kako se slazu zena jarac i muskarac rak?
kako se slazu zena jarac i muskarac rak?
meni su jarice oduvek bile atraktivne......
baš smo... ijeijOriginal postavio dekart
Slazu se odlicno, jer po pravilima opsteg horoskopa cine horoskopsku osu partnerstva. Bolje je kad je muskarac Jarac, ali i druga kombinacija nije losa. Zavisi dosta i od ostalih planeta.... :wink:
zasto imam utisak da UVEK, ali uvek negde pise "bolje da je zena rak.. " muskarce svi iskljucju u startu, kao da su (smo) gubavi?! kao da nemamo jezik ili sta?!Original postavio Horoskop39
![]()
Dobro, de TheLoner što se :shock: ljutiš odmah...
bolje nam reci kako je tvoje iskustvo sa Jaricama.
Obično su previše hladne i rezervisane a muškarci Rakovi nemaju baš previše živaca za cupkanje naokolo dok žena spusti gard. Rakovi su maze u klasičnom smislu [ako osoba nema ličnioh planeta u Lavu ili u slučaju da Mesec nije otišao u neki hladan znak] i ne treba im ledena žena nego toplo, nežno biće.
Kada su uloge zamenjene u pomenutoj kombinaciji žena Rak je nežna i pažljiva a muškarac Jarac ostavlja utisak jake, katrakterne ličnosti, čoveka koji ne podleže emocijama "suze za žene"... itd
Poslednji put ažurirao/la EIIe : 24.11.2008. u 19:22 Razlog: brisanje linka
zasto imam utisak da UVEK, ali uvek negde pise "bolje da je zena rak.. " muskarce svi iskljucju u startu, kao da su (smo) gubavi?! kao da nemamo jezik ili sta?![/quote]
Naravno da i vi imate svoje prednosti, ali kad je nesto bolja varijanta onda to treba reci ... hladniji pristup se vezuje za muskarce, a emotivniji za zene i to su osnovni principi ta dva znaka, a na Balkanu je bolje da su muskarci hladniji, a zene emotivnije :wink:
Hm, stvarno sam se prepoznala u ovome...Original postavio Mady
Poslednji put ažurirao/la EIIe : 24.11.2008. u 19:23 Razlog: prepravka citiranog posta
Pošalji link