"ЕЛ МУЏАХИД"
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Tema: "ЕЛ МУЏАХИД"

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano "ЕЛ МУЏАХИД"

  Преносимо комплетан Чланак из Хрватских новина "Слободна Далмација", ни Српски непријатељи нису могли да прећуте овакве монструозности.

  Преузето са сајта Слободне Далмације, Хрватска
  http://www.slobodnadalmacija.hr/20010927/temedana.htm

  РАТНИ ДОСЈЕ У БиХ НАКОН ОСВАЈАЊА ПЛАНИНЕ ОЗРЕНА У РУЈНУ 1995., ПРИПАДНИЦИ ОДРЕДА "ЕЛ МУЏАХИД" ПОЧИНИЛИ СУ МОНСТРУОЗНЕ ЗЛОЧИН

  МУЏАХЕДИНИ СУ ЗАРОБЉЕНИЦИМА СЈЕКИРАМА И ПИЛАМА СЈЕКЛИ ГЛАВЕ

  Муџахедини пристигли из арапских и исламских земаља, окупљени под заставом на којој је писало "Наш пут је џихад", почели су ритуално клање у кампу Гостовци. Они заробљеници који још нису дошли на ред, морали су љубити већ одсјечене главе

  Пише: Даворко СТАНИЋ

  У Босни и Херцеговини јавно се мишљење протеклих дана присиљено суочити с чињеницама о ратним злочинима које су починиле постројбе Армије БиХ и све бројнијим захтјевима Хаашког трибунала за изручење осумњиченика бошњачке националности. Генерал Сефер Халиловић драговољно се упутио у Хааг, спреман доказивати да су Алија Изетбеговић и генерал Расим Делић најодговорније особе за проведбу операције "Неретва 93", у којој је дошло до покоља Хрвата у селу Грабовици.
  С невјерицом су у Сарајеву примљене вијести о наводном боравку Алије Изетбеговића у Хаагу и о тајној оптужници која је подигнута против њега. Иако службени потези сарајевских власти и реакције грађана наглашавају потребу откривања ратних злочина без обзира на националност, објављивање позадине борби за средњобосански градић Возућу и детаљи о операцији "Ураган 95" изазвали су стање дубокога шока.

  Одсјечене главе као дар?
  Тек када су истражитељи Хаашкога суда завршили своју трогодишњу истрагу, и када је постало јасно да ће се Међународни трибунал врло скоро позабавити и збивањима на планини Озрену од свибња до рујна 1995. године, босанскохерцеговачка јавност је дознала појединости једне од најкрвавијих и најмонструознијих ратних прича.
  Тијеком вишемјесечних напора Армије БиХ за ослобађањем Возуће, успостављање контроле над Озреном и комуникацију Зеница-Тузла, припадници Одреда "Ел Муџахид", који је дјеловао у склопу Трећег корпуса Армије БиХ, починили су масакр над рањеним и заробљеним војницима Војске Републике Српске. Муџахедини, пристигли из арапских и исламских земаља, окупљени под заставом на којој је писало "Наш пут је џихад", стационирани у насеље Подбрежје код Зенице, брутално су ликвидирали и погубили педесетак српских војника одсјецајући им главе сјекирама и сабљама.
  Драматична погубљења и ратоборни муџахедини који у рукама држе одсјечене српске главе снимљени су на пропагандним видеокасетама Одреда "Ел Муџахид" које се дистрибуиране донаторима по исламским држава. Но, ужасавају тврдње свједока и биљешке истражитеља да су главе несретних српских војника Треће озренске и Србачке бригаде наводно завршиле у Ирану и у сарајевском кабинету Алије Изетбеговића, као дар и доказ вјерности Алаху и исламу.
  Комисија за тражење несталих Републике Српске након даyтонског споразума трагала је за 463 особе нестале на подручју Возуће у јесен 1995. године. Кући се из заробљеништва вратило 157 српских војника. На различитим локацијама, тијеком истраге коју су на захтјев обитељи несталих и српских удруга "Вијенац" и "Возућа", 1999. године покренули Царлос Wестендорп и главна тужитељица Хаашког трибунала Лоуисе Арбоур, ексхумиран је одређени број тијела без глава. Али, ни до данас нису пронађени посмртни остаци око 240 особа српске националности.
  Муџахедински покољ чудом је преживјело осам заробљених српских војника. Довољно да њихова свједочења покрену истрагу о овом ратном злочину, коју је српска страна упорно захтијевала, тешко оптужујући заповједнике Другог и Трећег корпуса Армије БиХ, генерале Сеада Делића и Сакиба Махмуљина.
  Посебно Махмуљина, који је од формирања Одреда "Ел Муџахид", у коловозу 1993. године у Зеници, био овлаштени часник Армије БиХ за везу муџахедина с државним врхом и Алијом Изетбеговићем. Сакиба Махмуљина, који је након даyтонског споразума постао замјеник министра обране Федерације БиХ, сарајевски медији терете да је као заповједник Трећег корпуса Армије БиХ посебно придонио исламизацији војске.

  Срби скршени за седам минута
  Војне припреме за напад на Возућу и заузимање планинских кота на Озрену, које су на 2000 метара надморске висине самоувјерено држали босански Срби, започели су у свибњу 1995. године. Прва операција носила је назив "Црни лав". Њоме је Армија потиснула Војску Републике Српске, прекинула њихову комуникацију преко Озрена и створила претпоставке за напад на Возућу. Међутим, напад на српске положаје који је услиједио 27. свибња 1995. године донио је прву велику ратну побједу муџахедина над Србима. Наиме, припадници "Ел Муџахида" су за само седам минута освојили стратешки важну коту Подцјелово и потпуно разбили линије српске обране. Пуне двије године Подцјелово, које су због важности Срби називали "врата српске Москве", постројбе Армије БиХ нису успијевале освојити. Већ тада су се муџахедини крваво обрачунавали са српским рањеницима и заробљеницима. На Подцјелову настају и први видеозаписи на којима се види одсјецање глава оштрим сјекирама и унакажена обезглављена тијела која леже у дубоким блатним рововима. Али, на Подцјелову је погинуо и муџахедински емир (заповједник) Абдулах Либи. "У српњу је према Возући услиједила операција названа 'Битка поноса', а онда 10. рујна 1995. године и посљедња фаза ове свете операције — 'Ураган 95'", пише у извјештају који је 13. рујна 1995. године у свијет Интернетом упутила "Америцан Исламиц Гроуп". АИГ истиче да је у тијеку операција "Муслиманска Босна": "Послије дугог планирања, извиђања и молитви, руке муџахедина су дигнуте према небу молећи Алаха за побједу!" Операцијом "Ураган 95" непосредно је заповиједао Рефик Лендо, први човјек оперативне групе "Босна", на подручју Жепча и Завидовића. Уз постројбе Другог и Трећег корпуса, међу којима је одред "Ел Муџахид" опет имао посебан и најтежи задатак, јесу и "Црни лабудови", који су починили и ратни злочин у Грабовици. Циљ операције је био ослободити Возућу и "стављање непријатеља у окружење до уништења".

  Извјештај Абу Ма'лија
  Крајњи циљ "Урагана 95" био је прогон Срба и насељавање 10 до 15 тисућа бошњачких избјеглица (мухаџира) из Сребренице и Жепе. Сасвим је очигледно да се о њихову повратку у бошњачком политичком врху није ни размишљало. Један од заповједника Армије БиХ у својем је дневнику записао да "за акцију постоји особна наредба и заинтересираност предсједника Изетбеговића". Одређене су стимулативне мјере за освајање непријатељских тенкова и наоружања у износу од 300 тисућа марака. То се односило на одабране постројбе, међу којима је био "Ел Муџахид".
  Међу српским војницима на Озрену владало је увјерење да не могу бити војнички поражени. Међутим, иако добро укопани и надмоћно наоружани, Срби нису могли схватити што догодило када су муџахедини кренули. "Владао је потпуни каос. Док зовем мегафоном војнике Армије БиХ на предају, примијетим дим и сазнам да на два километра иза мојих леђа гори српско село. Тада ми постаје јасно да су нам ушли иза леђа", свједочио је један официр Четврте озренске бригаде. Припадници "Ел Муџахида" су за четири минуте освојили стратешку коту Паљеник и срушили цијелу српску обрану. Возућа је била потпуно опкољена. "Као и у претходне двије операције, и у овој је погинуо емир, брат Абу Тхабит Ал-Масрy", пише у извјештају новог емира муџахединског батаљуна Абу Ма'алија, који наводи имена погинулих муџахедина из Јемена, Алжира, Саудијске Арабије, Туниса и Босне.
  "Џихад-операције око Возуће још трају", извјештава заповједништво трећег корпуса Абу Ма'али. "Много непријатељских војника је убијено, а 60 заробљено". Збирно средиште за заробљенике било је село Кестен, смјештено између Завидовића и Бановића. Умјесто у затвор у Зеници или Дом пензионера у Завидовићима, муџахедини су српске заробљеника одвели у свој камп, у селу Гостовцима, 12 километара од Завидовића. И управо у том кампу почело је ритуално клање које је остало забиљежено видеозаписом и свједочењима преживјелих Срба.
  Њихова свједочења потврдила су и фотографије које су снимили сами муџахедини. На њима се виде свезани, али живи заробљеници полегнути на тло. На једној фотографији иза везаних војника тамнопути муџахедин оштри велику месарску сатару којом ће они бити убијени. Заробљеници су данима живјели у тору за стоку, без хране и пића, забиљежили су хаашки истражитељи. Муџахедини су заробљеним српским војницима давали ножеве, под пријетњама ликвидацијом тражећи да се међусобно убијају. Израњаванима су муџахедини одсјецали главе, сјекирама или моторним пилама. Они који су још увијек били живи, морали су љубити одсјечене главе, које су послије закуцаване на дрвеће. Заробљеници су голи висјели наглавце, везани конопима, а муџахедини су им закивали сполне органе. Затим су на заробљенике везивали цигле, потапали их у бачве с водом, у којима су се под тежином утапали. "Ми посједујемо оригиналну документацију о тим смакнућима. То су снимке од којих се леди крв у жилама", изјавио је прије неколико година бивши министар полиције Републике Српске Томо Ковач. Српска страна је сву документацију доставила Хаашком трибуналу.

  Српски официри скривени у затвору
  Комисија РС је упорно трагала за несталима тијеком операција око Возуће. Крајем 1996. године представници комисије Милан Иванчевић и Горан Крчмар отишли су у Зеницу на састанак са Сакибом Махмуљином, тражећи да бошњачка страна ослободи преостале ратне заробљенике из КПД-а Зеница. Махмуљин је такву могућност негирао, али је Иванчевићу у четири ока признао да су српске војнике у кампу Гостовци муџахедини погубили одсјецањем глава. "Генерал Махмуљин ми је рекао да су муџахедини који су убили војнике у Гостовцима, даровали 28 глава Алији Изетбеговићу, а осталих 28 послали у Иран", свједочио је послије Иванчевић. Ипак, након готово двије године тамнице, ИФОР је у коловозу 1997. године у затвору у Зеници ипак нашао скривене српске заробљене официре Ненада Шкрбића из Бање Луке и Душана Шкребића из Теслића. Обојица су била заробљена у рујну 1995. године у селу Доњој Буковици на Озрену. Махмуљин је за њих, казано им је, потраживао тијела своје двојице браће, коју су Срби убили почетком рата у Козарцу. Још петорица војника за које су Срби имали информација да су у КПД-у Зеница, нису пронађена. Тијела убијених војника у кампу у Гостовцима никада нису пронађена, јер су из гробнице покрај мјеста Кучица њихови посмртни остаци ископани и разбацани. Пронађене су кости, фрагменти лубање и шака. За три нађена тијела утврђено је да су војници Прњаворске бригаде нестали у свибњу 1995. године.

  Досје у Хаагу
  У ексхумацији на локацији Стог 1997. године пронађено је 21 тијело, од тога 17 без главе. На сусједној локацији од 17 тијела, 14 је било без главе. На коти Паљеник у љето 1997. године пронађено је још 12 тијела војника Србачке бригаде. Српска комисија је на простору Возуће пронашла 11 локација с измјештеним гробницама. У њима је, тврде Срби, још 137 тијела која су откопана и премјештена када је почела истрага.
  Налази Документационог центра за ратне злочине у Бањој Луци упућени су у Хааг. Хаашки истражитељи су дуготрајном истрагом потврдили истинитост и оригиналност прикупљених доказа. Њихов досје јасно утврђује одговорност одреда "Ел Муџахид" за почињене ратне злочине, али се бави и ширим дјеловањем исламских драговољаца у склопу Трећег корпуса Армије БиХ. Сасвим је извјесно да је генерал Махмуљин сљедећи на листи високих војних дужносника које ће тражити Хаашки суд.


  Преузето са сајта Слободне Далмације, Хрватска
  http://www.slobodnadalmacija.hr/20010927/temedana.htm 2. #2
  Zainteresovan član Punisher (avatar)
  Učlanjen
  23.06.2004.
  Poruke
  438
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano

  Covjece, zlocina jeste bilo, na svim stranama, cinili su ih devijanti likovi, ako nisi ucestvovao zajedno sa njima u zlocinima, nemoj im se ni sada pridruzivati i braniti ih. Budi siguran da bi nedaj boze i tebe usmrtili ako bi u tom cinu prepoznali zadovoljenje svojih zvjerskih strasti. Tvoji postovi ne brane Srpstvo.

  Ovaj filmski dokumentovan zlocin su pocinile devijantne licnosti iz redova Srpskog naroda sto naravno nemoze da se identifikuje sa cjelim Srpskim narodom. Ali zlocince je blagosiljao svestenik SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, sto zlocinu daje posebnu tezinu. No i sam ces se uvjeriti koliko ce opasti vjera naroda u SPC kao instituciju.

 3. #3
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Punisher
  Covjece, zlocina jeste bilo, na svim stranama, cinili su ih devijanti likovi, ako nisi ucestvovao zajedno sa njima u zlocinima, nemoj im se ni sada pridruzivati i braniti ih. Budi siguran da bi nedaj boze i tebe usmrtili ako bi u tom cinu prepoznali zadovoljenje svojih zvjerskih strasti. Tvoji postovi ne brane Srpstvo.

  Ovaj filmski dokumentovan zlocin su pocinile devijantne licnosti iz redova Srpskog naroda sto naravno nemoze da se identifikuje sa cjelim Srpskim narodom. Ali zlocince je blagosiljao svestenik SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, sto zlocinu daje posebnu tezinu. No i sam ces se uvjeriti koliko ce opasti vjera naroda u SPC kao instituciju.
  Punisher драго ми је да си схватио да су злочини чињени на свим
  странама - то је велики напредак на овом форуму, али
  чини ми се да си атеиста јер не
  разумеш било коју цркву па ни СПЦ. Када се ја сада
  рецимо обратим свештенику и затражим
  благослов јер идем на ратиште за одбрану свог народа, сваки свештеник ће благосиљати са жељом да
  се вратиш жив и здрав породици - никоме
  не пише на челу да је злочинац.

  Осим тога НИКО ОВДЕ НЕ БРАНИ ЗЛОЧИНЕ ПА НИ РАС-РАС,
  већ сви упозоравамо да се на исте не може
  гледати селективно из АНТИСРПСКЕ БУСИЈЕ КОЈУ СТЕ
  ЗАУЗЕЛИ.

  Ми Срби ћемо сигурно расчистити са злочинцима -
  А ВИ ???????????????????????????????????????????

 4. #4
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Punisher
  Covjece, zlocina jeste bilo, na svim stranama, cinili su ih devijanti likovi, ako nisi ucestvovao zajedno sa njima u zlocinima, nemoj im se ni sada pridruzivati i braniti ih. Budi siguran da bi nedaj boze i tebe usmrtili ako bi u tom cinu prepoznali zadovoljenje svojih zvjerskih strasti. Tvoji postovi ne brane Srpstvo.

  Ovaj filmski dokumentovan zlocin su pocinile devijantne licnosti iz redova Srpskog naroda sto naravno nemoze da se identifikuje sa cjelim Srpskim narodom. Ali zlocince je blagosiljao svestenik SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, sto zlocinu daje posebnu tezinu. No i sam ces se uvjeriti koliko ce opasti vjera naroda u SPC kao instituciju.
  Мој став по питању злочинаца свих нација је одавно познат свим учесницима дискусија- смртна казна.
  Али кад се злочин који је питање појединца стави у ранг државног пројекта кад су Срби у питању а кад се муслимански државни пројекат спусти на ниво појединца ја морам да одреагујем јер је јасно да ће на крају испасти да су сви пострадали Срби у ствари извршили самоубиство.

  Оно што се види на поменутом снимку је типичан пример да је монтажа чудо.
  По чему си ти закључио да је поп благосиљао убиства?!
  Имаш снимке где емири учествују у клању Срба па опет ником ништа а овде се одузимаш да нам докажеш нешто што се није десило.

  А што се тиче тога да би они можда усмртили и мене ако би им се прохтело, па малко теже буразеру пошто би ја њих превентивно рокнуо, никада нисам имао симпатије за те јединице формиране од стране комунистичког ДБ-а.

  Овим постовима не браним злочинце у нашим редовима него не дозвољавам да поново убијају већ убијене српске цивиле тиме што ће прво минимализовати злочине над Србима а након тога рећи да њих никада није ни било.

 5. #5
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Citat Original postavio PAC-PAC
  Овим постовима не браним злочинце у нашим редовима него не дозвољавам да поново убијају већ убијене српске цивиле тиме што ће прво минимализовати злочине над Србима а након тога рећи да њих никада није ни било.
  Стари, добри РАС-РАС...Нема те већ предуго...

 6. #6
  Domaćin L.1 (avatar)
  Učlanjen
  16.03.2006.
  Pol
  Muško
  Poruke
  4.405
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Помаже Бог брате Рас драго ми је читати те

 7. #7
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.336
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  НС и Л.,

  ово је од прошле године, провалите датум. И ја се обрадовах да нам се РАС поново придружио... Кад, ћорак. А било би добро да се врати (јес' да даје предност Морисону у односу на Зимермана, али добро, нико није савршен).

 8. #8
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Arhangel mu dao godinu...

 9. #9
  Domaćin L.1 (avatar)
  Učlanjen
  16.03.2006.
  Pol
  Muško
  Poruke
  4.405
  Reputaciona moć
  87

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Видех.....грешка нажалост.

 10. #10
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Ali nije banovan, kao što vidite. Ako neko može da ga kontaktira...

 11. #11
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Citat Original postavio jomini
  Arhangel mu dao godinu...
  Jeste da ga nema baš toliko, ali si ukapirao simboliku, svaka čast...Poklopilo se sa aktuelnim dešavanjima, a ne bih voleo da se zaboravi. Ima toga još...Polako.

 12. #12
  Početnik mobarez (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2006.
  Poruke
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Pre svega, El mudzahed je organizacija koju ne treba vezivati za Iran.....svako ko god ovde spomene mudzahedine, odmah mu je asocijacija Iran....da ste malo vise informisani, znali biste da su mudzahedini strogo zabranjeni u Iranu....ta organizacija (doduse u pitanju je Mudzahedin halq) je pocetkom 90-ih vrsila teroristicke akcije na teritoriji Irana pa ih je Homeini zabranio i proterao iz zemlje..... ja ne negiram ono sto je napisano o stradanjima Srba, ali negiram bilo kakvu vezu sa Iranom.... Iran je na drugi nacin ucestvovao u ratu u BIH, ali ne preko mudzahedina ili organizacija koje nose to ime.....
  ostale muslimanske zemlje su mnogo pogodnije za propagandu, pogotovo ove koje su potpisnici vec naveli.....

 13. #13
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Citat Original postavio mobarez
  Pre svega, El mudzahed je organizacija koju ne treba vezivati za Iran.....svako ko god ovde spomene mudzahedine, odmah mu je asocijacija Iran....da ste malo vise informisani, znali biste da su mudzahedini strogo zabranjeni u Iranu....ta organizacija (doduse u pitanju je Mudzahedin halq) je pocetkom 90-ih vrsila teroristicke akcije na teritoriji Irana pa ih je Homeini zabranio i proterao iz zemlje..... ja ne negiram ono sto je napisano o stradanjima Srba, ali negiram bilo kakvu vezu sa Iranom.... Iran je na drugi nacin ucestvovao u ratu u BIH, ali ne preko mudzahedina ili organizacija koje nose to ime.....
  ostale muslimanske zemlje su mnogo pogodnije za propagandu, pogotovo ove koje su potpisnici vec naveli.....
  Пре свега, ти си се обратио свима, а нико не тврди да су дошли из Ирана (постоји само један део где се спомиње Иран, да су главе НАВОДНО завршиле тамо, што је тотално небитно у причи). А ти оплео како их неко везује за Иран...Несхватљиво.

  Мени је битно да се не заборави на какав начин је страдао српски народ и ко је допринео страдањима (муслиман или Хрват, свеједно), при том не заборављам ни "наше јунаке", али је ово прича о једној од јединица за које се тада (а и сада) тврдило да су плод маште "српског агресора", илити "ћетника". Кад оно, Алија их постројавао...

  У некој је то, ипак, вези са данашњим дешавањима у БиХ, аи малко шире, зар не?

  Мен'с' чини...

 14. #14
  marlоn
  Guest

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  obradova se ja da se ras vratio iz tuđine al' dzaba...

 15. #15
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  21.02.2006.
  Poruke
  476
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Mislim kad se vide ocigledni dvostruki standardi haskog suda, nerealno je ocekivati tolerantnu reakciju srpskog naroda. Sad bi neki voleli da Srbi sami kazu kako su oni losi momci a muslimani dobri. Isti ti muslimani su u palestini, iraku, iranu, avganistanu losi momci... Ma ... Poneki put pomislim da u drugom svetskom ratu uopste nije bilo holokausta.

 16. #16
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Citat Original postavio neboysha
  Mislim kad se vide ocigledni dvostruki standardi haskog suda, nerealno je ocekivati tolerantnu reakciju srpskog naroda. Sad bi neki voleli da Srbi sami kazu kako su oni losi momci a muslimani dobri. Isti ti muslimani su u palestini, iraku, iranu, avganistanu losi momci... Ma ... Poneki put pomislim da u drugom svetskom ratu uopste nije bilo holokausta.
  Па ако није било Јасеновца.......

  .(како покушавају данас да нас увере)

  није било ни холокауста !
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 17. #17
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Ислам као јудео-хриђшћанска секта је велико зло које трба на време посећи у корену
  “Mors tua, vita mea”

 18. #18
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  onda lepo u vremeplov pa u 7. vek n.e.
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 19. #19
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Citat Original postavio Nexus 6
  onda lepo u vremeplov pa u 7. vek n.e.
  Баш си вицкаст
  Ха ха ха

  Та секта је и данас претња


  "Увек будите предани Вољи Божијој која је за вас савршено спасоносна."
  “Mors tua, vita mea”

 20. #20
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  al' je daleko od korena...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 21. #21
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Citat Original postavio Nexus 6
  al' je daleko od korena...
  Човече ајде немој да з**еба*аш, ја озбиљно причам
  “Mors tua, vita mea”

 22. #22
  Iskusan Nexus 6 (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Vozdovac
  Poruke
  5.180
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  ma, kad bih ikada poverovao da ti ozbiljno mislis sve ovo sto pricas, pregoreo bi mi osigurac u mozgu za shvatanje drugih ljudi i razlicitosti misljenja...
  ovako se lepo nasmejem, i sve bude OK...
  Arguing on the internet is like running in the Special Olymipics.
  Even if you win, you're still retarded...

 23. #23
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "ЕЛ МУЏАХИД"

  Јадан си и жалостан, али сам си изабрао смрад свога живота
  “Mors tua, vita mea”

Slične teme

 1. Препоруке за куповину возила
  Autor mvbdb u forumu Automobilizam
  Odgovora: 20436
  Poslednja poruka: 14.03.2015., 04:34
 2. Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 12.05.2011., 13:48
 3. Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 05.03.2006., 00:31

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •