Kamen vs. Srce
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Tema: Kamen vs. Srce

 1. #1
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.11.2004.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.183
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Kamen vs. Srce

  Ponekad nisam siguran gde živim. Taj dan je bio toliko pakleno vruć, da sam mislio da sam ustvari na Merkuru - i to je bio vruć dan na Merkuru. Sedeli smo u malom primorskom restoranu i od vrućine nisam ni mogao da se adekvatno koncentrišem na nju. Ona je nekada bila ljubav ali je jošuvek bila srce. Udavala se te nedelje i to je bilo nešto što bi trebalo da zatvori jedno poglavlje moje prošlosti. Iako su mi ranije često tutnjale svakakve pohotne misli u vezi moje sagovornice, vrućina ih je sve ispržila. Poklonila mi je predmet za koji mi je rekla da će mi isupuniti želju da i ja nađem svoju lepšu polovinu, budući da je taj isti predmet njoj pomogao da bude srećna. Uzeo sam taj mali dar, koji nisam ni znao šta će uraditi sa mnom.

  Tek smo se pozdravili a mali zeleni kamen tek dodirnu dno mog džepa kada mi zazvoni telefon. nisam prepoznao broj, a ni moj telefon nije imao pojma ko me zove. devojka. prijatnog glasa. flertujućeg prijatnog glasa, koju ne poznajem. očigledno ni ona mene. bio sam ubeđen da je u pitanju neko zezanje i prihvatih igru. isto veče se dogovorismo da se vidimo. bio sam prijatno iznenađen njenom hrabrošću i drskošću. da, čak i to ume da iznenadi ponekad.

  Stigla je nešto kasnije nego što je rekla, a kada sam je video - razumeo sam da nije bila u pitanju nikakva igra. Mlada smeđokosa devojka, plavih očiju je poput mačke išla ka meni. nije bila moj tip devojke. sumnjam da bih se i okrenuo za njom u nekoj drugoj prilici ali svaka prilika je druga priča. rešio sam da ću biti pristojan. to znači da ću je ipak prvo sagledati od glave do pete, pre nego što rešim šta bih sa njom.

  Nije bila preterano visoka. Njena ravna smeđa kosa je delovala toliko uredno ba sam pomislio kako je frizura ustvari samo za gledanje. Gledala je pravo, ali sam znao da me ustvari gleda kajem oka. Kao da traži određenu moju reakciju. Da, ona je mislila da sam ja jedan od onih koji će da vole zemlju po kojoj hoda, i da se raduju svakom njenom osmehu. Tu se MALO prešla. Ja sam ustvari bio jedan od onih koji vole njene vriske, grčeve i kada pada u vatru. Iz toga sam ustvari razumeo da je ustvari jošuvek devojčica - iako je bila devojka. siguran sam da nije znala jošuvek ni sebe dovoljno dobro, te se stoga zadovoljavala da je drugi jednostavno obožavaju.

  Posle kraće šetnje seli smo u jedan kafe. Sedela je naspram mene i gledala me je poput zavodnice koja nije bila. Pričala je mazno i lagano i skrivala je dlanove na kolenima. Nije imala velike nokte. To mi je govorilo da je po prirodi jedan mali sadista. Ono što nije znala je da će ona postati mazohista - samo ako ja to poželim. Bluza joj je bila raskopčana i otkrivala je tanki crni grudnjak koji je držao njene male grudi. kroz priču joj rekoh da znam o njoj više nego što bi ona i volela da znam i da to neću koristiti protiv nje. lagao sam je.

  Dok sam otključavao vrata stajala je iza mene, naslonjena na jednostavnu metalnu ogradu. Kada sam otključao vrata, i kada je mrak stana izašao napolje okrenuo sam se ka njoj i posegao rukama ka njenim kukovima. stavio sam prste u gornji deo njenih džepova i povukao je ka sebi. osetih da se tu njena hrabrost poljulja. kao i njena zadnjica dok sam je vukao ka sebi. nasmejala se i očekivala je poljubac a umesto toga je dobila samo dodir obrazom i vrhom nosa. mrak se obavio oko nas i rekao mi da su joj usne vruće, od čekanja poljubca.

  Pošao sam unazad, lagano, i vukao je za sobom. Ušli smo u mrak i nogom zatvorio vrata. Opet sam krenuo da je poljubim i kada je podigla pogled ka meni i zatvorila oči okrenuo sam nas i stao iza nje. Rekoh joj da sedne, pokazujući ka trosedu koji se jedva video u mraku. na malom stolu ispred troseda se nalazila sveća koju sam upalio. Sedela je, i dok me je gledala kako palim sveću, malo one hrabrosti joj se vratilo.

  Sedoh prvo pored nje, i prebacih joj nogu preko mojih kolena. Povukao sam je zatim ka sebi i našla se na mojim kolenima, sada kao viša od mene. Oslonio sam noge na sto, tako da je izgledala još viša. Neprestano se smeškala i mazila me po licu. Zavukoh joj ruke ispo bluze i pređoh prstima preko struka. imala je nežnu i blagu kožu. poput kakvog mlečnog preliva za voćne kolače. privukoh je bliže sebi a ruke mi krenuše uz njena leđa. rekoh joj da otkopča bluzu, što je bez reči uradila. bio sam u pravu za male grudi. uhvatio sam je ispod donjeg dela leđa i spustio na sto pored sveće. izvukavši ruke ispod njenih leđa uhvatio sam je za obod pantalona. zubima sam, otkopčao prvo dugme i njen tihi smeh poremeti ravnotežu svetla i tame u sobi.

  savila je noge u kolenima i lagano me odgurnula nazad na trosed. prođoh joj rukama duž nogu i ogoleh joj stopala. čak joj ni stopala nisu bila "moj tip stopala". vratih se pantalonama i svukoh ih jednostavno i brzo. bila je pre svega vitka. manekenski tip devojke, koju je lepo gledati i predstaviti roditeljima. pomerio sam sveću sa stola na pod tako da je ležala na niskom drvenom stolu, poput kakvog posluženja. što je ustvari i bila.

  skinuo sam košulju i seo pored nje. mazio sam joj unutrašnji deo butina a ona bi s vremena na vreme posezala za poljubcem, lagano šireći noge. kao da je mislila da će joj to pomoći da dođe do poljubca. njene ruke krenuše prema grudima i spusti grudnjak, tek toliko da joj bradavise udahnuše mrak i narandžasto svetlo sveće. prsti mi kliznuše u njene crne gaćice i ona se prope uz osmeh. njena obrijana mačkica je bila poput porcelanske šolje za čaj. obla, nežna na dodir a čaj ju je činio toplom. prsti mi raširiše ulaz u nju i srednji prst poče da pravi lagane krugove oko njenog klitorisa. prsti moje desne ruke su harali njenom mačkicom poput krda gladnih vukova koje su naišle na stado ovaca. i ta zverska borba postade vlažna i lepljiva. kao da je prestalo leto i da je hladnoća ušla u dan, mogao sam da vidim paru iz njenih usta koja je izlazila pri svakom njenon uzdahu. više joj nije trebao ni poljubac, samo je htela da je vukovi ostave na miru. ili bar da je pojedu i završe to jednom za svagda. bez ideje da li da stavi ruke u sebe ili da ih ostavi na grudima, vrtela se na stolu. savijala noge u kolenima da bi ih opet ispravljala. levom rukom sam je mazio po stomaku. imala je lep, ravan stomacic. ne previse zategnut. spustih joj dlan na nabrekle bradavice koje su izgledale poput malih opušaka cigareta. iako sam bio nepušač, znao sam šta treba raditi sa cigaretama, kad su već zapaljene. uvlačio sam u sebe dimove njene strasti a ona to proprati uzdasima.

  Okrenuo sam je na stomak i skinuo pantalone. Bio sam spreman za nju, još pre nego što je mogla da predpostavi. Noge su joj bile raširene, ali tako nisam mogao da uđem u nju. Skupio sam joj noge i polako ušao u njenu, sada već, duboko zaštićenu mačkicu koja je bila bezobrazno uska, i vruća. Osećao sam da sam je razdirao dok sam ulazio u nju a ona je samo hrabro stenjala i grebala me po stomaku. bili su to mali ali oštri nokti.

  podigao sam je sa stola i odveo do prozora. pomerio sam zavese i još jednom smo se suočili sa zvezdanim nebom. otvorio sam prozor i stavio je da sedi leđima okrenuta nezaboravnom pogledu u noć. nogama me ne uhvatila oko struka a rukama oko vrata. pola nje je bilo u noći, na otvorenom a druga polovina u kojoj sam ja bio je bila u sobi. naslonjena ivicom zadnjice na ram prozora, bila je žrtvovana demonima noći. pevala im je uzdasima, šaputala im je jecajima. onda se odjednom jako izvi. pomislio sam da će ispasti. karlica joj zadrhta i ona se smiri. nastavio sam još žešće da je imam i zvuci koje je ispuštala su mi govorili da možda to nisam trebao da radim, ali demoni noći su upravo to hteli. čim se smirila, vratio sam je unutra, budući da smo privukli previše pažnje.

  seo sam na trosed a ona me osvoji širokim korakom i sede na mene. oslonila se rukama na moja kolena i poče lagano da ustaje sa mene. kada bi bila blizu da me izgubi iz sebe, svom silinom bi se sjurila na mene razbivši se poput talasa o kamenje. stegao sam zube i izvukao osmeh iz sebe. uhvatio sam je za grudi, kao da sam hteo da ih povećam stiskom, ali sam bio svestan da to danas verovatno neću uspeti da uradim. razbijala se, a kada bi ustajala trljala bi klitoris o mene i stenjala gotovo životinjski. zatim ubrza svoje srce i prope se još jednom kao razapeta. sve je stalo. zatim se lagano spusti na mene ustade.

  spustila se ustima na mene. uzela ga je u usta i on joj je tada bio najbolji drug. u mraku mi se učinilo da sam video i suzu u njenim očima ali nisam mario. zatvorio sam oči i počeo da ispuštam zvuke poput bušne lopte. erupcija koju je ona molećivo priželjkivala ju je zatekla nespremnu. verovatno toliko nespremnu da mi je prijala više nego što je mogla da zna. pomislio sam da ju je poslužila početnička sreća. nasmejala se i pogledi su nam se sreli. suze su bile tu. a srce je meko poput kamena koji mi je bio poklonjen taj dan. pomazio sam je i pogledao ka jakni. iz unutrašnjeg džepa je virila karta. iduće nedelje ću već biti u Moskvi ali nje ću se sećati. kao bore, na malom kamenu. 2. #2
  Elita Profimare (avatar)
  Učlanjen
  16.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.211
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano

  Mislis da ce ovo neko da cita

 3. #3
  Ističe se
  Učlanjen
  30.06.2004.
  Lokacija
  eldorado
  Poruke
  2.975
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  jel si gore pomenuo vanilice

 4. #4
  xpajamacax
  Guest

  Podrazumevano

  da ja sam procitala :wink:
  zanimljiva pricica.
  predah u gomili gluposti prvog radnog dana u nedelji :wink:

 5. #5
  Poznat divlja-u-srcu (avatar)
  Učlanjen
  16.02.2004.
  Poruke
  8.387
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano POCELO JE DIVLJANJE...

  Hi,hi... 8)

 6. #6
  Ističe se
  Učlanjen
  30.06.2004.
  Lokacija
  eldorado
  Poruke
  2.975
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  pa ja ga procita onako na brzaka ,, kao seks bio a???,, yebote

 7. #7
  Ističe se Selena (avatar)
  Učlanjen
  10.08.2003.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  2.693
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  I ja sam pročitala isto.

 8. #8
  Ističe se
  Učlanjen
  30.06.2004.
  Lokacija
  eldorado
  Poruke
  2.975
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  dakle pao seks ,,,,bravo tomi care svaka cast

 9. #9
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.11.2004.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.183
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano

  ma nije nista palo. jos uvek sam nevin.

  inace pominju se kolaci. dobro, de... nisu vanilice. ali nije ona ni ljubav moja... tako da...

  ali ima kolaca u prici - sta vi mislite da sam ja prolupao...

 10. #10
  Poznat
  Učlanjen
  25.02.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.162
  Reputaciona moć
  146

  Podrazumevano

  Citat Original postavio avesic
  pa ja ga procita onako na brzaka ,, kao seks bio a???,, yebote
  Ajde sta se foliras, sigurno si gutala svaku rec..

 11. #11
  Ističe se
  Učlanjen
  30.06.2004.
  Lokacija
  eldorado
  Poruke
  2.975
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Tommy_V
  ma nije nista palo. jos uvek sam nevin.

  inace pominju se kolaci. dobro, de... nisu vanilice. ali nije ona ni ljubav moja... tako da...

  ali ima kolaca u prici - sta vi mislite da sam ja prolupao...

  da

 12. #12
  Poznat
  Učlanjen
  25.02.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.162
  Reputaciona moć
  146

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Selena
  I ja sam pročitala isto.
  I, da li si navlazila?

 13. #13
  Ističe se Selena (avatar)
  Učlanjen
  10.08.2003.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  2.693
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Steffan
  Citat Original postavio Selena
  I ja sam pročitala isto.
  I, da li si navlazila?
  Klasika!

 14. #14
  Poznat
  Učlanjen
  08.11.2003.
  Lokacija
  Hell
  Poruke
  8.243
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  otkud znas da joj je bio najbolji drug kad ga je stavila u usta?

  ta suza je visak..sta ce joj suza..e bedak

 15. #15
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.11.2004.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.183
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Devilishgirl
  otkud znas da joj je bio najbolji drug kad ga je stavila u usta?

  ta suza je visak..sta ce joj suza..e bedak
  1. znam sve
  2. no comment

 16. #16
  Početnik
  Učlanjen
  01.03.2005.
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  33
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  simpatično. najzad neko nešto lepo da napiše, za promenu1 malo je tužno,što? naprotiv, sex je jedna veoma lepa stvar, i ta romantika....hhhmmm

 17. #17
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.11.2004.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.183
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano

  pa prica je tuzna zato sto nisam ustvari zaljubljen. otud i sav taj osecaj suvisnosti u prici. nedostatak emocija i poletnog ponasanja....

  ustvari prica nije o sexu. nije cak ni o vanilcama. prica je o cinu ekspanzije egoizma kroz fizicko zadovoljavanje liseno bilo kakvih emocija sa strane glavnog junaka. ako se uopste moze nazvati junakom....

 18. #18
  Ističe se
  Učlanjen
  30.06.2004.
  Lokacija
  eldorado
  Poruke
  2.975
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  tomi to nisi bio ti ,,,e sada si me razocarao ,,,
  mada sto da ne ,,sta fali strasti ,,,samo sakaš seks seks

 19. #19
  Početnik
  Učlanjen
  01.03.2005.
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  33
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Tommy_V
  pa prica je tuzna zato sto nisam ustvari zaljubljen. otud i sav taj osecaj suvisnosti u prici. nedostatak emocija i poletnog ponasanja....

  ustvari prica nije o sexu. nije cak ni o vanilcama. prica je o cinu ekspanzije egoizma kroz fizicko zadovoljavanje liseno bilo kakvih emocija sa strane glavnog junaka. ako se uopste moze nazvati junakom....
  ne brini, stiglo je prolece, pa ces se vec zaljubiti i nadam se da neće više biti te tuge u tebi

 20. #20
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.11.2004.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.183
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano

  Citat Original postavio avesic
  tomi to nisi bio ti ,,,e sada si me razocarao ,,,
  mada sto da ne ,,sta fali strasti ,,,samo sakaš seks seks
  pa da sam to bio ja - ne bih bio nevin. a posto sam josuvek nevin, znaci nisam to bio ja!

 21. #21
  Poznat
  Učlanjen
  25.02.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.162
  Reputaciona moć
  146

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Selena
  Citat Original postavio Steffan
  Citat Original postavio Selena
  I ja sam pročitala isto.
  I, da li si navlazila?
  Klasika!
  A sta bi ti, nesto manje konzervativno?

  Ok, samo me je zanimalo da li ti se svidelo? Previse vulgarno, previse blago za tvoj ukus ili bas po meri? :wink:

 22. #22
  Domaćin
  Učlanjen
  02.09.2003.
  Poruke
  4.339
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Steffan

  A sta bi ti, nesto manje konzervativno?

  Ok, samo me je zanimalo da li ti se svidelo? Previse vulgarno, previse blago za tvoj ukus ili bas po meri? :wink:
  za to postoji pp

 23. #23
  Ističe se
  Učlanjen
  30.06.2004.
  Lokacija
  eldorado
  Poruke
  2.975
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Tommy_V
  Citat Original postavio avesic
  tomi to nisi bio ti ,,,e sada si me razocarao ,,,
  mada sto da ne ,,sta fali strasti ,,,samo sakaš seks seks
  pa da sam to bio ja - ne bih bio nevin. a posto sam josuvek nevin, znaci nisam to bio ja!

  pa da zvuči logično

 24. #24
  Domaćin Snezna_kraljica (avatar)
  Učlanjen
  04.02.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.724
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano

  Prica je vrlo tuzna. Ne znam zasto. Pocela sam da placem kad sam je procitala. Ma, i ja sam preosetljiva ovih dana, svasta….. :?

 25. #25
  Domaćin Snezna_kraljica (avatar)
  Učlanjen
  04.02.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.724
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano

  Citat Original postavio avesic
  jel si gore pomenuo vanilice
  Da overim. Citat:
  "imala je nežnu i blagu kožu. poput kakvog mlečnog preliva za voćne kolače."

Slične teme

 1. Kamen u bubregu
  Autor snis u forumu Zdravlje
  Odgovora: 216
  Poslednja poruka: 12.03.2018., 15:29
 2. nije srce kamen da izdrži plamen...
  Autor guest 135511 u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 52
  Poslednja poruka: 11.01.2009., 08:47
 3. Kad `kamen zaplace`...
  Autor migud u forumu Muškarci
  Odgovora: 59
  Poslednja poruka: 21.04.2005., 16:01
 4. Srce me uvek vodilo u životu, srce me i zayebalo
  Autor Q U E E N of B G u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 05.04.2004., 18:08

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •