cao svima !
živeo sam u pristini , ulpijana D2 do 1994 a onda se preselio preko puta zatvora, u centru.
sad sam u BG, radim. pa ocekujem da se neko javi!!!
pozz!!!
cao svima !
živeo sam u pristini , ulpijana D2 do 1994 a onda se preselio preko puta zatvora, u centru.
sad sam u BG, radim. pa ocekujem da se neko javi!!!
pozz!!!
Original postavio folder
Ja sam sa Brezovice. Dali si ti nekada bio tamo![]()
Original postavio zeljica
И где је било лепше у центру или у улпијани![]()
pa ulpijana je zakon, tamo sam proveo najbolje trenutke detinjstva , rane mladosti. prosao sve luidorije sa drustvom iz ulpijane.
a u centru onako nije bilo lose.
znaci ulpijana!
a ti?
Ма није лоша Улпијана али центеар је центар, можда сам превише субјективан јер сам ту живео све време (до овог срања).
a gde si sad? gde yivis? gde si bio u centru? ja u novom soliteru belom preko puta zatvora.
Original postavio folder
I dalje zivim na Brezovici. A gde ti tacno zivis u Bg?
ja sam na zarkovu, ispod trgovaceke ulice ako ti je poznato. kako na brezovici? bila dobra sezona? cime se bavis? studiras? radis? koje si god?
ИМАЛИ КОГА ИЗ ЗУБИНОГ ПОТОКА НА ФОРУМУ.
neznam. a sto te to zanima? cesto sam boravio u zubinom potoku.
МА ПОРЕКЛОМ САМ ИЗ ЗУБИНОГ ПОТОКА. ПРИДВОРИЦЕ. ЖИВЕО САМ ТАМО ОД 1992 - 1996. А ОД 1996 - 1998 У ПРИШТИНИ.Original postavio folder
gde si ziveo u pr? koj deo grada? sad si u ...?Original postavio Михајло
Otprilike znam. Na Brezovici je super i sezona je bila odlicna. Inace radim i studiram i 75 sam godiste.Original postavio folder
zeljice, jesi li dobila moju pp? Pozzz![]()
NisamOriginal postavio Tody
![]()
![]()
![]()
Михајло је студирао и живео приватно код тетке, код зграде бивше скузпштине косова и метохије.Original postavio folder
А сада Бл пошто је рођен амо.
ej ja sam zivela u ulpijani A7Original postavio folder
![]()
![]()
Cao i ja sam iz Prstine.Nisam zivela u ulpijani,ali sam tamo provela svoje najlepse dane zivota!![]()
A Ulpijana, gaja, redza, nedza zajko, spira ah ah
ma shta reci osim..PUNKS NOT DEAD!
zaboravio si stiju, chiwawu, i ostalu mafiju iz ulpijane
Takodje Prishtevac sad u Sokobanji.Stanovao pored bozura.Vidovdanska[ex m.tita]Lepo mesto...
Eh dobrog mirisa iz djoletovog ulaza aaa???Original postavio jednorog
hahahahahahah stija i chile hahahhahah koji su to likovi biliOriginal postavio game_boy
nisamzivela u ulpijani vec u centru ali imam dosta prijatelja iz ulpijane
Pošalji link