flash getURL#anchore
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: flash getURL#anchore

  1. #1
    Neproveren član
    Učlanjen
    05.08.2003.
    Poruke
    85
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano flash getURL#anchore

    Klikom na dugme, otvara se novi browser
    -------------
    url='cnt_web.htm'+urlW[exmNo];
    getURL(url,"_blank");
    --------------
    ono sto NE RADI je da se html stranica ne skroluje na zadato mesto

    urlW[exmNo], tj. jedan od anchora u html-u. Proverio sam koju vrednost

    dobija getURL u flashu, i sve je OK - kad istu vrednost otkucamdirektno u

    browser,sve je kako treba (samo flash nece da je otvori kako valja).


    Imali neko ideju?!



  2. #2
    Neproveren član
    Učlanjen
    05.08.2003.
    Poruke
    85
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano reshih!!!

    Nije mi bas najjasnije u cemu je caka, ali stvar radi na netu - bas onako kako je napisana, a nece "u lokalu" (sto mi i onako nije mnogo bitno)...

Slične teme

  1. Flash
    Autor marko_al_87 u forumu Web dizajn
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 31.05.2006., 17:46
  2. Upgrade Flash 5 do Flash 8
    Autor AllmightyBruce u forumu Softver
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 27.12.2005., 19:00
  3. 3 Pitanja u vezi Flash-a, Flash-a i opet Flash-a?
    Autor djix u forumu Web dizajn
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 26.09.2005., 13:02
  4. FLASH
    Autor ramzes022 u forumu Web dizajn
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 22.05.2004., 01:46

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •