kako precicom do gasenja strane ???
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: kako precicom do gasenja strane ???

  1. #1
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    09.02.2004.
    Poruke
    165
    Reputaciona moć
    52

    Podrazumevano kako precicom do gasenja strane ???

    teo sam da na samoj strani (koja je radjena u flash-u) ubacim dugme koje ce da ima funkciju istu kao i kada pritisnemo na krstic, znaci da ugasimo stranicu.Znaci treba mi neka skripta za to.Puno hvala unapred.



  2. #2
    Zainteresovan član ch1zra (avatar)
    Učlanjen
    05.12.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Zrenjanin
    Poruke
    277
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano

    imas javascript :
    Kod:
    javascript:self.close()
    ono najprostije... e sda, posto koristis flash, ne znam da li ti ovo ista znaci...

Slične teme

  1. Kako ovo gljedate s poljiticke strane?
    Autor Gashi Krasniqi u forumu Politika
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 19.07.2008., 17:32
  2. Kako da zakacim web strane na besplatni tk
    Autor alien2000 u forumu Internet
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 08.02.2007., 19:52
  3. S one strane Krste...ili kako to izgleda u RL
    Autor Sanha u forumu Arhiva
    Odgovora: 1643
    Poslednja poruka: 05.10.2006., 17:48
  4. Zakazivanje pokretanja/gasenja nekog programa?
    Autor nidzesi u forumu Softver
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 04.07.2006., 03:41
  5. kako skinuti strane polifone melodije
    Autor da li neko zna u forumu Mobilna telefonija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 17.04.2005., 21:56

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •