Први интервју председника Србије Томислава Николића !
Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

 1. #1
  Veoma poznat dbkapo (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U vozu...
  Poruke
  11.816
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Tомислав Николић, у првом интервјуу откако је изабран за председника Србије, ексклузивно за РТС говори о формирању владе, мандатару, могућој кохабитацији, изласку из кризе, европској политици, Косову и страначкој оставци. Емисија "Реч на реч" вечерас у 21 час на Првом програму РТС-а.

  Новоизабрани председник Србије Томислав Николић планира да положи заклетву пред новим парламентом, јер како каже, стари сазив парламента практично више и не постоји. "Ја очекујем да госпођа Славица Ђукић Дејановић закаже конститутивну седницу, претпостављам да ћемо се о томе договорити у понедељак и мислим да то може да буде идуће недеље и да одмах тог дана или сутрадан ја положим заклетву", рекао је Томислав Николић у екслузивном интервјуу за РТС.


  Изабрани председник Србије сматра да се сви процеси у земљи морају убрзати, јер су подаци које је добио после разговора са гувернером НБС Дејаном Шошкићем лоши, а финансије земље стоје јако лоше.
  "Психолошка нестабилност се појављује код многих људи, па и код страних инвеститора који још не знају како ће да изгледа нова влада, који ће њен концепт да буде. Наше стање, ниво по којем нас процењују је нижи кад немамо владу него кад је имамо. Ми ћемо вероватно јефтиније продати своје обвезнице ако их продамо данас, него кад формирамо владу", каже Николић за РТС.
  Николић је апеловао на политичаре да се уозбиље и да се што пре формира влада, да влада добије гласове у парламенту и почне да делује, јер је, како наводи, очигледно да нас очекују тешки финансијски проблеми које без међународне помоћи нећемо моћи да решимо.
  "Ту посебно мислим на отплате од септембра које се крећу у стотинама милиона евра, уз веома смањене приходе, тако да је очигледно да морамо да добијемо једну чврсту, одлучну, реформску владу која ће да се упусти у борбу са многим недаћама које ће да наследи од претходне владе", рекао је новоизабрани председник Србије.
  Говорећи о оставци коју је поднео на место председника СНС-а, Николић је рекао да је то обећао грађанима Србије. "То сам обећао не као једно од обећања у кампањи, него као начин како ја схватам политику. Рекао сам да не могу да будем председник странке, желим да сви грађани Србије схвате да ми је приоритет и интерес Србија", каже Николић.

  СНС остаје на истом путу

  Николић је рекао да су сада све странке његове, чак и оне које су мислиле да никада неће моћи да сарађују са њим, као и странка коју је основао и довео до победе.
  "Ја сам јуче тешка срца, морам да признам, поднео оставку на функцију председника Српске напредне странке и рекао да ћу можда постати члан те странке поново кад не будем председник Србије, то зависи од биолошких околности", каже Николић.
  Говорећи о емоцијама које су јуче показане на Главном одбору странке, каже да је то што му се десило слично ситуацијама у којима Срби плачу на растанку. Наводи да је себи јуче први пут дозволио да не буде политичар, него обичан човек, какав јесте.
  "Онај ко води Србију не би требало претерано да испољава своје емоције, зато што мора увек да буде чврст и одлучан", каже новоизабрани председник.
  "Ипак, јуче се накупило много тога, рад у обе странке у којима сам био, кампања која је вођена против мене и то што сам и поред тога успео да победим на изборима", навео је Николић и додао да је све то морало да "изађе негде", али да се такве емоције неће поновити.
  Николић не мисли да би СНС, после његове оставке, могла да оде у правцу у којем он не би желео.
  "Мој заменик је Александар Вучић, који је 20 година уз мене, са којим сам делио и добро и зло, који ће то умети одлично да ради. У странци има много људи који имају своје функције, ја се уопште не бојим. Мислим да ће странка имати још бољи резултат него до сада, пошто ћу ја да се трудим са места председника Републике да услови за такмичење у политици буду регуларни, а у таквим условима идеја коју носи СНС увек ће да побеђује", каже Николић и додаје да људе који му нису наклоњени планира да придобије радом.
  Николић каже да рад у странкама подразумева и сукобе са људима. "Данас сам ја председник Србије и немам сукобе са људима, ја данас не намећем идеју своје странке другим политичким странкама. Ја данас коначно имам прилику да покажем свим грађанима Србије да је у мени увек постојао човек који је имао разумевање за све друге и који је чекао прилику да то покаже", каже изабрани председник Србије.
  Томислав Николић наводи да је у себи увек носио демократију, али да није увек био у ситуацији да је покаже. Тек од оснивања СНС-а, када се створила могућност да одлучује о свакој својој речи и потезу, и у том периоду сви који су против њега правили кампање, како каже, нису могли да пронађу ни једну једину реч која би била изговорена, а да није демократска.
  "А тек на овом месту, где се од човека очекује да буде демократа, заиста ћу показати како ту демократију озбиљно схватам и како бих желео да је наметнем као доминантни начин мишљења у Србији, посебно међу онима који су на власти", каже Николић.
  Приоритет развијање демократије
  Томислав Николић истиче да ће како год и која год влада да се формира, он са њом сарађивати и развијати демократију око које нас опомињу они који у Европи и свету они који о демократији брину.
  "Мој задатак ће бити да Србија буде демократска држава, показаћу то својим примером, мислим да сам јуче направио први корак ка томе, а потом ћу заиста са том владом да сарађујем, ако жели да се остварују циљеви које смо сви у кампањи износили, и то да буде борба против сиромаштва, незапослености, борба против мита, корупције и криминала, борба за боље услове живота, то је ваљда сада основни циљ", наводи Николић.


  Николић о РТС-у
  "Волео бих да РТС апсолутно буде неутралан, јер је од свих приватних телевизија у овој кампањи био бољи", рекао је Томислав Николић.


  У процес формирања владе још, како каже, није укључен, чак ни формално, пошто није положио заклетву, а каже да зна оно што зна и јавност Србије, да су се странке из бивше владајуће коалиције договориле још у изборној ноћи, из чега је проистекла и подршка за други круг председничких избора.
  Николић је апеловао на те странке да, уколико такав договор заиста постоји, да се што пре формира влада, јер се нада да су сви свесни да Србија сваким даном губи и да тај губитак тешко може да се надокнади.
  "Ја не знам ко ће да формира владу, чини ми се да ће то да ураде демократе, СПС и странке бивше коалиције, али их молим да о томе одлуче што пре пошто бих желео да што пре поверим мандат за састављање владе", каже изабрани председник Србије.
  Николић не мисли да ће се било ко од странака усудити да одуговлачи формирање до последњег рока, у септембру, јер су сви свесни колико то тешко може да буде за Србију.
  Томислав Николић наводи и да разуме дилеме Бориса Тадића око прихватања функције мандатара нове владе. О односима који су, према његовим речима, после годину дана поново добри, Николић каже да су такви односи неопходни, јер је, ако ни за шта друго, онда за решавање питања Косова и Метохије, потребан консензус.
  "Бићемо суочени са великим искушењима, ми желимо да отпочнемо преговоре са Европском унијом о приступању, ја бих желео да знам шта је пре тога испостављено као захтев, шта смо пре тога прихватили као своје обавезе, а како изгледају ти договори са привременим институцијама у Приштини, шта смо ми ту све прихватили", каже Николић.
  Николић наводи, да уколико Тадић формира владу, та влада треба да изађе са планом за Косово и Метохију око којег би се договорили и који би он подржао, а уколико се то убрзо не догоди, Николић као своју обавезу види да сазове састанак и сам предложи начин решавања тог проблема.
  Ипак, каже да не жели да се меша у надлежности Владе, која по Уставу води спољну и унутрашњу политику, али напомиње да то питање "гори" и да се решење тог проблема дугује народу на Косову и Метохији.
  "Устав је ту потпуно јасан, потребно је да видимо да ли смо се увек кретали у границама које Устав одређује и да видим да ли имамо решење око којих имамо сагласност и иза којих ће стати цела Србија", каже Николић.
  Томислав Николић наводи да не жели да буде човек који преговара о Космету, него онај ко представља сложну Србију у тим преговорима.
  "Тачно је да Влада води спољну и унутрашњу политику, треба одмах подићи ниво преговора на ниво председника Владе или председника Републике, са изузетком господина Тачија, са којим нико не може да преговара док постоји озбиљна сумња да је вршио злочине над Србима. Ако влада не жели да преговара или председник владе, затражићу мандат да ја преговарам, јер не желим да се склањам, нећу да будем иза зида и истурам неке чиновнике. Али да би преговарао, председник владе или државе, мора иза себе имати сагласност свих странака", истакао је Николић.
  Томислав Николић каже да је зрео, искусан и озбиљан човек, да нема никакву гордост која би га подигла да би могао да каже да га је брига за владу, јер "зна како је озбиљна ситуација у којој се Србија налази".
  To be or not to be......trt-mrt, zivot ili smrt. 2. #2
  Veoma poznat dbkapo (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U vozu...
  Poruke
  11.816
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Завршити борбу против мита и корпуције

  "Тражићу да се обезбеди бољи живот за грађане Србије, јер председник ужива велики углед. Где буду рекли да треба да се оде, отићи ћу, ту сам за сарадњу, јер владу не видим као супротстављеног партнера", нагласио је Николић.
  "Постоји и неколико медија који још нису завршили изборе, и када Борис Тадић призна да сам победио, неки не признају, још су у кампањи против мене и СНС-а. Три дана сам читао и о томе како је Мери Ворлик рекла да ми треба да направимо велику коалицију, а ја сам је јуче видео и чуо први пут после избора. Сервира се ноторна лаж, што је недопустиво, ми нисмо до јуче имали никаквих договора, поново се пласирају лажи, а ДС својим коалиционим партнерима дугује да се не договара", рекао је новоизабрани председник.
  Србија се, каже, налази пред новим задуживањима, и нападнути смо од оних који прате развој демократије да је реформа лоша, да су мито и корупција узели маха, да су медији недемократски, као и јавне набавке, то су све индикатори да се налазимо јако ниско.
  "И они који су били на власти, ако сада формирају владу, морају много боље да раде. Грађани од мене могу да очекују да се залажем за исте идеје које сам износио у кампањи. Ја немам период мира, јер медији настављају све што су почели, у нади да би неко могао да ме поништи, сруши", каже Николић.
  Говорећи о домаћој валути, Николић је рекао да је гувернер убеђен да динар тражи своју нову вредност, али и забринут што доста интервенише, јер је то цена задуживања која стиже на наплату. Додаје и да су након кампање сви грађани припадници једне исте странке, странке сиромашних.
  "Ја протокол не познајем, најбоље га познају људи из председништва, али сматрам да неке функције морају да буду сталне, државне, а не да зависе од новоизабраног председника који ће да почисти сто двеста људи и доведе своје", рекао је Николић.
  Говорећи о путу у Москву, Николић је рекао да је све учинио да СНС има споразум са Јединственом Русијом, као и да је био на свим њеним конгресима. "На овај конгрес сам позван да на њему говорим, јер ће ту бити изабран и нови председник Јединствене Русије. Сада смо се договорили да главни одбор СНС-а идуће недеље усвоји одлуку о оставци на челу странке, да бих још једном као председник СНС-а присуствовао конгресу".

  Устав обавезује на европске вредности

  Што се тиче Брисела, каже да од ЕУ много тога зависи, да Србија треба да буде у Унији, и да он то жели. "Нама сарадња са Европском унијом представља уређивање земље, и Уставом смо обавезани на европске вредности, јер то је могућност за Србију".
  "И сада пред вама могу да се обавежем да нећу крити ништа, све што ми у Бриселу буде речено као обавеза Србије. Нећу водити тајну политику, оног часа када буде постојао бољи, нека ме победи. Ја желим да будем човек који ће грађанима рећи шта су коначни услови ЕУ, што се тиче Косова, јер мени то нико никада као члану опозиције није рекао. Морам знати шта траже они који су признали независност Косова", рекао је Николић.
  Николић је рекао и да је јуче Борису Тадићу упутио поруку.
  "Знам да је борба против криминала отпочета, и да су то опасни људи, сви који су ушли у ту борбу морају бити заштићени. Тадић заслужује потпуну заштиту, као и моја породица, као породица председника Републике. Ја ту борбу дугујем и самом себи, убрзаћу је до мере да ће се криминалци у Србији пушити, јер то је борба против канцера који је у нашем ткиву. Нека и ја страдам у томе ако морам, па шта, ослободити Србију од тога зла, шта је ту једна жртва".
  На питање ко ће га обезбеђивати, Николић каже да ће то ипак бити полиција, која чува свако дете, и сваког грађанина Србије. "Зашто бих се ја издвајао, хоћу да пружим себе, да се представим као један од грађана који у полицију има поверење. Када будем у ингеренцији војске, нека ме обезбеђује војска, сада у свакодневном животу то ће бити полиција", навео је Николић.
  Томислав Николић је у емисији "Реч на реч" још рекао да је најпре желео да се као председник представи на РТС-у. "Волео бих да РТС апсолутно буде неутралан, јер је од свих приватних телевизија у овој кампањи био је бољи", навео је Томислав Николић.
  http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...%B8%D1%9B.html

  Фала богу да више нећу од председника земље и њихових следбеника слушати мени стране речи типа "перцепција ЕУ интеграција" и остале глупости...
  To be or not to be......trt-mrt, zivot ili smrt.

 3. #3
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1644

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Citat Original postavio dbkapo Pogledaj poruku
  Завршити борбу против мита и корпуције

  "Тражићу да се обезбеди бољи живот за грађане Србије, јер председник ужива велики углед. Где буду рекли да треба да се оде, отићи ћу, ту сам за сарадњу, јер владу не видим као супротстављеног партнера", нагласио је Николић.
  "Постоји и неколико медија који још нису завршили изборе, и када Борис Тадић призна да сам победио, неки не признају, још су у кампањи против мене и СНС-а. Три дана сам читао и о томе како је Мери Ворлик рекла да ми треба да направимо велику коалицију, а ја сам је јуче видео и чуо први пут после избора. Сервира се ноторна лаж, што је недопустиво, ми нисмо до јуче имали никаквих договора, поново се пласирају лажи, а ДС својим коалиционим партнерима дугује да се не договара", рекао је новоизабрани председник.
  Србија се, каже, налази пред новим задуживањима, и нападнути смо од оних који прате развој демократије да је реформа лоша, да су мито и корупција узели маха, да су медији недемократски, као и јавне набавке, то су све индикатори да се налазимо јако ниско.
  "И они који су били на власти, ако сада формирају владу, морају много боље да раде. Грађани од мене могу да очекују да се залажем за исте идеје које сам износио у кампањи. Ја немам период мира, јер медији настављају све што су почели, у нади да би неко могао да ме поништи, сруши", каже Николић.
  Говорећи о домаћој валути, Николић је рекао да је гувернер убеђен да динар тражи своју нову вредност, али и забринут што доста интервенише, јер је то цена задуживања која стиже на наплату. Додаје и да су након кампање сви грађани припадници једне исте странке, странке сиромашних.
  "Ја протокол не познајем, најбоље га познају људи из председништва, али сматрам да неке функције морају да буду сталне, државне, а не да зависе од новоизабраног председника који ће да почисти сто двеста људи и доведе своје", рекао је Николић.
  Говорећи о путу у Москву, Николић је рекао да је све учинио да СНС има споразум са Јединственом Русијом, као и да је био на свим њеним конгресима. "На овај конгрес сам позван да на њему говорим, јер ће ту бити изабран и нови председник Јединствене Русије. Сада смо се договорили да главни одбор СНС-а идуће недеље усвоји одлуку о оставци на челу странке, да бих још једном као председник СНС-а присуствовао конгресу".

  Устав обавезује на европске вредности

  Што се тиче Брисела, каже да од ЕУ много тога зависи, да Србија треба да буде у Унији, и да он то жели. "Нама сарадња са Европском унијом представља уређивање земље, и Уставом смо обавезани на европске вредности, јер то је могућност за Србију".
  "И сада пред вама могу да се обавежем да нећу крити ништа, све што ми у Бриселу буде речено као обавеза Србије. Нећу водити тајну политику, оног часа када буде постојао бољи, нека ме победи. Ја желим да будем човек који ће грађанима рећи шта су коначни услови ЕУ, што се тиче Косова, јер мени то нико никада као члану опозиције није рекао. Морам знати шта траже они који су признали независност Косова", рекао је Николић.
  Николић је рекао и да је јуче Борису Тадићу упутио поруку.
  "Знам да је борба против криминала отпочета, и да су то опасни људи, сви који су ушли у ту борбу морају бити заштићени. Тадић заслужује потпуну заштиту, као и моја породица, као породица председника Републике. Ја ту борбу дугујем и самом себи, убрзаћу је до мере да ће се криминалци у Србији пушити, јер то је борба против канцера који је у нашем ткиву. Нека и ја страдам у томе ако морам, па шта, ослободити Србију од тога зла, шта је ту једна жртва".
  На питање ко ће га обезбеђивати, Николић каже да ће то ипак бити полиција, која чува свако дете, и сваког грађанина Србије. "Зашто бих се ја издвајао, хоћу да пружим себе, да се представим као један од грађана који у полицију има поверење. Када будем у ингеренцији војске, нека ме обезбеђује војска, сада у свакодневном животу то ће бити полиција", навео је Николић.
  Томислав Николић је у емисији "Реч на реч" још рекао да је најпре желео да се као председник представи на РТС-у. "Волео бих да РТС апсолутно буде неутралан, јер је од свих приватних телевизија у овој кампањи био је бољи", навео је Томислав Николић.
  http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...%B8%D1%9B.html

  Фала богу да више нећу од председника земље и њихових следбеника слушати мени стране речи типа "перцепција ЕУ интеграција" и остале глупости...
  Odoh da skuvam kaficu i da na miru procitam..Ovo malo preleteh samo, ali vidim da je "sati tacno koliko treba da bude"
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

 4. #4
  Veoma poznat dbkapo (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U vozu...
  Poruke
  11.816
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Citat Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku
  Odoh da skuvam kaficu i da na miru procitam..Ovo malo preleteh samo, ali vidim da je "sati tacno koliko treba da bude"
  Добро да си ме подсетила ... време је за кафицу...
  To be or not to be......trt-mrt, zivot ili smrt.

 5. #5
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.05.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  103
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Srbijanci i mi Vojvođani smo birali i izabrali novog srbijansko-vojvođanskog vođu.
  Mnogo se rasprava vodilo o belim listićima (Čiča Gliša), mnogo informacija u vezi prvog kruga izbora je skriveno od javnosti. Naročito broj nezadovoljnih, tj. broj nas koji u ofarbanom zlu vidimo isto zlo kao i u onome koje nije ofarbano, jer zlo je zlo!

  Građani Srbije i Vojvodine su procentom izlaska na izbore pokazali izuzetnu političku zrelost, oni su ih ustvari bojkotovali baš kao i pokradeni Ustav. Građani i građanke su kaznili lažne evropejce iza kojih stoji SANU, dobrica ćosic i ljuba tadić, kojekakvi Đokovici, Dulići, Kusturice i shvatili da je Kosovo nezavisno, a korpa prazna… osetili istinu.
  Trenutna sreća ratnih zločinaca i ljubitelja ubice starica iz Antina, a od danas i Predsednika Srbije, neće trajati dugo jer je on lako dokazivo zlo. On nije kukavičije jaje poput Tadića, on je sve ono najgore što je Srbija ikada hranila.

 6. #6
  Legenda
  Učlanjen
  07.10.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tu, blizu ! Na puškomet odavde...
  Poruke
  60.315
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Citat Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku
  Odoh da skuvam kaficu i da na miru procitam..Ovo malo preleteh samo, ali vidim da je "sati tacno koliko treba da bude"
  Misliš - minut do dvanaest ?

 7. #7
  Buduća legenda naterasi (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  28.674
  Reputaciona moć
  446

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  i sta ce da pricaa tu?
  volim te maco moja mala

 8. #8
  Blues rock nije na forumu
  trajno otisao sa foruma, zbog nepodnosljive kolicine bolida
  Primećen član Blues rock (avatar)
  Učlanjen
  08.11.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  San Diego, CA, USA
  Poruke
  570
  Reputaciona moć
  33

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  koliko ja vidim toma je zagovornik politike ldp-a, tako da ga ne smatram opasnim. zalaze se za demokratiju, clanstvo u evropsku uniju, podrzava lgbt prava, osudjuje genocid u srebrenici, protivi se seseljevom fasizmu...
  Poslednji put ažurirao/la Blues rock : 25.05.2012. u 18:39

 9. #9
  Buduća legenda naterasi (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  28.674
  Reputaciona moć
  446

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Citat Original postavio Blues rock Pogledaj poruku
  koliko ja vidim toma je zagovornik politike ldp-a, tako da ga ne smatram opasnim. zalaze se za demokratiju, clanstvo u evropsku uniju, podrzava lgbt prava
  divan je
  volim te maco moja mala

 10. #10
  Zainteresovan član kamili (avatar)
  Učlanjen
  21.02.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  u Vojvodini
  Poruke
  386
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Citat Original postavio naterasi Pogledaj poruku
  divan je
  Jedan od boljih glumaca na nasoj politickoj sceni

 11. #11
  Blues rock nije na forumu
  trajno otisao sa foruma, zbog nepodnosljive kolicine bolida
  Primećen član Blues rock (avatar)
  Učlanjen
  08.11.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  San Diego, CA, USA
  Poruke
  570
  Reputaciona moć
  33

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Citat Original postavio naterasi Pogledaj poruku
  divan je
  tesim se da je bar divniji od vojislava kostunice

 12. #12
  Veoma poznat dbkapo (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U vozu...
  Poruke
  11.816
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  Citat Original postavio Blues rock Pogledaj poruku
  koliko ja vidim toma je zagovornik politike ldp-a, tako da ga ne smatram opasnim. zalaze se za demokratiju, clanstvo u evropsku uniju, podrzava lgbt prava, osudjuje genocid u srebrenici, protivi se seseljevom fasizmu...
  ОД СВЕГА ТОГА ТОМА СЕ НАЈВИШЕ ЗАЛАЖЕ ЗА САВЕЗ СА РУСИЈОМ ШТО ЈЕ И ДОКАЗАО ПРВИМ ПУТОВЊЕМ КОД ПУТИНА.

  УОСТАЛОМ ТО О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ СЕ ЈЕ ВАЖИЛО И ЗА ТАДИЋА,
  АЛИ ЈЕ СТВАР ШТО ЈЕ ТАДИЋ РАДИО ДЕСТРУКТИВНЕ СТВАРИ А НИКОЛИЋ ЋЕ РАДИТИ КОНСТРУКТИВНЕ.
  To be or not to be......trt-mrt, zivot ili smrt.

 13. #13
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  108.867
  Reputaciona moć
  2362

  Podrazumevano Re: Први интервју председника Србије Томислава Николића !

  "Тачно је да Влада води спољну и унутрашњу политику, треба одмах подићи ниво преговора на ниво председника Владе или председника Републике, са изузетком господина Тачија, са којим нико не може да преговара док постоји озбиљна сумња да је вршио злочине над Србима. Ако влада не жели да преговара или председник владе, затражићу мандат да ја преговарам, јер не желим да се склањам, нећу да будем иза зида и истурам неке чиновнике. Али да би преговарао, председник владе или државе, мора иза себе имати сагласност свих странака", истакао је Николић.
  Томислав Николић каже да је зрео, искусан и озбиљан човек, да нема никакву гордост која би га подигла да би могао да каже да га је брига за владу, јер "зна како је озбиљна ситуација у којој се Србија налази".
  Ово што је овде навео ТО НЕ МОЖЕ И НЕ СМЕ НИ СЛУЧАЈНО - јер то би значило да онда Србија признаје тзв.репубЉик косовЕ - али то ће му ваљда већ правници објаснити...., тј. ако Србија НЕ ПРИЗНАЈЕ косоВе онда и не може да преговара са представницима њихове тзв.Владе или другим тзв.званичницима.... НЕГО САМО ПРЕКО УМНИК-а.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


Slične teme

 1. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 22.05.2012., 23:18
 2. Odgovora: 892
  Poslednja poruka: 27.07.2009., 06:19
 3. Odgovora: 145
  Poslednja poruka: 18.01.2009., 15:44
 4. Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 08.05.2008., 20:13
 5. Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 11.05.2007., 03:38

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •