СПАСИМО СРПСКУ!
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 76

Tema: СПАСИМО СРПСКУ!

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  91

  Podrazumevano СПАСИМО СРПСКУ!

  НЕВЛAДИНЕ ОРГAНИЗAЦИЈЕ

  СПАСИМО СРПСКУ!

  ПРЕДСЈЕДНИК Координационог центра једанаест републичких невладиних организација Бранислав Дукић најавио је да ће митинг за очување уставног поретка Републике Српске бити одржан 17. маја у Бањој Луци са почетком у 12 часова и пет минута.
  На јучерашњем састанку представника ових организација у Бањој Луци формиран је штаб, чији је задатак да организује предстојећи митинг, као и конференције за новинаре које ће бити одржане у сљедећем периоду широм Републике Српске.
  Сложни у оцјени да народ није бирао своје представнике да би они у њихово име кршили уставе Српске и БиХ, представници невладиних организација поручили су да неће дозволити даље урушавање републичких органа.
  Представници организација које окупљају породице заробљених и погинулих бораца Милијана Бојић и Жарко Радић истакли су да не могу дозволити урушавање Републике за коју је погинуло више од 20 хиљада српских бораца.
  - Сљедећих десетак дана биће нам довољно да све организујемо. На митингу у Бањој Луци очекујемо велики број људи, што би на одређен начин показало представницима власти у Српској и међународној заједници да је народ одлучан у намјери да заштити уставни поредак БиХ и Републике Српске - истакао је предсједник Борачке организације Српске Саво Цвијетиновић.
  Он је навео да да ће народним посланицима са митинга бити упућена јасна порука да никаква рјешења која су противна републичком и Уставу БиХ не могу бити прихваћена.
  На састанку у Бањој Луци Координациони центар невладиних организација за свог портпарола именовао је потпредсједника Савеза логораша Српске Славка Јовичића.

  i ovo :
  Непрекидне активности усмјерене ка смањењу оног дијела суверенитета Републике Српске који је загарантован Дејтонским мировним споразумом, те оптужбе против српског народа и Републике Српске од стране представника ФБиХ довеле су у питање и сам опстанак РС.

  Схватајући чињеницу да је грађанима Републике Српске стало до очувања Дејтонског мировног споразума који је довео до мира на простору бивше БиХ, али и чињеницу да се перманентно крше његове одредбе у циљу стварања унитарне БиХ, те да је грађанима РС дража независна Република Српска него унитарна Босна и Херцеговина, покренули смо акцију прикупљања потписа подршке за расписивање плебисцита на коме би се грађани Републике Српске изјаснили да ли су за издвајање Републике Српске из Босне и Херцеговине.

  Много је примјера кршења Дејтонског споразума и увреда од стране представника бошњачког народа на рачун Републике Српске и српског народа. Помену ћемо само неке:
  Изјаве да је РС геноцидна творевина настала на ратним злочинима и геноциду, да је ВРС агресорска, да су Срби починили 90% у последљем рату на простору бивше БиХ, да РС треба уништити,...
  У сву ту прљаву игру нажалост умијешани су и поједини међународни представници. Смјењивање легално изабрани народних представника није ништа друго него омаловажавање народа и узурпирање права која су некад припадала само највећим диктаторима. Тиме се крше и основан људска права гарантована Европском конвенцијом о људским правима и то од стране оних који су дошли под изговром стварања демократског друштва. Да ли се не демократским мјерама може створити демократски систем!?

  Двојни стандарди појединих представника међународне заједнице чије одлуке по неписаном правилу иду на штету РС и њених грађана, којима се умањује суверинитет Републике Српске загарантован Дејтонским споразумом, а све у циљу потпуног уништавања РС као јединственог територијалног, политичког, војног, образовног, културног,... дјела БиХ.

  Изговор за смјену легално изабраног Предсједника Републике Српске, Николе Поплашена од стране међународне заједнице била је њихова тврдња да он не проводи Дејтонски споразум. Међутим када Харис Силајџић у својој предизборној кампањи користи слоган "БОСНА БЕЗ ЕНТИТЕТА" (што је отворен позив на рушење “Дејтона”), међународна заједнаица уопште не реагује против именованог и његове политичке партије.
  Срби се оптужују за ратне злочине у Сребрници на основу истраге која је обухватила период од 9 ратних дана. Не узимају се у обзир чињенице да су екстремисти из исте те Сребренице која је била проглашена демилитаризованом зоном под заштитом плавих шљамова убили око 1700 српских цивила и бораца ВРС. Жртве су често убијане на најсвирепије начине. Горка је истина коју ми прихватамо, чињеница да су и од појединих Срба почињени ратни злочини, али се код тражења правде и кажњавању злочинаца мора судити свим по истим принципима без озира које су вјере и нације.

  На жалост за организовано убијање припадника ЈНА при повлачењу из Сарајева, Тузле, за одсијецање српских глава, за печење живих Срба на ражњу, за Казане, за око 10000 убијених Срба на простору Сарајева, за дивљање "џихад ратника" на Озрену и другим мјестима, за логоре смртни као што су Тарчин, Силос, логор у бившој касарни Виктор Бубањ, КП дому зеница, Музичкој школи у Зеници и многим другим мјестима широм бивше БиХ, и многим другим злочинима над Србима скоро па да нико од бошњака (у рату муслимана) није оптужен злочине.

  Чак ни нај одговорнији кривац за покретање рата на простору бивше БиХ, онај који је рекао "Жртвоваћу мир ради Босне", који је посјећивао џихад ратнике из арапских земаља и давао им благослов за њихове крваве акције над Србима, који је обилазио логоре смрти, а није радио на њиховом затварању, чија је Армија на најбруталнији начин осјекла на стотине српских глава и починила велки број других злочина никад није назван од стране међународне заједнице ратним злочинцем нит је суђен ни хапшен за поменута недјела. Да апсурд буде већи, високи представник за БиХ, Педи Ешдаун је на његовј ђеанзи одржао читав хвалоспјев у његово име.

  Одлука Дома за људска права БиХ о исплати пензија из пензионог фонда ФБиХ свим пензионерима који су пензију зарадили на простору ФБих, до данас се није почела примјењивати иако јо ФБиХ на то била обавезна још од прије годину дана. С друге стране одлука истог Дома која се односи на обавезу Владе РС да иплати 2.000.000КМ за споменик бошљачким жртвама у Сребреници, пропраћена је претњама санкцијама од међународних представника.

  Настоје се централизовати све институције и службе. Слити огроман новац у федерално Сарајево, од кога грађани Републике Српске неће имати велике користи. Заговара се заједничко тржиште БиХ, заједничка царина, фискална политика, ПДВ, и много тога, што ће допринјети изградњи Федералног Сарајева на рачун осталих. С друге стране потписани споразум на Мраковици по коме би тржиште БиХ требало да се снадбјева нафтом и нафтиним дериватима из рафинерије у Броду (што би користило како Броду, Републици Српској тако и БиХ) до данас није реализован.

  Претњама и уцјенама под патронатом међународне заједнице граде се ђамије на темељима некадашњих православних светиња. Ради се на формирању заједничке војске, образовног система, полиције, и много тога што није о вољи грађана Републике Српске и српског народа.

  Из наведених као и низа других непоменутих примјера лако је закључити да се воде широке активности на многим пољима како би се РС политички, економски и на сваки други начин ослабила, а потом уништила и на тај начин створила унитарна БиХ. Овакав след догађаја директно иде на руку остваривања “Исламске деклерације” Aлије Изетбеговића, односно потпуне исламизације простора како ФБиХ тако и РС. На жалост заштитници овог пакленог плана свјесно или несвјесно су често и високи представници међународне заједнице.
  Уколико политичари, интелектуалци, студенти, грађани Републике Српске, Срби, међународан заједница и демократе широм свијета не погледају истини у очи и не учине битан заокрет у подршци Републици Српској, умјесто Европске створиће се исламска Босна и Херцеговиан, покрену ће се нови егзодуси и продужити страдања Срба. Такво стање нит ће бити на част ни корист ни Европи ни другим демократским друштвима.

  Да би спријечили развој догађаја супротних вољи и интересима грађана Републике Српске и српског народа уопште, одлучили смо да понудимо грађанима РС да искажу своју вољу и пошаљу јасну поруку како политичарима у РС, ФБиХ, заједничким институцијама БиХ, тако и међународној заједници, поруку да је грађанима РС, Република Српска испред свега. Да желе европску, демократску Републику Српску, а не унитарну БиХ.

  Сматрамо да ни један појединац, политичка партија, међународни представник, не може боље осликати вољу народа од његовог непосредног изјашњавања путем референдума. Из тих разлога очекујемо подршку нашој инцијативи грађана РС, политичког руководства РС, ФБиХ, заједничких институција БиХ, Високог представника и међународне заједнице те свих других демократа широм свијета.

  Подршка грађана Републике Српске нашој иницијативи, ако је судити већ на основу првих пар дана наше акције неће изостати, а то је најважније.

  Власти који не подрже демократске принципе изјашњавања (ако таквих буде), како окарактерисати и њихове ставове протумачити него као жељу да владају и доносе законе у “име народа” супротно његовим жељама и интересима. А то је диктатура.
  Право на слободу је природније и јаче него право на диктатуру и поробљавање. Стога је и наше право на европску и демократску Републику Српску јаче и легитимније него право оних који заступају идеју Унитарне БиХ.

  Заједно ћемо успјети! 2. #2
  Primećen član
  Učlanjen
  10.06.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  634
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano

  Биће лакше кад оде Педи...

 3. #3
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano

  BiH je kvazi drzava u kojoj Srpski narod nema perspektivu.Kad god se Srbima u Bosni upravljalo iz Zagreba ili iz Sarajeva,iz Carigrada, ili Beca tada niti su imali pravde niti prava!I uopste ti pregovori o reorganizaciji policije, koji su jos u toku, predstavljaju IZDAJU RS, jer je Dejtonom RS zagarantovano pravo na entitetsku policiju.Uostalom u mnogim drzavama (npr. u Nemackoj) policija je organizovana po saveznim pokrajinama/republikama ili kako se vec to kod njih zove, tako da nema nista u sadasnjoj organizaciji po entitetima sto se nuzno kosi sa tim famoznim evropskim standardima.

  Svedoci smo da se u pederaciji skrivaju i obucavaju islamski teroristi, da Sarajevo sve vise lici na Islamabad, jednom recju stvara se islamska dzamahirija u sred Evrope.
  jasno je ipak da BiH kao drzava nema perspektivu, jer su Srbi i Hrvati silom naterani da zive sa muslimanima, i kao takvi ce uvek voditi destruktivnu politiku, tako da je pitanje dana kad ce se drzava Bosna urusiti kao kula od karata.
  Jedino resenje za RS je nezavisnost, i kad-tad ce Srbi u Bosni docekati taj dan.

  RS U SRCU, BOSNA NA KU.RCU!...zivela RS.

 4. #4
  Primećen član
  Učlanjen
  10.06.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  634
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano

  Немој тако за Босну, јер је она са тим именом постојала и пре муслимана и као таква Босна као назив не треба препуштати муслиманима.

 5. #5
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  107.802
  Reputaciona moć
  2317

  Podrazumevano

  Баш тако:

  РС у срцу, Босна у к*рцу !

  Живела Република Српска !!!

 6. #6
  Domaćin
  Učlanjen
  24.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.840
  Reputaciona moć
  91

  Podrazumevano

  Citat Original postavio BodoniuS
  Немој тако за Босну, јер је она са тим именом постојала и пре муслимана и као таква Босна као назив не треба препуштати муслиманима.
  Тачно тако, велика је грешка то што су им тако олако препустили име Босна.

 7. #7
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  aj srboslavci ne petljajte se u zapadne srpska zemlje
  sredite vasu blatnjavu avliju pa gledajte preko tarabe
  e samo vi nemojte srbima pomagati ko boga vas molim

 8. #8
  Ističe se DeDa (avatar)
  Učlanjen
  26.12.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.522
  Reputaciona moć
  81

  Podrazumevano

  Kakvi su to Pacenici,oni koji misle da Srbija moze tek tako da pridobije RS.Pa to je onda isti slucaj sa Kosovom,Srbi u Bosni hoce u Srbiju,Kosovski Albanci hoce u Albaniju.

 9. #9
  Zainteresovan član sokisole (avatar)
  Učlanjen
  11.05.2005.
  Lokacija
  Србија Србима
  Poruke
  395
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  aj srboslavci ne petljajte se u zapadne srpska zemlje
  sredite vasu blatnjavu avliju pa gledajte preko tarabe
  e samo vi nemojte srbima pomagati ko boga vas molim
  trebali su da vas nazovu Federacija Turske i Hercegovine! A ne Bosna! Dokle god bude bilo Srba(a uvek ce nas biti) petljacemo se svugde i gde nam god bude palo na pamet!

 10. #10
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  solesoki
  super i treba da gledujete ali samo iz vlastite avlije ako vam taraba nije previsoka a glib dubok i to sve dok vam nepocnu naplacivati ulaznice za gledanje iz ostatka vlastite avlije pa makar bila u glibu

 11. #11
  Zainteresovan član sokisole (avatar)
  Učlanjen
  11.05.2005.
  Lokacija
  Србија Србима
  Poruke
  395
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  solesoki
  super i treba da gledujete ali samo iz vlastite avlije ako vam taraba nije previsoka a glib dubok i to sve dok vam nepocnu naplacivati ulaznice za gledanje iz ostatka vlastite avlije pa makar bila u glibu
  lepo ti kazem ja tebe nista ne razumem! da su te u toj "tvojoj" zemlji naucili malo srpskog a ne samo turski ja bi znao da ti odgovorim! ovako ne mogu nista da uradim...

 12. #12
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  u mene se uvek i uvijek govorilo srpski samo za tvoju informaciju

 13. #13
  Zainteresovan član sokisole (avatar)
  Učlanjen
  11.05.2005.
  Lokacija
  Србија Србима
  Poruke
  395
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  u mene se uvek i uvijek govorilo srpski samo za tvoju informaciju
  ocito da srpski nisi bas dobro savladao u skoli! vise si se bacio na ucenje ovog turskog! ucili su te da ces bolje proci u zivotu ako znas turski!

 14. #14
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  znas sta cokicole srpsku ce spasiti srbi u to budi siguran milion posto i to iz samo jednog razloga sta vise nece dozvoliti da im beogradski platfusari pomazu ko do sada dosta puta pa podviju rep i zatarabe se u svoje avlije kaobojagi bole nas uvo to je preko drinu bre
  prema tome lepo vi nakrivite gunjeve zasucite rukave i uredjujte ostatak vase srboslavije jer kako vas je krenulo necete imati sta da sredjujete
  a srpsku prepustite srbima

 15. #15
  Primećen član
  Učlanjen
  10.06.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  634
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano

  Citat Original postavio DeDa
  Kakvi su to Pacenici,oni koji misle da Srbija moze tek tako da pridobije RS.Pa to je onda isti slucaj sa Kosovom,Srbi u Bosni hoce u Srbiju,Kosovski Albanci hoce u Albaniju.
  Косово и РС не може да се пореди, јер је Срба у Босни одувек било, а Шиптара на Косову није. Масовније миграције Шиптара на Косово почињу тек у 17. веку. Уз помоћ Турака, па фашиста и на крају комуниста они постају доминантан народ на Косову и Метохији, тако да ти то поређење не стоји...

 16. #16
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  jeste li vi sigurni da bi srbi iz rs hteli da zive sa vama srboslavcima
  ajte navedite neki realni razlog da se to desi
  pa vi nemate politickog kapaciteta da vladate ostatkom srboslavije a kamoli sa jos milion srba i zemljom vecom od vase kolevke
  pa vi niste ostatak srboslavije organizovali da stanovnistvo bioloski opstane a petljate se u rs a da negovorim o vasoj kolevci koja broji dva milioncica stanovnika koji vas nezele ni pod razno

 17. #17
  Primećen član
  Učlanjen
  10.06.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  634
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  jeste li vi sigurni da bi srbi iz rs hteli da zive sa vama srboslavcima
  ajte navedite neki realni razlog da se to desi
  pa vi nemate politickog kapaciteta da vladate ostatkom srboslavije a kamoli sa jos milion srba i zemljom vecom od vase kolevke
  pa vi niste ostatak srboslavije organizovali da stanovnistvo bioloski opstane a petljate se u rs a da negovorim o vasoj kolevci koja broji dva milioncica stanovnika koji vas nezele ni pod razno
  То ће се десити пре или касније. А која ти је та колевка која броји 2 мил. Срба? Никад чуо

 18. #18
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  pa bre vi imate samo jednu kolevku koju ste za debelu lovu prodali siptarcinama i sade se dernjate kao siptari vas mislim sta reci pa nemozete uzeti pare i onda vristati da ste se za**bali

 19. #19
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  danas je odrzan parastos u bijeljini za srpske vojnike ubijene od strane muslimancina u tuzli pre trinaest godinica
  tu je bilo i zrtava iz srboslavije ali danas tamo nije bilo niti jedne zvanicne delegacije iz ostatka srboslavije
  e dovoljno da srbi znaju gde vise nesmeju bezuvetno slepo verovati ko dosada

 20. #20
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  pa bre vi imate samo jednu kolevku koju ste za debelu lovu prodali siptarcinama i sade se dernjate kao siptari vas mislim sta reci pa nemozete uzeti pare i onda vristati da ste se za**bali
  Sta ti sve lupetas...ccc
  Pa ko je to prodao za "debelu lovu" Kosovo i kada?

 21. #21
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio urospo
  Citat Original postavio veKsla
  pa bre vi imate samo jednu kolevku koju ste za debelu lovu prodali siptarcinama i sade se dernjate kao siptari vas mislim sta reci pa nemozete uzeti pare i onda vristati da ste se za**bali
  Sta ti sve lupetas...ccc
  Pa ko je to prodao za "debelu lovu" Kosovo i kada?
  a jel imate kratko pamcenje i sta hocete reci da srboslavci nisu dobili lovu od siptarcina za svoje stanove kuce svinjce kokosinjce i ZEMLJU
  ej pa jel ti znas zasto je u poslednjuh pet godinica cena stanova u srboslavskoj metropoli kao u minhenu alo bre od koje love jel od one sta vi toboz zaradite odlazeci na brojno stanje na posao pa u vasoj metropoli zavrsi devedeset posto love iz vase kolevke kojom su vas siptarcine isplatile
  i prekidaj na topiku o srpskoj pisati o srboslavskoj sramoti

 22. #22
  Zainteresovan član katana_blade (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  242
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  Citat Original postavio urospo
  Citat Original postavio veKsla
  pa bre vi imate samo jednu kolevku koju ste za debelu lovu prodali siptarcinama i sade se dernjate kao siptari vas mislim sta reci pa nemozete uzeti pare i onda vristati da ste se za**bali
  Sta ti sve lupetas...ccc
  Pa ko je to prodao za "debelu lovu" Kosovo i kada?
  a jel imate kratko pamcenje i sta hocete reci da srboslavci nisu dobili lovu od siptarcina za svoje stanove kuce svinjce kokosinjce i ZEMLJU
  ej pa jel ti znas zasto je u poslednjuh pet godinica cena stanova u srboslavskoj metropoli kao u minhenu alo bre od koje love jel od one sta vi toboz zaradite odlazeci na brojno stanje na posao pa u vasoj metropoli zavrsi devedeset posto love iz vase kolevke kojom su vas siptarcine isplatile
  i prekidaj na topiku o srpskoj pisati o srboslavskoj sramoti

  Je li veKsla, a ciji si ti sinko, nit si nas, nit si njihov, nit smrdis nit mirises....

 23. #23
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  Citat Original postavio urospo
  Citat Original postavio veKsla
  pa bre vi imate samo jednu kolevku koju ste za debelu lovu prodali siptarcinama i sade se dernjate kao siptari vas mislim sta reci pa nemozete uzeti pare i onda vristati da ste se za**bali
  Sta ti sve lupetas...ccc
  Pa ko je to prodao za "debelu lovu" Kosovo i kada?
  a jel imate kratko pamcenje i sta hocete reci da srboslavci nisu dobili lovu od siptarcina za svoje stanove kuce svinjce kokosinjce i ZEMLJU
  ej pa jel ti znas zasto je u poslednjuh pet godinica cena stanova u srboslavskoj metropoli kao u minhenu alo bre od koje love jel od one sta vi toboz zaradite odlazeci na brojno stanje na posao pa u vasoj metropoli zavrsi devedeset posto love iz vase kolevke kojom su vas siptarcine isplatile
  i prekidaj na topiku o srpskoj pisati o srboslavskoj sramoti

  Sta lupas bre ti....znaci siptari su proterali Srbe sa Kosova a usput im davali pare za stanove i kuce koje su zaposeli....pa ti si bas skrenuo...

 24. #24
  Domaćin veKsla (avatar)
  Učlanjen
  13.05.2005.
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  3.022
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio urospo
  Citat Original postavio veKsla
  Citat Original postavio urospo
  Citat Original postavio veKsla
  pa bre vi imate samo jednu kolevku koju ste za debelu lovu prodali siptarcinama i sade se dernjate kao siptari vas mislim sta reci pa nemozete uzeti pare i onda vristati da ste se za**bali
  Sta ti sve lupetas...ccc
  Pa ko je to prodao za "debelu lovu" Kosovo i kada?
  a jel imate kratko pamcenje i sta hocete reci da srboslavci nisu dobili lovu od siptarcina za svoje stanove kuce svinjce kokosinjce i ZEMLJU
  ej pa jel ti znas zasto je u poslednjuh pet godinica cena stanova u srboslavskoj metropoli kao u minhenu alo bre od koje love jel od one sta vi toboz zaradite odlazeci na brojno stanje na posao pa u vasoj metropoli zavrsi devedeset posto love iz vase kolevke kojom su vas siptarcine isplatile
  i prekidaj na topiku o srpskoj pisati o srboslavskoj sramoti

  Sta lupas bre ti....znaci siptari su proterali Srbe sa Kosova a usput im davali pare za stanove i kuce koje su zaposeli....pa ti si bas skrenuo...
  i ti tvrdis da srboslavci iz kolevke neprodaju svoja imanja dedovinu i sve sta su imali
  alo ajde ovako a otkuda siptarcine onda na jugu srboslavije kako su se tamo stvorili kome su tamo dali lovu za zemlju kuce stanove
  pa pobogu ti kao da imas plasticne oci i drvene usi pa sam sebi neverujes
  i pazi ovo je topic za spas srpske a ne vasih rasprodatih imaginacija

 25. #25
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano

  Citat Original postavio veKsla
  i ti tvrdis da srboslavci iz kolevke neprodaju svoja imanja dedovinu i sve sta su imali
  alo ajde ovako a otkuda siptarcine onda na jugu srboslavije kako su se tamo stvorili kome su tamo dali lovu za zemlju kuce stanove
  pa pobogu ti kao da imas plasticne oci i drvene usi pa sam sebi neverujes
  i pazi ovo je topic za spas srpske a ne vasih rasprodatih imaginacija

  E Siptari se masovno naseljavaju na KiM od II svetskog rata,
  e Srbima koji su proterani za vreme rata je zabranjen povratak...
  e siptarima koji su se doselili za vreme rata omoguceno da ostanu na Kosovu i to u kucama, stanovima i na imanjima proteranih Srba
  e komunisticko djubre tito resio da bude kum svakom devetom siptarskom detetu...
  e, e, e jel ti sad malo jasnije odakle siptari u tolikom broju na Kosovu
  e procitaj nesto pa dodji ovde da trtomudis

  e ako je ovo topic za spas Srpske, koj si ku.rac onda prvi spominjao ovde siptare i kosovo?

Slične teme

 1. Odgovora: 203
  Poslednja poruka: 20.02.2011., 10:50
 2. Шиптари запоседају српску земљу
  Autor kisela bombona u forumu Politika
  Odgovora: 90
  Poslednja poruka: 13.04.2009., 19:05
 3. Odgovora: 36
  Poslednja poruka: 13.05.2008., 22:25
 4. Odgovora: 19
  Poslednja poruka: 04.03.2007., 13:43

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •