Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.
Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.
Nema tu recepta...sve je mogutje..
Evo moj drug (doduse sad ima 23), je vec 3 godine sa devojkom koja je mladja od njega 5 godina... Dakle, isti slucaj...
Veza im, bar mi se cini, odlicno funkcionise...
Problem nije u godinama, vec u zrelosti... Retke su osobe koje su sa 15 godina dovoljno zrele i voljne da se upuste u ozbiljnu vezu...
Poz.
ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojOriginal postavio srednjoskolka
![]()
Neka deca mogu sve da postignu dedoOriginal postavio ajatolah
ne mogu nego su slabi u skojici sa ocenama-ne uceOriginal postavio Anonymous
ccc
Trajace neko vreme dok ga ne uhapse,a zatim ce najverovatnije 4 godine imati vezu sa nekim crncem,s kojim bude delio samicu.
E i Zak nekome da ga 'zavuce'... bravo!![]()
Nasa generacijaca za razliku od vasu je ocigledno napredna.Pa ako vi niste mogli sve da postignete ne znaci da i mi ne mozemo.Stvarno mi je zao sto spadas u zaostalu generaciju.Original postavio ajatolah
Nema veze ko je od koga i koliko stariji. Vazno je da li se razumete! Cmok! :wink:
---------------------------------------------Original postavio Incognito
Ti si na redu...![]()
He he... ma zao mi je sto te tucem sa 2:0, pa cu cekati tebe da ga meni zavuces...Original postavio Zak
... mada, ako ostavis dovoljno lufta, zavuci cu ti ja bez mnogo moralisanja![]()
![]()
![]()
Ha znao sam da si moralista...![]()
teshko....da bar imash 19,20 a on 24,25,pa i ajde....ali 15...slabo...pa u tim godinama ne znash gde je levo...nema ljutish,polako videtjesh.
8)
Ma sto da ne ali ne moze verovatno dugo da traje jer si mlada a i on je jos zelen za duge veze.
O bože, opet dizanje tema iz mrtvih........
Ovi dvoje se do sada i smuvali i raskinuli.....koliko je godina prošlo....
Eno je veverica! Vataj je da joj uzmemo kremić!
Pošalji link