Moji C# i VB projekti
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Moji C# i VB projekti

  1. #1
    Primećen član RemA^^ (avatar)
    Učlanjen
    03.07.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Cacak
    Poruke
    516
    Reputaciona moć
    109

    Smile Moji C# i VB projekti


    ovo je moj najnoviji projekat, dopunjavacu temu sa ostalima, imam nekoliko nedovrsenih.
    moj sajt: www.rematech.co.nr
    Poslednji put ažurirao/la RemA^^ : 26.05.2012. u 10:39
    www.youtube.com/MCCO96



  2. #2
    Domaćin
    Učlanjen
    23.10.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    4.798
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio RemA^^ Pogledaj poruku

    ovo je moj najnoviji projekat, dopunjavacu temu sa ostalima, imam nekoliko nedovrsenih.
    moj sajt: www.rematech.nr
    Je l' ovaj 'Rema Player' radjen u C#? Ako jeste reci mi kako oblikujes ivice forme, da nije standardna Windows Forma, nego kao kod tebe? Ove Zvucnike sto si stavio sa strane jesu li samo aplikacija ili neka fora progress bara koja brati vibracije pesme? Sve u svemu program ti je dobar.

    Sajt ne moze da se otvori :/

  3. #3
    Primećen član RemA^^ (avatar)
    Učlanjen
    03.07.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Cacak
    Poruke
    516
    Reputaciona moć
    109

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Radjen je u Visual Basic-u.Da bi to dobio treba da FormBorderStyle stavis na "none", za zaobljene ivice kod je
    Dim bs As GraphicsPath = New GraphicsPath
    bs.AddLine(16, 0, Width - 32, 0)
    bs.AddArc(Width - 32, 0, 32, 32, 270, 90)
    bs.AddLine(Width, 16, Width, Height - 32)
    bs.AddArc(Width - 32, Height - 32, 32, 32, 0, 90)
    bs.AddLine(Width - 32, Height, 16, Height)
    bs.AddArc(0, Height - 32, 32, 32, 90, 90)
    bs.AddLine(0, Height - 32, 0, 32)
    bs.AddArc(0, 0, 32, 32, 180, 90)
    bs.CloseFigure()
    Me.Region = New Region(bs)
    .
    A ti zvucnici su samo gif animacija.Za vibracije pesme moze iz COM komponenti da se iskoristi Windows Media player, ja sam ga koristio za ovaj donji slider koji prati pesmu.
    Popravio sam link za sajt.

    Takodje se u donjem desnom uglu pojavljuje plavi pravougaonik sa imenom pesme koju pustite i tu stoji nekih 5 sec.Ne znam sto se nije pojavilo kad sam snimio.

    EDIT: Bice danas download, samo da napravim setup i stavljam na sajt.
    Poslednji put ažurirao/la RemA^^ : 26.05.2012. u 10:51
    www.youtube.com/MCCO96

  4. #4
    Domaćin
    Učlanjen
    23.10.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    4.798
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio RemA^^ Pogledaj poruku
    Radjen je u Visual Basic-u.Da bi to dobio treba da FormBorderStyle stavis na "none", za zaobljene ivice kod je .
    A ti zvucnici su samo gif animacija.Za vibracije pesme moze iz COM komponenti da se iskoristi Windows Media player, ja sam ga koristio za ovaj donji slider koji prati pesmu.
    Popravio sam link za sajt.

    Takodje se u donjem desnom uglu pojavljuje plavi pravougaonik sa imenom pesme koju pustite i tu stoji nekih 5 sec.Ne znam sto se nije pojavilo kad sam snimio.

    EDIT: Bice danas download, samo da napravim setup i stavljam na sajt.
    Aha tako sam i mislio da si u kodu sredjivao hvala ti.

  5. #5
    Primećen član RemA^^ (avatar)
    Učlanjen
    03.07.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Cacak
    Poruke
    516
    Reputaciona moć
    109

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    I drugi put.
    www.youtube.com/MCCO96

  6. #6
    Primećen član RemA^^ (avatar)
    Učlanjen
    03.07.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Cacak
    Poruke
    516
    Reputaciona moć
    109

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti


    Evo ga jos jedan
    www.youtube.com/MCCO96

  7. #7
    Primećen član 2paca.zwaka (avatar)
    Učlanjen
    01.05.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Trebinje, RS
    Poruke
    559
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    36

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Ako si sve ovo sam radio, bez copy/paste-a, ostavi se VisualBasic-a, a vise pocni C++ i radi sto vise stvari iz pocetka........npr. za ove zvucnike....napravi svoju komponentu koja parsuje audio fajl i sama crta ove djavole sto skacu gore-dole (nesam skolovala) i tako nesto.

    C# te samo nauci da za sve imas .NET klasu i kada dodjes da radis nesto sam, budes pomalo sjeban kad skontas da nije sve tako lako.........


    Samo napred

  8. #8
    Domaćin
    Učlanjen
    23.10.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    4.798
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio 2paca.zwaka Pogledaj poruku
    Ako si sve ovo sam radio, bez copy/paste-a, ostavi se VisualBasic-a, a vise pocni C++ i radi sto vise stvari iz pocetka........npr. za ove zvucnike....napravi svoju komponentu koja parsuje audio fajl i sama crta ove djavole sto skacu gore-dole (nesam skolovala) i tako nesto.

    C# te samo nauci da za sve imas .NET klasu i kada dodjes da radis nesto sam, budes pomalo sjeban kad skontas da nije sve tako lako.........


    Samo napred
    C# i framework su buducnost Vec se prica o novom paketu za C# koji bi trebao da zezne perfomanse C++ app-ija.

  9. #9
    Zainteresovan član chaami (avatar)
    Učlanjen
    28.07.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    246
    Reputaciona moć
    29

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio Wrong Turn Pogledaj poruku
    C# i framework su buducnost Vec se prica o novom paketu za C# koji bi trebao da zezne perfomanse C++ app-ija.
    Tačno ... budućnost, ali samo za one koji windows vide kao jedinu platformu na kojoj će raditi u životu.

  10. #10
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    21.08.2010.
    Pol
    muški
    Poruke
    107
    Reputaciona moć
    31

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Vec se prica o novom paketu za C# koji bi trebao da zezne perfomanse C++ app-ija.
    Verovatno se ovde odnosis na windosov api uzevsi u obzir da je sam windows napisan u C++, i da m$ programeri imaju svoj core api u C++, ne vidim gde tu upada c# sa boljim preformansama.
    Pogledao sam mozda C# par puta u zivotu ne deluje lose vidim da je bas popularan, but I don't like it!
    kao sto kaze gospon 2pac za ucenje malo je i lose kad imas sve na tacni, naravno mislim kad radis u neku kompaniju njih zanima samo sto brze sto lakse, pa otuda je i bolje da imas nesto kao .NET,
    za moje potrebe dobar stari C i C++, kad treba nesto nabrzaka i lako tu je python koj nema sta nema vec ugradjeno

  11. #11
    Domaćin
    Učlanjen
    23.10.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    4.798
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio chaami Pogledaj poruku
    Tačno ... budućnost, ali samo za one koji windows vide kao jedinu platformu na kojoj će raditi u životu.
    To se podrazumeva

  12. #12
    Domaćin
    Učlanjen
    23.10.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    4.798
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio bequick Pogledaj poruku
    Verovatno se ovde odnosis na windosov api uzevsi u obzir da je sam windows napisan u C++, i da m$ programeri imaju svoj core api u C++, ne vidim gde tu upada c# sa boljim preformansama.
    Pogledao sam mozda C# par puta u zivotu ne deluje lose vidim da je bas popularan, but I don't like it!
    kao sto kaze gospon 2pac za ucenje malo je i lose kad imas sve na tacni, naravno mislim kad radis u neku kompaniju njih zanima samo sto brze sto lakse, pa otuda je i bolje da imas nesto kao .NET,
    za moje potrebe dobar stari C i C++, kad treba nesto nabrzaka i lako tu je python koj nema sta nema vec ugradjeno
    Pa skoro svi veci programi/sistemi su i pravljeni u C++, cak je i Visual Studio pravljen u C++-u, zbog perfomansi. Ali opet kazem vreme donosi novo radno okruzenje za C#, potrebnu brzinu za aplikacije. Sve zavisi koji si jezik prvi krenuo da radis, na sta si naviko, za mene je C# zakon, dok C++ nikako ne podnosim. Meni jedini cilj sa programiranjem i jeste posao kojim cu se sutra baviti. A to da aplikacija pravljena u C# ne moze raditi na Linuxu recimo nije nista strasno, veci je problem ASP.NET koji je ogranicen na Windows, zato je PHP majka za ASP.

  13. #13
    Primećen član 2paca.zwaka (avatar)
    Učlanjen
    01.05.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Trebinje, RS
    Poruke
    559
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    36

    Post Re: Moji C# i VB projekti

    Dakle tema se pretvorila u nesto deseto.

    WrongTurn, C# nikada nece biti C++, a ne znam kako mozes da obozavas C# a mrzis C++, to mi ne ide u glavu.

    Windows kao platforma u buducnosti, hm, to je trenutno pitanje vrijedno milione i milione dolara i cega vec, mada je moje misljenje da od toga nema nista, da ce iOS a pogotovo Android isamarati WinPhone kroz par godina (1% sanse da ce Win8 uciniti nesto primjetno).

    Imam osjecaj da Ms drzi C# i VB samo iz nekog razloga da bi navukli ljude na .NET a da oni sve svoje velike stvari rade u C++/Win32/ATL/MFC (sad vec polako WinRT).
    Ne pamtim kad sam vidio neku bolju aplikaciju na Windowsu, potpuno pisanu u C#.
    Najdalje je otisao Expression Blend, ali i on renderuje sve preko C i unmanaged directX, koristi 2 i po tone p/invoke-a te tako ostade da je samo GUI radjen u WPF/C#.

    Takodje, ista stvar je i sa Vs2010.

    Ako nisi u toku http://channel9.msdn.com/Events/GoingNative/GoingNative-2012
    Probudili se i oni malo

    Ne mozes da pricas da ti je C# i .NET najbolji, dok ne probas dosta stvari, i ja sam mislio isto to, dok me nije povuklo nesto da jednog dana napravim nesto svoje, i tako sam krenuo nazad na C++ a upoznao se sa 'onim' momcima : Linux, GTK, Qt, Java.
    Tek kada isprobas mnooogo stvari mozes reci 'e ovo je njesra, ovo je dobra stvar'.

    Da je C# bolji od C++, Ms bi ga koristio aktivnije.
    C++11x je kao novi jezik, sa novim algoritmima, lambda izrazima, novim containerima, smart pointerima.......wow.....predobro (probajte obavezno neke nove stvaricice)

    C# je popularan upravo zbog toga sto imas sve na google-u, na MSDN-u i onda vise progamiranje nije programiranje.
    Dobar je jezik, bolji od Jave, mada, kada se izvuce iz .NET-a, obicno je da ne kazem sad (citaj : mono se raspada).

    Sam proces pravljenja necega je malo ubrzan u odnosu na native C/C++, ali ne i u odnosu na C/C++ sa Qt-om recimo.

    .Net framework je nesto sto ne bih preporucio pocetnicima, nikako, gore sam vec naveo razloge.

    Za kraj, dvoje brace imaju dosta zajednickih karakteristika, ali opet postoji bolji.

    Savet: Nikada nemoj biti ogranicen na jednu platformu, to je najgora moguca stvar koju sebi mozes uraditi.
    Poslednji put ažurirao/la 2paca.zwaka : 28.05.2012. u 00:17 Razlog: opet pravopis

  14. #14
    Domaćin
    Učlanjen
    23.10.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    4.798
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio 2paca.zwaka Pogledaj poruku
    Dakle tema se pretvorila u nesto deseto.

    WrongTurn, C# nikada nece biti C++, a ne znam kako mozes da obozavas C# a mrzis C++, to mi ne ide u glavu.

    Windows kao platforma u buducnosti, hm, to je trenutno pitanje vrijedno milione i milione dolara i cega vec, mada je moje misljenje da od toga nema nista, da ce iOS a pogotovo Android isamarati WinPhone kroz par godina (1% sanse da ce Win8 uciniti nesto primjetno).

    Imam osjecaj da Ms drzi C# i VB samo iz nekog razloga da bi navukli ljude na .NET a da oni sve svoje velike stvari rade u C++/Win32/ATL/MFC (sad vec polako WinRT).
    Ne pamtim kad sam vidio neku bolju aplikaciju na Windowsu, potpuno pisanu u C#.
    Najdalje je otisao Expression Blend, ali i on renderuje sve preko C i unmanaged directX, koristi 2 i po tone p/invoke-a te tako ostade da je samo GUI radjen u WPF/C#.

    Takodje, ista stvar je i sa Vs2010.

    Ako nisi u toku http://channel9.msdn.com/Events/GoingNative/GoingNative-2012
    Probudili se i oni malo

    Ne mozes da pricas da ti je C# i .NET najbolji, dok ne probas dosta stvari, i ja sam mislio isto to, dok me nije povuklo nesto da jednog dana napravim nesto svoje, i tako sam krenuo nazad na C++ a upoznao se sa 'onim' momcima : Linux, GTK, Qt, Java.
    Tek kada isprobas mnooogo stvari mozes reci 'e ovo je njesra, ovo je dobra stvar'.

    Da je C# bolji od C++, Ms bi ga koristio aktivnije.
    C++11x je kao novi jezik, sa novim algoritmima, lambda izrazima, novim containerima, smart pointerima.......wow.....predobro (probajte obavezno neke nove stvaricice)

    C# je popularan upravo zbog toga sto imas sve na google-u, na MSDN-u i onda vise progamiranje nije programiranje.
    Dobar je jezik, bolji od Jave, mada, kada se izvuce iz .NET-a, obicno je da ne kazem sad (citaj : mono se raspada).

    Sam proces pravljenja necega je malo ubrzan u odnosu na native C/C++, ali ne i u odnosu na C/C++ sa Qt-om recimo.

    .Net framework je nesto sto ne bih preporucio pocetnicima, nikako, gore sam vec naveo razloge.

    Za kraj, dvoje brace imaju dosta zajednickih karakteristika, ali opet postoji bolji.

    Savet: Nikada nemoj biti ogranicen na jednu platformu, to je najgora moguca stvar koju sebi mozes uraditi.
    Verovatno si u pravu. C# mi je dosta zgodniji za kodiranje, izgubim se u C++, mada mozda je to sto sam sa C#--om prvo krenuo. Ja sam i onako mislio da ucim i C++, evo iskreno ja to sve ucim zbog buduceg posla. Sta mi recimo ti preporucujes da jos uz C# i SQL Server,Access naucim? Gde je to najveca primena nekog programskog jezika, znaci neka pristojna platica preko 500-600 evra mesecno, da nije pretesko, a da ima veze sa programiranjem i rad sa bazama?

  15. #15
    Primećen član 2paca.zwaka (avatar)
    Učlanjen
    01.05.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Trebinje, RS
    Poruke
    559
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    36

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Eh sad.......
    Nikako ne zanemaruj vrhunske velike platforme kao sto su iOS, Android i uopste Linux.
    Dakle......sto se tice te plate, gledaj neku vecu, ja evo u drugom razredu zaradjujem 400e mjesecno, mora da mozes vise.

    Najbolje ces nauciti C/C++ kroz pravljenje svojih nekih stvari.
    Ja sam za prvi projekat, nakon sto sam solidno savladao ovaj jezik, uzeo da pravim C# code parser, tj. da ti programu das datoteku sa C# kodom, a program ti ispise ime i osobine klase, njena polja i metode, pa onda za svaku metodu parametre, povratne vrednosti, itd....
    Kanim se da napravim class vizualizer na osnovu ovoga, ali nemam vremena.

    Tako i ti, nadji nesto svoje da napravis, i najlakse ces nauciti.

    A sto se tice saveta, probaj Javu i AndroidSDK ili obj-c i Cocoa, pa malo radi i to, jer ti je to buducnost, desktop dani su odbrojani.

    Ako ces jos ostajati sa C#, batali WinForme, i radi sa WPF (xaml) jer je to buducnost Windowsa, kako u Metro, tako i u standardnim desktop i phone applikacijama.
    WPF je mnogo bolji, dinamicniji i interesantniji, tako da.....

    Takodje, probaj i WebDev, to ja sada radim najvise, i mogu ti reci da je to siguran posao, bez obzira na to kako ce razlicite platforme da se razvijaju.

    Uopste, istrazuj, probaj sve, i tako ces se negdje pronaci.

    Niko ne kaze da moras znati c++, ima solidnih programera koji nikada nisu dohvatili c/c++ mnogo, ali to je jedan veliki plus koji mozes da imas, upravo to poznavanje ovog jezika.

    To ti je nesto sto ti mogu reci, ali nemoj mene pitati za dalji razvoj karijere, jer mlad sam ja jos da bih ti dijelio savijete, najbolje je da sam pratis IT novosti i samim tim da odlucujes sta ces uciti i raditi.

    Ako ti sta bude trebalo u vezi bilo kog jezika, reci mi, vjerovatno cu ti moci pomoci.

    Eto, pozdrav

  16. #16
    Domaćin
    Učlanjen
    23.10.2011.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    4.798
    Tekstova u blogu
    3
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio 2paca.zwaka Pogledaj poruku
    Eh sad.......
    Nikako ne zanemaruj vrhunske velike platforme kao sto su iOS, Android i uopste Linux.
    Dakle......sto se tice te plate, gledaj neku vecu, ja evo u drugom razredu zaradjujem 400e mjesecno, mora da mozes vise.

    Najbolje ces nauciti C/C++ kroz pravljenje svojih nekih stvari.
    Ja sam za prvi projekat, nakon sto sam solidno savladao ovaj jezik, uzeo da pravim C# code parser, tj. da ti programu das datoteku sa C# kodom, a program ti ispise ime i osobine klase, njena polja i metode, pa onda za svaku metodu parametre, povratne vrednosti, itd....
    Kanim se da napravim class vizualizer na osnovu ovoga, ali nemam vremena.

    Tako i ti, nadji nesto svoje da napravis, i najlakse ces nauciti.

    A sto se tice saveta, probaj Javu i AndroidSDK ili obj-c i Cocoa, pa malo radi i to, jer ti je to buducnost, desktop dani su odbrojani.

    Ako ces jos ostajati sa C#, batali WinForme, i radi sa WPF (xaml) jer je to buducnost Windowsa, kako u Metro, tako i u standardnim desktop i phone applikacijama.
    WPF je mnogo bolji, dinamicniji i interesantniji, tako da.....

    Takodje, probaj i WebDev, to ja sada radim najvise, i mogu ti reci da je to siguran posao, bez obzira na to kako ce razlicite platforme da se razvijaju.

    Uopste, istrazuj, probaj sve, i tako ces se negdje pronaci.

    Niko ne kaze da moras znati c++, ima solidnih programera koji nikada nisu dohvatili c/c++ mnogo, ali to je jedan veliki plus koji mozes da imas, upravo to poznavanje ovog jezika.

    To ti je nesto sto ti mogu reci, ali nemoj mene pitati za dalji razvoj karijere, jer mlad sam ja jos da bih ti dijelio savijete, najbolje je da sam pratis IT novosti i samim tim da odlucujes sta ces uciti i raditi.

    Ako ti sta bude trebalo u vezi bilo kog jezika, reci mi, vjerovatno cu ti moci pomoci.

    Eto, pozdrav
    Drugom srednje? Svaka cast.
    Ma od viska glava ne boli, ali za pocetak neka sigurica 300-400 evra da dobijem na tom famoznom 'iskustvu' koji sve kompanije traze.
    Dosta sam projekata sa C#-om napravio, dosta sam ga naucio, jedino sto jos ne znam su Web,Net i Graphics klase, kao i ASP.NET(njega radimo celu trecu godinu) jer to nismo ni radili na faksu, uglavnom ADO.NET. Radio sam sa WPF i deluje mi odlican, cini mi se i da su apikacije koje se naprave u WPF-u znatno brze, pogotovo ako imaju veze sa internetom, provalio sam da znatno brze uzima podatke iz baze i ubacuje ih.

    U pravu si da su desktop dani odbrojani, razmisljam da se bavim internet programiranjem, pa sam krenuo sa javascriptom, <b>html i css</b> znam.
    Ako mozes taj WebDev da mi objasnis malo u private poruci.

    Za jednog decka 1994-95 mnogo znas, svaka cast. Gde si steko to znanje?

    Da ne davimo temu, salji poruke na profil.

  17. #17
    Primećen član 2paca.zwaka (avatar)
    Učlanjen
    01.05.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Trebinje, RS
    Poruke
    559
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    36

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Otvorio sam novu temu.

    Da ti kazem nesto, WPF nema veze sa bazama podataka, tako da, ili ti je mjerenje pogresno ili si procitao pogresno, 100% mogu da tvrdim da to nema veze.
    Koriste se standardne .NET klase osim UI Elemenata i jos par stvari.

    Brze su na brzim masinama, jer se renderuju na drugaciji nacin od WinFormi (mislim da je DirectX, ali nisam siguran, zaboravio sam).

    Znanje se steklo nekako, ostavio sam zivot i sjeo za kompjuter i knjigu, sada je kasno da se mjenja ista.

    Sta te interesuje za WebDev pitaj u novoj temi slobodno.

  18. #18
    Elita pivosok (avatar)
    Učlanjen
    24.01.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Osmanlı İmparatorluğu
    Poruke
    17.040
    Reputaciona moć
    335

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    Citat Original postavio RemA^^ Pogledaj poruku

    Evo ga jos jedan
    triba da promjenis kod . Odbija se uvik pod istim kutom . Znaci ukoliko se krece daska i udaris , promjenis kut za recimo 0.1 radian , ukoliko se ne krece ostaje . Nije puno komplicirano. Mala promjena ali igra onda lipse funkcionira . I naravno kad programiras ovakve igre triba ljudima da pokazes kod , jer ovo nije nist napredno.
    Poslednji put ažurirao/la pivosok : 28.05.2012. u 23:33
    "There are three signs of senility. The first sign is that a man forgets his theorems. The second sign is that he forgets to zip up. The third sign is that he forgets to zip down. "

  19. #19
    Zainteresovan član Sky Unit (avatar)
    Učlanjen
    15.06.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Kragujevac
    Poruke
    271
    Reputaciona moć
    51

    Podrazumevano Re: Moji C# i VB projekti

    .....
    Poslednji put ažurirao/la Sky Unit : 10.06.2012. u 14:48
    NE, DA BUDEM DIO, NE DA BUDEM DIO JE-BE-NE MASE, NE NE NE!!!!

Slične teme

  1. Dragi moji SAVREMENI MUSKARCI!!!:)
    Autor Ella23 u forumu Muškarci
    Odgovora: 28
    Poslednja poruka: 15.04.2004., 01:25
  2. Dragi moji muskarci!
    Autor zenski muskoljubac u forumu Muškarci
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 27.03.2004., 01:46

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •