, toplotu i slast ja sam sobom ne nosim - neće mi ih ni drugi dati. A ja, sa srcem punim blaženstva, neću drugoga usrećiti ako on stoji preda mnom hladan i bez snage.'' - Gete

 10. #10
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  vjerujem da se povukao od DCA-a....jer konvencionalne metode liječenja kod mene nisu bila uspješne....dakle mogu jedino vjerovati da je taj lijek pomogao....drugoga objašnjenja nemam...nisam vodila nikakav specijalan životni režim tipa posebne prehrane, promjene nekih velikih životnih navika, osim što se promijenilo moje stanje duha...i to vrlo vrlo negativno..iz toga se nisam mogla i još uvijek se pokušavam izvući iz toga ali teško je....što se klasične medicine tiče bila sam za njih otpisana jer je procijenjena duljina života bila cca 6 mjeseci...imala sam sreću što sam uspjela preko veze prijaviti se, točnije prijatelj me prijavio...jer kad više nema nade, vjerujte da bih probala i cijenkalij kao lijek...radioaktivno jod, kemoterapija...ništa od tih konvencionalnih metoda nije ukazivalo na bilo kakav pozitivni pomak bolesti...i uletjela sam u to a u svojoj glavi radila planove što sve moram završiti do konačnog kraja....i vjerujem da je DCA bio uzrok mojeg izliječnja...iako recidiv stoji....iako mi predstoje dodatne pretrage...ali prvi puta od dijagnosticiranja bolesti vjerujem da mogu dalje...da ima nade....
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati....

 11. #11
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  na linku koji sam postavila postoje kontakti sa liječnicima....kojim se može uvijek obratiti i stoje vam na raspolaganju.....ono što sam ja iz svih tih terapija shvatila da je doza za svakoga pojedinca drugačije...i tu je potreban nadzor....vjerujem da postoje liječnici koji znaju puno više o tome lijeku...problem je u farmaceutskoj industriji a ne u liječnicima....kao što sam navela u jednom odgovoru kod mene standardne metode nisu pomagale....i bila sam spremna probati bilo što....moje osobno iskustvo sa terapijom DCA-a nije bilo ništa posebno...ali zaista....osim umora, nesanice, jednostavnog gubitka snage...energije..ali to isto sam osjećala i od kemoterapije....tako da nisam osoba koja može točno odrediti što je utjecalo na takvo moje kako fizičko tako i psihičko stanje....kod karcinoma štitnjače i jeste karakteristično da poremećaj hormona izaziva štošta od promjene raspoloženja do promjene u kilaži, uglavno, tisuću i jedna promjena i ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su moje nus pojave bile posljedica DCA-a....nisam sigurna, jer velika većina nas iz eksperimentalne grupe imali smo manje više iste simptome....i svi su bili vezani uz psihu....od totalne depresije, do nekakvih faza veselja, suza, ma svega jednom rječju...
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati....

 12. #12
  lilihip64 nije na forumu
  Život je k'o porezna inspekcija; uvijek nađe način kako će te spizditi
  Elita lilihip64 (avatar)
  Učlanjen
  25.06.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.312
  Reputaciona moć
  778

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  ako stoji recidiv kako je onda to izlecenje?

  u svakom postu napisete nesto drugo , izlecenje je kad se rak totalno povuce i nema ga pet godina , pa se onda moze pricati o mogucem, izlecenju ,sad ovo vase je samo sd stabilizacija bolesti na neko odredjeno vreme , koja je mogla nastati i od hemioterapije
  ''Ako ljubav, radost, toplotu i slast ja sam sobom ne nosim - neće mi ih ni drugi dati. A ja, sa srcem punim blaženstva, neću drugoga usrećiti ako on stoji preda mnom hladan i bez snage.'' - Gete

 13. #13
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  objašnjenje koje sam ja dobila je da nakon karcinoma uvijek postoji recidiv...ni meni to nije baš bila draga vijest...ali je tako kako jeste....napisala sam ono što sam ja prolazila, da li je to kraj ili nije, ne mogu sa sigurnošću reči, ali prvi nalazi pokazuju da karcinoma nema.....napisala sam da mi slijedećih dva tjedna predstoji još dosta pretraga ali za mene je i ovo super vijest.....a kemoterapija nisam sigurna a i nisam nikada čula da je počela djelovati nakon 10 mjeseci koliko je sada prošlo od moje prve kemoterapije....ja vjerujem da je DCA pomogao...a kod muškarca koji je bio na terapiji u našoj grupi, tumor na mozgu se totalno povukao, znam samo što je on rekao....dakle prenosim samo njegove riječi.....ja sam probala....a na drugima je da odluče hoće li i na koji način krenuti svatko u svoju bitku....za život....ja se nadam da je moja bitka za život završila....a kontrole, recidiv i ostalo....to će vjerojatno uvijek postojati...taj lijek nije prihvaćen od strane medicinara i svatko ima pravo na svoj osobni odabir....ja sam svoj odabrala...i napisala ovdje na forumu da postoje i drugi načini liječenja....uostalom...nije ovaj jedini...onaj tko se bori sa karcinomom, tumorom.....svatko od nas ima svoju priču....nekima pomogne drugima ne....i ne mogu napisati da ga nema pet godina kad je kod mene dijagnosticirano tek sad da ga više nema...čuti ćemo se za pet godina....ja živim dan na dan...i svaki novi dan je dar....da ste možda pročitali vidjeli bi da sam tek završila sa zadnjom terapijom...dakle garancije nema....ali i ovo sad što je i kako je, je vijest koju sam htjela podijeliti sa drugim...ponavljam...svatko bira način svojeg liječenja...poanta svega je da a to mi najmanje možete negirati da farmaceutske industrije zarađuju goleme novce na lijekovima....i ne izlaze sa istinom u javnost jer gube svoj profit....ovo nisam ja napisala...pročitajte, ima tisuće članaka na internetu o prehrani, o pojedinim vrstama hrane koje svojim antioksidancima, svojim kiselinama, i raznim drugim sastojcima pomažu, točnije usporavaju rast tumora, kancerogenih stanica....jedna od takvih je obična soda....točnije nije baš obična, ne ona kuhinjska....i masa takvih stvari za koje ne znamo.....
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati....

 14. #14
  iamblond nije na forumu
  Čini mi se da sam te morao voljeti na bezbroj načina, bezbroj puta,
  Početnik iamblond (avatar)
  Učlanjen
  05.01.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Zagreb
  Poruke
  18
  Tekstova u blogu
  364
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  a što se riječi RECIDIV tiče i meni je zbunjujuća, ali liječnik ju je na taj način upotrijebio....a nalazi su za sada Bo...ALI da li je to njihov izraz dok ne prodje odredjeni period pa da sa sigurnošću može reči E SAD JE KRAJ...ili ...mogu jedino reči da ću u ponedjeljak ponovno pitati ZAŠTO TAJ TERMIN...jer i sama znam što znači RECIDIV....pa ću u ponedjeljak napisati što mu to točno znači...do tada...pozdrav.....
  Život ti bira osobe sa kojima češ se sresti....a ti sam...one...sa kojima češ ostati....

 15. #15
  Nov član
  Učlanjen
  04.10.2014.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Citat Original postavio iamblond Pogledaj poruku
  a što se riječi RECIDIV tiče i meni je zbunjujuća, ali liječnik ju je na taj način upotrijebio....a nalazi su za sada Bo...ALI da li je to njihov izraz dok ne prodje odredjeni period pa da sa sigurnošću može reči E SAD JE KRAJ...ili ...mogu jedino reči da ću u ponedjeljak ponovno pitati ZAŠTO TAJ TERMIN...jer i sama znam što znači RECIDIV....pa ću u ponedjeljak napisati što mu to točno znači...do tada...pozdrav.....
  Poštovana,

  Zanima me kako napreduje Vaš oporavak? Vidim da je dosta vremena prošlo od VAšeg zadnjeg pisanja pa me zanima kako napredujete, da li ste još uvijek dobro?

 16. #16
  Domaćin
  Učlanjen
  10.11.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.227
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  I mene jako zanima njeno trenutno stanje?

 17. #17
  Poznat
  Učlanjen
  23.08.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.123
  Reputaciona moć
  384

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Citat Original postavio Radovan Četvrti Pogledaj poruku
  I mene jako zanima njeno trenutno stanje?
  Blondina se u desetom mesecu oglasila na Blogu ,
  rekla bih da je ok
  Pročitajte ...

 18. #18
  Početnik
  Učlanjen
  07.12.2014.
  Pol
  ženski
  Poruke
  9
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  I sta se dalje desavalo dali joj se karcinom vratio ili ne ???

 19. #19
  Poznat
  Učlanjen
  23.08.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.123
  Reputaciona moć
  384

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Citat Original postavio Majazoran Pogledaj poruku
  I sta se dalje desavalo dali joj se karcinom vratio ili ne ???
  Na Blogu ne pominje karcinom
  druge je nevolje muče , ali to je ok , zivot je takav

 20. #20
  Domaćin
  Učlanjen
  10.11.2014.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.227
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Možda ovo nekome bude interesantno, Coriolus versicolor + E vitamin protiv tumora prostate.
  Kinesko - Australijska studija iz prošle godine.
  http://www.biomedcentral.com/1472-6882/14/303

 21. #21
  Početnik
  Učlanjen
  17.04.2016.
  Pol
  ženski
  Poruke
  6
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Citat Original postavio LikiLee Pogledaj poruku
  Na Blogu ne pominje karcinom
  druge je nevolje muče , ali to je ok , zivot je takav
  Mozes li ostaviti link ka blogu? Hvala

 22. #22
  Poznat
  Učlanjen
  23.08.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  8.123
  Reputaciona moć
  384

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  црвенокоса, написала сам ти на репутацији.
  овде мораш написати још 3,4 поста да би профункционисале
  приватне поруке.

 23. #23
  Poznat
  Učlanjen
  31.03.2016.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  7.243
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Mnogi doktori savetuju morfijum flaster protiv bolova,ali na neke bolesnike to nema efekta,a nus pojava ima

 24. #24
  Poznat bRu zLi (avatar)
  Učlanjen
  17.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.355
  Reputaciona moć
  228

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Citat Original postavio Sima Nemac Pogledaj poruku
  Колегинице, драго ми је да сте успели да се изборите са "том опасном болешћу"(јер тако је представљају фармацеути).
  Фармација је велика превара, али људи су "заслепљени" и верују таблетама!
  Доле је линк познате канадске докторке, па прочитајте.

  http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/10/16/jednostavni-lekovi-protiv-raka-obavezno-procitajte-i-podelite-neka-sto-vise-ljudi-zna-za-ovo/
  http://alternativna-medicina.blogspot.com/2009/11/antiparazitni-program-drhulda-clark.html
  Фармација је велика превара


  aha, da farmacija nauka je velika prevara jedna, al zato Vasa sarlatanka Vesna Mihajlovic, "visi diplomirani borac svetlosti (svetlonosa=Lucifer i njegovi apostoli)" nije prevara i alternativne gluposti kojima PRAVI PREVARANTI pune dzepove. Jeste, bojite se farmakomafije i u isto vreme punite dzepove BIOMAFIJI, ORGANOMAFIJI i Alternativmafiji, jer nemate mozga niti sposobnost za analiticko zakljucivanje, kriticni osvrt, racionalno razmisljanje. Vi teoreticari zavere zapravo imate napadacki odn kriticki stav prema svemu drugom osim prema Vasem duboko ukorenjenom uverenju, confirmation biasu koji napravite prvi put u zivotu kada se latite interneta tako matori i procitate nesto, neku teoriju zavere i glupost kao npor blog ludajke sarlatanke Vesne Mihajlovic, "Viseg diplomiranog borca svetlosti" sta god to znacilo , i onda to sto procitate zacementirate u mozak i nikakve meta analize, dvostruke slepe random studije Vam ne mogu promeniti uverenje, koje je strucno gledano, paranoidne prirode.

  E da, i 90% Vas je jedna neobrazovana neuka nepismena marva. Koja ne ume da analiticki i kriticki pristupi bajci Ivica i Marica a kamoli necem slozenijem.

  Evo ova po dijagnozi kao da je sestra Vesne Mihajlovic, uzmi zastupaj i njene paranoidne stavove, jer ono, Vesna nije daleko od nje. A pazi ni ona nije u instituciji i radi u SUPu, slobodnos e seta zemljom kao i Vesna Mihajlovic.


 25. #25
  Legenda dive (avatar)
  Učlanjen
  06.09.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  52.247
  Reputaciona moć
  5319

  Podrazumevano Re: KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

  Citat Original postavio bRu zLi Pogledaj poruku


  aha, da farmacija nauka je velika prevara jedna, al zato Vasa sarlatanka Vesna Mihajlovic, "visi diplomirani borac svetlosti (svetlonosa=Lucifer i njegovi apostoli)" nije prevara i alternativne gluposti kojima PRAVI PREVARANTI pune dzepove. Jeste, bojite se farmakomafije i u isto vreme punite dzepove BIOMAFIJI, ORGANOMAFIJI i Alternativmafiji, jer nemate mozga niti sposobnost za analiticko zakljucivanje, kriticni osvrt, racionalno razmisljanje. Vi teoreticari zavere zapravo imate napadacki odn kriticki stav prema svemu drugom osim prema Vasem duboko ukorenjenom uverenju, confirmation biasu koji napravite prvi put u zivotu kada se latite interneta tako matori i procitate nesto, neku teoriju zavere i glupost kao npor blog ludajke sarlatanke Vesne Mihajlovic, "Viseg diplomiranog borca svetlosti" sta god to znacilo , i onda to sto procitate zacementirate u mozak i nikakve meta analize, dvostruke slepe random studije Vam ne mogu promeniti uverenje, koje je strucno gledano, paranoidne prirode.

  E da, i 90% Vas je jedna neobrazovana neuka nepismena marva. Koja ne ume da analiticki i kriticki pristupi bajci Ivica i Marica a kamoli necem slozenijem.

  Evo ova po dijagnozi kao da je sestra Vesne Mihajlovic, uzmi zastupaj i njene paranoidne stavove, jer ono, Vesna nije daleko od nje. A pazi ni ona nije u instituciji i radi u SUPu, slobodnos e seta zemljom kao i Vesna Mihajlovic.

  nikad te nisam pitala zasto taj nick
  ali sam citala tvoje postove i negde stekla utisak da si osoba sportskog duha koja je okrenuta zvanicnoj medicini i vrlo kriticna prema alternativi
  pretpostavljam da se bavis ili si se bavio i nekim borilackim vestinama
  pa me u vezi sa tim zanima, da li znas sta je tai chi chuan?
  Kosmos kaze moze!

Slične teme

 1. Da li farmaceutska industrija stvara viruse ?
  Autor ravana2 u forumu Teorije zavera
  Odgovora: 46
  Poslednja poruka: 03.12.2013., 21:44
 2. Karcinom bubrega
  Autor el gringo u forumu Zdravlje
  Odgovora: 37
  Poslednja poruka: 19.07.2013., 16:01
 3. Da li je Beograd karcinom Srbije i Srba?
  Autor veKsla u forumu Politika
  Odgovora: 671
  Poslednja poruka: 18.12.2007., 22:58
 4. karcinom debelog creva
  Autor zanasu u forumu Zdravlje
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 10.02.2005., 16:26
 5. Mile vs Muzicka industrija
  Autor Glas Sauronov u forumu Arhiva
  Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 27.12.2004., 12:14

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •