Misionarski položaj se pojavljuje u umjetnosti starih Grka, Egipćana, starih civilizacija Južne Amerike, Kine, Japana.
Mnogima mozda dosadna poza,meni polozaj ljubavi.Za uzivanje mora biti doza bliskosti,al mora..
Vama?
Misionarski položaj se pojavljuje u umjetnosti starih Grka, Egipćana, starih civilizacija Južne Amerike, Kine, Japana.
Mnogima mozda dosadna poza,meni polozaj ljubavi.Za uzivanje mora biti doza bliskosti,al mora..
Vama?
¡Olé!
mora doza bliskosti ? .....pa kakav ti je to seks ako nema doze bliskosti ?![]()
Ostvari se dobar kontakt , za pocetak je dobro , nekada moze biti bas uzivajuce kada se ona lagano pokrece ispod tebe , kontakt usnama , grudima![]()
onaj koji se placa, koji se odradjuje reda radi.. onaj di prozivljavas los performans?
¡Olé!
mnogi su svoja prva iskustva imali zahvaljujuci tom polozaju, valja ga malo vise respektirati![]()
¡Olé!
Ok, mozda sam se krivo izrazila. Priznam gresku. Ja cu imati lipe orgazme u misionare samo sa osobom uz koju se osicam bozanstveno dok me satira od q.
Moram osititi tu neku bliskost koja mi potpomaze da bas i samo u toj pozi svrsavam ko manita.
Orgazmi traju duze, intenzivniji su..osicas se ka omamljen canabis sativom.
¡Olé!
slabo danas ima bliskosti samo da daje sve rupice i guta![]()
Gis maj es,trust my instinct in these matters,,is attention whores,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
bezveze tema
sad misionarski postaje sto je nekad goozica bila
goozicu sad svakom davaju a misionarski samo iz ljubavi?
kuda ide ovaj svet
Nemojte tako diskutantice , ja sam samo napisala svoje iskustvo , ne vidim grehote. Dapace, dajem da se pise siroke ruke ...
¡Olé!
sta je tu dobro. zena lezi ko kobila a muskarac radi sve. ravnopravnost bate RAVNOpravnost ;
nisamnormalan
au nesto sam klikno slova mi ko pesnice sad
nisamnormalan
hahhahahaha
diskutant limunadica , da li ravnopravno dajete u dupe?![]()
¡Olé!
moze u stvari kompromis da se digne u most i da pruza otpor
nisamnormalan
ju koje trik pitanje. al odgovoricu ti posto vidim da se razumes u buljne radnje.
volem prtzati curice u boolj al mi mrsko da plakim da mi se da, pa ako da da ako ne mrss
nisamnormalan
jedna tela samo tako, kaze ocu da te gledim u oci, a ja se mislim mrrrs jebla te mati ti da gledis meni kicma puce
nisamnormalan
pa da opce je poznata PUSTA zelja limunadice da satire qrcem.![]()
¡Olé!
limunadica je namiren nemoj da brines, cast privacam obavezu jok![]()
nisamnormalan
Nije to briga diskutante limunadice, al valja doci namiren na forum, to svakako.![]()
¡Olé!
Pošalji link