Problem sa loadMovie komandom u Flashu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Problem sa loadMovie komandom u Flashu

  1. #1
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    24.01.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    214
    Reputaciona moć
    53

    Podrazumevano

    .......................................
    Poslednji put ažurirao/la The Scientist : 25.12.2006. u 11:53



  2. #2
    Početnik
    Učlanjen
    29.12.2004.
    Poruke
    4
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Ako sam razumeo pitanje evo odgovora

    kada das komandu LoadMovie u prvom redu gde pise URL: ukucas ime clipa koji hoces da pustis npr. "clip.swf" u sledecem redu gde je Location, sa level prebacis na target i izbrises 0 koja se nalazi desno od target.

    Ili samo ukucaj ovako:

    loadMovie("clip.swf", "");

    Naravno umesto clip.swf ukucas ime tvog clipa

    To je to nadam se da sam ti pomogao.POZ

Slične teme

  1. Problem sa folderima na flashu!
    Autor nidzesi u forumu Softver
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 23.04.2009., 19:28
  2. Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 10.08.2008., 03:05
  3. mali problem u flashu
    Autor rasa-ns u forumu Multimedija
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 05.09.2004., 16:39
  4. FLASH: loadMovie problem
    Autor miksin u forumu Web dizajn
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 11.08.2004., 00:06
  5. Flash - loadMovie problem
    Autor Ragen u forumu Web dizajn
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 21.07.2004., 11:30

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •