Sat na sajtu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Sat na sajtu

  1. #1
    Zainteresovan član Boki DX-11 (avatar)
    Učlanjen
    07.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    LA
    Poruke
    260
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano Sat na sajtu

    Imam skripte za neki casovnik ali ne znam kako da to ubacim u Flash...



  2. #2
    Početnik
    Učlanjen
    19.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Zemun
    Poruke
    50
    Reputaciona moć
    49

    Podrazumevano Re: Sat na sajtu

    Citat Original postavio Boki DX-11
    Imam skripte za neki casovnik ali ne znam kako da to ubacim u Flash...
    Imas dve mogucnosti, prvaje da u recimo dreamweawer-u ubacis kao fles objekat, a druga je sirektno u html-u.

  3. #3
    Zainteresovan član Boki DX-11 (avatar)
    Učlanjen
    07.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    LA
    Poruke
    260
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano

    Imam Macromedia Flash MX 2004...

    Kako...?!

  4. #4
    Zainteresovan član Boki DX-11 (avatar)
    Učlanjen
    07.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    LA
    Poruke
    260
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano

    U HTML znam... Ali kako da ubacim u Flash...?

  5. #5
    Početnik
    Učlanjen
    05.11.2004.
    Poruke
    11
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    A zašto jednostavno u FLASH-u ne napraviš sat?

  6. #6
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano

    Actionscript ima klasu Date i metode getHours(), getMinutes() i get Seconds(). Potrazi u helpu imas ospirno o tome, zajedno sa primerima.
    btw, zar ne mislis da cee taj sad da iritira? sta ce nekome 2 sata na ekranun (pored onoga u systray)?

  7. #7
    Zainteresovan član Boki DX-11 (avatar)
    Učlanjen
    07.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    LA
    Poruke
    260
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Obersturmfuehrer
    Actionscript ima klasu Date i metode getHours(), getMinutes() i get Seconds(). Potrazi u helpu imas ospirno o tome, zajedno sa primerima.
    btw, zar ne mislis da cee taj sad da iritira? sta ce nekome 2 sata na ekranun (pored onoga u systray)?
    Ima sat, ali ne i datum... Imam jedno prazno mestasce pa da ga popunim, mislim da ce sat bas lepo da legne...

    Ne znam sta da napravim, dinamic text, movie clip... pa onda da kucam skripte...?

  8. #8
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano

    ima i datum pregledaj samo sve
    npr ovako

    var datate = new Date ();
    onEnterFrame = function ()
    {
    datum = dat.getDate();
    }

    gde je datum dynamic tekst

Slične teme

  1. sat na sajtu
    Autor zeljusa u forumu Web dizajn
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 10.12.2006., 16:51
  2. Placanje SMS-om na sajtu
    Autor borisjer u forumu Web dizajn
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 12.08.2006., 16:31
  3. Sta je ovo na mom sajtu?
    Autor acaglumac u forumu Web dizajn
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 06.11.2005., 14:42
  4. Anketa na sajtu!
    Autor mix1 u forumu Web dizajn
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 16.03.2005., 21:29
  5. Šta mislite o sajtu
    Autor kovacic pedja u forumu Web dizajn
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 07.03.2004., 12:49

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •