Da stavimo budućnost u Tadića


Izuzetni Dragane! Sledećim rečenicama osvojili ste prestižnu titulu Uvlakač Decenije jer ste u 72 reči sebe pretvorili u ljigavu sluz koja se razliva površinom ćiriličnog letka:
„Ne tražim podršku za Borisa Tadića zato što je kandidat stranke kojoj pripadam, ni zato što sam ja ušao u politiku verujući u ideje i vrednosti za koje se Boris Tadić bori više od 20 godina. Tražim od vas podršku zato što je Boris Tadić pre svega ozbiljan, pristojan i pošten čovek. Zato što je dokazao da je sposoban državnik i predsednik na kojeg se i Srbija i Beograd oslanjaju već godinama“
...
li, avaj! Čim sam raščerečio pismo i iseckao zubima plastični prozor, suočio sam se, gradonačelniče, sa vašim tekstom i prvom rečenicom: „Hvala vam na poverenju zahvaljujući kojem je naša lista Izbor za bolji Beograd pobedila“. Ne bih, druže Drvosek, da započinjem Kampanju Kontrasta, ali laž koju ste napismeno izgovorili glede nepostojećeg mog poverenja u vas – mogu samo da poništim javnim priznanjem da za vas i vašu ******* listu nisam glasao, ne glasam, niti ću ikad glasati. Odlično ste, gradonačelniče, upoznati s mojim polnim odnosom glede vas; nedavno ste se u listu „Status“ žalili na mene, tvrdeći kako ste me „nekad cenili kao autora“, a da danas u Lukovićevim tekstovima vi kao Drvosek „imate gori tretman od Smilje Avramov“. Kad se već ekstremno ne podnosimo – otkud vam ideja, Dobri Druže Dragane, da mi pišete tugaljive žalopojke i romantične opsene namenjene vašim lobotomiranim glasačima.

http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/64784-stavimo-budunost-Tadia.html

Hahaha,ala se lepo posrao po drugu Djidu .