yugo 45
Ističe se
- Poruka
- 2.832
Ово је страшно - шта ћемо још сазнати какве свињарије је ова марионетска екипа на власти допустила да се шире по Србији..
ne skači nek prvo čovek slika , možda je samo sajt od nekog provajdera mobilne telefonije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је страшно - шта ћемо још сазнати какве свињарије је ова марионетска екипа на власти допустила да се шире по Србији..
Основни циљеви пројекта су изучавања феномена поларне светлости и радио комуникација.
Поред тога Армија САД-а користи и за следеће циљеве:
комуницирање са подморницама у великим дубинама океана, помоћу радијација екстремно нисте фрекцвенције (ЕЛФ)
продирање на исти начин у земљино тло, ради претраживања скривених тунела, или подземних скровишта од војног интереса
заштита територије Америке од непријатељских авиона и интерконтиненталних балистичких пројектила
уништавање непријатељских сателита
распознавање врста пројектила који се приближавају америчкој територији
ометање и апсолутно онемогућавање комуникација на одређеним подручјима
мењање хемијске структуре виших слојева атмосфере, односно деловање на климу на жељеном простору
ne skači nek prvo čovek slika , možda je samo sajt od nekog provajdera mobilne telefonije
nase mozdane celije je sje8ao RTS i ostale kuce za proteklih dve decenije visestruko uspesnije od bilo kakvog HAARP-aТреба та *рања уништити што пре!
Вероватно је да је под окриљем тог универзитета, а видим да је умешана и НАСА и још неке америчке организације, ..да покушавају да утичу на наше мождане таласе!
Значи, на тај начин и са малим антенама које се поставе у близини(зашто баш поред Београда!???????) , утичу на мождане таласе, понашање, расположење и ко зна та још! То је перфидни специјални рат који се води против Србије!
Па само кад се види колика је огромна НОВА Америчка Амбасада на врх брда Дедиње поред белог Двора, све је јасно. Као да праве командни центар-тврђаву!
И то је овај квислиншки режим дозвољавао и дозвољава!
-----------------------------------------------------
Још једна ствар се очито заташкава, а то је да је на великом броју Антена Републичког Метеоролошког завода, и на врху у Кошутњаку,.., тј. постављене су неке електронске кутије преко СББ и осталих приватних америчких фирми,.......била је афера која се крије, постоје оптужбе да се врши шпијунирање!
Сад се сетих, пре месец дана Борис Тадић је са америчком амбасадорком отворио некакав тобож " Кол центар", неке америчке фирме, као ту ће бити чвориште за неке телефонске везе, а у ствари очито је да ће ту бити амерички шпијунски центар, а у Амбасади САД команда, на врху брда, а пошто је то територија амбасаде територија те државе, ту ће да постав и којекакве антене и друга срања, да надгледају и да утичу на разне начине, па и преко емитовање ниских фрекфенција које утичу на мозак итд.
nase mozdane celije je sje8ao RTS i ostale kuce za proteklih dve decenije visestruko uspesnije od bilo kakvog HAARP-a
nase mozdane celije je sje8ao RTS i ostale kuce za proteklih dve decenije visestruko uspesnije od bilo kakvog HAARP-a

Seljacima je receno da je predajnik mobilne telefonije mada uopste ne izgleda tako.
Rado bih ali ne znam kakvo je obezbedjenje tamo.

Kada sam pre par meseci video na ovim diskusijama ovu sliku, i ja sam se podsmevao:
[mg]http://www.houseofpaine.org/blog/wp-content/uploads/07/chemtrailspic.jpg[/img]
Ali, danas vidim da to nije bilo samo lupetanje neke budale: i drugi lñjudi na svetu NASLUCUJU nesto !
http://oasisperu.foroes.net/t2918-proyecto-haarp-el-culpable-de-todos-los-desastres
I cipove su vam vec ugradili...
Jos ovo,postavljeno je pre 2-3 nedelje najvise.
Seljacima je receno da je predajnik mobilne telefonije mada uopste ne izgleda tako.
Slikaj pa postavi fotku ako si tako blizu, naći će se neko ko će da odgonetne šta je.
Ja nevidim sta je smesno ovde???? ovo je najozbiljnija vest koju sam cuo iz Srbije za proteklih xy godina...hebote mish,pa mogu komotno da rade sa tlom sta hoce,uopste sa eko sistemom
koliko vidim,svi se segace i zezaju....verovatno,jer vecina forumasa koja se segaci,vise zanima sta se radi po Hrvatskoj i dnevno postavlja po par tema sa nama totalno neinteresantnim tematikama o dnevno-politickim zbivanjima u Hr a kada se radi o Srbiji,onda sala i zezanje
Ukoliko je to HAARP a ako su ga sa stanforda postavili,onda jeste,to je onda zrelo za sabotazu.......jer ta stvar,moze bukvalno da utice na svest ljudi...a ukoliko je pored Beograda...jedinome,kome se moze,iole dati statut grada u srbiji,jer ima oko 2 miliona naspram ostalih varosi sa 100-150.000 e onda je stvar jasna....ide se na kontrolu svesti gradjana Srbije
A mislim da cete mi reci i da sam lud...a moje misljenje je da se to radi planski iz Amerike,kako bi se sirom sveta pokrenuo jedan veliki talas nezadovoljstva i strajkova,koji vec sve vise i viuse uzima maha po celoj kugli
a sve kao uvod za uvodjenje jedinstvene vlade "spasa" tj,nove svetske vlade NWO ......pocelo se u USA te u Britaniji,pa po celoj Evropi...o Arapskom svetu netreba pominjati,tamo je najvise uspelo,a sada se ide na Rusiju,i navodno Putinovo maznjavanje glasova......u Srbiji je mislim,u ovoj situaciji i detetu od 3 godine,lako organizovati raju,u situaciji u kojoj je Srbija...a narodu fali snaga...mentalna,da ponovi 5.10 koji je vise nego potrebana,a mislim da je ova naprava zato tu (nastranu sto je Bota njihov covek...oni se svim svojim ljudima zahvale na kraju na isti nacin) tako da mislim,da stvar nije uopste za salu