LJUDI OVO MI HITNO TREBA !!!
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: LJUDI OVO MI HITNO TREBA !!!

  1. #1
    Aktivan član Inspector (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    1.220
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano LJUDI OVO MI HITNO TREBA !!!

    PAZI SADA TREBA MI NESTO HITNO !!! Napravio sam neki program za pustanje muzike i u njemu se nalazi sat koji pokayuje tacno vreme !!! E sada planiram da pored sata napravim dugme podesi sat, sto prakticno znaci da mi treba direktorijum u kome se nalazi windowsov sat ??? GDE SE NALAZI DIREKTORIJUM ILI EXE FAJL WINDOWSOVOG SATA ???? KAKO DA GA POKRRENEM ??? AJ POMOZITE MI MALO !!!



  2. #2
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano

    U cemu pravis taj program?
    Trebalo bi da API funkcija koja postavlja sistemsko vreme i datum. Pogledaj winapi help.

  3. #3
    Primećen član Login Killer (avatar)
    Učlanjen
    07.11.2004.
    Lokacija
    LOGIN KILLER OFF.
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: LJUDI OVO MI HITNO TREBA !!!

    Citat Original postavio Inspector
    PAZI SADA TREBA MI NESTO HITNO !!! Napravio sam neki program za pustanje muzike i u njemu se nalazi sat koji pokayuje tacno vreme !!! E sada planiram da pored sata napravim dugme podesi sat, sto prakticno znaci da mi treba direktorijum u kome se nalazi windowsov sat ??? GDE SE NALAZI DIREKTORIJUM ILI EXE FAJL WINDOWSOVOG SATA ???? KAKO DA GA POKRRENEM ??? AJ POMOZITE MI MALO !!!
    Sve bi to bilo lepo samo nam kazi koji jezik koristis?

    Za VB

    text1.text = Time$

    Za C++
    Koristi api funciju

  4. #4
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano

    Ne, covek hoce da SETUJE sistemsko vreme a ne da ga cita.

  5. #5
    Aktivan član Inspector (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    1.220
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano

    UPRAVO TAKO !!!!! ALI NE U VB-u NEGO U MULTIMEDIA BUILDERU (ima nekih komandi slicnih vb-u). MENI SAMO TREBA TAJ FAJL DA KADA KLIKNEM NA DUGME PODESI VREME OTVORI ONAJ NORMALAN WINDOWSOV SAT !!! TREBA MI ZNACI SISTEMSKI FAJL TOG SATA !!!!!

  6. #6
    Početnik
    Učlanjen
    02.12.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    18
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    U sistemskom direktorijumu (za WIN XP, NT, 2000 to je "system32") bi trebalo da ti se nalazi "timedate.cpl".
    Inace, svi apleti iz kontrol panela su ti uglavnom tu i uglavnom imaju ekstenziju "cpl".

  7. #7
    Aktivan član Inspector (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    1.220
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano

    E MNOGO TI HVALA !!! STRAVA !!! TACNO TU SE NALAZI A JA NISAM IZVALIO !!! E SADA GDE SE NALAZI I KAKO SE ZOVE U WINDOWS 98, WINDOWS ME ????

  8. #8
    Primećen član
    Učlanjen
    15.02.2004.
    Lokacija
    Nis-New York
    Poruke
    572
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    ma izvrsi samo
    "rundll32.exe Shell32.dll, Control_RunDLL timedate.cpl" i ne sekiraj se

Slične teme

  1. ljudi treba mi pomoc!!!!hitno!!!!!!!!!!!!
    Autor mala-neiskusna u forumu Tinejdžeri
    Odgovora: 51
    Poslednja poruka: 08.07.2008., 15:18
  2. LJUDI TREBA MI POMOC
    Autor Boris Bila u forumu Video igre
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 05.11.2004., 21:14

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •