Шта нам је наша борба дала?

Црни Вран Гавран

Zainteresovan član
Poruka
390
Данас је година 2012. 12 година је прошло од свргавања национал-социјалистичког режима Слободана Милошевића како сте га звали и где се налази демократска Србија за коју сте тако лудо јели сузавац и лупали о шерпе?

Господо, демократе, отпораши, револуционари, борци за људска и мањинска права, првоборци за права ЛГБТ популације, еврофанатици, мондијалисти, пацифисти, антиратни активисти, чланови НВО, вечни студенти, бивши студенти продекани, слободарски и напредни свете, урбани београђани, спознајете ли сопствену глупост?

Радујете се могућности да формирате владу са Ивицом Дачићем или Александром Вучиће. Слобиним портпаролом или Слобиним министром за информације. Радујете се и даље европској перспективи упркос изјавама немачког и француског врха да се ЕУ неће проширивати. Мислите ли да је то мудро. Ово је садашњост ваше европске, модерне идеје и визије за коју сте жртве положили. Првоборца и премијера Зорана. Убила га ваша мафија нажалост...

Ваш председник

files.php


Ваши могући коалициони партнери

Aleksandar%20Vucic.jpg
IVICA.jpg


Не разликујете се много од бирача Томислава Николића. Овако се званично зове његова листа:

POKRENIMO SRBIJU - TOMISLAV NIKOLIĆ (Srpska napredna stranka, Nova Srbija, Asocijacija malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Srbije, Koalicija udruženja izbjeglica u Republici Srbiji, Pokret snaga Srbije - BK, Narodna seljačka stranka, Bošnjačka narodna partija, Demokratska partija Makedonaca, Romska partija, Pokret vlaškog ujedinjenja, Pokret socijalista, Pokret privredni preporod Srbije)

Господо напредњаци, стари радикали, јунаци , победници, као што је ДОС 2000. окупио све пропалице, протуве, мангупе, ситне и крупне криминалце, тако је учинио СНС. Заједнички им је финансијер. Него господо чему се ви надате? Председнику који није из редова ДОС? Вашем, а не њиховом проевропском предеднику? Могућој сарадњом са Демократском странком?

tadic-nikolic-580x350.jpg


Ево су вам промене и једнима и другима.

otpor.jpg


Прдим по вашем мозгу.
 

Back
Top