Posto je na w98 ubacen jos jedan user sada kompjuter stalno trazi kada podigne sistem da kliknes ok, izbaci ime usera pa ok. Interesuje me kako izbrisati tog drugog usera da podigne sistem kao ranije bez ikakvog izbacivanja usera. Probao sam da obrisem tako sto uradim log of tog usera pa onda da ga izbrisem, ali nece? Ja sam administrator tog kompjutera tj komputer je moj, licni kompjuter.