Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

 1. #1
  Aktivan član
  Učlanjen
  03.05.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Primirite se, pazite na posledice svojih reči
  Uglazbio: Petar Luković

  U prisustvu šefa delegacije EU u Srbiji Vensana Dežera, koji, očigledno, poput ambasadorske SAD Meri Vorlik, aktivno učestvuje u predsedničkoj kampanji Borisa Tadića, lider Demokratske stranke i bivši osmogodišnji predsednik Srbije zapretio je svojim protivnicima da će „sutra morati da računaju na posledice svojih reči i onoga što čine". Prevedeno na DS jezik, sve je moguće: od hapšenja opozicije do gašenja e-novina! Jer, tko ne voli Borisa – ne voli Srbiju!

  Nakon što je pre nekoliko dana u duboko emotivnom govoru poručio svom protivkandidatu „Odbij čoveče od mene! Nemoj da te čujem da si više išta na tu temu rekao! Jer je to prostakluk i bestijalnost uopšte pominjati jer ja nemam mogućnost da idem po vikendicama. Začepi sa time! Ili ako nećeš, neka se proveri zvanično, pa da narod vidi ko je pošten, ko nije pošten!“, Boris Tadić je tokom turneje po Vojvodini, u društvu svog prijatelja Vensana Dežera, opušteno nastavio da šamara svoje protivnike.

  TADIĆIZAM 1: "Niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom naružuje sliku Srbije u svetu. Primirite se, proverićemo svaki rezultat na ovim izborima, jer je to važno za našu zemlju".

  TADIĆIZAM 2: "Idemo dalje kao zemlja, demokratija, građani i različiti narodi ujedinjeni u potrebi za dobrim. Ja od toga neću odustati i zbog toga mi je namera da pobedim na ovim izborima na fer i demokratski način".

  Obraćajući se građanima u Adi, srbijanski Lukašenko je poručio da na srpskoj političkoj sceni ima onih koji izbore „žele da naruže pretnjama i ružnim rečima“.

  TADIĆIZAM 3: "Primirite se i vodite računa da ćete sutra morati da računate na posledice svojih reči i onoga što činite".

  Fiksirajući dragog, a nasmejanog Dežera, Boris Tadić je povišenim tonom rekao „da se ne sme dozvoliti da Srbija ponovo pokaže svetu svoje ružno lice“, jer je tokom izbornog procesa posmatraju investitori i državnici, a pažnja svetske javnosti je usmerena na Srbiju.

  TADIĆIZAM 4: "Ono što danas pokazujemo je jako važno. Pokazujemo naše lice Evropi i svetu, ali i potencijalnim investitorima koji jedini mogu da otvore nova radna mesta u onom broju koji nam je potreban".

  Komentarišući izjavu Tomislava Nikolića da postoji mogućnost da odustane od drugog kruga predsedničkih izbora, Dežerov prijatelj je rekao je da je „svako gospodar svoje sudbine“, da je problem u politici što ljudi koji se bave tim poslom „jesu gospodari i tuđih sudbina“, ali „da nam je svakako potrebno odgovorno ponašanje u ovom trenutku".

  Na konačan rezultat izbora, prema mudrim rečima DS kandidata, utiču samo oni koji učestvuju, a ne oni koji bojkotuju.

  TADIĆIZAM 5: "Bojkot izbora ne vodi ničemu i nema uticaja na ishod izbora".

  Prilikom obilaska Žeželjevog mosta u Novom Sadu, Tadić je – zagledan u čeličnu konstrukciju - izjavio da u slučaju nepravilnosti na izborima nadležnost imaju pre svega institucije, kao RIK, NVO koje obavljaju monitoring izbora i međunarodne organizacije poput OEBS, a na kraju i sudovi, tužioci i policija.

  TADIĆIZAM 6: "Neka institucije rade svoj posao i proveravaju svaku potencijalnu nepravilnost", istakao je lider DS.

  U dramatičnom obraćanju građanima u Senti, Boris Lukašenko je tražio od građana „da obavezno izađu na izbore i odluče kako će da izgleda njihova budućnost, budućnost Sente, Vojvodine, Srbije i svih građana“.

  TADIĆIZAM 7: "Pozivam vas da 20. maja izađete na izbore i za drugi krug u Vojvodini, jer je to važno da bi mogla da se formira stabilna vlada i pozivam vas da na demokratskim izborima glasate. Izbori su demokratski, izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu ako treba i pet puta i posle toga nastavićemo napred".

  Kako uspešno interpretira Tanjug, Tadić je pozvao sve učesnike da do kraja izbora, kada su oči uprte u Srbiju, pokažu odgovornost za demokratski proces i izbore koji su „kruna demokratije“. On je dobacio da je Srbija taman uspela da izmeni sliku o sebi u svetu, i da je nakon teških devedesetih godina danas postala ključni faktor stabilnosti u regionu.

  TADIĆIZAM 8: "Danas postoje politički činioci koji bi hteli da naruže lice Srbije i da je vrate u devedesete godine, ali građani svojim glasovima na izborima moraju to da onemoguće. Postoje institucije i državni sistem, te se ništa ne može rešavati na ulicama, a pogotovo ne nasiljem“.

  Tokom svoje turneje sa EU-Dežerom, Tadić je iznebuha posetio Kanjižu, gde je upozorio građanstvo da je potrebno „da Srbija dobije stabilne institucije koje su u stanju da donose odluke“, pa je zbog toga „bitno izaći na drugi krug pokrajinskih i predsedničkih izbora u Srbiji“. Potom je prisutnima poklonio dva ds-aformizma:

  TADIĆIZAM 9: "Moje reči su mirne, ali to ne znači da nisam odlučan. Jako sam odlučan i boriću se svakog dana. Tražim od vas odlučnost, jer nije svejedno kako izgleda vlada Vojvodine, kao i ko je predsednik Srbije".

  TADIĆIZAM 10: "Potrebne su nam stabilne institucije koje su u stanju da donose odluke koje nas vode ka sigurnoj budućnosti, koje su u stanju da preseku kada je potrebno, a ne da svaki put kada je teško padnemo u očaj, štrajk i protest i kukamo na neku višu silu što nismo ostvarili što smo želeli. Da bismo u realnosti ostvarili želje, moramo teško planirano i marljivo da radimo svaki dan".

  +++

  SPS PORUKA: BORISE, VOLIMO TE KAO SLOBODANA!  Potpredsednik Socijalističke partije Srbije, tekući ministar za infrastrukturu, Milutin Mrkonjić, nakon obilaska početka radova na Žeželjevom mostu u Novom Sadu, izjavio je dragom Tanjugu da su „koalicija okupljena oko Demokratske stranke, koalicija oko SPS i treći partner“ dobili punu podršku građana za naredni mandat, izbegavajužći da otkrije tko je „treći partner“, da li LDP ili URS. Usplahireno veseli Mrkonjić je kazao da početak radova na Žeželjevom mostu označava novi razvojni ciklus Srbije: "Pun doprinos tome dao je danas predsednički kandidat, a nadam se od iduće nedelje ponovo predsednik Srbije Boris Tadić".

  Milutin je zahvalio Borisu što je danas obišao radove na mostu, podsetivši da je on (Boris) u prethodne četiri godine, kao predsednik Saveta za infrastrukturu, dao veliki doprinos svim razvojnim projektima u zemlji, pre svega, onim vezanim za saobraćaj. "Želim da kažem da ćemo i u naredne četiri godine, zajedno sa njim (Tadićem), graditi Srbiju i stvarati bolji život za građane", uskliknuo je Mrkonjić.

  Honorarni portparol Demokratske stranke, navodno šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da je uveren „da će evropski put Srbije biti nastavljen i posle formiranja nove vlade i dodao da ukoliko ima eventualnih pritužbi na izborni proces, njih treba rešavati u okviru uobičajene procedure“.

  DEŽERIZAM 1: „Srbija je u proteklih deset godina radila na izgradnji demokratije. To je put kojim treba nastaviti. Ako postoje pritužbe, njih treba razmotriti u okviru uobičajene procedure za to, u okviru procedure kojom se takva pitanja rešavaju“.

  Naslanjujući se erotski na Dežera, potpredsednica DS Jelena Trivan izjavila je da je SNS najavom organizovanja protesta širom Srbije pokazao „da je spreman da učini sve da destabilizuje Srbiju i poništi izbornu volju građana“.

  TRIVANIZAM 1: „SNS je očigledno odlučio da ne prizna izborni poraz koji je doživeo. To pokazuje da je spreman da učini sve da destabilizuje Srbiju. Tragično je ono što radi SNS i mnogo može da košta građane, pre svega u vidu destabilizacije zemlje, i najozbiljnije da ugrozi evropski imidž, budućnost i evropsku šansu“.

  * Svi citati u EU celosti preuzeti sa sajta DS, sajta DS-B92, sajta DS-Press, agencije DS-Tanjug i ostalih nezavisnih DS-izvora

  http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/64550-Primirite-pazite-posledice-svojih-rei.html 2. #2
  Aktivan član
  Učlanjen
  03.05.2012.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/64452-Danas-izborna-kraa-sutra-diktatura.html


  Uskrsnuće Miloševićeve Srbije - Danas izborna krađa, sutra diktatura

  Piše: Marko Matić  Dok se džakovi sa glasačkim listićima vade iz kontejnera širom Srbije, jedinstvene zemlje koja prema centralnom biračkom spisku ima više glasača nego punoletnih građana, neverovatna je lakoća sa kojom funkcioneri vladajućih stranaka i izborna tela pod režimskom kontrolom odbacuju i negiraju očigledne dokaze o izbornim nepravilnostima. Iako će vreme tek pokazati da li je političko srastanje Tadićevih “demokrata” i Miloševićevih socijalista ujedno označilo i povratak izbornih tehnika koje je bivši diktator koristio, nema sumnje da bi ovakve stvari u Miloševićevo vreme bile dovoljan razlog da se izbori proglase neregularnim i pokradenim


  Kako ste otkrili krađu, dogovor je bio da ćutimo: Marko Blagojević, CESID, zbunjen

  Danas, međutim, u eri vladavine Demokratske stranke koja se od vladavine Slobodana Miloševića razlikuje jedino po tome što nije u stanju da haos koji proizvodi unutar srbijanskog društva izvozi u okolne zemlje, veliki broj onih koji su se devedesetih srčano borili protiv izbornih krađa više u tome ne vidi gotovo nikakav problem. Našavši se na Tadićevim finansijskim jaslama, interesno zaslepljeni glasnogovornici te kvazidemokratske Srbije, u snimcima koji su preplavili društvene mreže, a koji neoborivo dokazuju da je izborne krađe ipak bilo, ne vide ništa više od “prava onog koji gubi da se ljuti”. I dok je iz razumljivih razloga bilo za očekivati da lažni magistar Boris Tadić i njegovi stranački vojnici negiraju svaku pomisao da bi oni, kao poštenjačine tadićevskog kova, mogli nešto da ukradu, potpuno je s druge strane zdravog razuma to što neki, navodno nezavisni, analitičari i poslenici javne reči nastoje pukim negiranjem, bez ikakvih argumenata, da ospore nešto što je materijalno dokazano. Da je izborne krađe bilo dileme svakako nema, pitanje je samo u kojem obimu i kojim mehanizmima je ona izvedena.

  Najzanimljivije u celoj priči o izbornim neregularnostima bilo je to to što su kao ključni dokaz da su izbori protekli u demokratskoj atmosferi i u skladu sa evropskim standardima, režimski mediji navodili izveštaje posmatrača OEBS koji su sa osmatračkih mesta iz egzotičnih srbijanskih kafana i restorana ustanovili da je sve bilo regularno. Ćevapi su bili u skladu sa opšteprihvaćenim standardima, izbor alkoholnih pića je bio potpuno transparentan, procedura angažovanja dodatnih sadržaja u vidu muzike i poslovne izborne pratnje bila je potpuno regularna i u skladu sa opšteprihvaćenim običajima u toj oblasti. No, oni kojima sećanje dopire malo dalje od vremena kada su bivši magistar Tadić i kompanija zagospodarili ovim prostorima, ne mogu da se ne sete da je čak i 1996. godine prvobitni izveštaj posmatrača OEBS glasio da na izborima nije bilo većih nepravilnosti. Tek nakon početka velikih protesta na ulicama srpskih gradova, centrala OEBS je odbacila izveštaje svojih posmatrča kao nepouzdane, nakon čega je usledilo slanje misije Felipe Gonzalesa u Beograd, koja je, gle čuda, uprkos, ustanovila ono što je ranije bilo “promaklo” posmatračima. Da li su i ovoga puta neke izborne detalje prevideli tek će se videti, ali je opštepoznata činjenica da posmatračke misije OEBS više služe kao dekor čija je funkcija pribavljanje unutrašnje i međunarodne legitimnosti izbornom procesu, nego što zaista imaju uvid u izborne postupke u svim fazama procesa.


  Izbori su bili pošteni, nije bilo krađe: Milošević sa porodicom koja ništa nije imala
  PHOTO: index.hr

  Uhvaćen u krađi, režim je u pomoć pozvao i svoje stare znance sa referendumsko-ustavne krađe 2006. godine, koji ni do današnjeg dana nisu objasnili kako je u poslednja dva sata dvodnevnog referenduma izašao nezabeleženi broj građana. Za razliku od 2006. kada Cesid nije imao nikakvo suvislo objašnjenje, sada su smehotresni likovi iz te DS organizacije izašli sa teorijom da je krađa velikih razmera sistemski nemoguća, da je manjih nepravilnosti verovatno bilo, ali da je to posledica grešaka, neiskustva i slabe obučenosti učesnika u izbornom procesu. Cesid je odmah ponudio “jedino logično rešenje” kojim bi se ispravili izborni nedostaci – uvođenje stalne izborne administracije, što bi praktično značilo da Cesid postane državni organ koji bi, finansiran sredstvima iz državnog budžeta, Demokratskoj stranci obezbedio višedecenijsku “demokratsku” vladavinu.

  Pored izveštaja OEBS i očekivanih Cesidovih pokušaja negiranja postojanja bilo kakvih izbornih nepravilnosti, posebno iritantani su bili licemerni nastupi nekih “nezavisnih” analitičara i kolumnista koji u su u potuno identičnoj situaciji onima sa kojima smo se redovno suočavali devedesetih godina, zauzeli dijametralno suprotne pozicije. U procesu njihove obrnute evolucije došli su do tačke na kojoj su se sada našli na istoj poziciji sa Šešeljevim radikalima, koji su se, poput Cesida, iz petnih žila potrudili ne bi li za račun DS dokazali da krađe na izborima nije bilo. Umesto da svojoj poziciji daju bar privid objektivnosti i, što bi najnormalnije bilo, zatraže da se pritužbe bar ispitaju od strane nezavisnih istražnih organa u kojima bi učestvovali i predstavnici opozicije, nekadašnji borci za demokratsku Srbiju naprasno su se rastali sa svojim moralnim načelima i shvatili da je, zarad cilja koji se njima čini opravdanim, dozvoljneo koristiti sva sredstva. Kao da demokratija nije nešto čiji bi principi i standardi trebalo da nadilaze sve učesnike u izbornim utakmicama, pa čak i Demokratsku stranku čija vladavina klizi u neku vrstu poluotvorene diktature sa sve manje prikrivenim pokušajima uspostavljanja totalitarne kontrole nad svim tokovima društvenog života.

 3. #3
  Veoma poznat T-Zex (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  rezervni položaj
  Poruke
  13.647
  Reputaciona moć
  230

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Crveni vampiri ponovo jašu...
  sve dok ne oboriš majmune, brate, neće umeti da te shvate...

 4. #4
  Aktivan član
  Učlanjen
  17.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.458
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio Alberty Pogledaj poruku
  Primirite se, pazite na posledice svojih reči
  Uglazbio: Petar Luković

  Obraćajući se građanima u Adi, srbijanski Lukašenko je poručio da na srpskoj političkoj sceni ima onih koji izbore „žele da naruže pretnjama i ružnim rečima“.

  * Svi citati u EU celosti preuzeti sa sajta DS, sajta DS-B92, sajta DS-Press, agencije DS-Tanjug i ostalih nezavisnih DS-izvora

  http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/64550-Primirite-pazite-posledice-svojih-rei.html
  Видим одакле су узети цитати па ме и не чуди пежоративно помоњање Луке, председника који је сигурно на правом путу чим га смртно мрзи цели глобалистички свет. И на сву срећу не могу му ништа.

 5. #5
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.02.2012.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Окупирана Србија
  Poruke
  1.423
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Ne preterujte.

  Milošević je bio pravi demokrata i izmislio je demokratiju za tadića.
  Ovo je ogoljeni nacizam a Srbija pod čistom diktaturom takozvane demokratije. Ne zavarajte se da je razlika između nacizma i američke demokratije velika. Demokratija je sam prirodni nastavak nacizma.

  Po slomu nacističke Nemačke 1945.g. nacistički ptimat preuzela je USA.
  Ovo sada kod nas je potpuno isto kao i Nedić koga je postavio Hitler. Tadića je postavio Klinton.
  Čak šta više Hitler nije uništavao srpsku ekonomiju i industriju kao što to rade amerikanci preko svoje DS NATO pešadije.
  Poslednji put ažurirao/la Gusar DS : 15.05.2012. u 11:26

 6. #6
  Zainteresovan član Amateracu (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Nebitno
  Poruke
  494
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  K*arali smo vas 12 godina.
  Možda vam nije bilo lepo ali verujte nam,
  naučili smo kako to treba.
  Glasajte za nas, karaćemo vas bolje.

 7. #7
  Buduća legenda
  Učlanjen
  30.06.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  29.299
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  SPS PORUKA: BORISE, VOLIMO TE KAO SLOBODANA!

 8. #8
  Moderator vučji čopor (avatar)
  Učlanjen
  08.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  41.643
  Reputaciona moć
  1524

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Фали још само да почну да му певају песме као Слоби:"Слободане тебе народ пита ,можеш ли нам заменити Тита",па ће то бити прави успех,неће морати да се троше паре на кампање,него ће избори бити народни празник када се акламациом потврдуђе доживотни статус.

 9. #9
  Veoma poznat Vanila7 (avatar)
  Učlanjen
  15.02.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  samo nebo zna
  Poruke
  10.704
  Reputaciona moć
  2575

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Pitanje je da li sa ovakav narod na kome, nakon svega. DS pređe cenzus, a boris ode u drugi krug, treba boriti?
  Вредите само онолико колико сте другима потребни.

 10. #10
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1643

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio Vanila7 Pogledaj poruku
  Pitanje je da li sa ovakav narod na kome, nakon svega. DS pređe cenzus, a boris ode u drugi krug, treba boriti?
  Ispravno pitanje!

  Kukaju da im je tesko( oni koji kukaju) a kazu da su Tadic i Nikolic ISTO zlo (meni nikad ne moze biti kriv neko ko nije vladao) u najmanju ruku su smesni. Nek sedi kod kuce i cuti, nek ceka da mu nesto padne s neba.

  Nacekace se a zivot ne ceka..

  Onome kome NIKO ne valja neka se zapita da li nije nesto do njega
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

 11. #11
  Veoma poznat T-Zex (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  rezervni položaj
  Poruke
  13.647
  Reputaciona moć
  230

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio Vanila7 Pogledaj poruku
  Pitanje je da li sa ovakav narod na kome, nakon svega. DS pređe cenzus, a boris ode u drugi krug, treba boriti?
  Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Vanila7.

  Sad ide borba na karteč. Nema nazad.
  sve dok ne oboriš majmune, brate, neće umeti da te shvate...

 12. #12
  Veoma poznat dbkapo (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U vozu...
  Poruke
  11.816
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  169

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  To be or not to be......trt-mrt, zivot ili smrt.

 13. #13
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1643

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio dbkapo Pogledaj poruku
  Mislim, ne dao Bog da se smejem mrtvima, ali ovo je pun pogodak
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

 14. #14
  Poznat Parun (avatar)
  Učlanjen
  27.09.2011.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yasava Island, Fiji
  Poruke
  7.752
  Reputaciona moć
  155

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Normalno da treba razgovarati korektno i sa dokazima

 15. #15
  Veoma poznat Vanila7 (avatar)
  Učlanjen
  15.02.2012.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  samo nebo zna
  Poruke
  10.704
  Reputaciona moć
  2575

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku
  Ispravno pitanje!

  Kukaju da im je tesko( oni koji kukaju) a kazu da su Tadic i Nikolic ISTO zlo (meni nikad ne moze biti kriv neko ko nije vladao) u najmanju ruku su smesni. Nek sedi kod kuce i cuti, nek ceka da mu nesto padne s neba.

  Nacekace se a zivot ne ceka..

  Onome kome NIKO ne valja neka se zapita da li nije nesto do njega
  Naravno da nisu isto, jedan je normalan porodični čovek, koji je i pored teškog detinjstva, sve postigao sam, a mnogo je postigao, a drugi je razmaženi dembel, koji je sve dobio na tacnu, koji je narcisoidan, nasilan, bezobziran i bezosećajan, koji ženu nigde ne izvodi, kao da je kužna, peva i priča viceve po skupovima žutičara, pijanči, banči i ponaša se kao seoski đilkoš.....E pa ako takvog ovaj narod hoće, svaka mu čast, pitanje je da li će do sledećih izbora Srbije i biti?

  Moram da napomenem još nešto, čak i Čeda ima u sebi ljudskosti i vidi se da voli svoju suprugu. Često su zajedno i često se drže za ruke. I on je bolji čovek od borisa.
  Вредите само онолико колико сте другима потребни.

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  N Bgd
  Poruke
  16.777
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Isti oni koji su 90-tih tvrdokorno podržavali Slobu .... danas misle da je ipak najbolje glasati za Botu .... i pecaju se na iste medijske priče kao i onda samo sad iz druge kuhinje ... znam pouzdano ... samo što me sad zabole da se nerviram kao onda .... oćete još 5 godina DS tiranije .... samo izvolite !

 17. #17
  Domaćin JA SUMADINAC (avatar)
  Učlanjen
  02.07.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.771
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio Vanila7 Pogledaj poruku
  Pitanje je da li sa ovakav narod na kome, nakon svega. DS pređe cenzus, a boris ode u drugi krug, treba boriti?
  Naravno dq ne treba...Nazalost meni je trebalo dugo vremena da to shvatim...

 18. #18
  Moderator vučji čopor (avatar)
  Učlanjen
  08.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  41.643
  Reputaciona moć
  1524

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Слажем се Микеле,тако је било и после година "црвеног терора".Као дете сам слушао људе који су се без икаквог разлога стално декларисали:"ја сам за данашњицу".То се пренело и на децу и на унуке,очигледно.Сутраљ ће они тврдити и гласти да су за КФОР у Србији.Проблем је само што они не осећају чак ни стид.

 19. #19
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1643

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio Vanila7 Pogledaj poruku
  Naravno da nisu isto, jedan je normalan porodični čovek, koji je i pored teškog detinjstva, sve postigao sam, a mnogo je postigao, a drugi je razmaženi dembel, koji je sve dobio na tacnu, koji je narcisoidan, nasilan, bezobziran i bezosećajan, koji ženu nigde ne izvodi, kao da je kužna, peva i priča viceve po skupovima žutičara, pijanči, banči i ponaša se kao seoski đilkoš.....E pa ako takvog ovaj narod hoće, svaka mu čast, pitanje je da li će do sledećih izbora Srbije i biti?

  Moram da napomenem još nešto, čak i Čeda ima u sebi ljudskosti i vidi se da voli svoju suprugu. Često su zajedno i često se drže za ruke. I on je bolji čovek od borisa.
  Volela bih da mogu ovaj tvoj komentar potpisati kao svoj, ali svejedno je

  Da, cak i Ceda spram ovoga deluje kao ljudsko bice. Ne bih vise nista dodala ni oduzela, nema potrebe
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

 20. #20
  Elita gossca (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  SRBIJA
  Poruke
  17.165
  Reputaciona moć
  1568

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Posle svega sto sam cula, videla, gledala ovih dana, mogu da kazem da mislim da Boris Tadic ima neki psihicki problem i da mislim da su zaista u opasnosti svi oni koji idu protiv njega.
  Nisam sasvim sigurna ni da smo ovde bezbedni...Titotizam na delu.
  Taj covek i njegovi podanici DS-ovci su spremni na sve.
  Uplasio me Tadic ozbiljno
  Poslednji put ažurirao/la gossca : 15.05.2012. u 16:48
  "What do we live for, if not to make life less difficult for each other?"

 21. #21
  Elita gossca (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  SRBIJA
  Poruke
  17.165
  Reputaciona moć
  1568

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Svako ko je normalan vidi da to nije normalno.
  "What do we live for, if not to make life less difficult for each other?"

 22. #22
  Domaćin Schlosser (avatar)
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.934
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Pretnje Borisa Tadića svima koji pominju krađu izbora

  Citat Original postavio Alberty Pogledaj poruku
  Primirite se, pazite na posledice svojih reči
  Uglazbio: Petar Luković

  U prisustvu šefa delegacije EU u Srbiji Vensana Dežera, koji, očigledno, poput ambasadorske SAD Meri Vorlik, aktivno učestvuje u predsedničkoj kampanji Borisa Tadića, lider Demokratske stranke i bivši osmogodišnji predsednik Srbije zapretio je svojim protivnicima da će „sutra morati da računaju na posledice svojih reči i onoga što čine". Prevedeno na DS jezik, sve je moguće: od hapšenja opozicije do gašenja e-novina! Jer, tko ne voli Borisa – ne voli Srbiju!

  Nakon što je pre nekoliko dana u duboko emotivnom govoru poručio svom protivkandidatu „Odbij čoveče od mene! Nemoj da te čujem da si više išta na tu temu rekao! Jer je to prostakluk i bestijalnost uopšte pominjati jer ja nemam mogućnost da idem po vikendicama. Začepi sa time! Ili ako nećeš, neka se proveri zvanično, pa da narod vidi ko je pošten, ko nije pošten!“, Boris Tadić je tokom turneje po Vojvodini, u društvu svog prijatelja Vensana Dežera, opušteno nastavio da šamara svoje protivnike.

  TADIĆIZAM 1: "Niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom naružuje sliku Srbije u svetu. Primirite se, proverićemo svaki rezultat na ovim izborima, jer je to važno za našu zemlju".

  TADIĆIZAM 2: "Idemo dalje kao zemlja, demokratija, građani i različiti narodi ujedinjeni u potrebi za dobrim. Ja od toga neću odustati i zbog toga mi je namera da pobedim na ovim izborima na fer i demokratski način".

  Obraćajući se građanima u Adi, srbijanski Lukašenko je poručio da na srpskoj političkoj sceni ima onih koji izbore „žele da naruže pretnjama i ružnim rečima“.

  TADIĆIZAM 3: "Primirite se i vodite računa da ćete sutra morati da računate na posledice svojih reči i onoga što činite".

  Fiksirajući dragog, a nasmejanog Dežera, Boris Tadić je povišenim tonom rekao „da se ne sme dozvoliti da Srbija ponovo pokaže svetu svoje ružno lice“, jer je tokom izbornog procesa posmatraju investitori i državnici, a pažnja svetske javnosti je usmerena na Srbiju.

  TADIĆIZAM 4: "Ono što danas pokazujemo je jako važno. Pokazujemo naše lice Evropi i svetu, ali i potencijalnim investitorima koji jedini mogu da otvore nova radna mesta u onom broju koji nam je potreban".

  Komentarišući izjavu Tomislava Nikolića da postoji mogućnost da odustane od drugog kruga predsedničkih izbora, Dežerov prijatelj je rekao je da je „svako gospodar svoje sudbine“, da je problem u politici što ljudi koji se bave tim poslom „jesu gospodari i tuđih sudbina“, ali „da nam je svakako potrebno odgovorno ponašanje u ovom trenutku".

  Na konačan rezultat izbora, prema mudrim rečima DS kandidata, utiču samo oni koji učestvuju, a ne oni koji bojkotuju.

  TADIĆIZAM 5: "Bojkot izbora ne vodi ničemu i nema uticaja na ishod izbora".

  Prilikom obilaska Žeželjevog mosta u Novom Sadu, Tadić je – zagledan u čeličnu konstrukciju - izjavio da u slučaju nepravilnosti na izborima nadležnost imaju pre svega institucije, kao RIK, NVO koje obavljaju monitoring izbora i međunarodne organizacije poput OEBS, a na kraju i sudovi, tužioci i policija.

  TADIĆIZAM 6: "Neka institucije rade svoj posao i proveravaju svaku potencijalnu nepravilnost", istakao je lider DS.

  U dramatičnom obraćanju građanima u Senti, Boris Lukašenko je tražio od građana „da obavezno izađu na izbore i odluče kako će da izgleda njihova budućnost, budućnost Sente, Vojvodine, Srbije i svih građana“.

  TADIĆIZAM 7: "Pozivam vas da 20. maja izađete na izbore i za drugi krug u Vojvodini, jer je to važno da bi mogla da se formira stabilna vlada i pozivam vas da na demokratskim izborima glasate. Izbori su demokratski, izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu ako treba i pet puta i posle toga nastavićemo napred".

  Kako uspešno interpretira Tanjug, Tadić je pozvao sve učesnike da do kraja izbora, kada su oči uprte u Srbiju, pokažu odgovornost za demokratski proces i izbore koji su „kruna demokratije“. On je dobacio da je Srbija taman uspela da izmeni sliku o sebi u svetu, i da je nakon teških devedesetih godina danas postala ključni faktor stabilnosti u regionu.

  TADIĆIZAM 8: "Danas postoje politički činioci koji bi hteli da naruže lice Srbije i da je vrate u devedesete godine, ali građani svojim glasovima na izborima moraju to da onemoguće. Postoje institucije i državni sistem, te se ništa ne može rešavati na ulicama, a pogotovo ne nasiljem“.

  Tokom svoje turneje sa EU-Dežerom, Tadić je iznebuha posetio Kanjižu, gde je upozorio građanstvo da je potrebno „da Srbija dobije stabilne institucije koje su u stanju da donose odluke“, pa je zbog toga „bitno izaći na drugi krug pokrajinskih i predsedničkih izbora u Srbiji“. Potom je prisutnima poklonio dva ds-aformizma:

  TADIĆIZAM 9: "Moje reči su mirne, ali to ne znači da nisam odlučan. Jako sam odlučan i boriću se svakog dana. Tražim od vas odlučnost, jer nije svejedno kako izgleda vlada Vojvodine, kao i ko je predsednik Srbije".

  TADIĆIZAM 10: "Potrebne su nam stabilne institucije koje su u stanju da donose odluke koje nas vode ka sigurnoj budućnosti, koje su u stanju da preseku kada je potrebno, a ne da svaki put kada je teško padnemo u očaj, štrajk i protest i kukamo na neku višu silu što nismo ostvarili što smo želeli. Da bismo u realnosti ostvarili želje, moramo teško planirano i marljivo da radimo svaki dan".

  +++

  SPS PORUKA: BORISE, VOLIMO TE KAO SLOBODANA!  Potpredsednik Socijalističke partije Srbije, tekući ministar za infrastrukturu, Milutin Mrkonjić, nakon obilaska početka radova na Žeželjevom mostu u Novom Sadu, izjavio je dragom Tanjugu da su „koalicija okupljena oko Demokratske stranke, koalicija oko SPS i treći partner“ dobili punu podršku građana za naredni mandat, izbegavajužći da otkrije tko je „treći partner“, da li LDP ili URS. Usplahireno veseli Mrkonjić je kazao da početak radova na Žeželjevom mostu označava novi razvojni ciklus Srbije: "Pun doprinos tome dao je danas predsednički kandidat, a nadam se od iduće nedelje ponovo predsednik Srbije Boris Tadić".

  Milutin je zahvalio Borisu što je danas obišao radove na mostu, podsetivši da je on (Boris) u prethodne četiri godine, kao predsednik Saveta za infrastrukturu, dao veliki doprinos svim razvojnim projektima u zemlji, pre svega, onim vezanim za saobraćaj. "Želim da kažem da ćemo i u naredne četiri godine, zajedno sa njim (Tadićem), graditi Srbiju i stvarati bolji život za građane", uskliknuo je Mrkonjić.

  Honorarni portparol Demokratske stranke, navodno šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da je uveren „da će evropski put Srbije biti nastavljen i posle formiranja nove vlade i dodao da ukoliko ima eventualnih pritužbi na izborni proces, njih treba rešavati u okviru uobičajene procedure“.

  DEŽERIZAM 1: „Srbija je u proteklih deset godina radila na izgradnji demokratije. To je put kojim treba nastaviti. Ako postoje pritužbe, njih treba razmotriti u okviru uobičajene procedure za to, u okviru procedure kojom se takva pitanja rešavaju“.

  Naslanjujući se erotski na Dežera, potpredsednica DS Jelena Trivan izjavila je da je SNS najavom organizovanja protesta širom Srbije pokazao „da je spreman da učini sve da destabilizuje Srbiju i poništi izbornu volju građana“.

  TRIVANIZAM 1: „SNS je očigledno odlučio da ne prizna izborni poraz koji je doživeo. To pokazuje da je spreman da učini sve da destabilizuje Srbiju. Tragično je ono što radi SNS i mnogo može da košta građane, pre svega u vidu destabilizacije zemlje, i najozbiljnije da ugrozi evropski imidž, budućnost i evropsku šansu“.

  * Svi citati u EU celosti preuzeti sa sajta DS, sajta DS-B92, sajta DS-Press, agencije DS-Tanjug i ostalih nezavisnih DS-izvora

  http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/64550-Primirite-pazite-posledice-svojih-rei.html
  A koje je naopako vreme doslo kad okoreli ldpovci i antisrbi ko ovaj Lukovic kritikuju Tadica.

Slične teme

 1. Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića
  Autor Markowac u forumu Politika
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 09.06.2008., 16:50
 2. Poruka svima koji zive u Srbiji
  Autor Mali_Oglasi u forumu Politika
  Odgovora: 28
  Poslednja poruka: 11.05.2008., 02:03
 3. predlog svima koji prate ovaj PDF
  Autor Svabov u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 31.12.2007., 11:03
 4. Toma Nikolić poziva borisa tadića na duel...
  Autor 1234 u forumu Politika
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 28.12.2007., 03:45

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •