HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ово је страшно - шта ћемо још сазнати какве свињарије је ова марионетска екипа на власти допустила да се шире по Србији..

ne skači nek prvo čovek slika , možda je samo sajt od nekog provajdera mobilne telefonije

Molio bih nadlezne da ne brisu temu jer cu danas otici u setnju makar do obliznjeg brda da slikam,udaljeno je 1-1,5km od "predajnika"+ 3x opticki zoom,trebalo bi da se vidi sta je.
Ali malo kasnije jer lovci pucaju na sve strane,pa kad se umore/napiju i krenu kuci.

Poslednja izmena:
Ko je njima dozvolio da se na teritoriji Srbije instaliraju uređaji koje amrička armija koristi u svoje taktičko-borbene svrhe.

Основни циљеви пројекта су изучавања феномена поларне светлости и радио комуникација.
Поред тога Армија САД-а користи и за следеће циљеве:
комуницирање са подморницама у великим дубинама океана, помоћу радијација екстремно нисте фрекцвенције (ЕЛФ)
продирање на исти начин у земљино тло, ради претраживања скривених тунела, или подземних скровишта од војног интереса
заштита територије Америке од непријатељских авиона и интерконтиненталних балистичких пројектила
уништавање непријатељских сателита
распознавање врста пројектила који се приближавају америчкој територији
ометање и апсолутно онемогућавање комуникација на одређеним подручјима
мењање хемијске структуре виших слојева атмосфере, односно деловање на климу на жељеном простору

Kako je krenulo napraviće pored BG i vojnu bazu. Je li to neutralnost Srbije koja je zvanična politika vlasti u Bg?

Poslednja izmena od moderatora:
Треба та *рања уништити што пре!

Вероватно је да је под окриљем тог универзитета, а видим да је умешана и НАСА и још неке америчке организације, ..да покушавају да утичу на наше мождане таласе!

Значи, на тај начин и са малим антенама које се поставе у близини(зашто баш поред Београда!???????) , утичу на мождане таласе, понашање, расположење и ко зна та још! То је перфидни специјални рат који се води против Србије!

Па само кад се види колика је огромна НОВА Америчка Амбасада на врх брда Дедиње поред белог Двора, све је јасно. Као да праве командни центар-тврђаву!
И то је овај квислиншки режим дозвољавао и дозвољава!

-----------------------------------------------------

Још једна ствар се очито заташкава, а то је да је на великом броју Антена Републичког Метеоролошког завода, и на врху у Кошутњаку,.., тј. постављене су неке електронске кутије преко СББ и осталих приватних америчких фирми,.......била је афера која се крије, постоје оптужбе да се врши шпијунирање!

Сад се сетих, пре месец дана Борис Тадић је са америчком амбасадорком отворио некакав тобож " Кол центар", неке америчке фирме, као ту ће бити чвориште за неке телефонске везе, а у ствари очито је да ће ту бити амерички шпијунски центар, а у Амбасади САД команда, на врху брда, а пошто је то територија амбасаде територија те државе, ту ће да постав и којекакве антене и друга срања, да надгледају и да утичу на разне начине, па и преко емитовање ниских фрекфенција које утичу на мозак итд.

Ja nevidim sta je smesno ovde???? ovo je najozbiljnija vest koju sam cuo iz Srbije za proteklih xy godina...hebote mish,pa mogu komotno da rade sa tlom sta hoce,uopste sa eko sistemom

koliko vidim,svi se segace i zezaju....verovatno,jer vecina forumasa koja se segaci,vise zanima sta se radi po Hrvatskoj i dnevno postavlja po par tema sa nama totalno neinteresantnim tematikama o dnevno-politickim zbivanjima u Hr a kada se radi o Srbiji,onda sala i zezanje

Ukoliko je to HAARP a ako su ga sa stanforda postavili,onda jeste,to je onda zrelo za sabotazu.......jer ta stvar,moze bukvalno da utice na svest ljudi...a ukoliko je pored Beograda...jedinome,kome se moze,iole dati statut grada u srbiji,jer ima oko 2 miliona naspram ostalih varosi sa 100-150.000 e onda je stvar jasna....ide se na kontrolu svesti gradjana Srbije

A mislim da cete mi reci i da sam lud...a moje misljenje je da se to radi planski iz Amerike,kako bi se sirom sveta pokrenuo jedan veliki talas nezadovoljstva i strajkova,koji vec sve vise i viuse uzima maha po celoj kugli
a sve kao uvod za uvodjenje jedinstvene vlade "spasa" tj,nove svetske vlade NWO ......pocelo se u USA te u Britaniji,pa po celoj Evropi...o Arapskom svetu netreba pominjati,tamo je najvise uspelo,a sada se ide na Rusiju,i navodno Putinovo maznjavanje glasova......u Srbiji je mislim,u ovoj situaciji i detetu od 3 godine,lako organizovati raju,u situaciji u kojoj je Srbija...a narodu fali snaga...mentalna,da ponovi 5.10 koji je vise nego potrebana,a mislim da je ova naprava zato tu (nastranu sto je Bota njihov covek...oni se svim svojim ljudima zahvale na kraju na isti nacin) tako da mislim,da stvar nije uopste za salu

HAARP20l.jpg

Evo ja sam slikao :lol:

Треба та *рања уништити што пре!

Вероватно је да је под окриљем тог универзитета, а видим да је умешана и НАСА и још неке америчке организације, ..да покушавају да утичу на наше мождане таласе!

Значи, на тај начин и са малим антенама које се поставе у близини(зашто баш поред Београда!???????) , утичу на мождане таласе, понашање, расположење и ко зна та још! То је перфидни специјални рат који се води против Србије!

Па само кад се види колика је огромна НОВА Америчка Амбасада на врх брда Дедиње поред белог Двора, све је јасно. Као да праве командни центар-тврђаву!
И то је овај квислиншки режим дозвољавао и дозвољава!

-----------------------------------------------------

Још једна ствар се очито заташкава, а то је да је на великом броју Антена Републичког Метеоролошког завода, и на врху у Кошутњаку,.., тј. постављене су неке електронске кутије преко СББ и осталих приватних америчких фирми,.......била је афера која се крије, постоје оптужбе да се врши шпијунирање!

Сад се сетих, пре месец дана Борис Тадић је са америчком амбасадорком отворио некакав тобож " Кол центар", неке америчке фирме, као ту ће бити чвориште за неке телефонске везе, а у ствари очито је да ће ту бити амерички шпијунски центар, а у Амбасади САД команда, на врху брда, а пошто је то територија амбасаде територија те државе, ту ће да постав и којекакве антене и друга срања, да надгледају и да утичу на разне начине, па и преко емитовање ниских фрекфенција које утичу на мозак итд.
nase mozdane celije je sje8ao RTS i ostale kuce za proteklih dve decenije visestruko uspesnije od bilo kakvog HAARP-a

Па мало РТС, мало те антенице, мало подривају преко домаћих издајника,.. све са циљем да се шири малодушност, ту је кључ!

Зато и нападају на моралне вредности, зато нападају, подривају цркву, војску, морал....све су то познати методи у специјалном рату који су опште познати!
проблем је што овај трули квислиншки режим саучествује у самоубиству сопствене нације!

Дозвољајау да се постављају антене , да се шпијунира преко кабловске(СББ), преко антена Хидро-метеоролошког завода, па о преко Тадићевог америчког Кол центра!??

Сад и ове антене ак је то тачно то је потенцијално велика опасност!

Нажалост и са наизглед малим средствима и антенама,могу да утичу на нашу психу, а то раде и преко РТС-а где у редакцији седе странци и пуштају вести по "јевропским" страндардима, то сви знају, као што у министарству одбране седе НАТО шпијуни и командују са кумом предшједника!

Ако је истина о тим антенама , није то нимало безазлено!!!
Немамо честите политичаре,они нас убише својим полтронисањем и додворавањем непијатељима!

Kada sam pre par meseci video na ovim diskusijama ovu sliku, i ja sam se podsmevao:

[mg]http://www.houseofpaine.org/blog/wp-content/uploads/07/chemtrailspic.jpg[/img]

Ali, danas vidim da to nije bilo samo lupetanje neke budale: i drugi lñjudi na svetu NASLUCUJU nesto !

http://oasisperu.foroes.net/t2918-proyecto-haarp-el-culpable-de-todos-los-desastres

Ovde si dotakao nešto............http://forum.krstarica.com/showthread.php/435048-Rimski-klub?p=16445567&viewfull=1#post16445567

Šteta što su svi zaćutali.

Као и сви велики технолошки проналасци, тако и овај могу да се користе и за добро и за лоше. Сигурно је да контрола временских прилика може донети много доброг ако је у правим рукама. У том смислу би логичније било да се не уништава или уклања овај "ћу-ћу који иде на нас" него да се ради на преузимању контроле.

na svakih nekoliko kilometara se nalaze tornjevi mobilnih operatera, u svakom mestu, i u velikim gradovima i po selima. na te tornjeve je nakacheno mnogo toga, od neophodne opreme za rad operatera do nekih veoma chudnih stvarchica. cela zemlja je premrezhena. dont panic adams, they will kill all softly

I cipove su vam vec ugradili...

pa sta je ova nova licna karta do cip...sta je bankovna kartica

a sledeca faza ce biti...sta ce vam sve te kartice i novcanici,stavicemo vam cipic u ruku,na kome ce sve to biti zapisano,i koliko para imas i gde zivis,a kad nesto hoces da kupis...samo prislonis ruku na citac,ko artikal sto se otkucava tako ti oni skinu sa racuna

e...tome se tezi...i to ti je taj zig zveri....a uz tu korisnu funkciju koju sam opisao...bice i sijaset za koje bolje da im neznamo namenu

ako je istina ovo sto pise na wikpediji--a nadam se da nije...da je snaga predajnika 3000.000W-..to je abnormalno..pa to moze blokirati celu drzavu i sve segmente...spaliti sve elektrouredjaje...
-pitanje svih pitanja je ko je odobrio ovaj projekat..?? da li je ovo potpisivao sutanovac i tadic sa amerikancima a da narod nije upoznat sa tekstom ugovora..???
oce li skupstina reagovati..??posto vlada sigurno nece...
oce li se preispitati sve oko izgradnje americke ambasade..??
ako u americkoj ambasadi budu instalirana sredstva za vojne namene -moze li srbija ocekivati nuklearnu bojevu glavu na ambasadu..??
ako su ovi podaci tacni---ovo bi moglo da ometa vodjenje svih raketa u evropi...

Ja nevidim sta je smesno ovde???? ovo je najozbiljnija vest koju sam cuo iz Srbije za proteklih xy godina...hebote mish,pa mogu komotno da rade sa tlom sta hoce,uopste sa eko sistemom

koliko vidim,svi se segace i zezaju....verovatno,jer vecina forumasa koja se segaci,vise zanima sta se radi po Hrvatskoj i dnevno postavlja po par tema sa nama totalno neinteresantnim tematikama o dnevno-politickim zbivanjima u Hr a kada se radi o Srbiji,onda sala i zezanje

Ukoliko je to HAARP a ako su ga sa stanforda postavili,onda jeste,to je onda zrelo za sabotazu.......jer ta stvar,moze bukvalno da utice na svest ljudi...a ukoliko je pored Beograda...jedinome,kome se moze,iole dati statut grada u srbiji,jer ima oko 2 miliona naspram ostalih varosi sa 100-150.000 e onda je stvar jasna....ide se na kontrolu svesti gradjana Srbije

A mislim da cete mi reci i da sam lud...a moje misljenje je da se to radi planski iz Amerike,kako bi se sirom sveta pokrenuo jedan veliki talas nezadovoljstva i strajkova,koji vec sve vise i viuse uzima maha po celoj kugli
a sve kao uvod za uvodjenje jedinstvene vlade "spasa" tj,nove svetske vlade NWO ......pocelo se u USA te u Britaniji,pa po celoj Evropi...o Arapskom svetu netreba pominjati,tamo je najvise uspelo,a sada se ide na Rusiju,i navodno Putinovo maznjavanje glasova......u Srbiji je mislim,u ovoj situaciji i detetu od 3 godine,lako organizovati raju,u situaciji u kojoj je Srbija...a narodu fali snaga...mentalna,da ponovi 5.10 koji je vise nego potrebana,a mislim da je ova naprava zato tu (nastranu sto je Bota njihov covek...oni se svim svojim ljudima zahvale na kraju na isti nacin) tako da mislim,da stvar nije uopste za salu

Pokret otpora je neizbežan i nužan.

A, tebi repka za post.

Back