OPIS PONUDE

INOSTRANE KOMPANIJE KOJE POSEDUJU VELIKE PRKOOKEANSKE,LUKSUZNE PUTNICKE BRODOVE ZA KRSTARENJA PO OKEANIMA,MORIMA,REKAMA,KAO I PLUTAJUCE HOTELE,I LUKSUZNE HOTELE NA KOPNU,SPECIFICNE SU NA SVOJ NACIN U PRISTUPU GLEDANJA VAS KAO KANDIDATA ZA MOGUCE ZAPOSLENJE. NA BROD MOGU DA IDU SAMO ODREDJENE KATEGORIJE LJUDI:STAROSNA GRANICA JE/ZA PRVI ODLAZAK/ 35GOD./TOLERANCIJA JE 3 GOD.ZA ODREDJENA ZANIMANJA/,POZNAVANJE STRANIH JEZIKA / ENGLESKOG POGOTOVO/,I NARAVNO , ODREDJENE PROFESIJE.
ZIVOT NA BRODU JE VRLO SPECIFICAN,SRETACETE SE SA DRUDIM KULTURAMA,NACIJAMA,JEZICIMA,OBICAJIMA,POLITICKIM GLEDISTIMA,RELIGIJAMA,KLIMOM, SISTEMOM ZIVOTNIH VREDNOVANJA,RASAMA...
MOZETE IMATI PROBLEMA SA KLAUSTROFOBIJOM,POCETNOM MUCNINOM,NOSTALGIJOM...
POTREBNO JE DA SAKUPITE DOSTA DOKUMENATA / LEK.PREGLEDI,SERTIFIKATI,POLAZU SE U LUCKOJ KAPETANIJI U BEOGRADU,PRE SE ISLO U BAR,POMORSKA KNJIZICA SE ISTO TAMO DOBIJA / , MORATE BITI SPREMNI NA PROMENU U ZIVOTNIM NAVIKAMA,NA BRODU NEMA NEZNAM,NECU I NEMOGU.
TAMO IMATE BESPLATAN / VRLO KVALITETAN / SMESTAJ,HRANU I ZDRAVSTVENO OSIGURANJE.VISESTRUKIM ODLASCIMA NA BROD STICETE STATUS COMPANY-MANA
KOJI VAM DONOSI I ODREDJENE PRIVILEGIJE /BOLJE RADNO MESTO I VECA PRIMANJA.
OTICI NA BROD NIJE NI MALO LAKO,POTREBNO JE ISPUNITI SVE USLOVE KOJE
KOMPANIJA PROPISUJE,A NI TROSKOVI NISU NIMALO ZANEMARLJIVI.MORATE BITI SVESNI DA MOGUCNOST DOBIJANJA TAKO DOBRO PLACENOG POSLA / UJEDNO I OBILASKA SVETA / NIGDE NA SVETU NEMOZETE DOBITI ZA DZABE.NARAVNO ,TAJ ULOZENI NOVAC VAM SE SVAKAKO I VRACA,BRZINOM,KOJA ZAVISI ISKLJUCIVO OD VASE MARLJIVOSTI,MOTIVISANOSTI I ZNANJA.TAMO STE POD BUDNIM OKOM,VAS RAD SE KONSTANTNO PRATI I ADEKVATNO TOME SE I OTVARA MOGUCNOST NAPREDOVANJA.UGOVOROM/KOJI JE PRECIZAN DO PERFEKCIJE/VAM JE ZAGARANTOVANA ZRADA I SVE PRIVILEGIJE.UOPSTE NIJE NEMOGUCE DA NA BROD UDJETE KAO KONOBAR,A SIDJETE KAO SEF JEDNE OD MNOGOBROJNIH SALA.PROFILI PROFESIJA SU VRLO RAZNOLIKI,TO SU CITAVI GRADOVI NA VODI,SANSE SU ZA VEOMA SIROK SPEKTAR ZANIMANJA POTREBNIH KOMPANIJI,VELIKE.
NOVAC KOJI VAM JE POTREBAN ZA ODLAZAK NA BROD SHVATITE KAO INVESTICIJU , ALI NE U DRUGE,NE U RIZICNE PODUHVATE,NEGO U SEBE SAME!
NAJLAKSE BI BILO KAD BI SVI MOGLI NA RAD NA BRODOVE,ALI TO JE NEMOGUCE,IZ VISE VRLO KONKRETNIH RAZLOGA.NEZABORAVITE DA CETE SE SRETATI NA BRODU SA ELITOM IZ CELOG SVETA,VIDETI PRELEPA MESTA ,STECI NOVE PRIJATELJE ALI I KOLEGE,I NARAVNO,NAJVAZNIJE,BICETE ADEKVATNO PLACENI ZA SVAKI TRENUTAK SVOG RADA TAMO.RETKO KO ODE NA ROD DA RADI SAMO JEDNOM,PONOVO SE SVI VRACAJU I VRACAJU.NISAM VAM NISTA NOVO REKLA,POSAO NA BRODOVIMA JE UVEK BIO MEDJU NAJTRAZENIJIMA,KAO I DA UOSTALOM.JASNO JE I ZASTO.
I JA ZNAM. BILA SAM...
SVE OSTALE INFORMACIJE KOJE VAS ZANIMAJU MOZETE DOBITI UVEK OD MENE,ZA SVE STO VAS BUNI I NIJE VAM MOZDA NAJJASNIJE,PITAJTE,ODGOVORICU VAM KONKRETNO,BEZ ULEPSAVANJA,PRICANJA BAJKI I POLU TACNIH ODGOVORA.JA VRLO PAZIM NA SVAKU REC,NEMA MESTA NEOZBILJNOSTI NI U JEDNOM SEGMENTU OKO OVE CELE PROCEDURE U PRIPREMAMA ZA ODLAZAK.
DOBRO RAZMISLITE,TROSKOVI NISU MALI,ALI NI ZARADA TAKODJE. NAPROTIV.

kontakt mail: mebaheltabitha@yahoo.com ZELIM VAM "MIRNO MORE",
POZDRAV,ALEKSANDRA