Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 36

Tema: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

 1. #1
  Legenda
  Učlanjen
  02.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Malo Orašje
  Poruke
  60.295
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  После првог дана прегледа бирачког материјала у просторијама Двери потврђене све претпоставке о масовној избрној крађи. Погледајте извештај!
  Београд, 10.05.2012

  Већ на малом узорку прегледаног бирачког материјала у Републичкој изборној комисији потврдило се све што смо претпостављали о огромној крађи на овим изборима. Наш тим који прегледа бирачки материјал је саботиран у нормалном раду: сатима се чека материјал, није дозвољено снимање ни фотографисање уочених неправилности, а све то на основу чега ћемо поднети кривичне пријаве против одговорних накнадно може бити замењено као доказни материјал. Ево само неколико примера до којих смо до сада дошли.

  Прегледом дела бирачког материјала из 10 општина са укупним узорком од 195 бирачких места установљено је да постоји веома основана сумња да је извршена озбиљна изборна крађа великих размера.

  На основу увида у материјал разоткрили смо основни метод крађе избора који се заснива на манипулацији неуобичајено великим бројем неважећих листића. То се посебно види на појединим бирачким местима где је број неважећих листића био од 4.5% до чак 17%.

  Устанољено је да је велики број листића грађана који су гласали за Двери очигледно претворен у неважеће гласачке листиће. Поред осталог установљено је да је то урађено и за не мали број гласачкух листића листа: СРС, СВМ, СНС, НОПО и осталих. Исто тако уочен је и велики број листића који су били исправни али за које се не може утврдити за коју је листу гласач иницијално гласао. Коначно, на појединим бирачким местима уочен је статистички неубичајено већи проценат незаокружених гласачких листића који су убацивани на рачун избацивања листића Двери и осталих листа.

  Основано сумњамо да се крало на бирачким местима где није омогућена контрола и у ошптинским изборним комисијама где су се сливали резултати. Сумња се и да се центар додатног штимовања налази у Службеном гласнику јер се тамо налази део бирачког материјала који би требао да се налази искључиво у РИК-у, што је преседан у изборној пракси.

  Поред осталих коришћене су и следеће технике на готово свим бирачким местима за која смо имали увид а за и које наводимо карактеристичне примере:
  • Потпуно регуларани листићи са заокруженим бројем 8 за Двери међу неважећим листићима. Пример бирачко место Ваљево 28.

  • Листићи где су заокружане Двери али онда на карактеристично идентичан начин - шарањем претварани у неважеће. Пример бирачко место Књажевац 22.

  • Неважећи листићи код којих су поред Двери заокруживане још најчешће једна, али и две па и три листе. Пример бирачко место Ваљево 58. Ове комбинације су се понављале и за СРС, СВМ, НОПО и сл. Занимљиво је да је на овај начин пронађен готово занемарљив број гласачких листића у којима поред других учествују и УРС, ДС и ЛДП.

  • Из ове групе наводимо посебну технику код којих су поред Двери заокруживане и листа изнад и листа испод тј. СПС и СВМ.

  • Посебно је провидан случај са бирачког места Ваљево 16 у коме је листић за Двери заокружен Дверјанским симболом Богородице са Христом. Накнадно су заокружене још три листе класичним начином заокруживања.

  • Неуобичајено много поништених гласачких листића на великом броју бирачких места је онај код којих су уредно заокружене све листе. Уочава се да сви овакви листићи за одређено бирачко место рађени истим стилом заокруживања. Пример Бирачко место Врачар 34. На овај начин се најбоље крије чија је листа оштећена. Напомињемо да смо уочили и праве поништене гласачке листиће и то углавном брзо прецртане, дописане неком новом листом, написане уврдељивим садржајем или цртежом и сл. Тешко се може закључити да има много доконих незадовољних и неопредељних гласача који би редом заокруживали све листе.

  Случај непопуњених белих гласачких листића међу неважећим:
  • На појединим бирачким местима уочен је неубичајено велики број празних гласачких листића међу неважећим што асоцира да је корекција учињена тако што је убачен већи број празних а избачен идентичан број листића за Двери и других изборних листа које су покрадене. На ован начин би се не би мењао број гласача који је гласао.

  • Као посебно карактеристичан случај је бирачко место ЉИГ - 10 у коме је скинут листић са бирачке кутије који је био излепљен селотејпом и као незаокружен стављен међу неважеће листиће.

  • Исто је карактеристично да је на појединим бирачким местима вероватно због мањка времена ова техника коришћена као једина или доминантна:
  o Бирачко место Сопот 11 где је од свих 9 неважећих листића свих 100 % неупотребљених листића.
  o Бирачко место Ваљево 40 од 10 неважећих листића 7 тј. 70% су непопуњени гласачки листићи.
  o Бирачко место Стара Пазова 17 где је од укупно 39 неважећа листића укупно 17 непопуњених што је око 39%
  o Бирачко место Стара Пазова 12 где је од укупно 34 неважећа листића 12 непопуњених што је око 35%.

  • Карактеристични су и случајеви где је изузезно велики број сумњивих неважећих листића као на пример бирачко место Сопот 17 где је од укупно 28 неважећих гласача било 9 непопуњених и 10 очигледно поништених због Двери.

  На основу увида у број тзв. белих листића основамо сумњамо да је ова изборна крађа дуго припремана и заснована на манипулацији бројем неважећих листића. Цела кампања такозваних белих листића је осмишљена тако да буде оправдање и параван за изборну крађу. Дуго се на појединим форумима (пример дискусија о Дверима на сајту www.parapsihopatologija.com) расправљало се о томе да бели листићи служе да се Двери, СРС и ДСС спусте испод цензуса. Сматрамо да је кампања белих листића дала неки резултат у урбаним градским срединама што се могло уочити нешто повећаним бројем листића са увредљивим садржајем. Међутим то никако не може оправдати огроман број бирачких места широм Србије (по нашој процени преко 2000) на којима број неважећих листића иде од 4,5 па и до 20%.

  Уочени су и разни други случајеви:
  • Контролни листић у Бирачкој кутији са истим рукописом за све чланове бирачког одбора. Пример бирачка места Књажевац 54 и Књажевац 38
  • Недостатак контролног листића као на пример на бирачким местима Пријепоље 66, Пријепоље 69.
  • Број гласова за Двери у кутији различит од оног у записнику.
  • Грешке на записнику. Пример бирачко место Зајечар 7 где је број листића у кутији за шест већи него броја бирача који су гласали.

  Уочљиво је и намештање броја гласачких листића за УРС са циљем да се њихов резултат подигне изнад цензуса.

  Поред осталих наводимо следеће технике:
  • Гласачки листићи заокружени за УРС са другачијом нијансом боје и грамажом папира у односу на друге листиће.
  • Гласачки листићи заокружени за УРС на видно идентичан и карактеристичан начин. Пример бирачко место Лесковац 165 и бирачко место Зајечар 47.
  • На многим бирачким местима гласачки листићи за све листе су смештени у само један коверат од чега су листићи за УРС на врху. Пример бирачка места Соко Бања 3, 4, 5, 6, 11, 12, 16, 29 и 30.
  • Исто тако на појединим другим бирачким местима гласачки листића за УРС су у једној коверти док су гласачки листићи за све друге листе у другој коверти.

  Посебан су случај бирачка места у срединама где живе Албанци. Број неважећих листића на неким местима у Бујановцу иде и до 50%. То врло јасно указује или на злоупотребу на бирачким местима у Бујановцу и Прешеву или на заједничко учешће Албанаца у акцији да се на неважећим листићима покраду избори. То указује на много дубљи чин националне издаје организатора и помагача овог срамног дела.

  Крађа на КиМ је посебна прича и многе детаље ћемо саопштити следећих дана јер је анализа управо у току. Издвајамо типичан случај бирачког места 6 у Гњилану где је гласало 252 грађана, а од тога 34% за УРС, 29% за ДС а за све остале листе 48%.


  http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/maj/izvestaj-tima-dveri-za-pregled-birackog-materijala.php

  gotovi ste, bolje se selite 2. #2
  Elita jaguar b p (avatar)
  Učlanjen
  15.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  23.451
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала


  Ти шабани из Двери су преминули на изборима.

  После толике помпе око наводно "Спасоносне опције," освојили су 0 седишта.

 3. #3
  Legenda
  Učlanjen
  02.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Malo Orašje
  Poruke
  60.295
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  vaskrsle demokrate čim se osetile ugroženim, šta ti je nagon za opstankom

 4. #4
  Iskusan zarkus (avatar)
  Učlanjen
  26.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.044
  Reputaciona moć
  124

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio eternal dream Pogledaj poruku
  gotovi ste, bolje se selite
  Dobro poruka narodu,pametni su se već odselili,a ostali čekaju povoljnu priliku...

 5. #5
  Zainteresovan član Посрбица (avatar)
  Učlanjen
  29.12.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  481
  Reputaciona moć
  31

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio jaguar b p Pogledaj poruku
  Ти шабани из Двери су преминули на изборима.

  После толике помпе око наводно "Спасоносне опције," освојили су 0 седишта.
  Почело је београдско пролеће. Спреми се, !

 6. #6
  Iskusan zarkus (avatar)
  Učlanjen
  26.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.044
  Reputaciona moć
  124

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio Посрбица Pogledaj poruku
  Почело је београдско пролеће. Спреми се, !
  Sprema se milicija nebrini...

 7. #7
  Ističe se HannibalNemo (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.062
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Ovaj, jel su imali dveri kontrolore na tim birackim mestima? Koliko se ja secam, glasacka kutija se otvara na stolu ispred svih clanova komisije (iz svake stranke i liste bude po jedan do 2 clana, plus clanovi iz RIK-a i CeSID-a), i onda na istom tom stolu broje pred svima.
  E sada, kako je iko mogao pred najmanje 20 svedoka, da izvadi hemisku i da pise po listicima?!
  Posle brojanja kada svi potpisu i zapecate finalni spisak, listici se pakuju. E sada, u RIK-u se pregledaju finalni spiskovi, a ne prebrojavaju listici
  I have as much authority as the Pope, I just don't have as many people who believe it.

 8. #8
  Ističe se HannibalNemo (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.062
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Sto dverjani vece kada su bili izbori ovo rekli?! I SNS?! Nego su cekali rezultate, da vide da li ce im se svideti rezultati, pa tek onda da se bune!
  I have as much authority as the Pope, I just don't have as many people who believe it.

 9. #9
  Iskusan dog face (avatar)
  Učlanjen
  12.10.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.807
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  nisam lud da citam taj txt

 10. #10
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1644

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio HannibalNemo Pogledaj poruku
  Sto dverjani vece kada su bili izbori ovo rekli?! I SNS?! Nego su cekali rezultate, da vide da li ce im se svideti rezultati, pa tek onda da se bune!
  Sta li ovo moze da znaci, ume li neko da prevede, bila bih mu zahvalna
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

 11. #11
  Aktivan član Stronghold (avatar)
  Učlanjen
  17.11.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.212
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  ej izvestaj tima dveri..ej,pa to su strucnjaci ahhahahaa hebote beogradzanin

 12. #12
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1644

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio HannibalNemo Pogledaj poruku
  Ovaj, jel su imali dveri kontrolore na tim birackim mestima? Koliko se ja secam, glasacka kutija se otvara na stolu ispred svih clanova komisije (iz svake stranke i liste bude po jedan do 2 clana, plus clanovi iz RIK-a i CeSID-a), i onda na istom tom stolu broje pred svima.
  E sada, kako je iko mogao pred najmanje 20 svedoka, da izvadi hemisku i da pise po listicima?!
  Posle brojanja kada svi potpisu i zapecate finalni spisak, listici se pakuju. E sada, u RIK-u se pregledaju finalni spiskovi, a ne prebrojavaju listici
  Pitanje za tebe, pojednostavicu najvise sto mogu, da bi razumeo: Da li prebrojani listici i zapisnici pravo sa stola USKOCE u Republicku izbornu komisiju?
  Ne prevoze se nekad i kilometrima, samo USKOCE, hop?

  Nadam se da ovo nije previse komplikvano za tebe
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

 13. #13
  Elita RickRoss (avatar)
  Učlanjen
  06.10.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.616
  Reputaciona moć
  441

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio HannibalNemo Pogledaj poruku
  Sto dverjani vece kada su bili izbori ovo rekli?! I SNS?! Nego su cekali rezultate, da vide da li ce im se svideti rezultati, pa tek onda da se bune!
  napisali su jos pre zavrsetka izbora na svom sajtu da su primetili neregularnosti i upozoravali su gradjane na manipulaciju, samo drugo je to sto ti ne citas i ne pratis, pa posle zelis da ispadnes pametan kao sto sada pokusavas, a ustvari nemas pojma
  Sergej Milinković-Savić: Rekao sam Terziću ni za 5 miliona evra u Zvezdu. Mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za Zvezdu i Partizan.

 14. #14
  Elita RickRoss (avatar)
  Učlanjen
  06.10.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.616
  Reputaciona moć
  441

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Изборним преварама нема краја - покушавају да убаце ЛДП у градску скупштину!

  Једна изборна крађа води другој – режим покушава да убаци ЛДП у скупштину града Београда.
  Изборним преварама Тадићевог режима нема краја. На Ђурђевдан су одржани најнепоштенији избори у новијој српској историји. Режим Бориса Тадића, да би сачувао власт, прибегао је великој изборној крађи на свим нивоима избора. Међутим, нерегуларности се настављају и после избора.

  Очигледно уцењен преговорима о новој влади, режим покушава да накнадно угура ЛДП у скупштину града Београда. Иако је Градска изборна комисија прогласила коначне резултате избора и одбила све приговоре, на 41. Седници градске изборне комисије одржаној 7. маја, изненада се заказује нова, 42. Седница, 9. маја, и то само за стални састав ГИК –а, који поништава изборе за градску скупштину на 16 бирачких места. Ова одлука је противправна, јер ГИК није могао да је донесе у сталном, већ искључиво проширеном саставу, који је надлежан за изборе 2012. Очигледна је намера да се на тај начин, новом малверзацијом, ЛДП подигне изнад цензуса.
  Sergej Milinković-Savić: Rekao sam Terziću ni za 5 miliona evra u Zvezdu. Mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za Zvezdu i Partizan.

 15. #15
  Buduća legenda Сале! (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.716
  Reputaciona moć
  837

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio HannibalNemo Pogledaj poruku
  Ovaj, jel su imali dveri kontrolore na tim birackim mestima? Koliko se ja secam, glasacka kutija se otvara na stolu ispred svih clanova komisije (iz svake stranke i liste bude po jedan do 2 clana, plus clanovi iz RIK-a i CeSID-a), i onda na istom tom stolu broje pred svima.
  E sada, kako je iko mogao pred najmanje 20 svedoka, da izvadi hemisku i da pise po listicima?!
  Posle brojanja kada svi potpisu i zapecate finalni spisak, listici se pakuju. E sada, u RIK-u se pregledaju finalni spiskovi, a ne prebrojavaju listici
  e pa ti finalni spiskovi su problem, sto se prvo nose po kucama pa tek u gik/oik.

 16. #16
  Buduća legenda Brajan Koen (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.743
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  810

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  A zašto Zveri toliko pričaju o izbornim rezultatima kada za Zveri malo ljudi je glasalo ??
  Šta su Zveri očekivale ? Da ko ne glasa za Zveri da su izbori pokradeni ??
  Zveri
  Nuclear Ganja

 17. #17
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.813
  Tekstova u blogu
  9
  Reputaciona moć
  677

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  svaka ozbiljnija provera ce naci osnov da se ne priznaju objavljeni rezultati

  krivce, tj partije koje su pokusale da profitiraju kradjom treba udaljiti iz politike, makar na 10 godina

  sad je dobra prilika
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 18. #18
  Buduća legenda Сале! (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.716
  Reputaciona moć
  837

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio Brajan Koen Pogledaj poruku
  A zašto Zveri toliko pričaju o izbornim rezultatima kada za Zveri malo ljudi je glasalo ??
  Šta su Zveri očekivale ? Da ko ne glasa za Zveri da su izbori pokradeni ??
  Zveri
  moram priznati, dveri koji u sustini ne gube nista jer su tek poceli, prvi se oglasili.
  ako jedan pokret ili stranka od 4% sto i nije tako malo za pocetnike treba da brane ustav onda im treba odati priznanje u ovom trenutku.

 19. #19
  Ističe se HannibalNemo (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.062
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku
  Pitanje za tebe, pojednostavicu najvise sto mogu, da bi razumeo: Da li prebrojani listici i zapisnici pravo sa stola USKOCE u Republicku izbornu komisiju?
  Ne prevoze se nekad i kilometrima, samo USKOCE, hop?

  Nadam se da ovo nije previse komplikvano za tebe
  Da urpostim i ja za tebe. Na tim izbornim finalnim spiskovima se nalazi minimum 15 potpisa + svaka izborna lista zadrzava po jedan primerak

  PS.Inace, za falsifikovanje tolikih potpisa sta mislis koliko kaliografa bi ti trebalo?
  I have as much authority as the Pope, I just don't have as many people who believe it.

 20. #20
  Elita frootsman (avatar)
  Učlanjen
  09.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  18.028
  Reputaciona moć
  646

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio HannibalNemo Pogledaj poruku
  Sto dverjani vece kada su bili izbori ovo rekli?! I SNS?! Nego su cekali rezultate, da vide da li ce im se svideti rezultati, pa tek onda da se bune!
  Ево хронолошки, од 3. маја до данас:

  Упозоравамо бираче на манипулацију и крађу гласова!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8h8SilKtm60

  Упозоравамо бираче на манипулацију и крађу гласова 2!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oYPO3VOQnH0

  Ванредно саопштење: Рушење Двери испод цензуса!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kAbu6IGRRd8

  Двери: Ванредна конференција за новинаре, 07.мај 2012.
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SdBqATa6Y5Q

  Бошко Обрадовић: Тражимо ново пребројавање гласова!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hxKSNfye_BY

  Протест Двери против крађе на изборима!!!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GcymYSMEZ2U#!

  Уједињена опозиција против Тадићеве крађе избора!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nC1f82UbeHk

  Бошко Обрадовић-Конференција за медије 8.5.2012
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4MPuNcqBo08

  Двери: Позив Војиславу Коштуници
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CSdi3AY36Lk

  Двери: Позив Томиславу Николићу
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=95LBBpSUIbA

  Двери: Порука режиму Бориса Тадића
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SQA2XHtoF8A

  Двери: Ништа није готово! Тек почиње!
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9kHyooriWjI

 21. #21
  Legenda
  Učlanjen
  02.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Malo Orašje
  Poruke
  60.295
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio Brajan Koen Pogledaj poruku
  A zašto Zveri toliko pričaju o izbornim rezultatima kada za Zveri malo ljudi je glasalo ??
  Šta su Zveri očekivale ? Da ko ne glasa za Zveri da su izbori pokradeni ??
  Zveri
  e, hajde ti što si dobio mesto portira preko ds, opusti se

 22. #22
  Legenda
  Učlanjen
  02.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Malo Orašje
  Poruke
  60.295
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio HannibalNemo Pogledaj poruku
  Da urpostim i ja za tebe. Na tim izbornim finalnim spiskovima se nalazi minimum 15 potpisa + svaka izborna lista zadrzava po jedan primerak

  PS.Inace, za falsifikovanje tolikih potpisa sta mislis koliko kaliografa bi ti trebalo?
  žuti provokator
  nikad ga video na Politici, sad vaskrsnuo
  preporuka: poprskati ineskticidom i ignorisati

 23. #23
  Ističe se HannibalNemo (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.062
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio eternal dream Pogledaj poruku
  žuti provokator
  nikad ga video na Politici, sad vaskrsnuo
  preporuka: poprskati ineskticidom i ignorisati
  Ae mucenice. Vecinu postova ovde i imam, sto mozes pogledati vrlo lako :s

  inace, da ponovim:
  "Da urpostim i ja za tebe. Na tim izbornim finalnim spiskovima se nalazi minimum 15 potpisa + svaka izborna lista zadrzava po jedan primerak

  PS.Inace, za falsifikovanje tolikih potpisa sta mislis koliko kaliografa bi ti trebalo? "
  I have as much authority as the Pope, I just don't have as many people who believe it.

 24. #24
  Legenda
  Učlanjen
  02.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Malo Orašje
  Poruke
  60.295
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio HannibalNemo Pogledaj poruku
  Ae mucenice. Vecinu postova ovde i imam, sto mozes pogledati vrlo lako :s

  inace, da ponovim:
  "Da urpostim i ja za tebe. Na tim izbornim finalnim spiskovima se nalazi minimum 15 potpisa + svaka izborna lista zadrzava po jedan primerak

  PS.Inace, za falsifikovanje tolikih potpisa sta mislis koliko kaliografa bi ti trebalo? "

 25. #25
  Ističe se HannibalNemo (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.062
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: Извештај тима Двери за преглед бирачкој материјала

  Citat Original postavio eternal dream Pogledaj poruku
  Ovo je klasicno bezanje od odgovora XD
  I have as much authority as the Pope, I just don't have as many people who believe it.

Slične teme

 1. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 13.04.2008., 14:41
 2. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 23.11.2007., 19:16
 3. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 18.12.2006., 22:28
 4. Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 12.06.2005., 23:09
 5. Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 07.06.2005., 11:29

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •