Pozdrav svim clanovima Krstarica foruma,

Zelio bih da vam predstavim manje poznatu igricu na balkanu, sa odlicnim gameplay-om.
Kao sto naslov kaze igrica se zove Crime Craft Gang Wars. Kao sto mozete zakljuciti po naslovu, u igrici je omoguceno "kraftanje" odnosno pravljenje raznih stvari kao sto su: odjeca, municija, puske, dodaci za puske, boostovi ili "droga" i jos mnogo toga..
Igrica posjeduje lobby u kojem se ne moze pucati i ubijati, odnosno mozete samo da kraftate, prelazite misije, cak mozete da posjedujete svoju bandu. Treci dio igrice je poseban posto je uvedeno ratovanje za teritorije odnosno ratuje se za mape na kojima igraci igraju bitke. Nakon svake bitke dobijate exp i novac, kao i u svakoj drugoj igrici. Levela ima 50, veoma je tesko doci do 50 levela, ali posto igrica nije popularna svi igraci skoro imaju 50 level, zbog manjka novih igraca. Evo vam trailer pa pogledajte:

https://www.youtube.com/watch?v=gBWhGvHuKbQ

Jedna od mana igrice je sto uz pomoc pravog novca mozete da dostignete veoma dobre rezultate, jer sa jakom opremom i boostovima, jednostavno ste ne pobjedivi. Ali ukoliko dugo igrate kao i ja, cak i bez Gold Bar-a, mozete da igrate odlicno. Ako vam se svidio trejler molio bih vas da pogledate i ovaj video, ovaj igrac je davno igrao, on je bio jedan od najboljih igraca. Uvjericete se i sami nakon gledanja ovog videa:

https://www.youtube.com/watch?v=-nn2cf68k-w

U igrici je omoguceno ubijanje nozem, kotrljanje, brzo trcanje, ali ne i skok. Jedino mozete skociti ubijajuci nozem iz brzog trcanja. Kao sto ste primjetili na videu. Postoje mnoge vrste bitki, kao sto su : SNG(Snatch and Grab) - to vam je kradja zastava, ROB(Robbery) - pljackanje, SHOT(Shootout) - ubijanje izmedju timova, pa tim sa vise kilova pobjedjuje, i jos desetak vrsti bitki..

Minimalni System Requirements:

RAM : 2GB
Graficka : GeForce 8800 GTS 512MB, ili Radeon HD 2900 XT 512MB
Slobodan prostor: 10GB
Procesor: Core 2 Duo E6400 2.13GHz ili Athlon 64 X2 Dual Core 4000+

Ovde mozete provjeriti da li mozete pokrenuti igricu : http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=462&game=CrimeCraft

Link za download : http://www.mayngames.com/games/download/crimecraft

Ako budete zapocinjali igrati ovu igru, javite se meni odnosno igracu "DjoLa". Kako bih vam pomogao pri pocetku
igre. Naravno dobicete i poziv u Balkanski Gang, zove se ProBalCaN. Stoga pozurite, jer ova igrica pruza dobru zabavu. Ako imate nekakvih problema prilikom instalacije ili slicno, javite se meni u PM!

Hvala.