Miroslav G. (36) više nije mogao da trpi zlostavljanje oca Radivoja i u ponedeljak uveče ga pretukao na smrt


Kuća u kojoj se dogodio zločin
ADA - Tragedija!
Zbog sumnje da je u ponedeljak uveče na smrt pretukao oca Radivoja, policija je uhapsila Miroslava G. (36) iz Ade i on će uz krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici najverovatnije danas biti priveden istražnom sudiji!

Sukob dugo trajao
Sagovornik Kurira blizak istrazi rekao je da je već duže vreme postojao sukob između oca i sina!

- Radivoj G. je bio alkoholičar i godinama je maltretirao porodicu, naročito sina Miroslava. Zbog toga je sin često dolazio u sukob s ocem, kojem je u ponedeljak, posle jedne od žestokih svađa, zadao više udaraca. Od zadobijenih povreda Radivoj je brzo preminuo - kazao je izvor Kurira.

Naš sagovornik kaže da se Miroslav stalno suprotstavljao nasilnom ocu.

- Miroslav je pokušavao da zaštiti i sebe i druge članove porodice, ali sve to nije sprečavalo Radivoja da nastavi s nasilničkim ponašanjem, koje je poslednje dve godine bilo u pojedinim situacijama čak i vrlo brutalno - rekao je sagovornik Kurira.

Ipak, drama je vrhunac dostigla preksinoć.

Otišao kod komšija
- Po ko zna koji put Radivoj je nasrnuo na sina, a ovaj ga je izudarao po licu, ne birajući gde udara! Posle tuče, sin je otišao kod komšije, a Radivoja je našla supruga kako leži u krevetu potpuno krvavog lica! Pitala ga je šta se desilo, ali on nije hteo da odgovori.

Umro je pola sata kasnije, najverovatnije od unutrašnjeg krvarenja - rekao je sagovornik Kurira.Zbog torture pio lekove za smirenje

Sagovornik Kurira kaže da iz porodice u kojoj se dogodio zločin nikad nije stigla nijedna prijava nadležnim službama.

- Niko nije prijavio da je Radivoj nasilan, a zbog svega kroz šta je godinama prolazio, Miroslav je bio u teškom psihičkom stanju i čak je pio lekove za smirenje - rekao je izvor Kurira.

http://www.kurir-info.rs/batinama-ubio-oca-nasilnika-clanak-239860