Šveđanin odgrizao i pojeo ženine usne zbog sumnje da ga vara!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.297
Profesor iz Švedske posumnjao je da njegova žena ima ljubavnika, pa joj je zato u napadu ljubomore odgrizao usne i pojeo ih!

- On je isekao njena usta i pojeo ih je - potvrdio je anonimni izvor za švedski medij “Aftonbladet”.

- Najgora stvar je u tome što se on uopšte ne oseća krivim. On smatra da je ona njega uvredila i da je on postupio ispravno – kaže izvor.

Čovek čije ime nije otkriveno i koji je profesor na švedskom Institutu Karolina je glavni i jedini osumnjičeni za taj čin. Prijateljica mlade žene ističe da je žena loše u svakom smislu te reči.

- Njoj sada u svakom slučaju nije dobro, kako fizički tako i psihički. Ko bi očekivao da će on tako nešto da uradi – rekla je prijateljica unakažene devojke.

Prema rečima doktora, devojka je pretrpela ozbiljne povrede i ne zna se hoće li lekari uspeti to da srede. Napadač, koji je pod nadzorom psihijatra, ima četvoro dece iz tri braka, a ovo mu je bio četvrti brak sa mladom ženom. Prema pisanju “Aftonbladeta”, muškarac je odgrizao usne ženi zbog sumnje da ga vara, bez preciznih dokaza.

- On je pojeo usne kako ne bi postojala mogućnost da joj se iste operacijom prišiju – zaključak je psihijatara.

http://www.telegraf.rs/vesti/231086...ao-i-pojeo-zenine-usne-zbog-sumnje-da-ga-vara

što je sigurno, sigurno je :aha:
 
El to kanibalizam kuca na vrata napredne i kulturne EUrope ?

Alarmantno upozorenje: Droga-ljudožder legalno u Srbiji!
Novi LSD, čije komzumiranje izaziva želju za kanibalizmom, mogao bi uskoro da se pojavi i u Srbiji. Supstance se mogu naći i u slobodnoj prodaji, pa droga može da se napravi u kući, upozoravaju stručnjaci.


U Srbiji bi uskoro mogla da se pojavi nova droga, koja je opasnija od kokaina i heroina, a što je najgore, supstance za njenu proizvodnju mogu da se nađu u slobodnoj prodaji, što znači da je može napraviti svaki iole bolji hemičar, upozorava na ovu jezivu činjenicu sagovornik Kurira blizak policiji!

Ovaj izvor kaže da je ova droga poznata i pod imenom novi LSD i da može da izazove smrt posle samo nekoliko konzumiranja.

- Novi LSD dobija se spajanjem različitih supstanci koje već postoje u mirišljavoj soli, pa je zato jedan od naziva ovog narkotika i mirišljava so. Pošto se so za kupanje u Srbiji može kupiti praktično na svakom ćošku, jasno je koliku opasnost predstavlja novi LSD. Ova droga konzumira se tako što se razmuti s vodom ili, najčešće, s energetskim napicima. Ima i slučajeva onih koji su je ubrizgavali direktno u venu, ali u tom slučaju zabeleženi su smrtni slučajevi posle samo jednog uzimanja - kaže sagovornik Kurira.
Šta izaziva novi LSD
- napade paranoje
- nagon za samoubistvom ili ubistvom
- halucinacije
- daje neverovatnu snagu
- želju za kanibalizmom
Koliko je opasan novi LSD pokazuje i slučaj iz SAD od pre nekoliko dana.

- Mladić drogiran novim LSD napao je beskućnika. Kada ga je onesposobio, počeo je zubima da mu kida lice na komade. Jedan od očevidaca vikao mu je da se skloni od tela, ali on nije reagovao. Nije poslušao ni upozorenje policije, već je pojeo oko 80 odsto lica beskućnika! Napadača su morali da ubiju kako bi prekinuli monstruozni čin. Eto s kakvom vrste droge mi imamo posla - upozorava sagovornik Kurira.
 
Primecujem da je sve vise tema u novinama o kaniblizmu, pa eto sad i na forumu. A sad jos i ja komentarisem i dajem daha ovoj temi... A bas sam danas razmisljao sto nema pozitivnih tema na forumu, kao povecao se prirastaj u nekom gradu u Srbiji, povecala se zaposlenost u nekom drugom gradu u Srbiji, i sve tako nesto lepo.

a ti našao na hronici da tražiš pozitivne teme?
 

Back
Top