šta je za tebe merilo sreće i da li sebe smatraš srećnom...?
mišljenje muških me ne zanima, inače bi pitao na pdf-u za to predviđenom...
šta je za tebe merilo sreće i da li sebe smatraš srećnom...?
mišljenje muških me ne zanima, inače bi pitao na pdf-u za to predviđenom...
mukami
Jesam.
Uloga intelektualca jeste da govori istinu u lice nosiocima moći.
Trenutno jesam![]()
Pu, pu... svi smo zdravi, živimo relativno dobro. Danas je nepristojno biti bogat, i meni ja drago što to nisam. Eto...
Uloga intelektualca jeste da govori istinu u lice nosiocima moći.
Srećna sam dok smo živi i zdravi i možemo da živimo od onog što radimo.
Imam svoj mali svet,i oko njega kineski zid..
Imam mnogo srece, mnogo vise nego pameti ali opet nisam srecna.
Na svu srecu znam da se radujem malim svakodnevnim lepotama pa to dosta nadoknadjuje osecaj potpune srece.
Biću srećna kad/ako završim fakultet i kad/ako nadjem posao...
Ne znam u čemu je sreća prilikom spremanja ispita...
Srećna jesam, zaista, bila bih nezahvalna da je drugačije.
Zadovoljna nisam.
Zdrava sam, u lepoj sam fazi u životu, sve je ok i svi moji su ok i samo se nadam da će tako ostati.
Ali nemam posao, nemam rešeno stambeno pitanje, nemam neke osnovne stvari.
Znači - sve je ok, al pošto fali još ponešto - idemo dalje!
Come down off the cross, we can use the wood
Srecna sam...
Ali i nezadovoljna sto nisam zaposlena a volela bih
Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Jesam srećna(ne euforično),zdrava sam,imam 2 dobre drugarice koje su mi kao rodjene sestre,imam svoj hobi i posvećena sam tome,uživam u malim stvarima i mogu reći da sam vrlo skromna.Verovatno sam zato i srećna.
Dodajem tome da mi znači što nemamo nikakve kredite i nikome ne dugujemo ništa.Mislim na porodicu.
E da,i oni su dobro,mada nisi pitao![]()
A ti? jesi srećan i šta te čini srećnim ,zadovoljnim ?
Ne postoje neresivi problemi,postoje samo neprijatna resenja.
ne znam šta je sreća..
kažu da je sreća biti zdrav, svestan, dobronameran i kada su ludaci oko tebe...da imaš materijalne stvari...ne znam..TO je sve
definicija koja podrazumeva neki sklad našeg mikro sa spoljašnjim makro kosmosom..
zadovoljna sam delimično, a ne možemo to biti nikada 100% jer se menjaju uslovi a i mi sami sa novim kriterijumima ili interesovanjima
jesam li mirna? delimično i to, jer nemir ima ulogu pokretača kreativnosti..a mir daje duhovnost i mudrost..
sve je klackalica
znači-nisam ti odgovorila na pitanje..jer ne znam šta je sreća
Srećna sam jer sija sunce i mogu da živim život punim plućima. Na jesen ću biti nesrećna do proleća i tako u krug.![]()
"Kukavice kukaju, vitezi se bore..."
ahhahaa i ja sam nekada"nesrećna" kada dodje jesen,kada je napolju sivi,hladno,kad sipi kiša![]()
Ne postoje neresivi problemi,postoje samo neprijatna resenja.
Rekla bih da je sreca zbir momenata ciste srece.
Takvi momenti u zivotu su retkost u odnosu na obican zivot isto kao sto su i momenti iskonske tuge retkost naspram zivota.
Manje vise, zivot tece regularno a onda te nesto izbaci iz koloseka u srecnu ili tuznu fazu...nakon nekog vremena ponovo se usaglasis pa nastavis da plivas mirno kroz vodu koju ne boje prejaka osecanja.
Sreca se cesto spozna tek kada, ustvari, nekom izmakne...
Merilo je obicno nase zadovoljstvo, mada u principu, to je dosta subjektivno...
Nemoj nikad da odustanes od onoga sto volis, nije zivot ako se ne borish...
nisam
mada zavisi,probacu da odgovorim za neki dan![]()
Poslednji put ažurirao/la -Night - : 24.06.2013. u 08:45
Pre nego što samom sebi utvrdiš dijagnozu depresije ili niskog samopouzdanja, proveri da nisi prosto okružen seronjama.
Pošalji link