VB problem
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: VB problem

  1. #1
    Obećava
    Učlanjen
    18.01.2005.
    Lokacija
    Pirot
    Poruke
    58
    Reputaciona moć
    48

    Podrazumevano VB problem

    ljudi kako da napravim opciju koju ce da odredi korisnik kada pokrene program koji sam napravio u vb6 (recimo checkbox, ako ga checkira onda da bude checkiran i prilikom sledeceg pokretanja programa, ili da u textbox unese neku rec i ona da bude tu sve dok je ne promeni bilo da ugasi program)

    Puno pozdrav



  2. #2
    Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    C:\Windows\system32\&$*)#!@|
    Poruke
    1.031
    Reputaciona moć
    59

    Podrazumevano

    If Checkbox1.Check(ili kako vec se zove) = True
    Then
    Textbox1.Text = "Rec ili sta vec hoces da ti pise"
    End If

  3. #3
    Obećava
    Učlanjen
    18.01.2005.
    Lokacija
    Pirot
    Poruke
    58
    Reputaciona moć
    48

    Podrazumevano

    ma ne ljudi samo sam hteo da se neki podatak ne menja (kako ga korisnik!!! odredi prvi put tako da ostane uvek- odnosno dok ga opet ne promeni) primer:
    Ja odredim da u textboxu pise : "ovca" i korisnik to promeni na "majmun" i onda ugasi program. Kada ga opet upali hocu da pise majmun a ne ovca

  4. #4
    Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    C:\Windows\system32\&$*)#!@|
    Poruke
    1.031
    Reputaciona moć
    59

    Podrazumevano

    na izlazu iz prog. zadas mu da string snimi u neki fajl (najlakse txt), pa pri svakom ucitavanju da ga procita.

  5. #5
    Obećava
    Učlanjen
    18.01.2005.
    Lokacija
    Pirot
    Poruke
    58
    Reputaciona moć
    48

    Podrazumevano

    Da ali treba mi kod...

    P.S. Kako da ga snima u dll?

  6. #6
    Primećen član Login Killer (avatar)
    Učlanjen
    07.11.2004.
    Lokacija
    LOGIN KILLER OFF.
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Koristi Registar bazu podataka

    Ma koristi registar bazu podataka.

  7. #7
    Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    C:\Windows\system32\&$*)#!@|
    Poruke
    1.031
    Reputaciona moć
    59

    Podrazumevano

    Kako?
    (ako ima mnogo podataka)
    Bukvalno, treba mi kod ili detaljno objasnjenje.

Slične teme

  1. Problem sa Flash playerom ili moguci Java problem.
    Autor Psyduck u forumu Internet
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 24.01.2009., 11:52
  2. problem sa boot-ovima - GRUB4DOS problem
    Autor twix u forumu Unix / Linux Operativni sistemi
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 09.12.2008., 20:53
  3. problem - komp mi radi usporeno - problem
    Autor VisionOfDisorder u forumu Hardver
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 28.07.2005., 01:15
  4. Html problem je resen. Vb problem jos nije resen!
    Autor E537A6 u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 08.02.2005., 22:45
  5. Problem bio,problem resen.
    Autor Leka u forumu Softver
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 11.03.2004., 23:10

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •