APEL: Svako po dinar i po i devojcica ce biti spasena

srbinXP

Zainteresovan član
Poruka
115
U POMOĆ!
Za nedelju dana, koliko traje akcija prikupljanja pomoći za Slađanu Kobas, obolelu od raka kostiju, uplaćeno svega 6.000 dolara. Ako se do kraja nedelje ne skupi još 94.000, ona ostaje bez noge

Do sada su građani iz naše zemlje i dijaspore za Slađanu, inače jedinu preživelu od 13 beba koje su 1992. godine u Banjaluci ostale u inkubatoru bez dodatnog kiseonika, prikupili samo šest procenata od potrebnih 100.000 dolara za operaciju na klinici na Floridi. Slađani je zloćudni tumor otkriven na levoj potkolenici u oktobru 2004. godine. Posle neuspešne hemoterapije, tumor se proširio.

http://www.kurir-info.co.yu/dnevne-vesti/V-12-16022005.shtml
 
Po 1,5 dinara, i eto para za operaciju

Ako bi svaki punoletni građanin Srbije izdvojio samo 1,5 dinara za Slađanu, sakupilo bi se 6,217 miliona dinara, odnosno 100.000 dolara, koliko je devojčici i potrebno za operaciju.
Naime, u Srbiji ima oko šest miliona glasača, tako da je dovoljno da svaki od njih uplati oko 1,5 dinara i tako obezbedi potreban novac.
 
www.kurir-info.co.yu

Brojevi računa

Zbog poteškoća koje su građani imali prilikom uplaćivanja pomoći za Slađanu Kobas, Kurir je sa Rajfajzen bankom, gde su otvoreni računi na ime Slađaninog oca Stojana, ponovo proverio celu proceduru, koju u detalje prenosimo.
Broj deviznog računa je 161-57-01172-6. Devizne uplate mogu da se vrše samo u ekspoziturama Rajfajzen banke. Kod deviznih uplata ne mogu se vršiti prenosi sa računa na račun, već samo direktne uplate u ekspoziturama banke.
Dinarske uplate mogu se vršiti u svim bankama i poštama. Broj dinarskog računa, ukoliko se ne uplaćuje direktno u Rajfajzen banci, glasi: 265-1610320000001-81, poziv na broj 161-21-00201-8. Ukoliko se novac uplaćuje direktno u Rajfajzen banci, tada se to vrši samo na broj 161-21-00201-8. Sve građane iz dijaspore koji žele da pomognu Slađani i uplate pomoć molimo da se jave našoj redakciji zbog posebnih instrukcija, dobijenih od banke.
 
hanibal77:
a kako cu ja da znam da ti neces da uzmes te pare i odes u prvu kafanu i sve popijes?ja ne dajem pare u dobrotvorne svrhe preko posrednika.never

pa ako bi to neko napravio, neka zna da cu mu se nayebat svega po spisku! Kao prvo, nije to za salu. Sa takvim stvarima se ne zayebavaju ljudi! Kao drugo, ako sad popusim ovu pricu, tj. stvarno ispadne zayebancija, onda vise nikad tako nesto necu uplatit( a nekom ce tako stvarno trebati pomoc).Kao trece, narod vise nece imat poverenja, sto znaci da ta osoba ostaje bez pomoci i potrebne operacije!Zar neko stvarno zeli da na dusi nosi neciji zivot zbog neke sume novca?
Mislim da razumete sta sam hteo da kazem. Niko nece propasti ako uplati koju kintu. Svedno ces to potrositi na neku glupost. Spasi neciji zivot. Nema lepseg osecaja nego kad mozes nekom da pomognes!
Pozz svima! I Sladji zelim sto brzi oporavak!
 
slomljena:
hanibal77:
a kako cu ja da znam da ti neces da uzmes te pare i odes u prvu kafanu i sve popijes?ja ne dajem pare u dobrotvorne svrhe preko posrednika.never
Pa taj koji zaradi na ovakvoj stvari i ko pomislja na zaradu na ovome je ... bez komentara! Stiglo ga od Boga!
recimo da sam licno dozivela.pozajmila pare detetu za operaciju.i pozovem babu od prevaranta da pitam kako je tijana a baba nema pojma o cemu se radi i kaze "dobro je sine bila je danas kod nas" a znala sam da je lik prevarant ali sam mislila da ima stvari koje su svete svim ljudima.medjutim nije se ustezao da zaplace preda mnom dok je pricao o njoj i o "teskoj" operaciji.e pa vise niko nece dobiti ni cent od mene
 

Back
Top