Za izvesne aplikacije u Excellu XP neophodan mi je ovaj program za njihovo aktiviranje.Gde Mogu naći ovaj program. Unapred zahvalan
Za izvesne aplikacije u Excellu XP neophodan mi je ovaj program za njihovo aktiviranje.Gde Mogu naći ovaj program. Unapred zahvalan
to ti je glavni instalacioni fajl koji ces naci na disku sa kojeg si instalirao office ( ili direktorijumu sa kog si pokrenuo setup )
Molim vas da mi pomognete!
Naime, imam problem sa Wordom. Otkucam neki dokument, sačuvam ga u određenom folderu, ali onda kad želim da ga otvorim (bukvalno samo naslonim miš, čak ni ne otvorim), automatski mi se pojave još 2 ikonice sa istim nazivom (obe 0 bytes), s tim što jedna ima identično ime kao 'moj' dokument, a druga i grešku u nazivu, nešto tipa ~$(pa deo mog naziva). Koliko god puta brisala ova dva debilna, suvišna 'dokumenta', uvek mi se javljaju pri otvaranju mog pravog. Najgore od svega je što moj originalni ne mogu da narežem na CD. Mogu, ali neće da otvori pravilno, već se i tada javi neka greška....((
Hvala unapred!
taj ~$gxxx fajl je wordow pomoćni fajl koji se kreira svaki put kad otworiš taj dokument.
Njega ne bi trebalo da brišeš.
when words fall, music speaks
Deinstaliraj Ofice i ponovo ga instaliraj , ili ceo Windows ako si u mogućnosti . Možda si nabacila neki virus
Pošalji link