Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru
Strana 1 od 9 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 221

Tema: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

 1. #1
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.634
  Reputaciona moć
  2296

  Talking Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Грађевински послови министра Драгана Шутановца


  Грађевински послови министра Драгана Шутановца
  17.06.2012
  Пише Иван Нинић

  У самом срцу Београда, у Скерлићевој број 20 на Врачару, министар одбране у Влади Србије и потпредседник Демократске странке Драган Шутановац са супругом Маријом, једном кипарском компанијом и осам инвеститора од којих су неки прилично познати јавности, гради луксузни стамбено-пословни објекат, сазнаје Пиштаљка. Брачни пар Шутановац и остали инвеститори планирају на Врачару да саграде 3.764,27 квадратних метара и то 1.155,82 квадратна метра подземно, а 2.608,45 квадратних метара надземних етажа. Решењем о одобрењу изградње предвиђено је да у објекту буде саграђено девет станова, један локал и 24 гаражна места, а у закуп на 99 година, решењем градоначелника Београда, инвеститорима је уступљен неопходан део градског земљишта у јавној својини.  Сарадник Пиштаљке је дошао до документа који показује да заједно са Маријом и Драганом Шутановцем велелепни објекат на Врачару граде: Миа Зечевић (ћерка некадашњег генералног секретара ФК Партизан Жарка Зечевића), Гордан Петрић (некадашњи фудбалер и потпредседник ФК Партизан), Немања Видић (фудбалер енглеског Манчестер јунајтеда) Драган Петрић, Драгиша Вујошевић, Зоран Јанковић, Ненад Ђорђевић и офшор фирма Vilab Pharm LTD из Лимасола на Кипру. Одобрење за изградњу објекта прво је гласило на Милоша Рутовића и грађевинско предузеће Трешња д.о.о, али се накнадно појављују нови инвеститори, укључујући министра и његову супругу, у чију корист градска власт мења раније донети акт.

  Упркос томе, на информативној табли која је уредно постављена на градилишту у Скерлићевој 20 наведени су сви подаци које налаже Закон о планирању и изградњи, осим оног најбитнијег – ко је инвеститор. На табли се загонетно наводи „група грађана“ и број решења о одобрењу за изградњу. Радове изводи фирма Hytegra д.о.о. и они су почели 9. марта ове године, са роком завршетка до 1.3.2013. На табли такође стоји да су одговорни пројектанти Татјана Мићић и Рашко Шетровић и надзорни орган Слободанка Бакић.

  Као представник инвеститора пред надлежним градским органима појављивао се Драган Петрић, који је од Секретаријата за урбанизам и грађевинске послове града Београда 20. јула 2011. затражио издавање новог решења о одобрењу изградње, како се у самом захтеву наводи, „због промене инвеститора“. Градски секретар за урбанизам и грађевинске послове Милан Вуковић 17. јануара 2012. доноси ново решење којим је променио раније правоснажно решење о одобрењу изградње (IX-04 бр. 351-322/2009) од 4. 2. 2010. Првобитни инвеститори изградње били су ГТП Трешња експорт-импорт д.о.о. из Београда и Милош Рутовић, а њима је одобрена изградња 3.863,49 квадратних метара стамбено-пословног простора.

  Сарадник Пиштаљке је дошао до податка да је првобитни инвеститор, који се напрасно повукао из посла, фирма ГТП Трешња, од раније познат министру Шутановцу. Заправо ово предузеће је, према подацима Управе за јавне набавке, 31.8.2009. године потписало уговор са Министарством одбране о извођењу радова на гасној и водоводној инсталацији и инсталацији санитарне опреме. Уговорена вредност посла је била 19,8 милиона динара, а уговор је додељен у рестриктивном поступку јавне набавке.

  Од градоначелника земљиште на 99 година

  На захтев групе од 11 нових инвеститора, међу којима су Марија и Драган Шутановац, градске власти су одобриле промену „организације простора, габарита, промену броја локала и стамбених јединица“, као и промену „материјализације фасаде“.
  Новим инвеститорима се одобрава изградња објекта чија површина је већа за 99,22 метра квадратна у односу на површину из ранијег одобрења. Такође, извршено је повећање површине највеће надземне етаже „тако да стварна заузетост износи 63,38% (473 м2), у односу на раније одобрење од 57,8% (426 м2). Укинут је део сутеренске етаже који је био намењен станарским оставама и смањен је број станова и локала. Што се тиче 24 паркинг места у два нивоа подземне гараже, тај број је остао непромењен. Уместо 17 станова и два локала гради се 9 станова (на сваком спрату по два) и један локал.

  „Уместо претходно два пројектована локала сада је пројектован само један локал са галеријом оријентисан ка улици. Уместо два стана, превиђен је један стан са галеријом оријентисан ка дворишту“, наводи се у образложењу измењеног одобрења за градњу.
  Промену првобитног одобрења за градњу надлежни у градском Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове образложили су аргументима да је „дошло до промене титулара права коришћења и права закупа на катастарској парцели на којој је одобрена изградња објекта и права својине на постојећем објекту на предметној парцели“.

  Дакле, нови инвеститори претходно су постали власници станова који су се налазили у Скерлићевој 20, на месту где се сада гради луксузни пословно-стамбени објекат. На једном од станова површине 63 метра квадратна право својине имају Марија и Драган Шутановац и то по 1/10 идеалних делова, док Немања Видић има 3/10, Драгиша Вујовић 1/10 и фирма Vilab Pharm LTD са Кипра 4/10. На друга два стана идеалне делове права својине имају остали инвеститори: Миа Зечевић, Ненад Ђорђевић, Зоран Јанковић, Спасоје Ивановић, Гордан и Драган Петрић.

  Цео комплекс гради се на катастарским парцелама КО Врачар број. 1846/1, 1846/2, 1846/4, 1846/5 и 1847/5, с тим што се парцела број 1846/2, укупне површине 744 квадратних метара, води као државна својина, а право њеног коришћења имају власници посебних делова већ постојеће зграде и Град Београд. Због тога је још раније, на основу решења Града Београда (бр. 463-630/08, од 18.3.2008), уписана забележба закупа осталог грађевинског земљишта у државној својини и то на рок од 99 година, у корист првобитних инвеститора ГТП Трешња и Милоша Рутовића.

  Када су се у грађевински подухват у Скерлићевој улици укључили министар Шутановац, његова супруга Марија и остали инвеститори, парцела у државној својини практично мења дотадашње закупце. Новим инвеститорима градоначелник Београда је својим решењем (бр. 463-4821/11-Г од 29.12.2011), дао у закуп на преостали период од 99 година 204/291 идеалних делова катастарске парцеле број 1846/2. Потом је Градска дирекција за грађевинско земљиште града Београда извршила промену ранијег уговора о закупу земљишта из 2008. године, па је са новим инвеститорима 12.1.2012. године закључила нови уговор бр. 2366/0815-0-II-3.  Из којих извора министар финансира градњу?

  Без обзира на чињеницу да у Влади Србије обавља изузетно одговорну јавну функцију, министар одбране Драган Шутановац није обавестио јавност да је отпочео са инвестиционом градњом пословно-стамбеног објекта у Београду. То отвара кључно питање – одакле министру новац за ову инвестицију?
  У имовинској карти коју је Шутановац доставио Агенцији за борбу против корупције пише да остварује месечне приходе од 103.037 динара по основу обављања функције министра, као и приход од 671.835 динара по основу обављања функције члана УО Директората цивилног ваздухопловства. Међутим, у мају 2010. лист Прес је објавио да је Шутановац одлучио да своју накнаду коју остварује у Директорату поклони у хуманитарне сврхе, а на исту тему је шест месеци касније писао и Блиц.


  Према подацима из имовинске карте, министар Шутановац од имовине има једну трећину петособне куће чија је површина 157,5 квадратних метара, као и 1/3 њиве површине 3,5 хектара, али према доступним подацима није пријавио власништво на једној десетини стана у Скерлићевој где сада гради зграду. У својству министра одбране он од новембра 2007. године користи државну резиденцију површине 180 квадратних метара на Дедињу. Његова супруга Марија је директор људских ресурса Hypo Alpe-Adria банке у Београду, а претходно је била директор маркетинга у Делта банци Мирослава Мишковића. Истовремено, госпођа Шутановац је и члан УО Академије за банкарство и финансије, коју је 2005. године основала Народна банка Србије. Академија функционише као фонд НБС, а са циљем професионалне едукације запослених у НБС и банкарском и финансијском сектору Србије.

  http://pistaljka.rs/home/read/235

  Skandalozno je da objekat gradi Sutanovac sa mesecnim prihodom ispod 1000 evra mesecno, a jos skandaloznije je da su dobili od grada Beograda BESPLATNO ZEMLJISTE za izgradnju ovog objekta.

  Ja imam vece mesecne prihode od sutanovca pa opet ne gradim objekat od 4000 kvadrata na Vracaru ?

  Naravno to je samo teoretski tj na papiru jer Sutanovac svakog meseca ukrade par miliona evra preko javnih nabavki za vojsku.....

  ZUTA MAFIJA 2. #2
  Početnik
  Učlanjen
  17.06.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Odakle Kostunici 7 macaka?

 3. #3
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.634
  Reputaciona moć
  2296

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio SrbijanerS Pogledaj poruku
  Odakle Kostunici 7 macaka?
  to je investicija od 300 evra. odakle sutanovcu par miliona evra da investira u izgradnju ovog velelepnog objekta kad su mu registrovani mesecni prihodi 1000 evra

  u svakoj normalnoj zemlji ovakvi kao sutanovac bi momentalno bili uhapseni, a imovina im oduzeta jer za nju nemaju pokrice u realnim prihodima , sto znaci da su je s tekli KRIMINALOM

  tako je uhapsen i Al Kapone. I osudjen. Ne zato sto je ubijao ljude, vec zato sto je imao mnogo vecu imovinu nego sto ima registrovane prihode, sto znaci da je ostvario te prihode na crno, znaci nije platio porez pa je stoga osudjen zbog utaje poreza na tu imovinu.

 4. #4
  Buduća legenda FataMorgen (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2010.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Novi Sad - Srbija
  Poruke
  47.763
  Reputaciona moć
  13754

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Kako odakle?Jel bio covek izbacivac po diskotekama,pa vratar kod Mire Markovic....?????
  POSTENO!!!!

 5. #5
  Početnik
  Učlanjen
  17.06.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Mozda je covek podigao kredit

 6. #6
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  01.06.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  166
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Znas li ti koju lovu mlati njegov tast od Hrvata?????

 7. #7
  paja1408 nije na forumu
  ucim istoriju kako bi sagledao sadasnjost i predvideo buducnost
  Buduća legenda paja1408 (avatar)
  Učlanjen
  03.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.567
  Reputaciona moć
  567

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  neophodno je da se nakon revolucije krene sa javnim vesanjem svih lopuza...
  eeee...ajd kazi sta imas ako si covek...

 8. #8
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  108.450
  Reputaciona moć
  2347

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Бог те маз'о - каква скандалчина......... ауууууууууууу...........
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 9. #9
  Domaćin Schlosser (avatar)
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.934
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  to je investicija od 300 evra. .
  Mozda ni toliko, ako je uzeo macice od olucarke.

 10. #10
  Veoma poznat
  Učlanjen
  22.03.2011.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  14.671
  Tekstova u blogu
  23
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Kakav ljubomoran narod...ccc

 11. #11
  Buduća legenda FataMorgen (avatar)
  Učlanjen
  28.04.2010.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Novi Sad - Srbija
  Poruke
  47.763
  Reputaciona moć
  13754

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio paja1408 Pogledaj poruku
  neophodno je da se nakon revolucije krene sa javnim vesanjem svih lopuza...

 12. #12
  paja1408 nije na forumu
  ucim istoriju kako bi sagledao sadasnjost i predvideo buducnost
  Buduća legenda paja1408 (avatar)
  Učlanjen
  03.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.567
  Reputaciona moć
  567

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  kad bi srbija povratila sve ono sto su joj politicari i tajkuni pokrali---ne bi dugovala nista...
  eeee...ajd kazi sta imas ako si covek...

 13. #13
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.634
  Reputaciona moć
  2296

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Marija.S. Pogledaj poruku
  Kakav ljubomoran narod...ccc
  ccc bas smo ljubomorni pa postavljamo pitanje odakle pare podpresedniku DS-a da sa platom od 100.000 din zida 4000 kvadrata

  mene samo interesuje ta metafizicka matematika kako to objasnjavas .

  jel mozemo ja i ti da dobijemo od opstine zemljiste na 99 godina na Vracaru da zidamo kucu ?

  jel mozemo?

  zasto mi ne mozemo a Sutanovac moze ?

 14. #14
  Veoma poznat
  Učlanjen
  22.03.2011.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  14.671
  Tekstova u blogu
  23
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  ccc bas smo ljubomorni pa postavljamo pitanje odakle pare podpresedniku DS-a da sa platom od 100.000 din zida 4000 kvadrata

  jel mozemo ja i ti da dobijemo od opstine zemljiste na 99 godina na Vracaru da zidamo kucu ?

  jel mozemo?

  zasto mi ne mozemo a Sutanovac moze ?
  Nismo ni trazili

 15. #15
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.634
  Reputaciona moć
  2296

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Marija.S. Pogledaj poruku
  Nismo ni trazili

  a bas bi i dobila i to na vracaru gde je ar preko 10.000 evra

  ne zasmejavaj me

  ovim dodeljivanjem besplatnog zemljista sutanovcu, je gradski budzet beograda ostecen za najmanje 50 do 100.000 evra

 16. #16
  Elita radeta62 (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.707
  Reputaciona moć
  521

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Brao malinu u Mrcajevcima kod tasta.

 17. #17
  Buduća legenda Милица (avatar)
  Učlanjen
  16.11.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  26.861
  Reputaciona moć
  1057

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Marija.S. Pogledaj poruku
  Nismo ni trazili
  još kad bi napredni nešto sami o skandalima napisali, nego koriste tekstove radikala ...., koje izbaciše iz skupštine sa braćom demokratama

  ljudi, mislm da je vreme da prestanete da nas zahebavate, vi ste sada VLAST pa vidite šta ćete ...

 18. #18
  Buduća legenda
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.849
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  mene vise cudi kako mu je gradjevinska opstinska mafija dozvolila da gradi u njihovoj `bastici`

 19. #19
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.634
  Reputaciona moć
  2296

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Marija.S. Pogledaj poruku
  Nismo ni trazili
  mogla bi ti na mobu kod sutanovca da mu sa jednom radnom akcijom pomognete da se skuci i da vise ne bude beskucnik ko Tadic


 20. #20
  Moderator
  Učlanjen
  13.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  40.132
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1659

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio -nik- Pogledaj poruku
  Znas li ti koju lovu mlati njegov tast od Hrvata?????

  Koju ?
  Koju ?
  Brzo , ako znas !  Valjda "prvoborci imaju neka - prava" ?!
  "Vera , sloga i postenje, Srpsko su spasenje".
  "В конце концов все будет хорошо. Если будет плохо, значит, это еще не конец"

 21. #21
  Elita frootsman (avatar)
  Učlanjen
  09.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  18.032
  Reputaciona moć
  646

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Уместо што преписујемо ЕУ законе, било би много корисније да усвојимо неке одредбе шеријатског права. Не вреди више овако.

  IRANSKE su vlasti u zatvoru u gradu Hamedan na zapadu Irana amputirale ruke petorici muškaraca osuđenih zbog krađa, javila je iranska agencija ILNA.

  Lokalni pravosudni djelatnik Akbar Biglari agenciji je potvrdio da je presuda izvršena prema tradicionalnom šerijatskom zakonu, koji okrutnu kaznu, amputaciju, propisuje za lopove koji su izvršili višestruke teške krađe, te da su svi osuđeni bili stariji od 25 godina.

  Biglari je novinarima objasnio da se presuda amputacije prema šerijatskom zakonu ne donosi automatski za sve one koji su izvršili krađu, već za takvo što treba biti zadovoljeno čak 14 kriterija. "Kada se ruka koristi za krađu i nanošenje štete drugim ljudima, onda ona mora biti skraćena", objasnio je Biglari i dodao kako ta presuda služi kao upozorenje drugima.
  http://www.index.hr/vijesti/clanak/okrutni-serijatski-zakon-u-iranu-amputirane-ruke-petorici-lopova/503216.aspx

 22. #22
  Početnik
  Učlanjen
  17.06.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  ccc bas smo ljubomorni pa postavljamo pitanje odakle pare podpresedniku DS-a da sa platom od 100.000 din zida 4000 kvadrata

  mene samo interesuje ta metafizicka matematika kako to objasnjavas .

  jel mozemo ja i ti da dobijemo od opstine zemljiste na 99 godina na Vracaru da zidamo kucu ?

  jel mozemo?

  zasto mi ne mozemo a Sutanovac moze ?
  Verovatno zato sto si nesposoban, ja sam na birou rada i zidam kucu od 200 kvadrata

 23. #23
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  56.402
  Reputaciona moć
  1411

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Ne ulaže verovatno Šule tu ni dinar svog novca ,već ulažu Vidić,Zeka,Petrić i ostali , a Šule im radi političko pokriće i preko svog stranačkog uticaja obezbedjuje prenamenu zemljišta i potrebne dozvole , naravno za masnu proviziju dal u novcu ili u stanovima .
  The Show Must Go On...

 24. #24
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  94.634
  Reputaciona moć
  2296

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  mene vise cudi kako mu je gradjevinska opstinska mafija dozvolila da gradi u njihovoj `bastici`

  pa i on je deo te mafije

 25. #25
  Veoma poznat
  Učlanjen
  22.03.2011.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  14.671
  Tekstova u blogu
  23
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ODAKLE TI PARE LOPOVCINO: Sutanovac gradi objekat od 4000 kvadrata na Vracaru

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  a bas bi i dobila i to na vracaru gde je ar preko 10.000 evra

  ne zasmejavaj me

  ovim dodeljivanjem besplatnog zemljista sutanovcu, je gradski budzet beograda ostecen za najmanje 50 do 100.000 evra
  Ja mozda i dobijem, ako trazim. Ti ne mozes, nisi iz Beograda. Eventualno neka lokacija na lokalu

Strana 1 od 9 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Sexualni objekat
  Autor Ugrozen u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 51
  Poslednja poruka: 22.12.2003., 10:13

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •