Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekale bi one tebe svakako. :)
A dobro znas da tehnicka sluzba krstarice marljivo radi svoj posao, pa uglanca sve, a bilo je reci o (ne)ljubimcima na temi o ljubimcima. :roll:

Da, cudo da me danas nisu banovali :think:
Valjda su na samitu vestica ...ili tako nesto

I tako....ne vole svi zivotinje i ljude, neki vole samo jedne ili samo druge, ne mogu da se prosipaju tek tako naokolo, razumem ih ja, jer samo sebicni "debili" vole vise stvari istovremeno. A nesebicni traumirani "debili" e oni...oni pecaju za svoju dusu i svoj tanjir. :aha:

Eeeeee slatka moja ...
Samo ako se ne radi o tortama za dzuksone, za sve ostalo te podrzavam :)

Da, cudo da me danas nisu banovali :think:
Valjda su na samitu vestica ...ili tako nesto
Eeeeee slatka moja ...
Samo ako se ne radi o tortama za dzuksone, za sve ostalo te podrzavam :)
A sada da ti objasnim za tortu: obicno se psu porcija (pirinac+meso) nemarno istrese u ciniju svakog dana.Neko resi da zarad momenta proslave malo uoblici porciju: ta se ista porcija sipa prvo u serpicu, malo ohladi, onda se prevrne u onu istu svakodnevnu ciniju i eto torte za ljubimca. Razlike u ukusu nema, a psi ni razliku u obliku ne primete, ali kako slikati psa na rodjendan bez torte?! :lol:

wivfqr.jpg

...jaooo, što je lep kića...:heart:

Imala sam fishera pre par godina.
Prodavac,koji je ubedio mog muza da ga kupi mu je objasnio da je to "super ptica...retko tiha ptica,osetiti necete da ga imate u kuci"
Ta retko tiha ptica se cula u prodavnici na kraj ulice,toliko je bila tiha :lol:

I moja ptica je tako tiha. Jednom me komsinica iz stana sa kojim se lepi nas stan, pitala da li cuvamo mozda neko majmunce... :)

Imala sam fishera pre par godina.
Prodavac,koji je ubedio mog muza da ga kupi mu je objasnio da je to "super ptica...retko tiha ptica,osetiti necete da ga imate u kuci"
Ta retko tiha ptica se cula u prodavnici na kraj ulice,toliko je bila tiha :lol:

Da...Fisher ili Lovebird, ljubavna ptica, ..tiha nije, ali je zato umiljata, pametna, lepa...vetj je (ga) obozhavam...:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back