Viza

Tommy_V

Aktivan član
Poruka
1.208
Iako sam mislio da cu silovati stjuardesu Aeroflota sa kojom sam se sreo na letu za Moskvu - bio sam primeran putnik. Ono sto je vrlo specificno za aerodrom Seremetjevo je da je prepun carinica. Upravo tako, sve vrvi od njih. Nikad nisam smatrao zene u uniformama privlacnim, osim francuskih sobarica i medicinskih sestara - ali posotojalo je nesto neobicno privlacno u tim mladim devojkama koje su resile da svoju mladost ostave na granici, na udaru tatarske emigracije.

Dodjoh i ja na red, na pasoskoj kontroli i ispostavilo se da mi viza nije odgovarajuca. Naime, carinica je gledala i proveravala moj nesrecni plavi pasos da bi na kraju pozvala nekog momka koji me je pozvao da prodjem sa njim. Pasos mi je bio ostao na salteru i iskreno, bio sam malo zabrinut. Stavili su me da sedim u jednoj manjoj sobici koja je delovala poput onih scena u kojoj dobar i los pandur ispituju "svedoka". Posle nepunih deset minuta koji su mi licili na vecnost, isti momak koji me je dopratio u sobu je zatrazio moju avio kartu od mene. I to sam mu dao. Vratio se kasnije sa mojim prtljagom koji je ostavio u sobi gde sam cekao sta ce se desiti dalje samnom. Mogao sam da cujem preko razglasa da su se pozivali putnici za let za Beograd da krenu prema izlazu B11. Ukoliko rese da me deportuju - iz bilo kog validnog razloga - naci cu se na tom avionu, pomislio sam.

Dve carinice udjose u sobu i zatvorivse vrata za sobom. Jedna od njih je nosila u rukama moj pasos, dok je druga imala gomilu nekih formulara. Sele su i pocele da me ispituju o svrsi moje posete Moskvi. Pitale su sta imam od prtljaga, da li imam nesto da prijavim i ubrzo su zatrazile da otvorim kofer. To sam ucinio i stajao sam po strani dok sam gledao kako mi raspakuju kofer. Poceo sam da crvenim, buduci da sam imao zapakovane bajadere u koferu i samo je bilo pitanje kada ce doci do njih. Nije me bilo sramota donjeg vesa ili tako nesto - jeste da je velicina u X-ovima i L-ovima ali brend je brend.

Dosle su do paketa, koji je bio umotan u foliju i stavljen u kesu. Pogledale su me i pitale sta je unutra. Rekao sam im da su to licne stvari. Nesto za licnu upotrebu. Otvorile su foliju i videle bajadere. Pomirisale i pitale opet sta je to. Rekoh im da se radi o licnim stvarima, koje su za licnu upotrebu, slatkisi. Mislim da mi nisu poverovale i prelozile su da ispraznim dzepove. Dok sam gledao da li sam jos nesto zaboravio iz dzepova, jedna od njih je zakljucala vrata.

Carinice nose maslinasto zelene suknje koje prekrivaju kolena i uredne sakoe sa raznim vojnim oznakama i cinovima. PB ili PV na ramenima je znacilo da su bile u redovima pogranicne vojske. Jedna je bila plavokosa, ravne kose spustene preko ramena. Bila je mozda nesto punija, sto se pre svege videlo po njenim kukovima i grudima. Druga, plavooka crnka je bila vitka i visoka. Njene grudi bi se mogle nazvati prosecnim, ali je imala prelepe mesnate usne.

Crnka me je zamolila da rasirim ruke i da stanem mirno. Prolazila je rukama preko moje odece, kao da je trazila nesto sto je znala da nece naci. Nije me gledala u lice. Plavusa je, zatvorivsi vrata sela i pocela da popunjava neke formulare. Gledao sam u pod ispred sebe, a preko ledja mi prodjose dugi, nezni prsti na jakim dlanovima. Ruke joj skliznuse niz moj struk a zatim i niz pantalone. Nije bila nepristojna, iako sam sada to vec prizeljkivao. Nije mi dodirnula niti zadnjicu niti intimne delove. Proveravala mi je clanke na nogama kada je podila pogled prema meni. Nisam mogao da se ne nasmejem, krajickom usne.

Izmamio sam joj osmeh i ona spusti pogled. Usltala je i rekla koleginici da nista nije nasla. Ova ju je pogledala i upitala da li je sigurno sve dobro uradila, na sta je ova odgovorila potvrdno. Tu sam razumeo ko je ko po cinovima. Plavusa je bila visi cin, a crnka je mozda cak blia i na obuci. Plavusa se zvala Irina Andrejevna. Irina Andrejevna je crnku zvala jednostavno Oksana, sto je takodje potvrdilo moje misljenje o tome ko je ko. Oksana ocigledno me nije dovoljno dobro pretresla, buduci da sam mogao opusteno da sakrijem neku drogu ili oruzje na intimnim mestima, i to je bilo ocigledno.

Plavusa mi rece da rasirim ruke i da malo rasirim noge i zavuce mi ruke u dzepove. Zatim me uhvati za zadnjicu i provuce ruku izmedju mojih nogu. Drsko me je pogledala u oci i rekla Oksani da ponovi i da joj kaze da li je nesto nasla. Crnka stidljivo spusti ruke medju moje noge i prvo me "pregleda" spreda a zatim mi zari nokte u zadnjicu tako da sam se jedva suzdrzao da ne jauknem. Crnka rece da je nasla nesto, na sta me plavusa zamoli da spustim pantalone. Nervozno sam otkopcao kais i pantalone padose pokorene zapazanjem Isaka Njutna. Samo su bokserice delile vecitog nudistu od pripadnica pogranicne sluzbe. Uskoro i one prestase da ga skrivaju.

Plavusa me okrete ka zidu, i stajao sam kao na filmu, oslonjen dlanovima na sivi zid, sa spustenim pantalonama. Nazalost, prvi film koji mi je pao na pamet su bile pretparacke price, ali me to nije usrecilo. Cuo sam plavusu kako se odmakla i sela na stolicu. Crnka je prosla hladnim dlanovima preko moje zadnjice koja je inace bila naviknuta na toplotu i ja se trgoh. Ali ta hladnoca kao da je naterala krv tamo gde je uvek dobrodosla i moja sluzba bezbednosti se probudi. Carinske sluzbenice su uvek dobro iztrenirane - primete sve. A meni nije trebalo dugo da shvatim da ce Crnka posegnuti za njim, cim ga vidi probudjenog.

Drzeci me jednom rukom za jaja a drugom ometajuci razvoj u normalnom pravcu sluzbe bezbednosti crnka rece da misli da je sve u redu. Tu ja rekoh da nije sve u redu. Okrenuo sam se i oslobodio se zahvata Crnke. Na trenutak, nasla se oci u oci sa mojom sluzbom bezbednosti i osta tako da cuci kao hipnotisana. Nije sluzba bezbednosti nista posebno, ali ona obavlja svoj posao valjano - i omogucava gradjanima da mirno spavaju, sto je zaista bitno.

Crnka me ponovo uhvati i grubo skinu masku sa zamaskiranog agenta. Zatim ga proguta. Bezbednost je bila u ustima neke carinice koja je bila na obuci. Nisam imao pojma cemu su ih sve ucili, ali po svemu sudeci ovaj konkretan deo obuke je prosla odlicno, buduci da su mi se oci zatvorile istog trenutka kada joj je jezik zaigrao oko mene. Plavusa se nasmeja i otkopca sako i kosulju. Imala je zaista bujne grudi, ali sam morao ponovo da zatvorim oci, zapljusnut zadovoljstvom koje me je osvajalo odozdo nagore. Rukom ga je uvek usmeravala ka svojim ustima koja su, pak, vrlo cesto menjale svoj polozaj preteci da zbune agenta koji vise nije imao pojma odakle svi ti poljubci i dodiri jezika dopiru.

Plavusa je vec izbacila svoje bujne grudi koje su jedva izlazile kroz kosulju koja je bila napola otkopcana. Bile su to velike i cvrste grudi sa malim bradavicama koje cak i ovako nabrekle nisu delovale vece od M&M bombonica. onih sa kikirikijem. Zadigla je suknjicu i mazila makcicu kruznim pokretima preko donjeg vesa. Ustala je i odvojila Crnku od mene. Rekla mi je da sednem na stolicu i poslusao sam je. Skinula je skroz kosulju, a grudnjak koji joj je pritiskao grudi odozdo je cinio njene grudi jos vecim. Skinula ga je i stala ispred mene. Spustila se na kolena i agent bi zarobljen grudima. Nije imao nikakvih sansi da pobegne. Samo je mogao da seta napred, nazad po sobi - i da razmislja.

Crnka se isto skinula, i ispostavilo se da njene grudi nisu nimalo male - jednostavno je imala grudnjak koji im nije davao da stoje uspravno. Sama je prisla i namontirala mi bradavice u usta. Sa carinom uvek treba saradjivati - narocito ako je posredi samo neki nesporazum - kao sto je ovo sve bilo. Imala je cvrste grudi i kupaste bradavice. Bradavice, kao da su bile produzetak njenih grudi, onako kupaste i socne.

Plavusa ustade, sada vec i ona nasmejana i rece mi nezno da legnem na sto. sto je bio tvrd i neudoban. noge su mi visile sa stola kada me je plavusa bukvalno uzjahala. Crnka se isto nije dva puta trebala pitati i ona se pope i sede mi na lice. Crnka je imala urednu mackicu. Jeste da je imala mozda vise "kose" nego sto bih ja voleo ali je nije bilo previse - tj. nije mi punila usta kao njena slatka mackica koja je bila slatka poput meda. Ne samo da mi se nabijala na jezik i nametala svoj mali, cvrsti klitoris na moje usne vec je morala da mi kvari frizuru uhvativsi me za kosu.

Plavusa je bila neumoljiva i imala me onako kako je ona htela. Stavio sam joj ruke na guzu koja je bila glatka i prijatna na dodir. Imala je neobicno uzak struk za tako siroke kukove i bujne grudi, a mislim da ako bih se potrudio da bih mogao rukama da je obuhvatim oko struka. Plavusa je ritmicno pomerala struk, kao da se nalazila na talasima i zustro se trljala o mene. Sirio sam joj zadnjicu, a ona bi se potrudila da dublje sedne u mene. Ruke su mi krenule prema njenim grudima i stegao sam joj bradavice izmedju kaziprsta i palca. Obe su jaukale u prizoru koji je licio na kakav balet Cajkovskog.

Devojke su ustale sa mene i Crnka me molecivo pogleda. Okrenuo sam je i naslonio na sto. Podigao sam joj nogu na sto, tako da je pocrvenelo koleno jos jednom doslo u kontak sa sada vec toplim sivim stolm. Usao sam u njo lagano, a ubrzo sam poceo da povecavam zestinu i brzinu osvete zlostavljenog agenta. U jednom trenutku, on napusti macije gnezdo ali ga Crnka uhvati i u smeri u uski procep koji se nalazio tik pored njenog macijeg gnezda. Crnka poce da dise dublje a Plavusa je ucutka zarivsi joj lice u svoju oficirsku mackicu koja se sada vec zvala Nijagara.

Zavukao sam ruku ispod Crnke i trljao je suprotno ritmu kako sam ulazio u nju. Tresla se, i grcila ali ja nisam prestajao. Valjda sam ja gost u ovoj zemlji?! Valjda sam ja gost u njoj?! Devojke pocese naizmenicno da dahcu, da se tresu, pokreti im postase zverski brzi i okrutni i dugi uzdasi se prolomise prostorijom. Ni ja nisam mogao da ostanem ravnodusan u takvom izlivu orgazama i izvadih agenta, pre nego sto bi mogao da zavrsi tamo gde je do malopre bio. Crnka ga ponovo uhvati, i stavi ga tik uz svoju mackicu i natera me da ostavim deo sebe na njoj. A nije me cak ni pogledala.
 
Auuuuu....

1.gif
 
Tommy_V:
Iako sam mislio da cu silovati stjuardesu Aeroflota sa kojom sam se sreo na letu za Moskvu - bio sam primeran putnik. Ono sto je vrlo specificno za aerodrom Seremetjevo je da je prepun carinica. Upravo tako, sve vrvi od njih. Nikad nisam smatrao zene u uniformama privlacnim, osim francuskih sobarica i medicinskih sestara - ali posotojalo je nesto neobicno privlacno u tim mladim devojkama koje su resile da svoju mladost ostave na granici, na udaru tatarske emigracije.

Dodjoh i ja na red, na pasoskoj kontroli i ispostavilo se da mi viza nije odgovarajuca. Naime, carinica je gledala i proveravala moj nesrecni plavi pasos da bi na kraju pozvala nekog momka koji me je pozvao da prodjem sa njim. Pasos mi je bio ostao na salteru i iskreno, bio sam malo zabrinut. Stavili su me da sedim u jednoj manjoj sobici koja je delovala poput onih scena u kojoj dobar i los pandur ispituju "svedoka". Posle nepunih deset minuta koji su mi licili na vecnost, isti momak koji me je dopratio u sobu je zatrazio moju avio kartu od mene. I to sam mu dao. Vratio se kasnije sa mojim prtljagom koji je ostavio u sobi gde sam cekao sta ce se desiti dalje samnom. Mogao sam da cujem preko razglasa da su se pozivali putnici za let za Beograd da krenu prema izlazu B11. Ukoliko rese da me deportuju - iz bilo kog validnog razloga - naci cu se na tom avionu, pomislio sam.

Dve carinice udjose u sobu i zatvorivse vrata za sobom. Jedna od njih je nosila u rukama moj pasos, dok je druga imala gomilu nekih formulara. Sele su i pocele da me ispituju o svrsi moje posete Moskvi. Pitale su sta imam od prtljaga, da li imam nesto da prijavim i ubrzo su zatrazile da otvorim kofer. To sam ucinio i stajao sam po strani dok sam gledao kako mi raspakuju kofer. Poceo sam da crvenim, buduci da sam imao zapakovane bajadere u koferu i samo je bilo pitanje kada ce doci do njih. Nije me bilo sramota donjeg vesa ili tako nesto - jeste da je velicina u X-ovima i L-ovima ali brend je brend.

Dosle su do paketa, koji je bio umotan u foliju i stavljen u kesu. Pogledale su me i pitale sta je unutra. Rekao sam im da su to licne stvari. Nesto za licnu upotrebu. Otvorile su foliju i videle bajadere. Pomirisale i pitale opet sta je to. Rekoh im da se radi o licnim stvarima, koje su za licnu upotrebu, slatkisi. Mislim da mi nisu poverovale i prelozile su da ispraznim dzepove. Dok sam gledao da li sam jos nesto zaboravio iz dzepova, jedna od njih je zakljucala vrata.

Carinice nose maslinasto zelene suknje koje prekrivaju kolena i uredne sakoe sa raznim vojnim oznakama i cinovima. PB ili PV na ramenima je znacilo da su bile u redovima pogranicne vojske. Jedna je bila plavokosa, ravne kose spustene preko ramena. Bila je mozda nesto punija, sto se pre svege videlo po njenim kukovima i grudima. Druga, plavooka crnka je bila vitka i visoka. Njene grudi bi se mogle nazvati prosecnim, ali je imala prelepe mesnate usne.

Crnka me je zamolila da rasirim ruke i da stanem mirno. Prolazila je rukama preko moje odece, kao da je trazila nesto sto je znala da nece naci. Nije me gledala u lice. Plavusa je, zatvorivsi vrata sela i pocela da popunjava neke formulare. Gledao sam u pod ispred sebe, a preko ledja mi prodjose dugi, nezni prsti na jakim dlanovima. Ruke joj skliznuse niz moj struk a zatim i niz pantalone. Nije bila nepristojna, iako sam sada to vec prizeljkivao. Nije mi dodirnula niti zadnjicu niti intimne delove. Proveravala mi je clanke na nogama kada je podila pogled prema meni. Nisam mogao da se ne nasmejem, krajickom usne.

Izmamio sam joj osmeh i ona spusti pogled. Usltala je i rekla koleginici da nista nije nasla. Ova ju je pogledala i upitala da li je sigurno sve dobro uradila, na sta je ova odgovorila potvrdno. Tu sam razumeo ko je ko po cinovima. Plavusa je bila visi cin, a crnka je mozda cak blia i na obuci. Plavusa se zvala Irina Andrejevna. Irina Andrejevna je crnku zvala jednostavno Oksana, sto je takodje potvrdilo moje misljenje o tome ko je ko. Oksana ocigledno me nije dovoljno dobro pretresla, buduci da sam mogao opusteno da sakrijem neku drogu ili oruzje na intimnim mestima, i to je bilo ocigledno.

Plavusa mi rece da rasirim ruke i da malo rasirim noge i zavuce mi ruke u dzepove. Zatim me uhvati za zadnjicu i provuce ruku izmedju mojih nogu. Drsko me je pogledala u oci i rekla Oksani da ponovi i da joj kaze da li je nesto nasla. Crnka stidljivo spusti ruke medju moje noge i prvo me "pregleda" spreda a zatim mi zari nokte u zadnjicu tako da sam se jedva suzdrzao da ne jauknem. Crnka rece da je nasla nesto, na sta me plavusa zamoli da spustim pantalone. Nervozno sam otkopcao kais i pantalone padose pokorene zapazanjem Isaka Njutna. Samo su bokserice delile vecitog nudistu od pripadnica pogranicne sluzbe. Uskoro i one prestase da ga skrivaju.

Plavusa me okrete ka zidu, i stajao sam kao na filmu, oslonjen dlanovima na sivi zid, sa spustenim pantalonama. Nazalost, prvi film koji mi je pao na pamet su bile pretparacke price, ali me to nije usrecilo. Cuo sam plavusu kako se odmakla i sela na stolicu. Crnka je prosla hladnim dlanovima preko moje zadnjice koja je inace bila naviknuta na toplotu i ja se trgoh. Ali ta hladnoca kao da je naterala krv tamo gde je uvek dobrodosla i moja sluzba bezbednosti se probudi. Carinske sluzbenice su uvek dobro iztrenirane - primete sve. A meni nije trebalo dugo da shvatim da ce Crnka posegnuti za njim, cim ga vidi probudjenog.

Drzeci me jednom rukom za jaja a drugom ometajuci razvoj u normalnom pravcu sluzbe bezbednosti crnka rece da misli da je sve u redu. Tu ja rekoh da nije sve u redu. Okrenuo sam se i oslobodio se zahvata Crnke. Na trenutak, nasla se oci u oci sa mojom sluzbom bezbednosti i osta tako da cuci kao hipnotisana. Nije sluzba bezbednosti nista posebno, ali ona obavlja svoj posao valjano - i omogucava gradjanima da mirno spavaju, sto je zaista bitno.

Crnka me ponovo uhvati i grubo skinu masku sa zamaskiranog agenta. Zatim ga proguta. Bezbednost je bila u ustima neke carinice koja je bila na obuci. Nisam imao pojma cemu su ih sve ucili, ali po svemu sudeci ovaj konkretan deo obuke je prosla odlicno, buduci da su mi se oci zatvorile istog trenutka kada joj je jezik zaigrao oko mene. Plavusa se nasmeja i otkopca sako i kosulju. Imala je zaista bujne grudi, ali sam morao ponovo da zatvorim oci, zapljusnut zadovoljstvom koje me je osvajalo odozdo nagore. Rukom ga je uvek usmeravala ka svojim ustima koja su, pak, vrlo cesto menjale svoj polozaj preteci da zbune agenta koji vise nije imao pojma odakle svi ti poljubci i dodiri jezika dopiru.

Plavusa je vec izbacila svoje bujne grudi koje su jedva izlazile kroz kosulju koja je bila napola otkopcana. Bile su to velike i cvrste grudi sa malim bradavicama koje cak i ovako nabrekle nisu delovale vece od M&M bombonica. onih sa kikirikijem. Zadigla je suknjicu i mazila makcicu kruznim pokretima preko donjeg vesa. Ustala je i odvojila Crnku od mene. Rekla mi je da sednem na stolicu i poslusao sam je. Skinula je skroz kosulju, a grudnjak koji joj je pritiskao grudi odozdo je cinio njene grudi jos vecim. Skinula ga je i stala ispred mene. Spustila se na kolena i agent bi zarobljen grudima. Nije imao nikakvih sansi da pobegne. Samo je mogao da seta napred, nazad po sobi - i da razmislja.

Crnka se isto skinula, i ispostavilo se da njene grudi nisu nimalo male - jednostavno je imala grudnjak koji im nije davao da stoje uspravno. Sama je prisla i namontirala mi bradavice u usta. Sa carinom uvek treba saradjivati - narocito ako je posredi samo neki nesporazum - kao sto je ovo sve bilo. Imala je cvrste grudi i kupaste bradavice. Bradavice, kao da su bile produzetak njenih grudi, onako kupaste i socne.

Plavusa ustade, sada vec i ona nasmejana i rece mi nezno da legnem na sto. sto je bio tvrd i neudoban. noge su mi visile sa stola kada me je plavusa bukvalno uzjahala. Crnka se isto nije dva puta trebala pitati i ona se pope i sede mi na lice. Crnka je imala urednu mackicu. Jeste da je imala mozda vise "kose" nego sto bih ja voleo ali je nije bilo previse - tj. nije mi punila usta kao njena slatka mackica koja je bila slatka poput meda. Ne samo da mi se nabijala na jezik i nametala svoj mali, cvrsti klitoris na moje usne vec je morala da mi kvari frizuru uhvativsi me za kosu.

Plavusa je bila neumoljiva i imala me onako kako je ona htela. Stavio sam joj ruke na guzu koja je bila glatka i prijatna na dodir. Imala je neobicno uzak struk za tako siroke kukove i bujne grudi, a mislim da ako bih se potrudio da bih mogao rukama da je obuhvatim oko struka. Plavusa je ritmicno pomerala struk, kao da se nalazila na talasima i zustro se trljala o mene. Sirio sam joj zadnjicu, a ona bi se potrudila da dublje sedne u mene. Ruke su mi krenule prema njenim grudima i stegao sam joj bradavice izmedju kaziprsta i palca. Obe su jaukale u prizoru koji je licio na kakav balet Cajkovskog.

Devojke su ustale sa mene i Crnka me molecivo pogleda. Okrenuo sam je i naslonio na sto. Podigao sam joj nogu na sto, tako da je pocrvenelo koleno jos jednom doslo u kontak sa sada vec toplim sivim stolm. Usao sam u njo lagano, a ubrzo sam poceo da povecavam zestinu i brzinu osvete zlostavljenog agenta. U jednom trenutku, on napusti macije gnezdo ali ga Crnka uhvati i u smeri u uski procep koji se nalazio tik pored njenog macijeg gnezda. Crnka poce da dise dublje a Plavusa je ucutka zarivsi joj lice u svoju oficirsku mackicu koja se sada vec zvala Nijagara.

Zavukao sam ruku ispod Crnke i trljao je suprotno ritmu kako sam ulazio u nju. Tresla se, i grcila ali ja nisam prestajao. Valjda sam ja gost u ovoj zemlji?! Valjda sam ja gost u njoj?! Devojke pocese naizmenicno da dahcu, da se tresu, pokreti im postase zverski brzi i okrutni i dugi uzdasi se prolomise prostorijom. Ni ja nisam mogao da ostanem ravnodusan u takvom izlivu orgazama i izvadih agenta, pre nego sto bi mogao da zavrsi tamo gde je do malopre bio. Crnka ga ponovo uhvati, i stavi ga tik uz svoju mackicu i natera me da ostavim deo sebe na njoj. A nije me cak ni pogledala.
Ostadoh otvorenih usta...pa tako se ulazi u jednu zemlju...profesionalke su to bre...skolovane...a uzdisem jer nisu svi carinici isti....ovde kad ulazis u Austriju samo cekas kad ce da te streljaju...nista bolje nije ni sa Svicom....sex nikome ne pada na pamet :cry:
 
e a ima i urbana legenda o tome kako sam, ali stvarno, predao prtljag sa 29kg overweight-a a nisam platio ni centa....

a druga legenda je vezana za to kako sam se taksijem vozio od amsterdama do berlina - za dz.
 
Tommy_V:
e a ima i urbana legenda o tome kako sam, ali stvarno, predao prtljag sa 29kg overweight-a a nisam platio ni centa....

a druga legenda je vezana za to kako sam se taksijem vozio od amsterdama do berlina - za dz.
Jao ja sam promasila profesiju...Lepo mi tata koji je bio carinik rece da nasledim njegovo zanimanje al ja riba nisam slusala...pa da mi naletis ti na granu...zapamtio bi prelaz kod Kelebije za sva vremena :D :D :D
 
Kupam se redovno svake druge subote, perem zube povremeno, menjam carape cim ostanu da stoje kad ih skinem, ves kad bacim nagore i ostane zalepljen za plafon - dakle sve normalno, ali nemam srece kao nas drugar sa Ruskinjama :( Sta li je po sredi :(

Kad god sam putovao u Moskvu, u avionu neke debelguze stjuardese, rucak dele bacajuci tacnice kao frizbi sa pocetka kabine, pa ko uvati..., na carinsko/policijskom punktu sede neke brkate zene koje iz sve snage (iz zatrke) lupaju pecate u pasos nakon smrknutog pogleda, pregled prtljaga nije posebno nista (ako ga uopste bude), ali me gledaju kao da sam im licno uvredio svekrvu itd... :(

A mozda se vozim u pogresnim avionima ili slecem na pogresan aerodrom? :)
A mozda sam brate samo uzasno ruzan :(
 
codemaker:
Kupam se redovno svake druge subote, perem zube povremeno, menjam carape cim ostanu da stoje kad ih skinem, ves kad bacim nagore i ostane zalepljen za plafon - dakle sve normalno, ali nemam srece kao nas drugar sa Ruskinjama :( Sta li je po sredi :(

Kad god sam putovao u Moskvu, u avionu neke debelguze stjuardese, rucak dele bacajuci tacnice kao frizbi sa pocetka kabine, pa ko uvati..., na carinsko/policijskom punktu sede neke brkate zene koje iz sve snage (iz zatrke) lupaju pecate u pasos nakon smrknutog pogleda, pregled prtljaga nije posebno nista (ako ga uopste bude), ali me gledaju kao da sam im licno uvredio svekrvu itd... :(

A mozda se vozim u pogresnim avionima ili slecem na pogresan aerodrom? :)
A mozda sam brate samo uzasno ruzan :(

ma nisi - verovatno ne pricas jezik :wink:
 
Kao reklama sa one dve ribe na skeneru (verovatno na aerodromu) kada biperom cimaju tipa da se skine...brate mogao bi da prodas pricu za reklamu za neku avio agenciju... bila bi najgledanija u svetu. I da, jos nesto mi nije jasno: pa dobi li ti tu vizu nakon maltretiranja u sobi? :roll:
 
Ну и дела творятся у нас в Шереметьево... И кто бы мог подумать... Уже отправлен рапорт в пограничную службу. Все виновные будут наказаны. А Ваша, Томми В, невинность будет восстановлена!
 
Dzezva:
Ну и дела творятся у нас в Шереметьево... И кто бы мог подумать... Уже отправлен рапорт в пограничную службу. Все виновные будут наказаны. А Ваша, Томми В, невинность будет восстановлена!

Nu, zachem ih nakazyvat' luchse ih napravte v Belgrad na "peretrenirovku". Nedavno vspomnil chto eshe chto to hotel ih sprosit'. :wink:

A devstvennost' to, uzhe ne vostonovit' :wink:
 

Back
Top