Citav sat se setam od teme do teme na ovom vasem forumu... Evo pitanja za iskusnije u iskusenjima...Kako da devojka, extremno razmazena po krevetskim pitanjima, prezivi nekoliko meseci razdvojenosti od onoga koga voli?
Citav sat se setam od teme do teme na ovom vasem forumu... Evo pitanja za iskusnije u iskusenjima...Kako da devojka, extremno razmazena po krevetskim pitanjima, prezivi nekoliko meseci razdvojenosti od onoga koga voli?
koji je problem?nek ga ceka.
eeee, ako je novembarsko dete, tj skorpija, tesko... :wink:
onda nek nadje svalera.imas jos neku dilemu,dete?
Hahaha! Slatko sam se nasmejala!Original postavio hanibal77
![]()
Pozdrav za Hanibal77
ps: Mozda joj je komsiluk dobar? Hahaha!
ciao bella (giovanna)
samo polako... pitanje je kako preziveti razdvojenost, a ne cekati ili ne cekati nekoga...
pa cekaj,ko je to osporavao?a sta bi ti htela da ti kazemo?koje je pitanje?kako da prezivis?auu pa da umres neces jos nisam cula za takav slucaj.masturbiraj.ako si to htela da cujes
ako predpostavim da ti je ovo "77" godiste, ne mogu da se ne iznenadim koliko si nezrela.. ako nemas sta da kazes, ti lepo i ne pokusavaj..zamolila sam iskusnije u iskusenjima za stavove...
uh sad sam i neiskusna.
ti si htela da cujes samo odgovore koji ti se svidjaju?vrlo zrelo
8)Original postavio hanibal77
dobro si joj rekla!!!
pa mislim... lepo ti hanibal odgovorila!!! uz malu pomoc prijatelja, a u obostranom interesu...Original postavio november child
![]()
![]()
Realno, il' ces da trpis il' ces da sebi olaksas muke, pa ti vidi sta ces. Ako ti neki moral ne dozvoljava da sebi olaksas onda... yebiga... probaj sa lakshim drogama mozda?![]()
shta uopshte treba da znachi ono "shirokoumno":shock: pa josh i zvuchite :?
po mom misljenju najbolje je da ne prezivi niko ko je osudjen na rastavljanje.
Ipak sve treba podrediti ljubavi i tome da se ostane zajedno u svakom momentu.
slatka,skupi noge i grickaj nokte!![]()
Hanibal77 ti je rekla sve sto je trebalo....
uu,teshko pitanje...ako ga volish,zapravo ako je obostrano vredi chekati...ali ja nisam pristalica toga...s'obzirom da sam novembarsko dete,hihi...
iam ljudi koji se mnogo zrtvuju u zivotu... i kad treba i kad ne treba...njima nije jasno o cemu govorim... ako si citavog zivota radila samo ono sto je u tvom (emotivnom) interesu, ostajes zatecena iskusenjima kada se u celu pricu umesa prava ljubav, blokirajuci racio...Original postavio blackcat
Ima i onih koji se zrtvuju i za druge, pa znaju kako izgleda kad te prava ljubav IZDA!
koji ljubav izda, zvacemo ga - pIZDA 8)Original postavio Kad_LupimLupim
sta si ti,princeza na zrnu graska?Original postavio november child
ne razumem razmazenost u krevetu?dorucak u krevet?jutarnja kafa?
iznajmi roba.
ako je sex u pitanju....nadji nekog da te tambura....a to sto si skorpija i nije neki razlog da cim on iza coska zadje zaskocis na drugi ****!
ne mogu da verujem.![]()
i da,bez qrca jos niko nije umro.
Pa prvo sjedi i razmisli da li je on tebi vjeran.Ako jeste strpi se,izdrzaces.Ali ako nije onda nadji i ti sa strane.Jer razmisli,ti njemu vjerna mjesecima i mucis se a on druge krese..Neznam vasu situaciju,mozda lupam gluposti ali provjeri da li i on "izdrzaje".Pa ces onda sama znati kako dalje
Situacija je stvarno,ne mogu vjerovat,čovjek možda još nije ni otišo´a noj već fali.Original postavio drea
Pa neće preživjet sigurno,oće neko da se kladi?
Pošalji link