Pozdrav narode.

Imam jedan problem koji mi se javio prije nekih mjesec dana, i jos uvijek ga nisam uspio riješiti.

Problem je sledeći:

Maksimalna rezolucija koju mogu da koristim je 1280x1024, i pune 4 godine nisam imao nikakvih problema sa puštanjem embeded flash videa
u web browser-u. Prije mjesec dana sam primjetio da na ovoj rezoluciji, flash video pušten u bilo kom browser-u, prilikom pokretanja full screen-a, sjecka, koči, kao da preskače frejmove. Dok je video u window modu, radi normalno. Tek kada spustim rezoluciju na 1024x768, ovaj problem nestaje, ali kažem vam, 4 godine je radio na maksimalnoj rezoluciji bez problema. Pokušavao sam da vratim stariju verziju flash playera, zatim starije verzije driver-a grafičke karte, nanovo sam sistem instalirao, ali avaj, ponovo isti problem. Čak sam pomoću URL Snooper-a vadio link nekog videa koji mi tako sjecka u browser-u, i kada ga pustim u nekom eksternom playeru (VLC, GOM, BS) radi bez ikakvih problema, dok pušten u bilo kom browser-u (IE, Firefox, Opera, Chrome) sjecka.
Naravno, isto se dešava i sa youtube videom, ali sam primjetio da su neki videi na youtube-u prilagodjeni za HTML5 i oni mi rade bez problema.
Negdje sam pročitao da treba isključiti hardware acceleration, međutim ni to ne pomaže.

Ako neko ima bilo kakvu sugestiju kako da riješim ovo, biću mu veoma zahvalan.

Moja konfiguracija je sledeća:

Procesor: Pentium IV 3.2GHz
Graf. karta: Nvidia GeForce 6200 TC
RAM: 1 GB DDR
Hard disk: 160 GB
Matična: ASUS P5VDC-X