SNS organizuje razgledanje imovine demokrata

Srpska napredna stranka pozvala je danas predsedničkog kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića da se, kako je navedeno, "pridruži turističkom razgledanju nepokretne imovine najviših funkcionera Demokratske stranke" koju SNS organizuje za novinare.
Kako je saopšteno, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vuk Fatić pozvao je "bivšeg predsednika Srbije da se pridruži turističkom razgledanju nepokretne imovine najviših funkcionera Demokratske stranke, koju će SNS organizovati za novinare u sledeću subotu".
Fatić je, prema saopštenju SNS-a, rekao da se "pojedini najviši funkcioneri režima uporno pozivaju na nekakvo svoje poštenje, a raspolažu milionskom imovinom i spadaju u najbogatije ljude u najsiromašnijem gradu u Evropi".
Funkcioner SNS je rekao i da će SNS, kako je navedeno, Tadiću ako tvrdi da nije upoznat sa imovinskim stanjem svojih najbližih saradnika, vrlo rado pokazati o čemu se tu sve radi.
Kako je naveo SNS, poreklo te imovine funkcionera DS biće svakako ispitano pošto predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić pobedi u drugom krugu izbora.
Tadić koji je počeo kampanju za drugi krug predsedničkih izbora 20. maja, pozvao je danas da se ispita da li je njegova imovina veća od onoga što je on zaradio i istakao da mu nije jasno zašto se njegovi protivnici plaše takve provere.
"Oni imaju kuće i stanove, a ja imam knjige, svoje i svojih roditelja. To je moja imovina", kazao je Tadić i dodao da je u životu radio mnoge poslove, bio prodavac novina, preduzetnik i proizvođač igračaka, ministar, poslanik i predsednik.
http://www.pressonline.rs/sr/glasaj2012/Najnovije_vesti/story/218826/SNS+organizuje+razgledanje+imovine+demokrata.html

Ehhh, kako se ovoga ranije nisam setio... na ovim turističkim turama može dobro da se zaradi !!!!
Pretpostavljam da bi ture mogle da traju i 7 dana.