Zanima me koje su vase omiljene cokoladice ili slatkisi?![]()
Zanima me koje su vase omiljene cokoladice ili slatkisi?![]()
jaffa keks i medeno srce
kremici od nutele do niki krema. jes da nisu svi istog kvaliteta, al pojede se.![]()
KREM BANANICE
A volim i jafu
i medeno srce
i macmelou...kako vec
jaffa i twix![]()
Be yourself.
Slaaaaadoleeeeed.![]()
samo da nije kupovno nego iz kuhinje..strudle i pite
Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
krem bananice
Suva pita sa orasima i urmasice.
Sladoled, evo jednog brzog recepta,
250gr slag krema umutiti , dodati tri umucena jaja (moze i jaja u prahu) sve sjediniti podeliti na tri dela u jedan ide vanila u drugi ekstrat nekog crvenog voca i u treci 100gr rastopljene cokolade zamrznuti
-nekom kome dugujem
![]()
Mnogo lepo izgleda, moze li recept.
Pa ako mislis na kupovni onda
Chilli Lindt crna cokolada
pored ako jos imam neko lepo suvo crno vino... uff
A volim ponekad da uzmem i one crne Bambi cokoladice sa ukusom maline ili mente.
I vocni sladoledi! Ali ne oni iz prodavnice, s ukusom praha i multivitamina... nego mislim na pravi vocni sladoled ... najvise volim s ukusom limuna i zelene jabuka. KiseloMoze kikiriki ili lesnik pored! mm..
![]()
Linolada![]()
Kesten pire sa slagom!
Princes krofne
kokos čupavcibajadere
rafaelo kuglice,
više vrsta oblandi,najomiljenija sa filom gde ima rum i mleko u prahu
kuglice od oraha i keksa sa kafom
ma ima dosta kolača koje obožavam i koje lepo napravim,sa uživanjem i zadovoljstvom![]()
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Siju, koga ti farbash kad sedis u poslasticarnici po ceo dan![]()
komisbrot, nesto moje sto zovem bonzita i ovako na zito u petkovic poslasti sednem s nekim mesto kafe
da nije preslatko je bitno tek malo da sladi ............
Jeste, jeste, danas jedino profesionalne kuvarice znaju nešto da naprave ali ih na kilometar prepoznaš jer su kao hipopotami![]()
Pošalji link