Sledbenike bivšeg magistra Tadića muči nesanica

Teške DS noći predizborne

e-Novine

Veličina slova:
Letak kao treći metak: Prepoznatiljiva matrica DS propagande
Photo: eNovine


Ni poslednje noći pred izbore, aktivisti Demokratske stranke nisu imali predaha. Pod velom mraka i proklamovane izborne tišine, Tadićevi sledbenici su obilazili poštanske sandučiće stanovnika srpskih gradova ubacujući u njih iritirajuće pamflete kojima su građane “podsećali” na sve predizborne afere Tomislava Nikolića. Pored čuvene diplome, Đulijanija, Karića i Azotare, sledbenicima stranke koju su podržali azejberdžanski diktator Aliev i šef kriminalnog banjalučkog režima Milorad Dodik počeli su u Nikolićevom taboru da se priviđaju Stanko Subotić i Milo Đukanović
U letku pod konspirativnim nazivom “Šta je sve Toma Nikolić zaboravio da nam objasni u kampanji?”, dušebrižni aktivisti DS građane su “podsetili” da lider SNS iza sebe ima više afera zbog kojih se tokom kampanje navodno skrivao od medija i “nezgodnih pitanja”. Zanimljivo je da je DS na svom sajtu do pre samo nekoliko dana kategorički tvrdila da je prisutnost Nikolića u medijima istovetna zastupljenosti njenog predsedničkog kandidata Borisa Tadića.
DS u osam prljavih tačaka: Kampanja kontrasta u predizbornoj noći
Photo: eNovine


Čak u osam tačaka, pripadnici omladine DS koji su se proslavili izuzetnim darom da jedva zapamte po jednu zadatu rečenicu citat, naveli su sve “grehe” svog zloglasnog protivnika.
U tački jedan sledbenici Tadić, Mr (?) Borisa upitali su kako je protivkandidat njihovog magistra tek u 55. godini stekao diplomu i to baš na Karićevom fakultetu. Potom su usledila pitanja o Kariću i Dušanu Stuparu nedavno uhapšenom u predizbornoj pokaznoj akciji ispitivanja privatizacije pančevačke Azotare. Između ostalih pomenuti su i Rudolf ljuta DS rana Đulijani kao provereni zagovornik bombardovanja Beograda, kao i izvesni “najveći ilegalni trgovac oružjem” Slobodan Tešić čija se ćerka nalazi na listi SNS. Usledilo je ispitivanje porekla Nikolićevog stana, poznavanja stranih jezika, utvrđivanja zemalja u koje lider SNS navodno ne može da putuje...
Najznimljiviji deo DS pamfleta sadržan je u tački 4 u kojoj je navedeno da je Nikolić “zaboravio da objasni svoje veze sa Stankom Subotićem”, licem sa montirane crvene DS poternice. Psihodelični DS omladinci naveli su do sada nepoznati podatak da je Subotić navodno Nikoliću tokom kampanje slao pisma podrške, misleći valjda na odgovor koji je uputio Jeleni Trivan, u kome ju je podsetio na njenu kriminalnu porodičnu istoriju i novac koji je u vidu reketa svojevremno dao vrhu stranke bivšeg magistra Tadića. “Demokratama” se među naprednjacima privideo i Milo Đukanović koji je navodno podržao SNS zbog njihovog “obećanja” da će po dolasku na vlast osloboditi Subotića koji je, verovali to u DS ili ne, slobodan građanin u svim zemljama sveta osim u Srbiji pod upravom bivšeg magistra Tadića. Za razliku od Đukanovića i Đulijanija, lažnim sledbenicima ideja Zorana Đinđića, podrška kriminalca iz Laktaša Milorada Dodika i azerbejdžanskog doživotnog diktatora Alieva više je nego dobrodošla. Sve zarad ostanka na vlasti!

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/64128-Teke-noi-predizborne.html

Ovi nisu žalili para i grčevito su se borili i pljuvali samo da nebi zatvršili u zatvoru.