Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

 1. #1
  Primećen član NalimInTheHous (avatar)
  Učlanjen
  06.06.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  733
  Reputaciona moć
  892

  Podrazumevano Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Сребренички мит и причу о геноциду над муслиманима који је 1995. наводно починила Војска РС искреирали су покојни бошњачки ратни лидер Алија Изетбеговић и тадашњи председник САД Бил Клинтон, тврди Швајцарац Александар Дорин, аутор књиге „Сребреница – историја једног салонског расизма”!

  [IMG]http://3.*****************/_kJarVuKMPAQ/ShkRzesq_AI/AAAAAAAAJHQ/Pp5WpfKSYCE/s400/dorinsbr.jpg[/IMG]

  Годинама сам скупљао њихове анализе, док ме једног дана један познаник није питао зашто не искористим све те документе и податке и напишем књигу. На крају сам управо то учинио. На немачком језику сам 1999. године издао своју прву књигу о западно-медијским манипулацијама у току југословенских ратова, која се зове „In unseren Himmeln kreuzt der fremde Gott“ („Небесима крстари туђи бог“). Немачка издавачка кућа „Ахриман“ из Фрајбурга је 2001. године издала други тираж. Једног дана ме је поново једна особа, овога пута једна независна новинарка из Немачке, питала што не напишем књигу о истини у Сребреници. Поново сам сео за рачунар и једно годину дана непрекидно писао. Издавачка кућа „Каи Хомилиус“ из Берлина је показала интерес, и тако смо књигу крајем 2009. године издали на немачком језику. У тој књизи се бавимо чињеницама које доказују да је тврдња да је армија Републике Српске убила негде око 8000 босанских Муслимана измишљотина. А годину дана касније, у сарадњи са новинаром Зораном Јовановићем, објавио сам поново једну књигу о Сребреници („Сребреница – како се збило“), коју је издао „Ахриман“, издавач моје прве књиге. У тој књизи се бавимо претежно страдањем Срба у околини Сребренице. Тај крај се зове Бирач, и обухвата општине Сребреница, Братунац, Власеница, Зворник, Осмаци, Шековићи и Милићи. Књизи смо додали и један филм, са насловом „Досије Сребреница“. Аутори филма су Милан Кнежевић и Далибор Јосиповић из Бања Луке.

  pametnome dovoljno

  ISTINA SE NE MOŽE ZAKOPATI
  http://www.youtube.com/watch?v=VsRV2xiatoU https://www.youtube.com/watch?v=7U0C0G-fzug
  http://www.youtube.com/watch?v=OnRuIhYzF0g http://www.youtube.com/watch?v=tRhHZdYytyE 2. #2
  Primećen član NalimInTheHous (avatar)
  Učlanjen
  06.06.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  733
  Reputaciona moć
  892

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  sarajevski kalifat je ZLOČINAČKO - TERORISTIČKO - KRIMINALNA TVOREVINA.

  RS ima pravo na samostalnost.

  raspad bih je neminovan i neizbežan


  Значи, да пођемо од тога да је било око 7400 жртава?  Апсолутно не! Има још много више и много значајнијих случајева манипулације. На пример, да је припадник муслиманске армије Несиб Бурић у босанском магазину „Дани“ (18.1. 1999.) рекао да је муслиманска армија у току борбених дејстава после пада Сребренице имала око 2000 жртава. Има још много више муслиманских сведока који исто то тврде. Ти сведоци су набрајали око седамнаест тачака где су муслиманска и српска армија између Сребренице и Тузле наишле једна на другу. Оснивачи „Историјског пројекта Сребреница“ су на својој страници објавили једну анализу изјава тих сведока (www.srebrenica-project.com). По тим подацима, у пробоју је страдало чак и више од 2000 муслиманских војника и бораца. И муслимански генерал, Енвер Хаџихасановић, проценио је да је на муслиманској страни у пробоју према Тузли погинуло више од 2000 људи. Те податке можете, на пример, да пронађете у књизи. „Сребреница – деконструкција једног виртуелног геноцида“, коју је такође публиковао „Историјски пројекат Сребреница“.

  Ја лично поседујем једну серију слика на којима се виде муслимански војници и цивили, један део њих такође под оружјем, у пробоју према Тузли. Било је око 8000 војника из Сребренице и Жепе. А око 4000 цивила, већим делом мушкараца, придружило се армији. На сликама се виде, између осталог, повређени муслимански војници и цивили, који су борбе са српском армијом преживели. А најмање 2000 од њих, као што потврђују муслимански сведоци, те битке нису преживели.

  Такозвани хашки истражитељи су у околини од 50 километара око Сребренице пронашли близу 2000 лешева. То се може прочитати у првом извештају хашког истражитеља Дина Менинга (види: Dean Manning, „Summary of Forensic Evidence – Execution Points and Mass Graves“, 16.5.2000.) Анализе др Љубише Симића показују, међутим, да су они од нешто мање од 2000 лешева касније покушали да направе око 3500. Јер, они у стварности нису, као што су касније тврдили, имали 3500 лешева на располагању, него 3500 патолошких извештаја. А не односи се сваки од тих извештаја на један комплетан леш, него и на делове лешева. Др Љубиша Симић је направио реконструкцију тих патолошких извештаја, и дошао је до закључка да су истражитељи из Хага пронашли нешто мање од 2000 лешева. То је исто што је Дин Менинг на почетку тврдио.

  Постоје веома очигледне индиције да су хашки истражитељи манипулисали резултатима својих ископавања. Српским патолозима и другим независним стручњацима није било дозвољено да присуствују ископавањима. А касније је главни тужилац трибунала у Хагу, Серж Брамерц, на једној конференцији дао изјаву да је Хашки трибунал уништио око хиљаду наводних доказа сребреничкога масакра. Брамерц тврди да се то десило зато што нису имали места за архивирање доказа! Како један такав моћан трибунал нема места за архивирање доказа? А процеси против Караџића и Младића нису још били почели. Какве су то бајке? Ко таквим изговорима може да верује?

  Зашто се онда стално говори да је до сада помоћу ДНК анализе идентификовано више од 5000, а неки кажу и око 6000 лешева?

  Као прво, мора се знати ко то тврди. Ради се о организацији која се зове „Интернационални комитет за нестале особе“ (International Commitee for Missing Persons − ICMP), са седиштем у босанско–муслиманском граду Тузли. Ова организација је основана на иницијативу бившег председника Сједињених Америчких Држава Била Клинтона. То је исти Бил Клинтон за ког је доказано да је сарађивао са Ираном зарад илегалног наоружавања муслимана у Босни. Поред тога, муслимански политичари потврђују да је Клинтон тадашњем муслиманском председнику Алији Изетбеговићу још 1993. године предложио „сребренички масакр“. Хрватски медији са своје стране извештавају да је више америчких генерала из Клинтонове администрације организовало и водило операцију „Олуја“. Опет исти тај Клинтон је 1999. године наредио једанаест недеља бомбардовања Југославије. Дакле, реч је о ратном злочинцу.  За председника комитета ICMP постављен је ни мање ни више него ратни ветеран из Вијетнама, Џејмс Кимсеј, који је учествовао и у инвазији на Доминиканску Републику, са 10 000 страдалих цивила. Бивши министар иностраних послова Бушове администрације, Колин Пауел, лично је Кимсија поставио на позицију председавајућег. Па зар то није „поверљива“ клика која стоји иза ICMP?

  Сам рад комитета се показао својим апсолутно мафијашким поступцима. Адвокати одбране Радована Караџића су затражили доставу целокупног доказног материјала о ДНК идентификацији жртава. Захтев је био одбијен, уз објашњење да фамилијарни сродници жртава то изричито не желе. Ово заиста треба разумети: једна организација тврди да је 6000 такозваних жртава сребреничког масакра идентификовала путем ДНК, али се ти докази не прилажу јавности, јер фамилије идентификованих то забрањују! Морам да додам да тај списак жртава, наводно идентификованих кроз ДНК анализу, никада није објављен. Па какву доказну вредност те тврдње онда могу да поседују? И босански магазин „Фокус“ је 27. јуна 2010. године под насловом „Трибунал дискредитован“ објавио интересантне податке о тој превари.

  Каква су Ваша сазнања о организацији „Мајке Сребренице“? Зар то нису жене које су изгубиле мужеве, браћу и синове?

  Као што смо већ установили, муслиманска армија је изгубила у пробоју према Тузли негде око 2000 војника. А 1992, 1993. и 1994. Орићева војска је у нападима на српска села и у борбама имала мало више од 1000 губитака. То значи да постоји нешто преко 3000 погинулих муслимана из околине Сребренице који су оставили некога од родбине иза себе; 1000 од њих немају везе са јулом 1995. године, а 2000 су већим делом страдали у пробоју према Тузли, те не могу никако да буду жртве стрељања. Значи да заиста постоје жене које су изгубиле мужеве, браћу и синове. Међутим, не на онај начин као што тврди сребренички лоби, и не у тој мери.

  У задње време су и неки муслимани из Босне почели да нападају организацију „Мајке Сребренице“. Пребацују водећим кадровима да лажу, манипулишу и да праве паре тиме што шире неистину. На пример, једна жена из Сарајева на интернету тврди да је Мунира Субашић, председница организације „Мајке Сребренице“, стекла велике паре (види: www.neboljubavi.blogger.ba). Каже да је Мунира у међувремену дошла у посед три куће: две у Сарајеву и једне у Сребреници. Прима велике паре са свих страна. Између осталог, добила је од БХ Телекома 300 000 км, а поред тога прима, по званичној верзији, месечну плату од 4000 км. Вози џип који је добила од УН-а. Даље, њој се замера да за време рата уопште није живела у Сребреници и да се њена ћерка налази на списку сребреничке деце без родитеља, те због тога прима помоћ. Жена из Сарајева, која критикује „Мајке Сребренице“, пише да на списку наводно несталих из Сребренице има чак и доста људи који су дуго пре пада Сребренице, или чак пре рата, умрли. На тај начин су фамилије умрлих добиле паре. Даље, та жена сведочи да сваке године 11. јула на „Дан жалости“ аутобусима довозе многе људе из Сарајева за Поточаре. Тако ваљда хоће да произведу утисак у светској јавности да су то све припадници фамилија страдалих из Сребренице. Чак се говори да син Мунире Субашић, који је наводно у јулу 1995. погинуо, данас живи под другим именом у Америци (види: „Живи на списку убијених!“, Пресс РС 11.10.2007).

  Једна друга Сребреничанка која данас живи у Тузли, Хаша Омеровић, испричала је, такође, неке интересантне ствари о организацији „Мајке Сребренице“ (види: „Мајке Сребренице шире лажи“, Независне Новине, 25.2.2011).

  Госпођа Омеровић изјављује да су „Мајке Сребренице“ једно профитерско удружење које је основао ратни председник тадашње БиХ Алија Изетбеговић и начелник исламске заједнице Мустафа Церић. Омеровићева је изјавила да та група жена лажно представља породице погинулих у Сребреници, нагласивши да је то једна профитерска организација. „Та група жена никада се не мења. Плаћене су да изађу на годишњицу у Поточарима, да лажно сведоче у Хагу и да се појаве пред медијима чим им кажу њихови наредбодавци из Сарајева“, рекла је Омеровићева. Додала је „да је Изетбеговић злоупотребио Сребреничане да би утврдио своју власт и победу деведесетих година на изборима, а да су Поточари направљени у сарадњи са бившим председником САД Билом Клинтоном, да се имају гдје окупљати и наставити манипулисати Бошњацима зарад својих политичких циљева и странке СДА“. А за „Дан жалости“ каже следеће: „У Поточарима се сваког 11. јула прави кич, а од профита који се узима на жртвама богате се појединци у организацији ’Мајке Сребренице’“.

  Године 2002. је влада Републике Српске написала извештај о догађајима у околини Сребренице после пада тога града. У том извештају се наводи да је страдало око 2000 муслиманских мушкараца у пробоју према Тузли, и да није било 7000-8000 мртвих, ни масовног стрељања. Тадашњи високи представник међународне заједнице у Босни, Педи Ешдаун, после објављивања тог извештаја је повиленио и тражио од владе Републике Српске да се одмах напише нови извештај који потврђује верзију догађаја Изетбеговића и Вашингтона.

  А да не улазимо овде у причу зашто је Борис Тадић предложио да се усвоји декларација о Сребреници. Ко је пратио Тадићеву каријеру до сада, томе је одговор сасвим сувишан.

  http://glassacera.wordpress.com/2011/10/01/intervju-aleksandar-dorin-1/

  http://www.youtube.com/watch?v=VsRV2xiatoU https://www.youtube.com/watch?v=7U0C0G-fzug
  http://www.youtube.com/watch?v=OnRuIhYzF0g http://www.youtube.com/watch?v=tRhHZdYytyE

 3. #3
  Poznat
  Učlanjen
  30.08.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Петроварадин
  Poruke
  8.601
  Reputaciona moć
  359

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Треба се борити за истину! Кад Турци крену да наричу за својима у Сребреници,треба им овај филм пустити да знају зашто им се десило оно што им се десило!

 4. #4
  Primećen član NalimInTheHous (avatar)
  Učlanjen
  06.06.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  733
  Reputaciona moć
  892

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Citat Original postavio bagzzi Pogledaj poruku
  Треба се борити за истину! Кад Турци крену да наричу за својима у Сребреници,треба им овај филм пустити да знају зашто им се десило оно што им се десило!
  Apsolutno !! Možda ove kalifatske fukare (i jesu fukare, pošto ih na ovom "forumu" štite ko bele medvede) misle da svi treba da klimaju glavom na sva njihova drobljenja, laprdanja i nebuloze... i da im pišu ode i hvalospeve...

  A ZABORAVLJAJU DA U PRAKSI TO TAKO NITI IDE - NITI PROLAZI - NITI ĆE PROĆI... ISTINA SE NE MOŽE ZAKOPATI (koliko god se i politikanti i kalifatske fukare i njihovi brabonjci - kojima su mržnja, rts, g92, pink, peščanik, krek i koka-kola isprali mozak trudili da proture svoju bolesnu, izvitoperenu, zakržljalu pričicu)...

  Da ponovim: sarajevski kalifat je ZLOČINAČKO - TERORISTIČKO - GENOCIDNO - KRIMINALNA TVOREVINA.

  RS ima pravo na samostalnost.

  raspad bih je neminovan i neizbežan !!

  ako imate argumente, DEMANTUJTE ME


  [IMG]http://2.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TD6B7PHb4rI/AAAAAAAAA7Y/8K9NJ8jyM_k/s400/hanzar-flag.jpg[/IMG]

  [IMG]http://3.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TD6wUGJaC7I/AAAAAAAAA74/3w7-aCDY-1A/s400/handzar-ss.jpg[/IMG]

  [IMG]http://1.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TD_INsa4EJI/AAAAAAAAA8Q/VKbJ80KeIzg/s400/Waffen-SSHandschar.jpg[/IMG]

  [IMG]http://3.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TFAzl3QIMUI/AAAAAAAABes/MFT_UhcmtVA/s400/mujahideen.jpg[/IMG]

  Reč-dve o humanosti vaših dobrotvora

  Propaganda Exhibit: Sarajevo and the Markale Marketplace Bombings

  [IMG]http://2.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TEHE6RYyxWI/AAAAAAAAA9g/McItegTCQ0k/s400/markale2ss1.jpg[/IMG]

  [IMG]http://2.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TEJlanbyiUI/AAAAAAAAA9s/w90Dis1VjEk/s400/Markale_Massacre_in_Sarajevo2.jpg[/IMG]

  [IMG]http://1.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TEWDz6Z-ZcI/AAAAAAAAA_M/40Ju4u2vIwM/s400/Sarajevo_Massacre_Markale1995.jpg[/IMG]

  The attacks came shortly before a meeting by European Union ambassadors to consider imposing sanctions on the Federal Republic of Yugoslavia. UN officials from the start were "suspicious about the circumstances but would not go public with their thoughts without jeopardising the UN mission" in Bosnia.

  Classified reports given to the commander of the UN peacekeepers, General Satish Nambiar, concluded that it was likely that the army of the Bosnian Muslim government in Sarajevo carried out the attack. In fact, they were reported to believe it wasn't a mortar attack at all but a "command-detonated explosion - probably in a can".

  The impact mark left by the "mortar" on the market square floor was "nowhere near as large as we came to expect with a mortar round landing on a paved surface". There was also none of the fragmentary evidence that accompanies a mortar projectile found, as well as the fact that of the multiple UN personnel and observers in the immediate area that day, none heard artillery or mortar fire - which is fairly easy to recognize, and somewhat hard to miss, actually.
  a sada, po uzoru na šiptare, ovom ratnom zločincu i psetu

  [IMG]http://4.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TE5za1kCspI/AAAAAAAABbY/iEFJkNwFjqA/s400/albright-klinton.jpg[/IMG]

  podignete barem 10-15 spomenika jer da nije bilo njega, ne bi bilo ni vašeg us***og kalifata  Сребреница: У селу Сасе нова база муџахедина

  http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=26913:2012-03-30-20-04-46&catid=48:vesti&Itemid=103
  Вехабија проговорио: Маоча је база џихада на Балкану

  http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=26928:2012-03-31-07-23-06&catid=48:vesti&Itemid=103
  http://www.youtube.com/watch?v=VsRV2xiatoU https://www.youtube.com/watch?v=7U0C0G-fzug
  http://www.youtube.com/watch?v=OnRuIhYzF0g http://www.youtube.com/watch?v=tRhHZdYytyE

 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  20.12.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  829
  Reputaciona moć
  39

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  vreme je da se konačno sazna istina o tom izmišljenom genocidu.... odlična tema... dovoljno je samo malo da se raskrinka bošnjačka laž, jer su se izgleda bošnje prihvatile one Gebelsove "Stotinu puta ponovljena laž postaje istina"... ali istina se kad tad sazna...

 6. #6
  Stara legenda BLAJBI (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U senci banana....
  Poruke
  94.329
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  2650

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

  Nismo vise u fazi krvnih osveta.

  Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

  To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

  Dopadao se Srbima taj sud ili ne.
  „Stigla je losa vest...! "Ubite glasnika!"“

 7. #7
  Primećen član NalimInTheHous (avatar)
  Učlanjen
  06.06.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  733
  Reputaciona moć
  892

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

  Nismo vise u fazi krvnih osveta.

  Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

  To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

  Dopadao se Srbima taj sud ili ne.
  ... napisa lešinar koji se zalaže za vojvodina republjik, a "navodno" živi u venecueli... mogu samo da se dobro

  nego, blajbi, zašto si ti uklonio moj komentar ? Nikakvih uvreda tu nije bilo, niti je bilo vulgarizama, bljutavosti... ja sam samo pokušao da ti otvorim oči... taj komentar nikako ne bi naškodio tvojoj tituli dvorske lude ako tebe ne mrzi da bez ikakvih dokaza ponavljaš poput zagrebane ploče jedno te isto, mene ni najmanje neće mrzeti da te spustim na zemlju... za početak, ti si srebrnjicu veideo samo na tv-u, jesi li ti nekada bio tamo ? ja znam da nisi, a takođe, jako dobro znam da dečica koja najviše vremena provode na telepu, kad porastu, postaju glupi, zatucani volovi kojima se život svodi na wc, 4 zida i povremeni odlazak do prodavnice/kioska... takođe, jako dobro znam (budući da sam čitao tvoje genijalne postove) da ti nisi previše inteligentan i bistar "čovek"... oskudan rečnik, prilično primitivan, jadan i jeftin način komunikacije sa drugim ljudima, dolikuje nuspojavi (i produktu mešovitog braka - koji su prilično česta pojava u vojvodini, mada ne toliko, koliko su bili pre 15-20 godina) poput tebe... obojica znamo da kod mešanaca nema sredine, ili su ljudi sa srcem i dušom, ili su najgori mogući otpad, gori od najgoreg škarta... mislim da sam se zeznuo, nisu domine i šah za tebe... pre bi ti to pojeo, nego što bi naučio igrati... za tebe bi najbolje bilo da baciš komp kroz prozoor i malo izađeš među ljude... da nađeš dečka/devojku... i da ostatak svog mizernog života provedeš lečeći se od zavisnosti, mržnje, kompleksa...

  a sada da odgovorim na ovu tvoju mudrost... današnje vreme je gore od krvne osvete (koja još uvek postoji), jer danas ljudski život vredi manje od 2-3 kapi nafte... u današnjem svetu, zemanija je nasljednica ndh, srbija je vrsta automobila, srebrenica, to je ono između reklama za pivo i orbit... pravo i pravda su u rukama jačeg (a kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečoveštvom), ali zub vremena čini svoje zločin ne zastareva, bez obzira na sve, istorija je podložna reviziji, prema tome i svaka se nepravda može ispraviti...

  medžunarodni sud i pravo su pali na nirnberškom procesu... toliko... ni manje ni više...

  ps: hvala za reputaciju, a ubuduće da znaš, trougao je prijava

  ps2: ovaj avatar bi ti najbolje pasovao  http://www.youtube.com/watch?v=VsRV2xiatoU https://www.youtube.com/watch?v=7U0C0G-fzug
  http://www.youtube.com/watch?v=OnRuIhYzF0g http://www.youtube.com/watch?v=tRhHZdYytyE

 8. #8
  Lesandar nije na forumu
  An Unexpected Force Which Suddenly Appears and Resolves the Matter
  Elita Lesandar (avatar)
  Učlanjen
  27.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.999
  Reputaciona moć
  474

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.
  Naprotiv, Srbi moraju, zbog sledećih generacija da razotkriju ovu prevaru da se ne desi da se izrodi još degenerisanih koji će da veruju neprijatelju.
  "Velika seoba Slovena" i autohtonost Albanaca na Balkanu su lice i naličje iste "medalje" .

 9. #9
  Buduća legenda Sanovnik (avatar)
  Učlanjen
  12.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na vodi
  Poruke
  33.083
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  903

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

  Nismo vise u fazi krvnih osveta.

  Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

  To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

  Dopadao se Srbima taj sud ili ne.
  Ali ko sto znas. taj sud u Hagu u opste ne interesuje zlocin kao takav. Njih interesuju samo zloocini Srba. Oni drugi, ko da se nisu dogodili, za njih.

  A sam fehabizam... pa valjda svako zna da su oni americki projekat... zaboga. U koliko to nije jasno, rado cu ti obrazloziti i pruzi cu ti niz dokaza.
  Poslednji put ažurirao/la Sanovnik : 14.06.2012. u 21:04
  СРБИЈА , МОЈА ОТАЏБИНА
  http://forum.krstarica.com/showthread.php/472159-Moja-Srbija/page4

 10. #10
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Citat Original postavio NalimInTheHous Pogledaj poruku
  ... napisa lešinar koji se zalaže za vojvodina republjik, a "navodno" živi u venecueli... mogu samo da se dobro

  nego, blajbi, zašto si ti uklonio moj komentar ? Nikakvih uvreda tu nije bilo, niti je bilo vulgarizama, bljutavosti... ja sam samo pokušao da ti otvorim oči... taj komentar nikako ne bi naškodio tvojoj tituli dvorske lude ako tebe ne mrzi da bez ikakvih dokaza ponavljaš poput zagrebane ploče jedno te isto, mene ni najmanje neće mrzeti da te spustim na zemlju... za početak, ti si srebrnjicu veideo samo na tv-u, jesi li ti nekada bio tamo ? ja znam da nisi, a takođe, jako dobro znam da dečica koja najviše vremena provode na telepu, kad porastu, postaju glupi, zatucani volovi kojima se život svodi na wc, 4 zida i povremeni odlazak do prodavnice/kioska... takođe, jako dobro znam (budući da sam čitao tvoje genijalne postove) da ti nisi previše inteligentan i bistar "čovek"... oskudan rečnik, prilično primitivan, jadan i jeftin način komunikacije sa drugim ljudima, dolikuje nuspojavi (i produktu mešovitog braka - koji su prilično česta pojava u vojvodini, mada ne toliko, koliko su bili pre 15-20 godina) poput tebe... obojica znamo da kod mešanaca nema sredine, ili su ljudi sa srcem i dušom, ili su najgori mogući otpad, gori od najgoreg škarta... mislim da sam se zeznuo, nisu domine i šah za tebe... pre bi ti to pojeo, nego što bi naučio igrati... za tebe bi najbolje bilo da baciš komp kroz prozoor i malo izađeš među ljude... da nađeš dečka/devojku... i da ostatak svog mizernog života provedeš lečeći se od zavisnosti, mržnje, kompleksa...

  a sada da odgovorim na ovu tvoju mudrost... današnje vreme je gore od krvne osvete (koja još uvek postoji), jer danas ljudski život vredi manje od 2-3 kapi nafte... u današnjem svetu, zemanija je nasljednica ndh, srbija je vrsta automobila, srebrenica, to je ono između reklama za pivo i orbit... pravo i pravda su u rukama jačeg (a kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečoveštvom), ali zub vremena čini svoje zločin ne zastareva, bez obzira na sve, istorija je podložna reviziji, prema tome i svaka se nepravda može ispraviti...

  medžunarodni sud i pravo su pali na nirnberškom procesu... toliko... ni manje ni više...

  ps: hvala za reputaciju, a ubuduće da znaš, trougao je prijava

  ps2: ovaj avatar bi ti najbolje pasovao  Штета што немам репутација тренутно...

 11. #11
  Primećen član NalimInTheHous (avatar)
  Učlanjen
  06.06.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  733
  Reputaciona moć
  892

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  sarajevski kalifat je ZLOČINAČKO-TERORISTIČKO-GENOCIDNO-VEHABISTIČKO-KRIMINALNA TVOREVINA !!!!

  raspad bih je neminovan i neizbežan !!!!

  RS ima pravo na samostalnost !!!!


  Неколико изјава новог председника Србије Томислава Николића је усталасало прозападно оријентисане медије, политичаре и аналитичаре. Прво она о Вуковару као српском граду, па она да ће иницирати у скупштини тему признања Јужној Осетији и Абхазији, а на крају и изјава да у Сребреници није почињен геноцид. Док се о првим две може расправљати колико су извучене из контекста, колико су „исцеђене“ од вештих новинара, те колико као такве завређују толику медијску харангу око треће ствари стоје много јасније.

  Та изјава, први пут изречена од стране председника Србије, руши основни мит на коме је заснована „дејтонска проклета авлија“ звана Босна, а то је мит о српској искључивој кривици за рат и кривици за „геноцид у Сребреници“. Тај пропагандни мит је потребан западним силама да би маргинализовали Републику Српску и притискали Србију „бременом историјске кривице за највећи злочин после Другог светског рата“.

  Стога није ни чудо што је на ту изјаву која не пристаје на медијске лажи о Србима реаговала и Кетрин Ештон, висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност, која је оценила да одговорни политичари треба да буду „привржени духу сарадње и помирења у региону”. И из Европске комисије су поручили да је „масакр у Сребреници био геноцид, како су то потврдили Међународни кривични суд за бившу Југославију и Међународни суд правде, а злочини у Сребреници у јулу 1995. били су злочин против целе људске врсте и то никад не смемо заборавити и никад дозволити да се то понови”. Дакле Срби су ратни злочинци, геноцидан народ, а Хрвати и муслимани или бошњаци су просто доброћудни „Хобити“ које су без икаквог повода напали српски агресори који су при томе починили геноцид над мирољубивом популацијом „домаћина“.

  [IMG]http://1.*****************/_vADGnqDkynw/SUHC4gM_KRI/AAAAAAAAANc/kNJIH6iGWO4/s400/Naser+Oric+ICTY.jpg[/IMG]

  Ко год се имало бавио дешавањима око Сребренице у српско-муслиманском сукобу од 1992 до 1995 зна да је оно што кружи у медијима као „званична истина“ и иза чега су стали и Међународни суд правде и сада Европска комисија заправо и нема много везе са истином. Имамо на терену једну муслиманску енклаву Сребреницу у којој царује екстремиста и злочинац Насер Орић чији „муџахедини“ излазе из заштићене зоне и чине злочине над српским цивилима – чији се број пење на више хиљада. Онда 1995. пада Сребреница у руке војске Републике Српске и муслимански војници и припадници паравојних формација се пробијају кроз шуме Републике Српске. Тада су неки погинули у борби а неки су очигледно стрељани као заробљени. Дакле са српске стране је било много цивилних жртвава, жена, деце и стараца док су са муслиманске стране стрељани у највећем проценту припадници неких војних и паравојних формација. То јесте ратни злочин, али никако и геноцид.

  [IMG]http://3.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TEzrFWvmeTI/AAAAAAAABZM/aLiN0MSFh7A/s400/operation+flash+-+3+yr+old+cecavac+boy-bodies.jpg[/IMG]
  [IMG]http://2.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TEzqN86K3AI/AAAAAAAABZI/Q3y2knqkmIM/s400/operation+storm+-trajkovic-vukovar-dual.jpg[/IMG]
  [IMG]http://1.*****************/_d3Tzjzhz9V8/TEf2GPIVA4I/AAAAAAAAA_c/Qp_pl79PXcQ/s400/krajina-graffiti-livestockdual.jpg[/IMG]

  Да би се Србима залепио жиг срама – жиг геноцида око Сребренице морала се направити читава вратоломна конструкција. Прво се морала редефинисати дефиниција геноцида која до тада није познавала идеју геноцида у оквиру једне општине, који при томе није ни планиран, а у коме скоро и да нису страдали цивили, то јест жене, деца и старци који су пропуштени у конвоју аутобуса. Имамо пренатегнуту редефиницију геноцида који је до сада био дефинисан Повељом УН о Геноциду ("намера да се унисти етничка група као таква") а пресуда Хашког трибунала представља увреду за све жртве свих истинских. Пре свега за јеврејске милионске жртве планираног и од државе спроводеног систематског геноцида од стране нацистичке немачке, па и за српске жртве које су пале као део плана хрватске државе НДХ чију традицију данас следи и „хрватска демокрација“ кроз етничко чишење и геноцид над Србима у Хрватској, који се десио само неколико недеља пре фингираног геноцида у Сребреници. У том моменту се чинило да „Сребреница“ има за циљ да се покрије оно што ће следити – потпуно протеривање и уништење Срба у Хрватској. Но на томе се ствар није завршила, Сребреница је постала конститутивни мит „бошњачке нације“ и евроатлантског пројекта мултикулти БиХ. Исто тако се митом о геноциду у Сребреници покушавају Срби и Република Српска натерати на прихватање централизације институција БиХ, што значи гушење Републике Српске и маргинализацију и дискриминацију Срба преко Дрине.  Да би тај пројекат успео није било довољно да Међународни суд правде редефинишући дефиницију геноцида Србе жигоше за „геноцид из нехата почињеног на територији једне мале општине над припадницима војних и паравојних формација“ већ и да на тај пропагандни наратив пристане и Србија. Том прихватању ове историјски нетачне и изузетно опасне по националне интересе „самооптужбе“ су доста допринели и људи на врху српске државе, бивши председник Тадић и министар Јеремић. Они су својим посетама Сарајеву и „извињавањима за злочине са српске стране“ дали легитимитет мито о „7000 или 8000 невиних жртава“ (што оспоравају готово сви западни извештаји са терена из тог времена). Поред тога беспотребно и штетно по националне интересе су увукли у балканска питања, па и унутрашњополитичка питања Србије и Турску која је данас све само не српски пријатељ. То је дошло дотле да се министар спољних послова Турске Давутоглу хвалио како су у Истамбулу писали „Деларацију о Сребреници“ која страшно оптужује српски народ и поткопава Републику Српску. Тако је српска спољна политика пала на најниже гране вероватно од када постоји, јер су на тај начин и Тадић и Јеремић довели поново Турску на Балкан и отворили јој врата да се меша и око уређења Босне или око Косова, где представља најагилнијег лобисту сесцесије ове јужне српске покрајине, па чак и у питања у Рашкој области.

  Данас када је нови председник направио дуго очекивани од ирационалне мазохистичке и сервилне политике претходног председника према наметању мита о геноциду у Сребреници, на њега су се оечкивано обрушили странци који више од деценију негују тај мит. Но на њега су кренули и домаће испоставе глобалног невладиног сектора који су у успостави и пропагирању мита о српском геноциду имали и до сада улогу „првог ешалона“. Питање је само да ли ће патриотска Србија на овом питању подржати председника који се осмелио да каже не великој историјској лажи која при томе може деценијама које следе да нам буде демоклов мач над главом ако је прихватимо. Исто тако питање је ко може у влади да седи са онима који промовишу отворено да је Република Српска геноцидна творевина, то јест да је створена на темељу наводног геноцида у Сребреници или пак да морамо прихватити сецесију Косова као „реално стање на терену“. Србија је данас на важној раскрсници и они који желе да формирају владу треба о томе да мисле ко ће и са каквом политиком чинити владу, а не да брину само о подели министарстава и јавних предузећа.

  http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=30350:nikoli-protiv-mita-o-srebrenici&catid=38:aktuelno&Itemid=59
  I dok Srbi pevaju: Drina Srbe razdvajati neće...  ...hr#ati i njihov korov pevaju: prepuna je krvi Drina...  ... zveckaju oružjem, prete novim sukobima i ratovima i prizivaju/priželjkuju nove zločine i zverstva, stare zločine proslavljaju, a zločince veličaju
  http://www.youtube.com/watch?v=VsRV2xiatoU https://www.youtube.com/watch?v=7U0C0G-fzug
  http://www.youtube.com/watch?v=OnRuIhYzF0g http://www.youtube.com/watch?v=tRhHZdYytyE

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  10.02.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  41.355
  Reputaciona moć
  1654

  Podrazumevano Re: Дорин, Јосиповић и Кнежевић почели, Томислав Николић наставио (Досије сребреница)

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Zlocin se ne moze pravdati zlocinom.

  Nismo vise u fazi krvnih osveta.

  Srbi, kao strana koja je optuzena za zlocin, nisu MORALNO KOMPETENTNI da pricaju da li je u Srebrenici bilo zlocina ili nije.

  To ce reci Medjunarodni sud u Hagu iza koga stoje UN.

  Dopadao se Srbima taj sud ili ne.
  Kakva osveta? Samo ti veruj HTV-u i islamskim tv kucama iz trule federacije ...

  U Srebrenici je bila bitka koju su islamisti izgubili, sve koji su u borbi poginuli oni su pripisali onim streljanima posle zarobljavanja

  Ko nije poginuo u borbi probijao se u onom marsu prema Tuzli

  Nije im ni to bilo dovoljno, pa su na spiskove stavljali i zive ljude, pooginule iz 16 ili 18 opstina bivse BiH ... cak i one umrle prirodnom smrcu

  Ne bi ti stetilo malo lojalnosti prema svom narodu

  Ili mozda ipak bi, mozda ja gresim ...

  Ti verujes u ono sta zelis, iz nekog samo tebi poznatog razloga mrzis Srbe

  Ne verujes ni kad neko njihov kaze istinu, jer istina te ne zanima, vec samo pljuvanje "svog" naroda

  Imas obraz ko da si Hrvat

  NULA


Slične teme

 1. Odgovora: 203
  Poslednja poruka: 17.03.2009., 02:30
 2. Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 17.01.2009., 13:40
 3. Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 05.07.2008., 17:25
 4. Odgovora: 66
  Poslednja poruka: 11.05.2007., 11:57
 5. Odgovora: 15
  Poslednja poruka: 10.05.2007., 13:22

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •