Ko kaže da će da nam bude isto? BIĆE NAM GORE!

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Posle izbora a pogotovo posle proglašenja da će Tadić da bude mandatar (a verovatno i premijer) sve češće se čuju komentari u narodu da će da nam bude isto. Kurta i Murta se dogovaraju da ponovo sastave istu vladu. Kurta će da bude premijer, Murta prvi do premijera a Neverni Toma će sve to da posmatra sa strane, aminuje i aplaudira. I da navija za političku stabilnost! :dash:

I kažu ljudi biće sve isto ali to je gnusna (što bi Šojić rekao-Motorna) laž! Neće nam biti isto-BEĆE NAM GORE AKO TADIĆ POSTANE PREMIJER I OSTANE ISTA VLAST! Znači može samo gore da bude a nikako isto ili bolje! :dash:

Ovom prilikom bih posebno hteo da osudim izjavu Nevernog Tome koji je rekao da građani ne moraju da brinu pošto će biti političke stabilnosti u Srbiji. :dash: Šta to praktično znači? To praktično znači da će Kurta i Murta da nastave da nas jašu i da niko neće moći da ih zbaci sa tog sedla tj. sa grbače naroda. Politička stabilnost znači propast za ovaj narod i nastavak uništavanje države i naroda!

NEVERNI TOMO, NIJE ZA TEBE SRBIJA GLASALA ZBOG POLITIČKE STABILNOSTI NEGO ZBOG PROMENA!!!
 
Poslednja izmena:
Naprotiv, bice bolje. Evo, bas je Nada Kolundzija sinoc najavila neke nove investicije iz Evrope i sveta, Bojan Pajtic u izbornoj kampanji rece da ne mozemo da se odbranimo od investitora, Bota obecavao posao, investicije i sigurnost, onaj Dragosh postavljao teme o novim investicijama koje stizu u Srbiju... Sta cete vise ;)
 

Back
Top