Још један дерби је прошао...још једна победа Партизана...још једно срамно суђење. Никада, али никада ми се није десило да гледам утакмицу на којој је једном тиму досуђено 7-8 техничких грешака (од тога 3 за редом, 25 секунди пре краја, при вођству Партизана од једног поена, када је Јеретин избио чисту лопту, а судије свирале фаул).По лошем суђењу поготово се истицао судија Јурас који је директно оштетио Звезду за неколико лопти.
Жандари су посебна прича...
Револтирани суђењем, људи из партера (махом седокоси или породични људи са децом) су устали и кренули пар корака унапред (а ко је макар једном био у Пиониру, зна да се ту људи и иначе шетају за време утакмице, поготово ту трчкарају мала деца). У том тренутку жандарска стока улази и пендрецима почиње да враћа људе. Спонтано почиње и песма...

Нека знају сви
шта радите ви
у децу пуцате
пи*ке жандарске


...која се чула до самог краја

Посебна прича је Авоџоби који је револтиран стао у висини пенала и 5 минута није дозволио да се изведу бацања (мислим да их је на крају било 5-6 :shock: :shock: :shock: )

Ако за прву утакмицу за срамну игру Звезда нема оправдање, онда се за ову утакмицу може рећи да је Звезда била морални победник, то показује и стање на трибинама када је на крају север прокључао упркос поразу, а гробарчићи готово ћутке испратили свој тим у финале.

На крају...крајње је време да неко покаже судијској организацији да то тако не може и да судије морају да одговарају за своје суђење. Овако имамо ситуацију да један тим већ годинама има протекцију у завршницама...зато смо већ годинама сведоци карања у ду*е тог тима у Европи.