Horor filmovi

Sezona 4 epizoda 8-Totano luda epizoda,još uvjek se nisam zasitio ove serije...Šta reći,nevjerovatan je potencijal,ako malo bolje razmislite može trajati godinama jer tema je prosto neiscrpna,tek sada uviđam da je serija ispred vremena u svakom smislu...

Open Grave 8/10 (3)
Dobro zamišljen film ali previše praznog hoda za moj ukus,mogao je kraće trajati jer je negdje na pola priča počela gubiti svoju prvobitnu namjeru...

Stoker 8/10 (3-)
Nisam siguran šta reći za ovu psihološku dramu s elementima blagog horora sem da sam zaspao negdje na pola a to mi se ne dešava često.Posle sam naravno nastavio gdje sam stao i oprostio sebi takav kiks jer je film sasvim gledljiv i ne dosadan i svakako zalužuje da se pogleda iz cuga! :D Možda mu dam nekad opet drugu šansu,za sada mu ne mogu oprostiti što sam zaspao jer je vjerovatno previše tih za moj ukus...

Jel bar malo strašniji od budalastih horora šikljokrvajućih zajebancija današnjice? :)

da ga ne gledam dzabe..
Naprotiv, te zajebancije što pominješ su ovde još iskarikirane, jer je film morbidna komedija ekšli. Ja sam ga doživela ko svojevrsnu parodiju.

- - - - - - - - - -

dollarqueen

Evo, ovo pogledah sinoć.... Horor mešavina Dana mrmota, Duhova u nama i još nekih filmova o duhovima... Papazjanija koja je na momente napeta, a na momente izrazito stupidna :) Ali, može da se gleda..
Ocenu prepisujem sa imdb :)

http://www.imdb.com/title/tt2345567/
Malo mi je "čajldliš". Ali za razonodu čistu, oke.

- - - - - - - - - -

Insidious 2. odgledala sinoc. Sama. Mislim da to dovoljno govori o tome koliko je "stvaaaasan".
Ja sve gledam sama. :D Sem kad me "ufate u makaze", jer vole sa mnom da gledaju filmove svi.

Iako je ovo tema posvećena hororu na filmu, iskoristiću je da najavim zbirku horor priča koja uskoro izlazi iz štampe.

Grupa autora (uključujući i veći deo ekipe koja stoji iza prošlogodišnje zbirke "Nešto diše u mojoj torti") predstavlja vam nestvarnu stranu Vojvodine, u zbirci priča "V - Fantastične priče iz ravnice".

t0ozyb.jpg

Priče iz ove zbirke odvešće vas u fantastične svetove Vojvodine, u drugu, nevidljivu, tajanstvenu ravnicu, pletenu iz ponora vaših strahova...
Zbirka je ušla u štampu i uskoro je očekujemo u opipljivom izdanju!

Autori i priče:

Andrea Baskin
Plavo
Violina

Boris Mišić
Daca i Huan
Daca u gradu tame

Goran Segedinac
Salaš
Pod krošnjom

Damir Mikloš
Zov ravnice

Igor Ivanišević
Desankina biblioteka užasa

Ivica Milarić
Auto-ekskurzija

Milka Knežević Ivašković
Motel

Oto Oltvanji
Nećeš nam lagati

Radoslav Slavnić
Zlatna deca, zlatne godine
Trulež, meso i sitni kolači

Saša Robnik
Ljubiša dolazi noću
Tako je govorio tata
Oči lovca

Takodje vrlo uskoro i novogodišnji specijal "Nešto diše u mojoj torti 2".​

Film snimljen po istinotom dogadjaju..radnja se desava 1974 godine u Velikoj Britaniji - Jokšir.. Klasika,porodica se seli u drugu kucu i zna se sta sledi...duhovi,Poltergeist

moglo je mnogo bolje i strasnije...film lepo docarava vreme 70 tih u Engleskoj :lol:......6,5/10

51zBWaCv83L._SL500_AA300_.jpg

Poslednja izmena:
Ali ima Sašu Greeeeeej :heart: :besna:

Gledala sam Insidious 2- ko voli keca, i ovaj će mu biti ok. Ništa spektakularno, čist nastavak koji
rasvetljava nedoumice iz 1. dela. Videćemo kakav će biti treći, valjda neće da upropaste...

Gledala sam i taj Open grave, naterali me, i to upraf sad. Ne razumem se toliko u zombije,
fino što je dobrim delom misterija, pa me je to privuklo da odgledam. Za one koji vole zombije mislim da će biti solidan. Nisu mi se još slegli utisci, ne mogu da odredim koliko mi je ok.
Ima prevod, eno i filma na Filmoviziji....

dollarqueen, nisam ta dva poslednja što si pomenula, budem što pre. :)

Hahaha dzabe joj sto je bila tu,kad je film ispod proseka :P
inace,sto se insidiousa tice,prvog dela,kad sam ga prvi put gledala,bas sam se prepala bila,dok drugi put kad sam ga gledala nisam nimalo,a to mi se retko desava,obicno se na film prepadnem,odnosno makar me jeza hvata,svaki put,ako je dobar,odnosno strasan,sto znaci da mi ocigledno nije bio do te mere.I sad hocu da se nakanim da odgledam drugi deo :D

http://4.***************/-UndoimIsWJI/UeV9mpYq5BI/AAAAAAAAdSY/xbOCv3yCwiE/s320/insidious-2-trailer.jpg

Sve ovako gledano sa strane,slike i najave,koje smo gledali,sve deluje spektakularno,ali kada se sve to upakovalo u film...mlako.Prvih 30-45 min su mi bili uzasni,bilo mi je dosadno i samo sto nisam zaspala.Drugi deo mi se svideo.Dosli su odgovori na pitanja iz prvog dela filma i najavljen je treci.Filmu fali jeza i uzas,da se zaledite cekajuci sta ce se sledece desiti...toga nema.Pokusano je da se nadoknadi onim "silovanjem usiju",kada vam muzika iz sve snage grune i pokusa da vas uplasi.Mene je samo nerviralo i delovalo kao da je sve radjeno "zato sto je moralo"....Zakljucak-cekala sam bez veze.Moze da se gleda sa drustvom,uz kokice i to je sve.

Back