Срби и анти-срби
Strana 1 od 5 12345 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 109

Tema: Срби и анти-срби

 1. #1
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Срби и анти-срби

  Citat Original postavio d1
  daklem

  zivo me interesuje za sta su to, u stvari, srbi protiv cega su antisrbi i obrnuto, ili je sve u stvari prica ko je ubio zorana, ko je narkoman, ko je lopov, ko je za koju stranku....

  muka mi vise majke mi :?
  Мислим "Д1" да је ствар врло једноставна. А немам радикалско-комунистичко-идеолошке разлоге да је замагљујем причом о патриотама и издајницима. Јер стварно нисам у том фазону.
  Дакле...

  О СРБИМА И АНТИСРБИМА У 10 ТАЧАКА

  ...О СРБИМА

  1) Срби су стари народ који је на Балкану врло суверен.
  Народ око чије се историје окреће читаво вретено историје Балкана. Срби су народ са великом културом и традицијом. Народ који има древни правно-наследни кодекс, сопствени, оправдани календар, сопствену Цркву, СВОЈЕ ОРИГИНАЛНО ПИСМО, свој, оригиналан језик, обичаје, кухињу, музику, инструменте, (а ако је судећи по Толкиновим писмима) "проклето најбољу епску поезију на свету", сопствену митологију, велику и славну историју, народно предање, преко 14 векова дугу државну и државотворну традицију, неколико династија, монархију...
  Срби и Србија су једна од Царевина Европских, једна од свега неколико.
  2) Зато Срби себе, већ одавно, доживљавају као велики народ.
  И дуго су, и упорно радили да се, чак, са нивоа великог народа уздигну ка рангу цивилизације. Српске цивилизације. Било је великих периода историје када име је то право и статус признавао цео свет. Срби се дакле, у свом поимању света, мере само према Немцима и Енглезима, Французима или Русима. Не према Чесима или Словацима, Пољацима или Мађарима. И никада према Хрватима. Не признају суперматију великима.
  3) Срби су народ који је свестан да је дуго и много ратовао за своју слободу
  Срби су, својим мишицама и храброшћу зауставили многе завојевачке најезде на Србију током последњих 15 векова. Срби су зауставили Монголску најезду (ово иначе нико не зна у Србији ; за Кублај-кана и Џингис-кана су сви чули - а да су их Немањићи развалили, то је мало (ако је и уопште) познато. Срби су зауставили и на крају коначно отерали Отомане из своје земље. Срби су дотукли Аутро-угарску.
  Београд је град за који је вођено највише битака у ИСТОРИЈИ ЧОВЕЧАНСТВА. Чак 150 великих (не укључујући бомбардовање НАТО).
  4) Срби су народ који је због таквог свог става стекао, међу завојевачима, бројне непријатеље.
  А зар ово треба објашњавати? Или нас можда воле? Свака велика сила која је овим делом света прошла, са Србима је имала сукоб. Случајност?
  5) Срби су народ о који су се многи "цивилизовани европски народи" СТРАШНО огрешили.
  И неке државне и верске институције великог Света. Срби су, стога, надградили и као сопствени матрикс мишљења усвојили концепт "историософије", у потреби да правилно схвате историјске токове и сопствени међународни положај кроз време. Јер нам се ИСТЕ СТВАРИ ПОНАВЉАЈУ ВЕКОВИМА.
  6) Срби су народ који слободу и правду цени преко мере.
  Став "слобода или смрт", сама је суштина српске различитости. "Боље ти је изгубити главу, него своју огрешити душу" НЕМА ПАНДАМА у европској књижевности. Срби су стога, обично у праву у тумачењу светских токова.
  7)Срби су народ који је увек перципирао да би требало да има велику и јаку државу.
  И територијално и по неким другим параметрима. Политички, економски, демографски, национално, културно, и свакако другачије. Државу са великом војском. Јаком и моћном војном индустријом. И данас би смо исто да је таквом направимо. И тачка.
  8. Срби су народ који је вековима гајио традицију јунаштва, чојства, херојства, подвига и жртве.
  Народ који је изнедрио став да је слобода златна и света. Да је боље отићи у гроб, него бити роб. Народ који може без много чега, али без божије правде и слободе - никада. Такође, Срби су пре свега склони да се, у објашњавању света, позивају на сопствене поетско-историјске ауторитете, насупрот страним, било научним или псеудо-научним.
  9) Срби су народ који слави своје свеце и јунаке, своје датуме и догађаје.
  Зато је, временом, изграђена заједничка свест и осећај колективног. Услед разних фактора, па и култне повезаности народа у једну, хомогену целину. Аутономну. Срби не воле туђе. Поготово обичаје и идеје. И то је неко људско право, мајку му... Да нећу ништа туђе. Мхм?
  10) Срби су народ који је различит од неких европских народа. А некима је, опет, сличан.
  И свесни смо тога. Често инсиситирамо на томе.

  Сума сумарум, Срби су једна историјска група, етничка заједница, школа мишљења, начин живота. Бити про-српски значи, наравно, подржавати одржање такве једне заједнице, желети њено усавршавање и даљи развој. Подржавати српску Државу, Цркву, научну мисао, уметност и, генерално, "српску ствар". Наравно и радити на побољшању и ојачању српске националне државе.

  ...О АНТИСРБИМА

  1) Антисрби су људи који мрзе Србе.
  Кратко и јасно. И Србију. И свих десет претходних тачака. Из оправданих или неоправданих разлога.
  2) Антисрби су људи који негирају постојање српске националне посебности.
  Не прихватају само-детерминисање Срба преко нације. Они, најчешће, посматрају свет као скуп ндивидуа и презиру колектив. Српски колектив. Теже ширим, европским и евро-америчким интеграцијама.
  3) Антисрби су људи којима смета евидентна посебност Срба у односу на неке европске народе.
  Спецификум овог приступа се огледа у избегавању свега што није мондијалистички поглед на свет. Страх од идентификације са дедом и оцем, а слепа идолатрија према ТВ херојима. У корену овога је страх да се буде свој, различит и посебан, усправан и поносан, па нек се и небо сруши. Али, све чешће чујемо, и страх од подсмеха са запада. Што нисмо као они...
  3) Антисрби су људи који не познају српске обичаје, а ако их познају не прихватају их и одбацују уз подсмех.
  Презир према народним обичајима није новијег датума. Српска сељачка традиција и њене, кореном руралне и патријархалне одлике, од првог дана краљевине Југославије, долази под удар подсмеха неких про-аустријских кругова у новој држави. Развијана у слободи, па у ропству, па поново у слободи, та српска, сељачка и домаћинска филозофија је сигурно, била и остала силан трн у оку многима. Свој газда, својеглав, наоружан, пргав, прек и "рођен намргођен", Србин се није уклапао у француске манире, истина, али, пре свега, ни у аустријске представе света, по којима су Словени слуге, коњушари или собарице. За разлику од Чеха и Хрвата, ови Словени, Срби, гле чуда, хоће да буду газде и господари. Унмуглих... Мајн Гот... Антисрби, ово, хоће да спрече по сваку цену.
  4) Антисрби не поштују Српску Православну Цркву и њене светитеље.
  Свакоднево је нападају, ометају и омаловажавају њену улогу у српском народу, под маском секуларизације и страха од клерофашизма (који су, обоје, иначе католичке, дакле - западне, категорије). Они настањени у Србији, не поштују црквене догме и саопштења, постове и литије, прославе и правила. Не поштују Патријарха и Синод, манастире и њихова братства.
  5) Антисрби су људи који негирају и спречавају доминантну улогу Срба на Балкану.
  Претпостављају водећу улогу Хрватима, и другим "цивилизованим" народима, док се Србима, као "византијским варварима" одриче право на било шта, док се не "денацификују", "опамете", "упристоје", "приведу цивилизацији" и сл. Ово, слободно читајте, "док не прихвате подређену улогу у односу на Германе и сличне".
  6) Антисрби презиру ћирилицу и ометају њен живот свакодневно.
  Овде је битка рововска. Крвава. За сваку главу, за сваку руку. За сваку реч. За свако слово. Већ смо дошли до фазе у којој писање ћирилице представља ЈАСНУ политичку поруку и став. И обрнуто.
  7) Антисрби јавно призивају страни уплив непријатељских држава у српске државне послове, под изговором ослобађања.
  Ослобађања од чега? Србије од Срба? Слепа идеологија оданости западу се граничи са сулудом потуричко-јаничарском идеологијом идентификације са Арапима. Или Мамелуцима. И понављају научене строфе са Си-ЕН-ЕН топ листе о српским злочинима и зверствима... Злочине осталих прећутно оправдавају. Ово представља најтжнију строфу саге о антисрбима.
  8. Антисрби презиру крвну везу Срба и Руса и раде на њиховом одвајању.
  Притом, стално се позивајући на комунистичке размирице између две компартије, и сукобе оног Грузијца са оним Хрватом, покушавају да потуре да Руси нису наши пријатељи. Или наводе да је Русија, можда, ако нас воли толико, требало да уђе у рат `99. Иако сви Срби знају да је била сувише слаба.
  Овај ђаволски наум раздвајања Србије и Русије је потребан стога, јер су остали словенски народи већ одвојени од Русије - католичком вером. Или германском династијом на власти, као Бугари. Остали су још, само Срби...
  9) Антисрби активно раде на потирању културне матрице која Србе повезује.
  Исмевају и вређеју обичаје и традицију, имена и песме, писмо и предање. Негирају културне ауторитете, владике Његоша и Николаја, Светог Саву, епску народну поезију, њене аманете, националну мисао Срба из 19. века, дела писана између два рата и новије националне радове на теме о Србима у "Новом глобалном свету".
  10) Антисрби раде и делују свакодневно, свобухватно и промишљено, војно, политички, економски и медијски-пропагандно на разбијању и слабљењу српске Државе.


  Сума сумарум, антисрби су јака и организована група која делује споља и изнутра на уништавању српске државе. Не можда физичком, иако ни оно није искључено, али, барем, на уништавању посебне, јаке и независне српске државе и њено свођење на малу сателитску и од великих зависну, полу-вазалну државу.
  Такође, показују тенденцију да Србима разоре све наицоналне институције које их повезују у јаку и хомогену целину. То се постиже разним методима, од форсирања и ширења индивидуализма, атеизма, цивилиних права и слобода, дефетизма, бонвиванства, постхришћанских моралних кодекса, либерализма, мондијализма и глобализма, преко деловања разних организација, ТВ и радио станица, међународних интересних група, све до отворених притисака страних држава на нашу.

  ЗАКЉУЧАК
  Било би лепо кад страни антисрби, барем, не би имали подршку у српском народу. Као до пре комуниста.
  Али то је, изгледа, само моја пуста жеља. 2. #2
  Domaćin
  Učlanjen
  02.09.2003.
  Poruke
  4.342
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  zato sto sam ja obrisao staru (svoj post, a obzirom da je bio i jedini i temu) jer ej izgledalo da nema zainteresovanih

 3. #3
  Domaćin
  Učlanjen
  02.09.2003.
  Poruke
  4.342
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  od svega sto si pobrojao za Srbe, pronalazim se u svemu, a u delu antisrbi u 1 stvari a to je tacka 8 (doduse ne toliko ostro, ali hocu da se zna da smo mi Srbi, a oni Rusi, da nismo isto i da su nas zaebali vise puta kroz istoriju ostavljajuci nas na cedilu, kao i da oni imaju svoj interes u Srbiji bas kao i Nemci, Ameri, Britanci i da ga sprovode na potpuno identican nacin)....

  i sta sam ja sad... Srbin ili antisrbin :?

 4. #4
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  Citat Original postavio d1
  od svega sto si pobrojao za Srbe, pronalazim se u svemu, a u delu antisrbi u 1 stvari a to je tacka 8 (doduse ne toliko ostro, ali hocu da se zna da smo mi Srbi, a oni Rusi, da nismo isto i da su nas zaebali vise puta kroz istoriju ostavljajuci nas na cedilu, kao i da oni imaju svoj interes u Srbiji bas kao i Nemci, Ameri, Britanci i da ga sprovode na potpuno identican nacin)....

  i sta sam ja sad... Srbin ili antisrbin :?

  Србин.
  ...
  ...
  И знам ја да ни Руси не воле ту нашу својеглавост, и самодржавну идеологију, и да је нису волели и у прошлости.
  Свеједно, данашње време је много тешко и ђаво је однео шалу...
  Зато их ја подржавам.
  Мање би нам зла нанели.
  Могли би да им докажемо.
  Знам, јер у свом кругу, ја могу Русима да докажем. То није круг политике, али Рус је Рус, зар не?

  П.С. Они бар не мисле да смо нижа раса. Не гледају нас са висине. Нема у њима хладног рационализма.
  Толико.

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  commodore nema potreba da branis Ruse...da li je Rusija i danas najveca drzava na svetu?
  ... a sad uporedi Japan i Kinu, u obe zemlje budizam je dominantna religija sa tom razlikom sto je Japan stalno "vodio" osvajacke ratove a ipak se na kraju spakovao na nekoliko ostrva. Zasto Nemci nikad nisu mogli da imaju kolonije - zato sto niko nije hteo da ih trpi. Kroz istoriju se to uvek desavalo onima koji su mislili da mogu da vladaju macem - ipak se otrov pakuje u malim bocicama

 6. #6
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Andreavk
  commodore nema potreba da branis Ruse...da li je Rusija i danas najveca drzava na svetu?
  ... a sad uporedi Japan i Kinu, u obe zemlje budizam je dominantna religija sa tom razlikom sto je Japan stalno "vodio" osvajacke ratove a ipak se na kraju spakovao na nekoliko ostrva. Zasto Nemci nikad nisu mogli da imaju kolonije - zato sto niko nije hteo da ih trpi. Kroz istoriju se to uvek desavalo onima koji su mislili da mogu da vladaju macem - ipak se otrov pakuje u malim bocicama

  Ne branim ih...
  Samo, nasi su, Andrea...
  Pa pola naroda ovde ima ruska imena.
  A nemci nisu imali kolonije jer su se kasno ujedinili, pa su zakasnili. Zato su i vodili dva svetska rata. To je bio taj njihov "lebensraum" i "drang nach osten" - pokusaj da se supstituise nedostatak kolonijalnih prihoda.

  Japan je sintoisticka zemlja, ne cisto budisticka, i u njemu je vekovima bio postovan jedino Bushido.

 7. #7
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  Sta bi, niko da se javi?

  Sta je sukob Srba i Antisrba?

  Sta su pravci resavanja sukoba?
  Ajmo, decaci i devojcice?

 8. #8
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Nisam sigura nda li u Japanu ima vise Shinto sledbenika ili vise Budista? U tom smislu Budizam nije dominantna religija jer dobar deo Budista u Japanu se tako izjasnjavaju ali su u stvari Shinto.

  Citat Original postavio Andreavk
  commodore nema potreba da branis Ruse...da li je Rusija i danas najveca drzava na svetu?
  ... a sad uporedi Japan i Kinu, u obe zemlje budizam je dominantna religija sa tom razlikom sto je Japan stalno "vodio" osvajacke ratove a ipak se na kraju spakovao na nekoliko ostrva. Zasto Nemci nikad nisu mogli da imaju kolonije - zato sto niko nije hteo da ih trpi. Kroz istoriju se to uvek desavalo onima koji su mislili da mogu da vladaju macem - ipak se otrov pakuje u malim bocicama

 9. #9
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  Shinto, dominantan na Kjushuu, Hokaidu, Shikokuu u severnom Honsuu. Juzni Honsu je buda.
  Mislim.
  Svejedno, nema to veze sa budizmom. Njih je do "enola gay" vodio Bushido.

 10. #10
  Primećen član Pobunjenik (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2004.
  Lokacija
  Београд, Србија
  Poruke
  547
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano

  Сјајна анализа!

 11. #11
  Aktivan član panther (avatar)
  Učlanjen
  28.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vracar,Beograd,Srbija
  Poruke
  1.593
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano

  Nije tacno ja sebe uopste ne smatram za anti srbina samo ne gledam na stvari zaslepljen nacionalizmom i mrznjom prema drugim narodima koji nisu srbi, za razliku od vas "pravih" srba.

 12. #12
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  Planeta Zemlja
  Poruke
  284
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano

  cudno je da ljudi, koji su toliko religiozni i, toboz, moralni, ne shvataju da su svi ljudi braca...

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  ...ma svi vi vredite samo onoliko koliko ste drgima potrebni

 14. #14
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Ne, mi vredimo onoliko koliko dopustimo drugima da im budemo dostupni. A uglavnom smo nedostupni jer kvalitet je ipak stvar ekskluziviteta.

  Citat Original postavio Andreavk
  ...ma svi vi vredite samo onoliko koliko ste drgima potrebni

 15. #15
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  ma da ti si toliko ekskluzivan da nikome ne vredis

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  ...niti trebas

 17. #17
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  O cemu vi bre pircate?

  Tema je - Srbi i antisrbi.

  Sta o tom sukobu imate da kezete.

  Jel smatrate mozda da antisrbi ne postoje?
  Da ni Srbi ni antisrbi ne treba posotje?
  Da treba da postoji samo... sta?

 18. #18
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  A ti si kao vidovita?

  Citat Original postavio Andreavk
  ...niti trebas

 19. #19
  Primećen član
  Učlanjen
  30.01.2005.
  Lokacija
  USA
  Poruke
  806
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Andreavk
  commodore nema potreba da branis Ruse...da li je Rusija i danas najveca drzava na svetu?
  ... a sad uporedi Japan i Kinu, u obe zemlje budizam je dominantna religija sa tom razlikom sto je Japan stalno "vodio" osvajacke ratove a ipak se na kraju spakovao na nekoliko ostrva. Zasto Nemci nikad nisu mogli da imaju kolonije - zato sto niko nije hteo da ih trpi. Kroz istoriju se to uvek desavalo onima koji su mislili da mogu da vladaju macem - ipak se otrov pakuje u malim bocicama
  "Andreavk"Izvini,po ovome kako citiras ove drzave,..ako si mislio na odvajanje Jugoslavenske i Ruske republike,..nije da su Srbi ili Rusi, bili okupatori tih republika,(pa su se te republike odvojile okupacije radi),nego Zionisticke "idealogije", za (koji) se danas citav svet brine njihovog "ostanka" radi!!!

 20. #20
  Primećen član
  Učlanjen
  30.01.2005.
  Lokacija
  USA
  Poruke
  806
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano

  [quote="panther"]Nije tacno ja sebe uopste ne smatram za anti srbina samo ne gledam na stvari zaslepljen nacionalizmom i mrznjom prema drugim narodima koji nisu srbi, za razliku od vas "pravih" srba."panter"Izvini,sta si hteo da "kazes" od vas pravi "Srba"!
  Ako si mislio na Totovi,kad je taj tyrant dosao na vlast,ahrive rodjenih,u mongo SPC,ili su nestale ili spaljene,pa tije vladao Srbin iz jerusalima ili Vatikana, a da ne govorim dalje!!!
  [/i[/b]
  ][/color]

 21. #21
  Veoma poznat
  Učlanjen
  08.01.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SAPV
  Poruke
  10.921
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio commodore
  Citat Original postavio Andreavk
  commodore nema potreba da branis Ruse...da li je Rusija i danas najveca drzava na svetu?
  ... a sad uporedi Japan i Kinu, u obe zemlje budizam je dominantna religija sa tom razlikom sto je Japan stalno "vodio" osvajacke ratove a ipak se na kraju spakovao na nekoliko ostrva. Zasto Nemci nikad nisu mogli da imaju kolonije - zato sto niko nije hteo da ih trpi. Kroz istoriju se to uvek desavalo onima koji su mislili da mogu da vladaju macem - ipak se otrov pakuje u malim bocicama

  Ne branim ih...
  Samo, nasi su, Andrea...
  Pa pola naroda ovde ima ruska imena.
  A nemci nisu imali kolonije jer su se kasno ujedinili, pa su zakasnili. Zato su i vodili dva svetska rata. To je bio taj njihov "lebensraum" i "drang nach osten" - pokusaj da se supstituise nedostatak kolonijalnih prihoda.

  Japan je sintoisticka zemlja, ne cisto budisticka, i u njemu je vekovima bio postovan jedino Bushido.
  od toga sto sam za zivota ucio istorije i saznavao o rusima, oni su nama "pomogli" samo onda kada je to njima islo na ruku. oslobadjali nas u II sv. ratu da bi posle vladali nama. eno kako pre prvog sv. rata su bili strogo protiv toga da austrija "prilepi" sebi bosnu, i onda na nekom tajnom sastanku odjednom pristali?? :? ne vidim da nesto treba da im budemo duzni. ako nista drugo makar to sto ti kazes, verovatno nas oni ne smatraju za nizu rasu

 22. #22
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio vzeoy7y9
  Citat Original postavio Andreavk
  commodore nema potreba da branis Ruse...da li je Rusija i danas najveca drzava na svetu?
  ... a sad uporedi Japan i Kinu, u obe zemlje budizam je dominantna religija sa tom razlikom sto je Japan stalno "vodio" osvajacke ratove a ipak se na kraju spakovao na nekoliko ostrva. Zasto Nemci nikad nisu mogli da imaju kolonije - zato sto niko nije hteo da ih trpi. Kroz istoriju se to uvek desavalo onima koji su mislili da mogu da vladaju macem - ipak se otrov pakuje u malim bocicama
  "Andreavk"Izvini,po ovome kako citiras ove drzave,..ako si mislio na odvajanje Jugoslavenske i Ruske republike,..nije da su Srbi ili Rusi, bili okupatori tih republika,(pa su se te republike odvojile okupacije radi),nego Zionisticke "idealogije", za (koji) se danas citav svet brine njihovog "ostanka" radi!!!
  nisam na to mislila vzeoy7y9 - htela sam da kazem da se "zlo pakuje u malim bocicama" i da svaka drzava koja misli da moze da "vlada svetom" oruzjem na kraju se spakuje kao Japan na nekoliko ostrva... Ni jedna drzava bivse YU nije ratovala protiv susednih drzava ili isla da stiti svoje interese na druge kontinente - u bivsoj YU je bio "gradjanski rat"

 23. #23
  Obećava
  Učlanjen
  24.02.2005.
  Poruke
  71
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano

  Odlicna analiza!Najveci antisrbi su medju nama,imitatori (ljubitelji americke ptkulture), plagijatori, srebroljubci, isfrustrirani, moralno posrnuli, neobrazovani (ili jos gore priuceni, ti su najgori), pokondireni, sebicni, dezinformisani, bezdusni i bezosecajni, losi i pokvareni..............

 24. #24
  Primećen član
  Učlanjen
  30.01.2005.
  Lokacija
  USA
  Poruke
  806
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano

  "CBETO3AP"]Odlicna analiza!Najveci antisrbi su medju nama,imitatori (ljubitelji americke ptkulture), plagijatori, srebroljubci, isfrustrirani, moralno posrnuli,size=18]neobrazovani (ili jos gore priuceni, ti su najgori), pokondireni, sebicni, dezinformisani, bezdusni i bezosecajni, losi i pokvareni..............[/quote]Polako,polako Svetozare!Kako sam na TV video,nema govora da to nisu Srbi bili,kada ste Slobu Milosevica sa vlast skinuli.
  Jos jedno Svetozare! Kada ste u Beogradu,protiv Milosevica protestirali,iskreno mi reci,zasto niste na protestu nosli Srpske zastave,nije uh bilo ili ste se ih stidili? kad mi to objasnis onda cu veruem sta si sve napisao na ovon forumu

 25. #25
  Domaćin commodore (avatar)
  Učlanjen
  17.01.2005.
  Lokacija
  Ambasada
  Poruke
  4.285
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano

  polako, polako...

  S.M. je bio komunjara i bandit....

  Naravno da je СРБИЈАustala protiv njega.

  Tada smo i srusili komunisticku Srbiju.

  Ostale su jos:

  1) nesrbijanska (radikali, oni su svi mahom iz bosne i ndh - zato i oce tamo da ratuju)

  2) cetnicka (kostunica, velja i sumadinci, crkva, monarhisti... комшија, кум, ћале, мица, мишко, мирко келнер, тетка роса, аца, поп раде, доктор јова, она жена на пијаци, јована, сале, ја...)

  3) germanofilska (ofarbano-pirsovano-ultra neo liberalna EU srbija sto mu ga rektalno daje po idolatriji i fetishizmu)

Slične teme

 1. Ко су то Срби и зашто су Срби
  Autor Ved_Ran u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 14.01.2008., 17:43
 2. Срби!
  Autor Stepski vuk u forumu Politika
  Odgovora: 43
  Poslednja poruka: 25.06.2007., 01:58
 3. Ало Срби!!!!
  Autor no_problem u forumu Politika
  Odgovora: 42
  Poslednja poruka: 02.07.2006., 18:07
 4. Срби
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 39
  Poslednja poruka: 11.02.2006., 01:37
 5. СРБИ
  Autor Pobunjenik u forumu Istorija
  Odgovora: 42
  Poslednja poruka: 10.01.2006., 12:12

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •