ШТА МИСЛИТЕ О СНП НАШИ?

Бели Анђео

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
Тројанац или нова нада српског патриотизма и национализма?

nasilogotip-300x300.jpg
 
НАШИ су покрет национално опредељен и као и други покрети и партије са таквим опредељењима на мети не само политичких странака које су окренуте ЕУ интеграцијама ,него и "јавном и стручном" мњењу.Као организација углавном млађих Срба,као и друге сличног типа,поред националног имају изражено словенско и православно определење.Како се национални покрети све више јављају у европској држави тако ће и њих морати да озбиљније узимају и етаблиране странке.Погледај Ађеле,Француску,Грчку и друге европске зеље.Трпају се у заједнички кош са неонацистима без неког стварног разлога ,али то је опште европски став који се само преноси и на нас и показује како то изгледа кад се туђи ставови механички желе да пресликају на домаћа политичка кретања.
Анђеле,мислим да су дилеме о томе да ли су или нису тројанци и чији,потпуно депласиране поред јавно декласираних ,отворено лобистичких ставова етаблираних партија.
 
Тројанац или нова нада српског патриотизма и национализма?

nasilogotip-300x300.jpg

Mislim da moraju da se udruze s dverima. Odmah i neizostavno. samo udruzeni imaju moc da nesto urade, Nikako razjedinjeni. Mislim da ce bivse biracko telo SRSa jednm delom da predju dverima, a drugim delom u SNP nasi....
Isto to mislim i za pokret 1389.
 
То све још остаје да се види Сановник,пробали су са СНП 1389. али није баш ишло.У сваком случају ствара се један другачији политички амбијент,који у будућности мора да рачуна са национално оријентисаним полтичким такмацима.
 
То све још остаје да се види Сановник,пробали су са СНП 1389. али није баш ишло.У сваком случају ствара се један другачији политички амбијент,који у будућности мора да рачуна са национално оријентисаним полтичким такмацима.

Iz tvojih usta u Bozije usi. Sto bude bila jaca ta poluga, drzava ce vise liciti na drzavu a institucije ce biti jace.

No, mislim da moraju da prevazidju unutrasnje ralike, i da sujete ne sme da bude. Samo tako ce moci nasto da urade.
 
Наши најављују: Јавна конференција – Истина о изборима






1 Vote

НАЈАВА
Јавна конференција: Истина о изборима


Позивамо вас на јавну протестну конференцију „Истина о изборима“ која ће се одржати у четвртак 10. маја у 17 сати на Тргу Републике у Београду.
O нелегалности и нелегитимности избора говориће председник СНП Наши Иван Ивановић, председник Српског сабора „Заветници“ Стефан Стаменковски и председник Еколошког покрета Нови Сад Никола Алексић.
Информативна служба СНП Наши

Линк најаве на сајту СНП Наши http://nasisrbija.org/2012/05/08/javna-konferencija-istina-o-izborima/
 
Све најгоре мислим и желим СНП Наши.

СНП НАШИ на трибини са осуђеним дилером дроге, познатим криминалцем који је више година провео у затворима (углавном у Грчкој) него на слободи, Кристијаном Голубовићем:



Такве организације треба забранити, али је ово држава банана, па се не забрањују.
 
Poslednja izmena:
Zar nisu ti vasi zabranjeni? :huh:

Не забрањују их јер дилери дроге поткупе и уставни суд ако треба. А те и такве организације су важна карика у растурању дроге међу омладином, од школских дворишта до, нарочито, стадиона.
 

Back
Top