Flash Button
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Flash Button

  1. #1
    Zainteresovan član Boki DX-11 (avatar)
    Učlanjen
    07.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    LA
    Poruke
    260
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano Flash Button

    Kako da neki button povezem sa odgovarajucim programom na mom disku...? Koja je to komanda? Imam Macromedia Flash MX 2004...



  2. #2
    Zainteresovan član Boki DX-11 (avatar)
    Učlanjen
    07.01.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    LA
    Poruke
    260
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano

    Snasao sam se...
    Ide ovako: on (release) {getURL("program.exe", "_self");

    }

    s tim da se program nalazi u istom folderu kao i flash dokument u kome se pravi sajt.

    Hvala onima koji su ipak procitali ovo...

  3. #3
    Zainteresovan član miksin (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Poruke
    196
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano

    mozes i sa fscommand

Slične teme

  1. the curious case of benjamin button
    Autor neobaveštena u forumu Film i video
    Odgovora: 34
    Poslednja poruka: 09.04.2009., 22:57
  2. 3 Pitanja u vezi Flash-a, Flash-a i opet Flash-a?
    Autor djix u forumu Web dizajn
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 26.09.2005., 13:02
  3. flash button
    Autor mrs X u forumu Web dizajn
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 24.01.2005., 00:48
  4. Flash button
    Autor Error404 u forumu Web dizajn
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 18.11.2004., 10:31
  5. flash button
    Autor u forumu Web dizajn
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 01.06.2004., 13:39

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •