Gledao sam ovaj kviz po prvi put.
Šta vi mislite o ponašanju voditeljke?
![]()
Gledao sam ovaj kviz po prvi put.
Šta vi mislite o ponašanju voditeljke?
![]()
pogledaj 'komentari voditel;ja i voditeljki...'
imas o njoj...![]()
Upravo sad gledam,ali hrvatsku.ma ona nasa voditeljka...Nije nesto strasna samo sto ume da brzo smisli odgovor na koji mnogi nemaju teksta
![]()
Voditeljka (Sandra Lalatovic - mislim da sam pravilno napisala njeno ime) mi je u pocetnim emisijama bila i vise nego antipaticna, medjutim, slusajuci komentare igraca koji su komentarisali sam kviz, pa samim tim i voditeljku, osetila sam da u stvari ona uopste po prirodi nije takva kakvom se predstavlja. Zatim, jednom u najavi kviza receno je da nije tesko takmiciti se, vec naci pravi i originalni odgovor na Sandrine provokacije (koje su u stvari namerne ne bi li igrace navela da smisle dobar odgovor na njena pitanja i da joj na neki nacin 'zapuse' usta)... I trece, moja drugarica koja radi za neki casopis, intervjuisala je Sandru licno i odusevila se njom! Kaze da je neverovatna i da uopste nije zla (iako je u jednoj emisiji i sama rekla da je kao kuja)...Original postavio mač-ak
Dakle, iz emisije u emisiju sve mi se vise dopada i nacin na koji vodi kviz!!! Treba se u trenutku setiti svih tih komentara, pa makar bili i ruzni :wink:
Ma Sandra je super,milion puta je bolja od hrvatske koja prica jedno te isto i udavi svaki put.A kviz ko kviz-ne mozes da se oslonis na svoje znanje i srecu,vec je bitno da li te neki idiot simpatise ili ne :wink:
laura87 kakvo lepo ime!!!
u francuskoj je taj kviz isto sa nad*kanom voditeljkom i to je zapravo princip tog kviza nije ona odlucila da ce tako da se ponasa.mada sam cula da ona preteruje.
Poenta kviza i jeste da voditeljka bude ku*ka. Cuo sam da je voditeljka u Engleskoj neka baba koja zaje*ava sve redom. Sandra je fenomenalna, obozavam njene komentare, nije mi samo jasno kako se brzo seti sta da kaze. Voditeljka na HRT-u je takva smaracica da je to nevidjeno. Fore su joj trule i glupe.
Sandra, samo tako nastavi![]()
Hvala Vam svima na komentarima.
Što se mene tiče probaću opet da gledam tu ...odnosno taj kviz.
Pošto spadam u osobe koje su svašta videle i proživele,ako mi opet bude odvratna neka je gleda ko hoće.
Мислио сам да је проблем само у водитељки, али када сам погледао верзију на ББЦ разочарао сам се. Мрзим квизове у којим желе да те омаловаже![]()
Gledao si na BBC-ju? Jel to preko kablovske? Ako jesi, kazi u kojim terminima se prikazuje. Zivo me interesuje da vidim i cujem tu famoznu voditeljku.
Наравно преко кабловске, али не знам који терминЧесто је ухватим, када следећи пут видим јављам :wink:
![]()
Sandra je zena zmaj!!!
Pošalji link