Zna li neko gde mogu da nadjem knjigu Sabura Sakaia,japanskog asa iz II svetskog rata, "Samuraj"????? Citao sam je ranije ali ne mogu da je nadjem da kupim...
Zna li neko gde mogu da nadjem knjigu Sabura Sakaia,japanskog asa iz II svetskog rata, "Samuraj"????? Citao sam je ranije ali ne mogu da je nadjem da kupim...
Citao sam je i ja, i posedovao...Ostala u Sarajevu...Ali ostale uspomene na neravnopravnu borbu i velikog asa, ako je negde vidim u Bgd, ostavicu poruku na forumu
To je fantasticna knjiga, kod nas je izdata u ediciji sa jos dve: Vasilij Jemeljanenko "Na surovom ratnom nebu" o iskustvima pilota Il-2, i Piter Tausend cini mi se "Dan orlova" ili tako nekako, o bici za Britaniju. To je izdate negde krajem sedamdesetih, i tesko da ima gde da se kupi, mozda slucajno naletis kod prodavaca polovnih knjiga. Verujem da ih ima u bibliotekama, pokusaj u narodnoj ili univerzitetskoj u Beogradu ili Nisu. Mozda ti se posreci i u leskovackoj.
Beše i Pjer Klosterman napisao neku knjigu.Čitao sam je davno u srednjoj školi.Nikako ne mogu da se setim kako se knjioga zove.
Knjiga se zove "Veliki cirkus". I to isto trazim.Original postavio dr.nemanja
Citao sam i samuraja i cirkus ranije dok sam se motao po aeroklubu jer si svi piloti imali te knjizice u svojim zbirkama. Ali ja hocu da ih kupim medjutim nigde ih nema. Plato ih ima zavedene u katalogu, mislim postoje ali ih nemaju u prodaji...
Narode - pošto me je mučio isti problem prošle godine, rešio sam ga tako (delimično), što sam našao Samuraja i Veliki Cirkus na internetu.
Sajt je www.avijacijabezgrnica.com , deo posvećen multimediji.
Sajt održava naš biši pilot, koji se nalazi na Novom Zelandu. Za prave ljubitelje avijacije je to nezaobilazan sajt.
Pozdrav
Neće
Ma hoce nego je ispusteno jedno 'a', znaci:
http://www.avijacijabezgranica.com/
pozdrav svima!
Jeeeeeeeah, hoće.Hvala![]()
![]()
![]()
Pošalji link